I WANT you
TO HAVE IT all

Kim Rietvink is het persoonlijke merk waar Kim zichzelf neerzet als teacher, healer & ondernemer. Hier maakt ze hand-in-hand met haar eigen ontwikkeling haar playground van.

I WANT you
TO HAVE IT all

Kim Rietvink is het persoonlijke merk waar Kim zichzelf neerzet als teacher, healer & ondernemer. Hier maakt ze hand-in-hand met haar eigen ontwikkeling haar playground van.
Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

Een Ultiem Vrij leven, dat is wat ik je gun. 

Leven en ondernemen op JOUW voorwaarden. Dat je je eigen keuzes maakt, ongeacht de meningen van anderen, los van je familiesysteem en los van je oude gewoonten en overtuigingen. 

Buiten de lijntjes misschien wel…

Dat je elke dag kunt doen wat je het allerliefste doet en dat Geld moeiteloos naar je toe blijft stromen. 

Ik gun het je dat je je volledige potentie leeft, durft te leven vooral en dat je echt staat voor wie jij werkelijk bent. 

Met een leven vol vrijheid, overvloed en JOY!

Bubbly, Vibrant and ALIVE!

OMG! I promise you, It’s MAGIC. And, it’s possible.

Kim. Bloedeerlijk en kwetsbaar in het delen van haar persoonlijke reis. Ze legt mega snel verbanden en is een staat deze gelaagdheid van het bestaan gedetailleerd over te brengen op haar volgers.

Haar down-to -earth taalgebruik en ongecensureerde mening maken dat het geen zware kost wordt om te volgen en brengen het geheel in balans tot een bubbly, alive & constantly evolving conversation.” – Lynn

Ik leef dit nu.

Ultiem Vrij, in de prachtige Caribean met witte stranden en palmbomen. Ik kan werken waar- en wanneer ik dat wil en vooral ook, wanneer niet. 

Ik bepaal mijn eigen tijden, maak impact en verdien geld met dat wat ik het aller liefste doe. Dankzij mijn online business kan dit allemaal ongeacht mijn energieniveau, de transformatie waar ik doorheen ga of waar ik ook ben op de wereld.

Human Design & Gene Keys

Als Projector 5/1 is het voor mij  noodzaak om mijn energie goed te managen. Dat leerde ik al voor dat Human Design groot werd, omdat ik moest herstellen van een burnout. Sinds ik me meer verdiep in Human Design en de Gene Keys ervaar ik steeds meer herkenning en kan ik woorden geven aan waarom dingen voor mij zo snel, zo succesvol zijn geworden.

Privé

Ik Ben nog steeds gelukkig getrouwd met Marc, moeder van twee prachtige dochters (Evi Fé & Isa Joy) én ik ben weer fit aan het worden na de bevalling. (Ik CrossFit en doe yoga).

Ik zie dit leven als een spel. 

Een spel dat je op verschillende manieren kunt spelen. Saai.  Average. Of Abundant. Vibrant. and ALIVE!

En dat is waar ik voor kies. VRIJ, op alle gebieden van mijn leven.

Waar ik altijd heb gedacht dat zo’n vrij leven niet weggelegd was ‘voor mensen zoals ik’, is het nu toch echt de realiteit. Om hier te komen, heb ik wel een hele journey afgelegd. 

Want als je me echt zou kennen, zou je weten dat ik jarenlang achter een masker heb geleefd…

Eten, drinken, meedoen met groepen terwijl ik liever op mezelf was, pleasen van anderen en vooral proberen te voldoen aan de verwachtingen van anderen..

Ik liep mezelf compleet voorbij met flink overgewicht als resultaat en toen ik dat overwonnen had, crashte ik in een heftige burnout. Die burnout zorgde ervoor dat ik het écht anders ging doen.

Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

Voor mijn gevoel kon het toch niet erger meer worden en besloot ik VOL voor mijn eigen dromen te gaan. 

Ik besloot om me niet meer te laten leiden door geld, maar door mijn hart. Stap voor stap ontdekte ik de kracht van de Law of Attraction, creëerde ik wél dat vrije leven als dat ik nu leef en ontdekte de Ultieme combinatie:

Spiritualiteit & Strategie.

Ik geloof oprecht dat deze combinatie ervoor zorgt dat je een Ultiem Vrij leven kunt creëren, mét een succesvol eigen bedrijf. 

Ik heb er nooit voor gekozen om maar één ding te doen binnen mijn bedrijf. Ondanks dat alle marketeers en veel businesscoaches dat riepen.. Ik ging mijn eigen weg. 

Ik maakte mijn eigen keuzes.  Steeds meer geguide vanuit mijn ware essentie.  En de guidance van het Universum. Wat ik inmiddels liever ‘God’ noem.

Mijn bedrijf transformeerde iedere keer met me mee. Zodat uiteindelijk mijn visie op het ‘Infinite Businessmodel’ is ontstaan. Dat is waar ik in geloof.  Creatie vanuit je ware essentie. Een essentie die zich steeds meer laat zien, doordat je persoonlijk en spiritueel ontwikkelt. 

Zo kwam ik vanuit mijn kern tot 3 onderwerpen waarbinnen ik nu programma’s maak, volledig in lijn met mijn Gene Keys:

Money. 

Business. 

En Freedom. 

Ik geloof dat we hier zijn met een reden. En dat het leven léuk hoort te zijn. 

Teveel ondernemers maken het veel te zwaar. Nemen het allemaal té serieus, waardoor de druk het overneemt en het plezier, de vibrant-ness, langzaam wegebt.  Maar zo is het leven niet bedoeld!

Je kunt zo vrij leven als je wilt! Met net zo veel Joy. Net zoveel Passie. En net zoveel overvloed als jij wilt. Mits je bereid bent om te doen wat daarvoor nodig is. 

Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

Maar dat het spannend is, dát weet ik ook. Niet veel mensen leven zo’n extraordinary leven, waarin ze vrij zijn op álle vlakken van hun leven. 

De massa gaat namelijk voor average. Lekker comfortabel. Dan vinden mensen niet zoveel van je en kunnen ze vooral ‘relaten’ aan de middelmatigheid van elkaar. 

Maar ik doe daar niet aan mee.  Ook niet aangezien het soms best wel ‘lonely at the top’ kan zijn.  Dat je je anders kan voelen dan anderen.  Maar dat is helemaal oké.

IK zie JE

Ontdek mijn exclusieve
1 op 1 mentoring

The Lead

High Level Groepsmentoring

Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

Zo. En om dan ook lekker Vibrant and Alive af te sluiten, hier een paar (te) gekke weetjes over mij:

 1. Ik houd niet van koude armen. Daarom kun je me gerust zien in een korte broek en iets met lange mouwen aan de bovenkant. 

 2. Ik heb iets met bestek. Vooral lepels. Die moeten een bepaalde vorm hebben. En vorken en messen, die moeten wel wat gewicht hebben. 
   
 3. Ik ben gék op pure chocolade. 85% alsjeblieft. nomnomnom.
  En Sushi! Maar ook een echt lekker frietje met mayo & saté saus vind ik heerlijk. Oké, ik ben gewoon gek op lekker eten 😉 

 4. Ik drink bijna geen alcohol. Maar áls ik drink, dan is het een glaasje bubbels, of een Espresso Martini. 

 5. Ik heb uuuuuuren The Sims gespeeld vroeger. Heerlijk. Mét cheatcodes, zodat ik lekker snel grote huizen kon bouwen. Zodra crypto in de miljoenen staat, laat ik zelfs een tatoo met ‘Rosebud’ zetten. Dé cheatcode van vroeger.
   
 6. Woorden die je me vaak zult horen zeggen:
  Oh My God! YEAASSS! Halle-freaking-luja, Super duper Dankbaar