To expand your consciousness, impact and income

Ik zie je.

In al je grootsheid, al je dromen en al je verlangens. You want to have it all. Je neemt al jaren geen genoegen meer met minder en bent dedicated om het maximale uit dit leven te halen.

Je business loopt goed met toffe klanten, mooie omzetten en nu is het tijd voor verandering.   

Want, je vindt ondernemen leuk en belangrijk, maar VRIJ LEVEN is waar je het allemaal voor doet. Je wilt dat je business vóór je werkt, zodat jij niet meer ‘de slaaf’ binnen je eigen bedrijf bent en je meer kunt genieten van alles wat het leven je te bieden heeft. 

Time to Expand!

Happy WHERE YOU ARE
AND eager FOR MORE

Ik zie je.

In de eenzaamheid die je op momenten ervaart. Je weet dat het niet perse ‘Lonely at the top’ hoeft te zijn. Maar… het is gewoon niet
makkelijk om mensen te vinden die je én zien voor wie je bent én je motiveren om verder te groeien én je kunnen begeleiden om die
transformatie door te maken.

Tuurlijk, je hebt wel contact met mensen, maar niet allemaal over de onderwerpen waar jíj graag mee bezig bent. En niet in de diepte die jij graag opzoekt.

En ik zie je ook

In de angsten, onzekerheden en emoties die je hebt op dit level waarop je nu al onderneemt. Soms bang om te verliezen wat je allemaal hebt opgebouwd. Aan Geld, klanten, je imago…

Je hoeft je niet te conformeren aan de maatstaf van het succes of de vrijheid die voor andere ondernemers geldt. There’s so much more out there.

Ik geloof dat er een oneindig potentieel voor je is. Dat je een massive passive income kunt én hoort te verdienen. Dat je massive impact kunt maken. Én dat je Ultieme Vrijheid kunt ervaren.

Ik geloof dat het ondernemerschap LEUK hoort te zijn. Bubbly, Vibrant, Alive! Mét kneiter goede resultaten. Cash op de bank, knallen met je klanten én volle bak genieten van dit leven!

En nu ben je in mijn wereld gekomen. Omdat het tijd is voor een nieuwe VIBE. Een grote transformatie. Strategisch én Energetisch.

Want die groei die je wilt maken, gaat niet lukken op de manier waarop je het tot nu toe hebt gedaan. En het gaat niet om het ‘verbeteren’ van je aanbod…

Het gaat om het creëren van een compleet nieuwe realiteit. Aligned met wie je nu bent. En waar je naartoe wilt. Multiple 6? 7? Business…?

Het is voor nieuwe energie, nieuwe tóffe klanten en misschien wel ‘wilde fuck it’-ideeën ;). Zo onderneem ik zelf al jaren.

Heb ik een idee? Dan check ik: voelt het goed? Ja? Dan gooi ik het op instagram, in m’n podcast en op m’n mailinglijst. Niks geen copywriting templates, maar creatie vanuit m’n authentieke zelf, met bewezen succesvolle online marketing en gewoon…

Gaan met die banaan.

En ik geloof ook zo’n bedrijf, dat aligned is met jou, met je mee kan groeien, dat je er kneiter veel geld kunt verdienen, de resultaten jaar na jaar through the Roof kunnen gaan en dat zonder dat je er als ondernemer harder voor hoeft te werken.

Ik zie je.

In je reis, je Journey.
Je groei.
De transformatie die je al hebt doorgemaakt.
Je potentie.
In z’n oneindigheid.

Oneindig?

Yes.

En ik kijk er zó naar uit om deze reis samen aan te gaan, wauw!
It’s an honor to be your guide.

Ik help je op dit nog onbekende pad.Om keuzes te maken.
Strategisch en Energetisch.

We doen het samen. I’ve got your back. Zodat je er niet meer alleen voor staat.

Ik help je om te groeien.Jouw Infinite Potential te leven. Je business Infinite te laten groeien. Met een Massive Passive income.
FUN! en VRIJHEID

Ik zie je.

De investering is nu 50.000euro voor een jaar. 

Ready to Join this Journey? Let’s talk. Vul het intake formulier in, zodat ik je aanmelding kan checken. Als er plek is, voel en kijk ik of er een match is en dan gaan we in gesprek hoe ik je kan begeleiden in jouw Journey.

 

Reviews

Irene Poelert
Read More
“Kim is betrouwbaar en echt. Ze onderscheidt zich door haar eigenheid en pragmatiek. De samenwerking met Kim heeft mij bewust gemaakt van wie ik wil zijn en wie ik ben als ondernemer. Het heeft me naar nieuwe gebieden gepusht/uitgenodigd die ik in mijn eentje nooit had verkend. Diepe inzichten worden vertaald naar praktische handvatten. Dat alles doet ze op een heldere, ondersteunende en liefdevolle manier. Kim is gedreven om het mooiste en meest ware uit de ander (en zichzelf) te halen. Met Kim werken was een cadeau aan mezelf en ik heb het met plezier uitgepakt.
Esther van der Salm
Read More
"Ik ervaar Kim als een hele, hele fijne mentor. Warm, straight en no nonsense. Opmerkelijk is hoe goed Kim luistert waardoor ik mij letterlijk gehoord voel. Daarmee ontvang ik elke keer wat ik nodig heb. Ja, Kim onderscheidt zich hier echt wel in. De samenwerking met Kim maakt dat ik een gezonde stok achter de deur voel en tegelijkertijd intrinsiek gemotiveerd ben in alles wat we tijdens de calls bespreken en ik vervolgens ‚doe'. Stap voor stap kom ik verder. Ik kan zonder haast en dus vanuit vertraging ‚groeien' op een manier die dichtbij mij staat. Twijfel je? Ik zou willen zeggen: Soms hoef je het niet alleen te doen en is het fijn om hulp te vragen aan degene die het je kan geven. Ook al heb je al goede ideeën, en heb je het heel aardig op de rit. Go for it !"
Nancy Bakx
Read More
“Voordat ik met Kim ging werken, was ik uit balans en zat niet lekker in mijn vel. Ik voelde geen vrijheid en mijn bedrijf was te comfortabel geworden. Het bracht me geen vreugde, energie en passie meer. De investering in Kim heeft mijn leven compleet positief veranderd. Het vertrouwen in mijzelf is zo ontzettend gegroeid. Hierdoor kan ik een leukere ondernemer, moeder en vrouw zijn. Ik heb mijn bedrijf verkocht en heb zowel zakelijk als privé een betere balans, energie en fundering dan ooit.”

Vul dit formulier in om de selectie voor het
1 op 1 Expansive Mentorship te starten.