Wil jij je bedrijf laten groeien, een Ultiem Vrij leven creëren, zonder harder te werken?

Ben je klaar voor de volgende stap om echt in jouw GROOTSHEID te stappen en de wereld te verbeteren?

Wil jij knallen met je business, vanuit de juiste energie?

Freedom
Mentoring

Exclusief persoonlijk mentoring traject voor onderneemsters die GROOTS willen doen waar hun hart ligt, die bij willen dragen aan een mooiere wereld en die Ultiem VRIJ willen leven.

En natuurlijk: die bereid zijn om ALLES te doen wat daarvor nodig is!

Je bent onderneemster en jij…

Voelt dat je de goede stap hebt genomen om voor jezelf te beginnen en hebt al aardig wat staan. Maar… het stroomt allemaal nog niet zo moeiteloos zoals je wilt. Het is tijd om meer ideale betalende klanten aan te trekken en je impact te vergroten, maar HOE dan?!

Ondanks dat je al even aan persoonlijke ontwikkeling doet, ervaar je belemmerende overtuigingen als ‘ik ben niet goed genoeg, ik moet het alleen doen, wie ben ik nou’ of ‘kan ik dit wel?” en daar ben je he-le-maal klaar mee! Je wilt vrij leven! Vrij om te werken waar, wanneer en met wie je dat wilt én je wilt financiele vrijheid creëren.

Je voelt dat er meer potentie in je zit. Je krijgt alleen maar niet te pakken hoe je dat tot uiting gaat laten komen. Frustrerend want je bent best ‘een beetje’ ongeduldig. Je leeft liever gisteren dan vandaag een vrij leven!

Je hebt een persoonlijke stok achter de deur nodig, iemand die je nieuwe inzichten geeft, helpt met focus krijgen (en houden) en waar je open- en eerlijk mee kunt sparren.  

Je werkt hard en het gaat best lekker, maar de Ultieme Vrijheid zie je niet terug in vrije tijd of in financiën. Je probeert van alles, maar je hebt geen consistente stroom aan klanten om echt VRIJ van jouw missie te kunnen leven. Daar baal je van!

Je wilt ongegeneerd groots denken en doen maar als je heel eerlijk bent, houd je jezelf nog klein. Diep van binnen ben je toch nog wat onzeker en bepaalde overtuigingen belemmeren je om écht voor jouw grootsheid te gaan staan.

Je wilt het levende voorbeeld zijn voor jouw (toekomstige) kinderen. Niet iemand die alleen zegt dat haar kind zijn/haar hart moet volgen, maar dat zelf ook DOET.

 Je wilt geen standaard sales- en marketingcoaching, maar wilt juist strategie leren toepassen met een spirituele insteek.

Tijd voor een gids die het pad al bewandeld heeft, jou de routebeschrijving naar een Ultiem vrij leven geeft én die je begeleid op jouw weg!

 

Ready to
Cut the Crap
and Manifest your Dreams?

Fuck bescheidenheid! Ga voor GROOTS!

Kim Rietvink coach

De 1 op 1 mentoring is exclusief en alleen voor jou als jij:

Geen starter meer bent. Je draait al maandelijkse omzet en hebt al een basis voor je business gelegd. 

Verlangt naar échte VRIJHEID in je leven, je business én je financiën

Ondernemend bent en echt wilt gaan knallen met je business vanuit de juiste energie. 

 Je bereid bent om te doen wat er voor nodig is om een Ultiem VRIJ leven te creëren en daarin de verantwoordelijkheid neemt voor de creatie van jouw leven

Een voorbeeld wilt zijn voor jouw (toekomstige) kinderen

Openstaat voor spiritualiteit en bij wilt dragen aan een mooiere wereld.

Crap wilt cutten en knopen door wilt hakken!

Er zijn ieder kwartaal 3 plekken beschikbaar, 2 hiervan zijn nu VOL dus er is nog 1 plek beschikbaar. 

Dit kun je verwachten

Persoonlijke begeleiding

Niet meer “zelluf doen”! Samen met mij ga je stap voor stap aan de slag zodat je écht dat vrije leven gaat creëren waar je zo naar verlangt. Ik spiegel je met liefde, ben jouw stok achter de deur en zorg dat jou blinde vlekken zichtbaar worden zodat je razendsnel groeit.

En een liefdevolle schop onder je kont.. Die krijg je ook als het nodig is. 

De 'Hoe dan' eindelijk helder!

Een VRIJ leven creëren met een succesvolle business met betekenis is een systeem: Door de juiste stappen te zetten, trek je binnen no time klanten aan, schrijf je wervende teksten als een pro, word je expert in jouw niche en kun je eindelijk gaan knallen met je business vanuit de juiste energie!

Vrij leven op jouw voorwaarden!

 

Cut the Crap

Weg met de belemmerende overtuigingen en angsten! Samen zorgen we er voor dat (eindeljk) afkomt van je mentale blokkades.

Dankzij dit traject ga jij écht DOEN!

We werken aan de juiste energie, mindset én strategie wat gaat zorgen voor MAGIC!

T

Intensief traject

Zodat jij razendsnel groeit!
1x in de twee weken hebben we een 1 op 1 Zoom call van een uur. Daarin duiken we echt de diepte in zodat jij het MAXIMALE uit dit mentoring traject kunt halen. 

Verder hebben we wekelijks contact om jouw focus te bepalen en jouw successen te vieren en daarnaast heb je mijn nummer voor vragen tussendoor. 

FOCUS

Een VRIJ leven vraagt om FOCUS. Je gaat zelfverzekerd keuzes maken vanuit je hart zodat je echt een stevige fundering hebt staan waar je op kunt bouwen. Je leert vanuit Alignment ondernemen, we zorgen ervoor dat je een aanbod hebt staan dat je moeiteloos verkoopt en door efficient met focus te leren werken. houd je veel meer vrije tijd over om te besteden aan jouw dierbaren (terwijl het geld moeiteloos binnen kan stromen)

 

Vrijheid

Werken waar en wanneer jij dat wilt, met ideale klanten die je moeiteloos betalen wat jij vraagt. Daar gaan we voor. 

Zelf je tijden indelen, hard werken als het goed voelt en harder chillen als je daar zin in hebt met de mensen waar je van houdt. 

Daarnaast draag je ook nog eens bij aan een mooiere wereld zodat je echt iets achter laat wat van betekenis is. 

 

Kim Rietvink Master Mind

Waarom 1 op 1 mentoring bij Kim?

Het is een unieke combinatie tussen Spiritualiteit en Business!

Sta jij op een punt dat je behoefte hebt aan een persoonlijke sparringspartner? Wil je even geen groepen meer maar 1 iemand die exclusief met jou meedenkt?

TOP! Dan is dit exclusieve 1 op 1 Mentoring traject mogelijk wat voor jou!

Wat belangrijk is, is dat je inmiddels al veel hebt geleerd en misschien ookal gecreëerd, maar dat je het échte vrije leven nog niet ervaart. 

Je bent op zoek naar een voorbeeld figuur, iemand die je kan begeleiden op jouw pad. Iemand die al heeft bereikt wat jij wilt bereken én wiens lifestyle je inspireert. Want veel geld verdienen is 1, maar Ultiem Vrij leven is een heel ander verhaal.

Herkenbaar?

Daarbij passen de standaard marketing dingen gewoon niet bij je. Je bent wel super ondernemend, maar je wilt leven en ondernemen vanuit Alignment. De juiste energie is voor jou belangrijk en je wilt niet raar aangekeken worden als jij even mediteert voordat je een knoop doorhakt.

Yes yes yes?! Vraag dan direct een Cut the Crap Match Call aan en bemachtig mogelijk 1 van de exclusieve plekken. 

Zo ziet het Mentoring traject er praktisch uit:

Als blijkt dat jij en Kim een MATCH zijn:

Dit intensieve traject duurt 6 maanden.

Elke week hebben we app contact om jouw concrete week focus te bepalen én jouw successen te vieren

EN hebben we 11x een online 1 op 1 gesprek van 1 uur (om de week) 

Daarnaast krijg je mijn nummer zodat je tussendoor vragen kunt stellen via whatapp.

We beginnen altijd met het bepalen van jouw focus. Het is jouw traject, volledig op maat, gebaseerd op jouw commitment, zodat jij jouw Ultiem Vrije leven gaat creëren.

Je krijgt specifieke opdrachten, soms heel praktisch, soms heel diepgaand. En eventueel met extra trainingsvideo’s zodat je altijd precies weet hoe je iets aanpakt

 Ik houd je accountable, verwacht commitment en houd je een spiegel voor zodat je razendsnel groeit en op een dieper niveau kunt helen. Mocht je een liefdevolle schop onder je kont nodig hebben, dan krijg je die ook.
Cut the Crap he 😉

LET OP: er zijn beperkt plekken beschikbaar (nu nog 1 en vanaf mei mogelijk een 2e)

 

Kim Rietvink businesscoach

Over Kim

Practice what I preach

Kim is het levende bewijs dat alles in dit leven mogelijk is, ongeacht hoe je opvoeding geweest is, of waar je vandaan komt. Haar vader overleed voor haar ogen toen ze 6 was en ze is, samen met haar broer, alleen door haar moeder opgevoed.

Er was geen overvloed in het gezin en doordat Kim wel rijke vriendinnen had, dacht ze dat je alleen je eigen droom waar kon maken, als je rijke ouders had en die had zij niet…

Jarenlang heeft ze zichzelf verstopt achter een masker van eten, probeerde ze te voldoen aan de verwachtingen van anderen en raakte ze zichzelf volledig kwijt. Onbewust was ze zichzelf, in de snelle wereld van de sales- en marketing, volledig voorbij gelopen met flink overgewicht, onzekerheid, futloosheid en een heftige burnout als resultaat.

Ondanks haar lage energie besloot ze het roer om te gooien.

 

Volle bak investeerde ik in persoonlijke-, spirituele en business ontwikkeling: events, retraites, coachingtrajecten, opleidingen.. Alles pakte ik aan om het niet meer alleen te doen en met de juiste guidance mijn vrije leven te creëren. En dat lukte!

Van Hobbycoach naar internationaal tonnen bedrijf

Ik gooide het roer om en ging volledig terug naar mijn kern

In slechts 3 jaar tijd:

Viel ik 20kg af
Herstelde ik van een heftige burnout
Zei ik (tegen alle adviezen in) mijn baan op
Bouwde ik een succesvolle online coachpraktijk waar ik nu vrij van leef!
Zette ik 100.00euro om in mijn eerste jaar als fulltime online ondernemer
En schaalde ik dat op naar bijna 250.000euro omzet in de volgende het tweede jaar. En dat terwijl ik zwanger was, de wereld op slot ging en ik met verlof ging. Kortom, ik schaalde op Niet door meer te werken, maar juist MINDER!
Daarnaast creëerde ik verschillende vormen van passief inkomen met mijn online business, trading en vastgoed.

Het is mijn missie dat alle vrouwen een VRIJ leven kunnen creëren met een succesvol eigen bedrijf en meerdere vormen van (passief) inkomen.

 

Kim Rietvink businesscoach

Met mijn kennis en ervaring als coach, healer, trainer en ondernemer, in combinatie met mijn energie, enthousiasme en daadkracht, begeleid ik jou met liefde 1 op 1.

Het is mijn kracht om mensen in beweging te krijgen; dat ze echt gaan DOEN wat ze willen. Cut the Crap and Manifest your Dreams is dan ook mijn motto. 

Energy can infect of affect you. Make sure you surround yourself with winners!

Ervaringen van Heldinnen

Zij gingen je voor om een VRIJ leven te creëren en tegelijkertijd de wereld te verbeteren! 

“Dankzij de persoonlijke coaching ben ik binnen no time van niet weten wat ik moest doen naar een serieuze business gegaan! Ik heb belemmerende gedachten opgeruimd, ontdekt wat ik wil, een aanbod bepaald, mijn website is live gegaan, ik durf zichtbaar(der) te zijn op social media en last but not least: ik heb een online training gecreëerd en deze zelfs verkocht!
Kim sprak me ontzettend aan als type persoon en de combinatie tussen spiritualiteit en business. Ze is echt life changing!”

Anne van der Zee

Coach voor moeders en kinderen met slaapproblemen

“Voordat ik startte met Kim had ik weinig vertrouwen in mezelf en veel twijfels over wat ik aan het doen was. Of het wel goed genoeg was, of ik wel genoeg wist en of ik het wel kon… Daarnaast had ik wel veel gesprekken met klanten, maar weinig ‘JA’ op mijn aanbod. Kim bood precies de combinatie van coaching waarnaar ik op zoek was: ze is to the point, confronterend en ze biedt veel waarde op diverse gebieden. Ze denkt echt met je mee!

En… Een week nadat ik JA tegen Kim had gezegd om te gaan samenwerken, zeiden er in een week tijd 3 mensen tegen mijn coachtraject JA!”

Floor Schut

Loopbaancoach

“Ik vond het spannend  om zoveel geld uit te geven aan een coachtraject, niet wetende of ik het terug zou verdienen. Maar ik liep tegen onzekerheid aan, vond het lastig om echt voor mezelf en mijn waarde te gaan staan en ik was er klaar voor om dit te veranderen!

Kim is betrouwbaar, inspirerend en eerlijk. Ze helpt je privé maar ook zakelijk met je sales en het handig inrichten van je bedrijf.

Dankzij het coachtraject voel en ervaar ik hoeveel waarde ik lever aan mijn klanten en dat zorgt voor een veel hogere omzet! Daarnaast heb ik meer focus en werk ik veel efficiënter waardoor ik weer tijd overhoud voor mijn gezin! 

Laura Evers

Relaxter Leven coach

“Voordat ik startte met het coachtraject zat ik he-le-maal vast. Ik had al een mooie business opgebouwd maar zag door de bomen het bos niet meer, was aan het ondernemen vanuit angst en het geld stroomde niet meer.

Dankzij het coachtraject heb ik mijn vrijheid terug: Ik verdien meer geld dan ooit, onderneem weer vanuit mijn hart en voel me zelfverzekerd.

Kim kijkt verder dan de strategie. Ze haalt de eigen kracht in je naar boven en zorgt ervoor dat je meer overzicht creëert. Ik ben Kim super dankbaar voor alles en zou haar zéker aanraden!”

Mieke Kuilman

Online Ondernemer

“Before I started coaching with Kim, the feeling was right and I knew I needed her coaching. However, the high price scared me a bit due to all investments I have done recently. But I lacked focus didn’t set any priorities. I struggled with keeping my energy and the gratitude high throughout the day. After coaching with Kim I’ve got my focus back and I have a lot more clarity!

I feel much stronger and confident and I’m grateful to have Kim as my advisor on my path, she gives me strength in moments of fear and doubt. I would definitely recommend Kim as a coach!

She is not the typical coach that only asks questions. She is far more than that. She is coach, mentor and a trusted business advisor at the same time! You enter the session with some questions and you finish with high energy and a clear action plan. Next to that, the great ideas that Kim has on marketing also inspired me to get things done faster and better. Working with Kim is extremely motivating!”

Iona Szilagyi

Amazon Entrepreneur

Ik had al zóveel geïnvesteerd in online programma’s, dat ik twijfelde of ik wel nog meer in mezelf moest investeren. Ik was toe aan een coach die me hielp om te gaan DOEN!

Dankzij Kim bleef ik in beweging, ze hielp me eenvoudig door een aantal struggles heen en daardoor behaalde ik snel resultaat.

Ik heb mijn plezier weer terug, heb ik onwijs veel tijd bespaard en mijn eerste betaalde Challenges al succesvol georganiseerd!

Het fijne aan Kim vind ik dat ze zowel direct en to-the-point is, als dat ze zich heel goed kan invoelen. Daarnaast geeft ze je praktische handvatten zodat je elke keer precies weet wat je te doen staat.”

Margreet Feijten

Lifestylecoach

De investering. 

Freedom Mentoring 1:1 en op maat voor jouw vrije leven.

Tijdsbestek: 6 maanden

Investering: 15.000,- ex btw
Mogelijk in termijnen

LET OP: Deze mentoring is niet voor iedereen. Kim doet een bewuste selectie en werkt alleen met vrouwen die bereid zijn om te doen wat er nodig is om vrij te leven en vrij te zijn! Vul het Cut the Crap formulier in en ontdek of dit de juiste stap is voor jou:

Kim Rietvink coach

Op een dag ga je dood…

En hoe kijk jij dan terug op jouw leven? Heb je alles gedaan wat je wilde, nee he? Je hebt nu zeker weten spijt van een aantal dingen die je niet hebt gedaan omdat je je hebt laten leiden door angst (ipv door vertrouwen en liefde).

En ik snap je, want ook ik droomde van een gelukkig en VRIJ leven met een succesvol eigen bedrijf als coach. Maar… ik kwam net uit een burnout, had een lage energie en ik had weinig like minded mensen om me heen die OOK grootste dromen hadden en de wereld wilde verbeteren…

Daarbij had ik ook geen idee HOE ik die droom moest gaan realiseren en stond ik op een belangrijk keerpunt in mijn leven…

Ondanks dat heel veel mensen het me afraadde om voor mezelf te beginnen (want een baan geeft zo lekker zekerheid), wist ik dat ik nooit meer in loondienst wilde en ik besloot ervoor te gaan en mijn hart te volgen!

Gelukkig maar: Binnen no time had ik via Facebook en Instagram mijn eerste klanten, bouwde ik een mailinglijst op en lukte het me om een Ultiem Vrij leven te creëren waarin ik mijn eigen tijden in kon delen, de wereld verbeterde en een royaal inkomen verdienen!

En weet je? Het is geen rocket science, echt niet.

Kim Rietvink coach

We combineren Business en Spiritualiteit,

het is namelijk écht iets anders dan alleen maar heel hard werken. Het is een dieper proces dan alleen een funnel bouwen of online zichtbaar zijn.

JA, je hebt de juiste bewezen strategieën nodig om sales- en marketing te kunnen doen. Maar daarbij ook de juiste energie, psychologie en community.

Zelf zeg ik altijd: een Ultiem Vrij leven creëren is slechts 20% skillset en 80% innerwork en samen 100% committment. Daar is deze Mentoring ook op gebaseerd.

Zoals je hebt kunnen lezen is dit traject exclusief, niet voor iedereen en alleen beschikbaar op basis van selectie.

Ben jij serieus geïnteresseerd en klaar om GROOTS te gaan? 

There’s no Reason for you to play small anymore.

The Universe has Big plans for you and it’s time to claim them!