THE LEAD

High Level Mentoring programma 

Creëer een sterke Offer Suite en Verdien meer Geld, krijg Consistentie in je Cashflow en werk alleen nog met de aller leukste klanten.

Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

Stel je voor..

Je wordt wakker. Je opent je agenda en ziet een aantal afspraken staan. 

Afspraken met de aller leukste klanten waar je graag mee samenwerkt en die super toffe resultaten behalen. Je kijkt er naar uit en je weet: ze zijn committed. Ze luisteren echt. Ze zijn eager to learn ánd to do. 

Het is een feestje. 

Een feestje om met ze te werken!

En het mooie is, dit is het enige type klant waar jij persoonlijk nog mee hoeft te werken. 

Want.. 

Je hebt een geweldige FreedomMachine staan:

Een sterke klantreis met een grotendeels geautomatiseerd aanbod dat naadloos op elkaar aansluit, waardoor mensen automatisch in jouw wereld stromen én door je betaalde offers heen. Je programma’s en trajecten zijn elke keer weer vol met de leukste klanten, je kijkt met plezier naar je altijd groeiende bankrekening en voelt je vrijer dan ooit. 


Halleluja! Hoe freaking amazing zou dat zijn hey?!

  • Nooit meer werken met klanten die niet bereid zijn om het werk te doen, waardoor jouw zone of genius niet tot z’n recht kwam. Maar klanten die wíllen, die luisteren. Die doen én super toffe resultaat behalen. Waardoor jij het plezier in je business weer terug krijgt en nóg blijer bent met je bankrekening.

  • Geen teleurstellingen meer in jezelf om keihard te werken voor een lancering, waarin het resultaat vervolgens tegenvalt en de joy ver te zoeken was..

  • Niet meer 24/7 aan staan..

Maar wel:

  • Veel meer Geld verdienen, terwijl je zelf alleen nog exclusief met de allerleukste klanten werkt. Je agenda is dus alleen maar gevuld met afspraken die jij leuk vindt en in de tijd dat je vrij bent, kun je kiezen of je lekker gaat creëren, of geniet met je gezin.

  • Klanten staan in de rij om met je te werken. Je aanbod en DM stromen standaard vol met klanten die van je willen kopen. 

  • En klanten die al in je programma’s zitten, stromen moeiteloos door!

En:

  • JIJ bent die badass ondernemer, dé Go To person in de markt!

  • Je hebt een consistente cashflow, zodat je iedere maand niet met 0euro begint, maar een standaard moneyflow ervaart

  • Je hoeft niet meer 24/7 aan te staan om inkomsten te generen. Je ervaart rust, vertrouwen én dikke vette cash op je bank.

It’s time to Take The Lead

in your Offer Suite

Doordat ik dit zelf al jarenlang toepas, draaide ik direct een TOn omzet in mijn eerste jaar. Maar dat niet alleen, ik schaalde het jaar daarop door naar 250k zonder dat ik harder moest werken én terwijl de wereld op slot ging, ik zwanger was en 2l bloed verloor bij mijn bevalling.. 

Maar, ik ging door! En.. Het bleef werken: 

Ondanks de omstandigheden, schaalde ik dankzij The Lead Strategy door naar 400k aan sales het jaar daar op. En ik hoefde NIET 24/7 aan te staan, maar deelde zelf mijn agenda in, had een consistente cashflow en werkte alleen met de aller leukste klanten. 

Het was zelfs zo succesvol dat deze aanpak  me 150.000euro omzet opleverde in 2 maanden tijd! 

En mijn klanten behalen ook super toffe resultaten: 

Kim Rietvink - High Level Groepsmentoring

Waarom lukt het jou niet.. ? 

Wat doe je verkeerd?

De reden:

Je Offer Suite klopt niet.

Het is niet logisch voor jouw klanten om van Offer A naar Offer B door te stromen. 

Hierdoor behaal je niet die vette omzetgroei en heb je, ondanks dat het goed met je gaat, toch elke maand weer stress of klanten wel komen. En ga je toch weer vet veel werken om meer inkomsten te krijgen.. 

De juiste Flow in je Offer Suite zorgt voor:

Oke! Hoe dan?!

The Risk you are afraid to take, is the thing that will change your Life.

Take The Lead in je Offer Suite

 

We creëren een geweldige Offer Suite waar je helemaal excited over bent; een logische klantreis met een sterke verbinding tussen je offers waarin elk offer naadloos op het andere aansluit waardoor klanten moeiteloos doorstromen en jij alleen nog met de aller tofste klanten werkt. 


We zorgen ervoor dat toffe klanten zoveel mogelijk automatisch IN- en DOOR je wereld stromen door de juiste systemen vóór je te laten werken, waardoor je een consistente stroom aan klanten én cashflow krijgt. En jij jouw tijd en energie alleen besteed aan de dingen die je leuk vindt. 

We creëren spot on, evergreen marketing materiaal: dingen die je 1x goed maakt en waarvan je herhaaldelijk kunt profiteren. Zodat jij Veel meer Geld  verdient en veel meer Vrijheid creëert om alles te doen waar je zin in hebt!

If you want to stay stuck, ask: "How much will this cost". If you want to get Rich ask: "How much will this allow me to make".

Wanneer je met mij gaat werken

Doorlopen we de 3 fases samen en zal dit smooth verlopen

Hierdoor gaat je bestaande omzet x 4 en zul je tijd en focus overhouden om echte droomklanten aan te trekken. 

We gaan 9 maanden samen aan de slag waarin ik in de eerste periode helemaal in jouw bedrijf duik, waarna we samen een super sterke Offer Suite creëren, die volledig aligned is met jou. 

Vervolgens focussen we op hoe we mensen zo efficiënt mogelijk in jouw klantreis kunnen krijgen en zetten de juiste dingen op, zodat jij weer door kunt naar het volgende. 

Maar wel met hét fundament en dé flow waardoor jij Veel meer Geld verdient, een consistente cashflow krijgt en je plezier terugkrijgt in je business omdat je persoonlijk alleen nog maar werkt met de allerleukste klanten. 

 
Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

THE LEAD

High Level Mentoring programma 

Creëer een sterke Offer Suite en Verdien meer Geld, krijg Consistentie in je Cashflow en werk alleen nog met de aller leukste klanten.

25.000,-

The world needs healing.
God heard us. He sent help.
He sent you.

The Lead is voor jou wanneer jij: