Voor JOU, wanneer jij NU wilt shiften van 1:1 naar een schaalbaar aanbod zodat je meer mensen kan helpen
én meer VRIJHEID ervaart
.

WOMAN, Are you ready to rise?!

De deuren voor Infinite zijn momenteel gesloten.

schrijf je via onderstaande button in voor de wachtlijst en je wordt als eerste op de hoogte gebracht wanneer de deuren voor een nieuwe ronde opengaan.

“Binnen 6 weken nadat ik me aanmeldde voor Infinite, verkocht ik mijn traject voor 2.222,- en een paar weken later de volgende voor 5.000,-!”

– Jolien

Ik ben er klaar voor om een VRIJ leven te creëren en IMPACT te maken met een online business

Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach DIgital CEO

En DIT is de pagina die je alle informatie geeft over wat je te wachten staat ‘on the other side’, zodra je “JA!” zegt tegen jouw  AMAZING Shift: VRIJER leven en meer mensen helpen met een ge-wel-dig aanbod!

This is YOUR moment!

Als jij nu op deze pagina bent, betekent het dat je ontzettend verlangt naar een VRIJ LEVEN en dat je meer mensen wilt helpen. Besef jezelf: als je niks verandert, blijft dit verlangen onbevredigd en zal je struggle en frustratie alleen maar groter worden.. Want op dit moment verandert zowel het bewustzijn als de businesswereld zo snel dat inmiddels geldt: Als je blijft doen wat je altijd deed, zul je niet meer krijgen wat je altijd kreeg. 

“Thnx voor de boost! Zo blij dat ik ben ingestapt, ik heb al hele mooie stappen gezet!” - Veerle

Daarom is het tijd voor De Shift: van 1:1 naar een schaalbaar aanbod.

En jij bent er klaar voor. Ja of Ja?! Diep van binnen heb je altijd geweten dat je van betekenis kunt zijn voor anderen. Het goede nieuws? Jouw succes is nu al onvermijdelijk. (En nee, dit is niet alleen maar een veer in je kont – ik meen het 100% als ik zeg dat alles wat je ooit hebt verlangd, je in jouw werkelijkheid kan manifesteren. En binnen Infinite leer je exact hoe.)

Laat me weten of je jezelf hierin herkent

Wat bij jou anders is dan bij de massa van die ondernemers:

Je hebt ZIN om verder te blijven groeien omdat je weet dat dit nodig is om je missie grootser uit te dragen!

Kim Rietvink SPiritueel Businesscoach Digital CEO
EN nu BEN JE NAAR DEZE
PAGINA geleid..

Je wéét dat er meer is voor jou dan wat er nu uit komt. En ook al begrijpen meerdere mensen uit je omgeving je niet, je bent écht gedreven om meer mensen te gaan helpen en een schaalbaar aanbod te creëren.  

Je wil deze groei namelijk ook niet alleen voor jezelf doormaken. 

Je wilt aan je (toekomstige) kinderen laten zien dat alles mogelijk is wat je maar voor ogen hebt, als je er maar vol enthousiasme voor gaat. 

EN

Je wéét dat je van betekenis kunt zijn voor anderen! Dat weet je, dat voel je en NU is het moment om die groeistappen te gaan zetten die je voor ogen hebt. Niet meer alleen, maar sámen. 

Dit gaat je ZOVEEL OPLEVEREN: Meer energie, vertrouwen, inkomsten, ontspanning en natuurlijk: VRIJHEID!

 

“Vind het zo bizar hoe alles in een stroomversnelling knalt sinds ik Infinite volg!” - Marry

En je verlangt er ontzettend naar:

WELKOM BIJ INFINITE

Het enige complete programma voor vrouwelijke ondernemers die er klaar voor zijn om:

De Shift te maken van 1:1 naar een schaalbaar aanbod, zodat ze méér mensen kunnen helpen én vrijer kunnen leven. 

…en dat terwijl je meer VRIJHEID ervaart om van je leven te genieten 🙂

"Ik heb eindelijk 1 van mijn 1001 creatieve ideeën aangepakt! Ik DOE het gewoon.” - Marry

"Blij dat ik je training in uitvoer heb gebracht, de magie zit ‘m echt in actie!” - Jolien

Infinite is niet weer het volgende online businesscoachings programma met droge marketing technieken of de meest hippe trends waar je achteraan moet rennen.

Het is een UNIEKE formule voor het creëren van een VRIJ leven waarin je meer mensen gaat helpen. We combineren bewezen business strategie met diepgaande healings. Het is een bewezen succesvolle methode waarvan je nog niet wist dat je het nodig had om je de FOCUS, CONCRETE STAPPEN en VRIJHEID aan te reiken, die je zo verlangt. 

“Tijdens infinite maakte ik binnen no time de shift van 1:1 naar een schaalbaar aanbod!”

Ik liep er al een tijd tegenaan dat ik niet wist hoe ik van mijn 1:1 sessies een schaalbaar aanbod kon maken omdat ik heel persoonlijk met mensen werk. Ook had ik vorig jaar nog weinig focus. 

MAAR! Tijdens Infinite heb ik de shift gemaakt naar meer workshops en groepscoaching én ik ben echt dedicated aan mijn online programma. Ik weet nu precies wat ik ga maken, heb zelfs de datum al gepland en ik heb ZIN om verder te groeien! 

– Natalia

Voor wie Infinite echt bedoeld is: Voor de coach, therapeut, schoonheidsspecialiste en online expert in een van deze vier groeifasen:

 1. Infinite Offer Creation.
  Je weet dat je meer mensen wilt helpen en GROOTS impact wilt maken en bent er klaar voor om een super tof schaalbaar aanbod te creëren, maar je bent nog niet helemaal zeker van de vorm van jouw aanbod. Je wilt dat het én volledig bij jou past én super goed verkoopt.
 2. Infinite Scaling
  Je bent begonnen met een schaalbaar aanbod, maar je hebt nog steeds moeite om het te verkopen en je mist een systeem dat ervoor zorgt dat je consistent klanten aantrekt waarmee je door je groeiplafond heen breekt.
 3. Infinite Impact
  Je hebt je Infinite Offer dat volledig aligned is met jou én je hebt een systeem dat consistent klanten aantrekt, maar nog geen passief inkomen oplevert. Je aanbod werkt, je groeit maar je moet er nog wel hard voor werken. Tijd voor de Infinite Passive income shift zodat Geld consistent door kan blijven stromen, zonder dat jij er continu voor hoeft te werken.   
 4. Infinite Freedom

  Je hebt een succesvolle business maar je ervaart nog geen ultieme vrijheid in je persoonlijke leven. Je agenda is nog te vol en je wilt dat die alleen gevuld is met afspraken waar JIJ energie van krijgt. Daarnaast wil je jezelf meer vrij spelen zodat je alle VRIJHEID in tijd- en geld hebt om alles te doen wat je wilt, met de mensen waar je van houdt. 

Kim Rietvink SPiritueel Businesscoach Digital CEO

Waarom Infinite zo uniek en succesvol is

Er is een reden waarom Infinite zo snel resultaat oplevert.

Echter, jij weet ook dat het bekijken van nog een paar trainingsvideo’s niet is wat je écht gaat helpen om daadwerkelijk dat schaalbare aanbod te maken én winstgevend te verkopen..

Dus, wat dan wel?

Mijn doel is om je te laten zien welke stappen je te zetten hebt, van waar je nu staat naar waar je wilt zijn met je bedrijf. Zodat je gewenste resultaten REALITEIT worden en niet alleen maar dromen. 

Dat doen we samen op de volgende 7 manieren:

7 Unieke manieren hoe Infinite je gaat helpen om de shift te maken van 1:1 naar een schaalbaar aanbod en VRIJER te gaan leven:

1. 7+ modules verdeeld over dé 3-KERN thema’s: Money, Business & Freedom, die er voor zorgen dat alles wat je nu denkt te weten over het shiften van 1:1 naar een schaalbaar aanbod en het creëren van een VRIJ leven op jouw voorwaarden, volledig op z’n kop gaat zetten. De modules helpen je stap voor stap om je aanbod concreet vorm te geven, op een manier dat het bij JOU past. Je leert marketing zó te creëren dat het authentiek, LEUK en zeer winstgevend is. Zodat je ook moeiteloos klanten aantrekt, die er klaar voor zijn om van je te kopen!

2. 50+ trainingsvideo’s, die je ook simpelweg stap voor stap gaat volgen (net als een ikea handleiding ;)) zodat je met focus en helderheid jouw aanbod concreet en aligned maakt, makkelijk op kunt schalen en zo meer gaat verkopen op een consistente basis. 

3. 10+ Unieke healings op gebied van Money, Business & Freedom. Deze helpen jou om blokkades op jouw weg eenvoudig op te ruimen, zodat je moeiteloos doorgroeit en Geld in steeds grotere getalen naar je toe stroomt, terwijl jij je vrijer en vrijer voelt.

4. 7+ Masterclasses (o.a. over aanbod creatie, ads, Human Design en Money Management), die elke online ondernemer nodig heeft om SNEL vorm te geven aan een schaalbaar aanbod dat volledig bij JOU past. En op zo’m manier ingericht dat het jouw VRIJE leven ondersteunt. Waarbij we zorgen dat je de exacte stappen hebt zodat je geen one day fly bent, maar duurzaam succesvol, winstgevend én VRIJ.  

5. 8 LIVE Infinite Breakthrough groepscoachingsessies met Kim om de support, helderheid en antwoorden te krijgen die je nodig hebt.

6. 9 maanden lang toegang tot de Infinite Member COMMUNITY met 36 weken online support van onze super community managers. Krijg antwoord op je al je vragen en verbind met gelijkgestemde, GEWELDIGE ondernemers in onze Community!

7. 8 Deep Dive Q&A’s waarvoor jij al jouw vragen kunt stellen en die Kim persoonlijk beantwoordt.

Ik voelde een onwijs verlangen om naast mijn 1:1 sessies, ook online iets aan te bieden dat ook echt waardevol genoeg zou zijn. Ik vond het spannend om in Infinite te stappen maar ben blij dat ik het heb gedaan! 

Dankzij een van de Masterclasses zag ik in HOE ik mijn online aanbod concreet in een vorm kon gieten en ben ik dankzij ‘een liefdevolle schop onder mijn kont’ gewoon begonnen met het maken van mijn online programma. Ook heb ik mijn online zichtbaarheid aligned met dit aanbod en ik kreeg direct feedback op instagram waardoor ik zie: Hey, mensen zitten hier echt wel op te wachten!

– Marian

“Binnen 6 weken nadat ik me aanmeldde voor Infinite, verkocht ik mijn traject voor 2.222,- en daarna voor 5000,-!!”

Ik vond het spannend om me aan te melden voor Infinite want ik had net mijn baan opgezegd. Mijn inner guide riep me en ik kon er niet meer omheen; Ik moest en zou nu volledig voor mijn business gaan met mijn zielenmissie die ik heb te vervullen. Ik besefte me dat ik handvatten en tools nodig had om dit tot een succes te maken. EN dat is gelukt! Binnen 6 weken nadat ik me aanmeldde voor Infinite, verkocht ik mijn nieuwe traject al voor 2.222,- en daarna zelfs voor 5.000,-!

Jolien Zwaan

“Binnen 6 weken nadat ik me aanmeldde voor Infinite, verkocht ik mijn traject voor 2.222,- en daarna voor 5000,-!!”

Ik vond het spannend om me aan te melden voor Infinite want ik had net mijn baan opgezegd. Mijn inner guide riep me en ik kon er niet meer omheen; Ik moest en zou nu volledig voor mijn business gaan met mijn zielenmissie die ik heb te vervullen. Ik besefte me dat ik handvatten en tools nodig had om dit tot een succes te maken. EN dat is gelukt! Binnen 6 weken nadat ik me aanmeldde voor Infinite, verkocht ik mijn nieuwe traject al voor 2.222,- en daarna zelfs voor 5.000,-!

Jolien Zwaan

Alright, hoe ziet de Infinite Journey eruit?

Je gaat 3 LIFE CHANGING fases doorlopen

BE Successful.
De shift maken van 1:1 naar een schaalbaar aanbod, begint allemaal met jouw BEING. Daarom beginnen we met de basis: Denken en Zijn als een echte succesvolle ondernemer. Iemand met focus, toewijding, vrijheid en FUN. 

Je business is namelijk een directe weerspiegeling van de persoon die je bent. 

Dat betekent dat waar jij worstelt, je bedrijf (en daarmee jouw resultaat) worstelt. En.. de struggles van de meeste ondernemers komen direct voort uit hun overtuigingen en de manier waarop ze ‘ondernemen’ zien. Probleem is: de meeste ondernemers hebben nog steeds een werknemer mentaliteit… 

In Fase 1 ga je aan de slag met je Blinde Business vlekken. Je volgt de stappen die zorgen dat je Focus en Helderheid hebt en gaat op weg op jouw Infinite Journey. Terwijl je de strategie toepast, ontdek je welke belemmerende overtuigingen en welk gedrag je nu écht tegenhoudt om door je groeiplafond heen te breken. En je gaat direct een transformatie door om een succesvolle ondernemer te ZIJN en als een succesvolle ondernemer te DENKEN.  

Ik begeleid je door dezelfde oefeningen en processen die ik gebruik bij mijn 30k mentoring klanten om je snel op het juiste spoor te krijgen van jouw Infinite Freedom Journey, zodat je elke uitdaging met vertrouwen en helderheid kunt aangaan, wetende dat je een SUCCESVOLLE ondernemer met mega impact en een VRIJ leven, BENT.

“Kim vertelt alles wat je écht verder helpt op een transparante, eerlijke, pure en oprechte manier.”

Ik kende Kim pas 2 weken toen Infinite op mijn pad kwam. Ook al wist ik niet exact wat het programma inhield of wat ik concreet wilde gaan doen met mijn bedrijf, alles in mij riep DOEN!

Dankzij Infinite heb ik nu een plan waardoor ik concrete stappen kan ondernemen. En het programma brengt je ontzettend snel en effectief in de DOE-modus, ik heb het gevoel alsof ik in een intercity zit waarin ik in een geweldige vaart vooruit vlieg en er gebeuren geweldige dingen! Kim vertelt alles wat je écht verder helpt op een transparante, eerlijke, pure en oprechte manier. “ – Marry Van der meer

BUILD a Successful online business
Succesvolle bedrijven doen meer dan alleen een product of dienst verkopen. Ze zijn WAARDEVOL, zowel voor hun klanten, als voor de ondernemer zelf. 

Als je je bedrijf niet op deze manier inricht, is de kans héél groot dat je 24/7 aan staat, je onderbetaald wordt, dagelijks stress ervaart, niet met aandacht bij je (toekomstige) gezin bent en steeds meer fysieke signalen krijgt dat het zo niet langer kant… 

Om hier de transformatie te kunnen maken naar een VRIJ leven, waarin je kunt werken waar- en wanneer je dat wilt en je zoveel mogelijk mensen helpt met jouw geweldig alignde aanbod, ga je ontdekken hoe je een Infinite Businessmodel creëert: 

Je creëert een STRATEGISCH schaalbaar aanbod waar je helemaal verliefd op bent, eventueel aangevuld met geweldige High Level trajecten en/of een passief inkomen. 

We zorgen er echt voor dat het volledig aligned is met jou, waardevol voor jou én jouw ideale klanten en wat je oneindig op kunt schalen, zodat je zoveel mogelijk mensen kunt helpen, terwijl je vrijer leeft. 

En met de EXTRA BONUS in de deze fase ontdek je ook hoe je met tofste samenwerkingen geld kunt verdienen, zodat online ondernemen ook niet eenzaam is maar juist heel veel Vrijheid & JOY oplevert.  

“Mijn strategische aanbod kwam na 1 Masterclass uit Infinite meteen als een download binnen!”

“Ik twijfelde even of dit wel het juiste moment was om in Infinite te stappen (ik was op vakantie) maar ik besloot er tóch voor te gaan. 

En wat een goede keuze! 

Waar ik oeverloos alleen heb zitten brainstormen, veel twijfel heb gehad en niet in actie kwam om een schaalbaar aanbod te creëren (en ik dus niet de impact maakte die ik wilde én waardoor ik omzet misliep), kwam mijn strategische aanbod na 1 Masterclass uit Infinite al als een download binnen!”

Chantal Nolte

Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

HAVE Infinite Money, Impact & Freedom

Kunnen werken waar-, wanneer en met wie je dat wilt en zoveel mogelijk mensen helpen met jouw aanbod is hartstikke leuk en geweldig, maar laten we eerlijk zijn: Je wilt ook meer Financiële Vrijheid, toch?! 

Je wilt kunnen doen en kopen wat je wilt, zonder je zorgen te maken over je bankrekening. Lekker koffie’tjes (of theetjes ;)) kunnen drinken, spontaan kunnen lunchen en mooie reizen maken als je daar zin in hebt. Of gewoon even een weekje vrij omdat je tijd nodig hebt om op te laden. 

En ik weet, het gaat jou niet in de eerste plaats om die ‘K’s’, maar vooral om het gevoel van VRIJHEID dat meer geld je geeft en wat je er allemaal voor moois mee kunt doen. 

Fase 3 van Infinite gaat je hierbij helpen. En… Het wordt magisch! Want in deze fase ga zowel praktisch als energetisch aan de slag op de weg van the Journey of Financial Freedom, leer je de Financial Freedom Secrets en heel je jouw energetische wonden rondom Geld, zodat je Ultiem Vrij gaat Leven op JOUW voorwaarden, MASSIVE Impact maakt met jouw Online Business en Geld in overvloed naar je toestroomt. 

Deze unieke combinatie tussen BEING, Bewezen succesvolle Business Strategie en Bijzonder diepgaande healings, zorgen daarmee dat jij de shift maakt van 1:1 naar een geweldig, aligned schaalbaar aanbod, dat je moeiteloos verkoop aan de allerleukste klanten die met je met liefde betalen. 

Door de fases stap voor stap te doorlopen, word jij het levende voorbeeld voor jouw (toekomstige) kinderen én jouw klanten én de mensen om je heen, dat alles in dit leven mogelijk is, wat direct een ripple effect creëert ‘in all space, time and realities’. 

Wanneer je je aanmeldt voor Infinite, IS jouw impact ook Infinite. 

Stap VANDAAG in de identiteit van de succesvolle
ondernemer die jouw bedrijf nodig heeft!

Schrijf je vóór donderdag 25 januari 23:59u
NL/BE tijdzone voor onze LIMITED OFFER. 

Heb je nog een vraag voor je inschrijft? I see you! 
Stuur me een DM op instagram om persoonlijk in gesprek te gaan. 

 

BONUSSEN

Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

BONUS #1 (MONDAY ONLY)

Een 1 op 1 LIVE ZOOM sessie met een van onze Infinite Coaches

Say what?! YES! Naast de Infinite groepscalls die Kim live verzorgt en de Q&A sessies, krijg jij, een 1 op 1 zoomsessie cadeau waarin er nog meer persoonlijke aandacht is voor jou, jouw proces en jouw vraagstuk! Zo heb je een extra stok achter de deur om stappen te blijven zetten en met meer focus, vertrouwen en plezier jouw aanbod te shiften van 1:1 naar een geweldig, aligned schaalbaar aanbod. 

BONUS #2 (TUESDAY ONLY)

Human Design Workshop: Energetic Essentials.

Human Design geeft je een uniek pad om stap voor stap te gaan leven op basis van hoe jij ontworpen bent zodat je het leven creëert zoals dat voor jou bedoeld is.

Daarom krijg je nu als BONUS toegang tot Energetic Essentials zodat jij:

🙌 De echte essentie van jouw Human Design begrijpt, waardoor je nog meer aligned keuzes maakt en een magneet voor klanten wordt, zodat ze in de rij staan voor je nieuwe aanbod.

🙌 Met deze Human Design Energetic Essentials, ervaar je ook meer focus, richting en vertrouwen in de creatie van jouw vrije leven.

🙌 En krijg je concrete handvatten om je business vanuit de juiste energie te leiden zodat je uit je hoofd komt en een aanbod maakt, dat aligned is met 
jou!

BONUS #3 [WEDNESDAY ONLY)

30K via Insta

Teveel ondernemers laten nog kansen (en geld!) liggen bij Instagram. Dit is echt een platform wat een e-nor-me impact kan hebben voor de hoeveelheid en het type klanten dat je aantrekt, je omzet én je vrijheid.

Echt een Must Learn en deze Infinite Editie krijg je de training er bij als cadeau.

BONUS #4 [THURSDAY ONLY)

Passive Income Workshop

In deze online workshop leer je dé strategie waarmee je een passief inkomen kunt creëren vanuit je business. Ik neem je stap voor stap mee achter de schermen en laat je EXACT zien hoe ik mijn MasterFunnel gemaakt heb, die al TONNEN én de allerleukste klanten opgeleverd heeft.

Word VANDAAG de succesvolle ondernemer die jouw bedrijf nodig heeft!

Schrijf je vóór donderdag 25 januari 23:59u
NL/BE tijdzone voor onze LIMITED OFFER. 

Heb je nog een vraag voor je inschrijft? I see you! 
Stuur me een DM op instagram om persoonlijk in gesprek te gaan. 

 

Ik ben er klaar voor om een VRIJ leven te creëren en IMPACT te maken met een online business

Hierbij ook een greep uit de toffe tags die we ontvangen van Infinite Heldinnen:

En dan is het nu aan JOU

Je bent er klaar voor en bent commitment om met jezelf en je dromen aan de slag te gaan. En ik beloof ik je dat Infinite de beste, leukste en meest effortless weg naar meer impact, meer succes en meer vrijheid zal zijn! (MET FUN!)

Sterker nog, ik garandeer het zelfs!

Ik geef je 9 maanden lang om Infinite uit te proberen en jezelf te bewijzen dat het de resultaten zal opleveren die ik je beloof. Als dit niet het geval is, hoef je alleen maar contact op te nemen met mijn team. Zij zullen je investering graag terugbetalen.

MAAR!

In alle eerlijkheid: je moet mij dan wel bewijzen dat je het werk hebt gedaan. En de reden is simpel: “nothing works unless you use it”. Mensen verwarren investeren met implementeren. Ze kopen een programma en denken dat ze actie ondernemen. Maar 30, 60 of 90 dagen later, nadat ze niet eens op hun account zijn ingelogd, eisen ze een refund, waarbij ze zichzelf vertellen dat het product niet werkte.

Luister..

Niets zal voor je werken als je niks doet.

Dus als je niet van plan bent het werk te doen en de stappen uit Infinite toe te passen, bespaar je dan de moeite en je geld.

Maar..

Als je bereid bent om actie te ondernemen, dan is dit de beste garantie die je ooit zult krijgen. Je hebt namelijk de tijd om alle trainingen te doorlopen, masterclasses te volgen en healingen te ondergaan. 9 volledige maanden om je aanbod te maken, te testen, te alignen, te implementeren en op te schalen. En om de hulp te krijgen die je nodig hebt als je vastloopt, zodat je meetbaar resultaat gaat behalen. En zo niet, krijg je je geld terug.

Kim Rietvink SPiritueel Businesscoach Digital CEO
Kim Rietvink SPiritueel Businesscoach Digital CEO

Oké, HOEVEEL IS MIJN INVESTERING?

Infinite is niet goedkoop. Ik maak geen goedkope dingen. Het laat je zien hoe je daadwérkelijk de gewenste resultaten kunt behalen. Het is niet weer een volgende videocursus van € 97. Het is een kleine investering in jezelf die GROTE voordelen oplevert in je toekomst.

Eentje waarvan je de rest van je leven van profiteert: Door jou een verschil te laten maken in de wereld… met een schaalbaar aanbod waarmee je jouw leven kunt leiden en jouw business kunt runnen op jouw voorwaarden. 

Het is een transformatie die je bevrijdt van die 1001 ideeën en eventuele onzekerheden en zorgt er voor dat je de Go-To person wordt binnen jouw branche.

Het is PRECIES wat ik ook heb geteacht aan- en gedeeld met de klanten uit mijn Groepsmentoring programma van € 30.000 per jaar, maar nu voor een fractie van de kosten voor jou.

En eerlijk… als je dit allemaal afweegt tegen de investering en wat het voor jou nu al én in de toekomst gaat doen… is het een hele makkelijke keuze. 

Ik heb er ook aan gedacht om Infinite voor €10.000 aan te bieden omdat ik bij meerdere klanten heb gezien dat ze dat binnen no time hebben terugverdiend. 

Maar, omdat ik met Infinite een zo groot mogelijk publiek wil bereiken, zodat ik ook zoveel mogelijk mensen kan helpen, heb ik ervoor gekozen om het programma zo toegankelijk mogelijk te maken. 

Infinite is dit jaar eenmalig beschikbaar voor een LIMITED OFFER, namelijk 3488,- in 1x OF 12 termijnen van 348,-

“€5472,- euro omzet in plaats van losse sessies”

“Dankjewel voor je programma! Waar ik eerst alleen maar losse sessies aanbood, heb ik nu een geweldig VIP traject gecreëerd dat helemaal bij me past en binnen een paar weken heb ik het al drie keer verkocht voor 777,- Daarna vervolgde ik jouw strategie, verhoogde ik mijn prijzen en voila: Inmiddels heb ik het al 3x voor 1047,- verkocht!”

Esther Ardon

LET OP: Maak je keuze snel..

Er is namelijk geen ongoing instroom voor Infinite! De deuren van Infinite zijn slechts een aantal dagen geopend dus je hebt maar tot a.s. donderdag 23:59uur om in te stappen. 

Daarna zal het een hele tijd duren voor je weer de kans krijgt om mee te doen. 

Dus laat je deze voorbij gaan.. Dan kies je er bewust voor om de kans te missen om jezelf, je bedrijf en je leven te transformeren. 

En ik weet: Jij staat NU in de startblokken om dat schaalbare aanbod te creëren, zodat je meer mensen kunt helpen en meer vrijheid creëert en ziet in dat Infinite dé Journey is die je hierbij gaat helpen.

Je hebt er zin in!

Met de juiste mindset, de juiste tools en de juiste guidance kun je jouw leven en dat van anderen transformeren! En dat hoef je niet meer alleen te doen: mijn team en ik zijn er om je te begeleiden!

Alsjeblieft, verspil niet nog een jaar met dromen over ‘hoe het zou kunnen zijn’…

Want echt, als je straks of je sterfbed ligt wil je gewoon niet denken ‘had ik maar…’

Meld je alvast aan & maak je dromen waar!

Join the Journey NU

Dit krijg je allemaal:

#1
7+ modules verdeeld over dé 3-KERN thema’s: Money, Business & Freedom, die er voor zorgen dat alles wat je nu denkt te weten over het shiften van 1:1 naar een schaalbaar aanbod en het creëren van een VRIJ leven op jouw voorwaarden, volledig op z’n kop gaat zetten. De modules helpen je stap voor stap om je aanbod concreet vorm te geven, op een manier dat het bij JOU past. Je leert marketing zó te creëren dat het authentiek, LEUK en zeer winstgevend is. Zodat je ook moeiteloos klanten aantrekt, die er klaar voor zijn om van je te kopen!

#2
50+ trainingsvideo’s, die je ook simpelweg stap voor stap gaat volgen (net als een ikea handleiding ;)) zodat je met focus en helderheid jouw aanbod concreet en aligned maakt, makkelijk op kunt schalen en zo meer gaat verkopen op een consistente basis. 

#3
10+ Unieke healings op gebied van Money, Business & Freedom. Deze helpen jou om blokkades op jouw weg eenvoudig op te ruimen, zodat je moeiteloos doorgroeit en Geld in steeds grotere getalen naar je toe stroomt, terwijl jij je vrijer en vrijer voelt.

#4
7+ Masterclasses (o.a. over aanbod creatie, ads, Human Design en Money Management), die elke online ondernemer nodig heeft om SNEL vorm te geven aan een schaalbaar aanbod dat volledig bij JOU past. En op zo’m manier ingericht dat het jouw VRIJE leven ondersteunt. Waarbij we zorgen dat je de exacte stappen hebt zodat je geen one day fly bent, maar duurzaam succesvol, winstgevend én VRIJ.

#5
8 LIVE Infinite Breakthrough groepscoachingsessies met Kim om de support, helderheid en antwoorden te krijgen die je nodig hebt. 

#6
9 maanden lang toegang tot de Infinite Member COMMUNITY met 36 weken online support van onze super community managers. Krijg antwoord op je al je vragen en verbind met gelijkgestemde, GEWELDIGE ondernemers in onze COMMUNITY!

#7
8 Deep Dive Q&A’s waarvoor jij al jouw vragen kunt stellen en die Kim persoonlijk beantwoordt. 

 

Klaar om nog meer mensen te gaan helpen? Een extra nul (of twee) toe te voegen aan je maand inkomen ;)? Klaar om een VRIJ leven te leiden en je business te runnen op JOUW voorwaarden?

Jouw Investering
Nu slechts 348,- in 12 termijnen

Ik ben er klaar voor om een VRIJ leven te creëren en IMPACT te maken met een online business

Heb je nog een vraag voor je inschrijft? I see you! 
Stuur me een DM op instagram om persoonlijk in gesprek te gaan. 

 

FAQ

Question 1

Ik heb in het verleden meer cursussen gekocht en heb nog niet (alles) terugverdiend. Ik vind het écht spannend om weer te investeren. Wat maakt dit programma anders en zoveel deelnemers succesvol?

Alright, deze ga ik headfirst in, want!
Wat infinite anders maakt dan welke cursus je ooit hebt gevolgd.. 

…Het is geen cursus!

Wat ik daarmee bedoel is, het bevat wel cursus elementen, maar het is veeeeel meer dan dat. Check de volgende stappen:

#1. INHOUD DIE JE IN ACTIE KRIJGT – De meeste programma’s of cursussen (waar ik trouwens dol op ben!) kunnen je gemakkelijk in de leer-modus’ houden. Nog meer kijken, altijd leren, nooit doen. Infinite zet je in actie door je te laten focussen op de meest essentiële processen die je moet implementeren voor echte resultaten…

…Processen die je zelf kunt volgen…OF overdragen aan een VA of iemand uit je team!

#2 Unieke healings op gebied van Money, Business & Freedom 

Oh! Denk je stiekem toch nog dat het enige dat je tegenhoudt waar je heen wilt, alleen maar strategie is? 

Denk je dat alleen ‘het weten waar je moet beginnen’ of ‘het overwinnen van je overtuigingen’ meer resultaten zal opleveren? HA! Well, guess again. Er zijn zoveel slimme mensen met heel veel strategische kennis die ik ken, en die het nog steeds niet lukt om echt vrij te leven of succesvol te zijn.  

Dus…wat is het dan dat degenen die succes hebben (20%), scheidt van de massa a.k.a. degenen die uiteindelijk opgeven (80%)?

Die vraag heeft me ONWIJS beziggehouden de afgelopen jaren en ik zag gewoon het verschil. Daarom wilde ik een programma maken dat je écht helpt om een DOORBRAAK te creëren door je concrete stappenplannen aan te reiken. Zo weet jij op elk moment exact wat je moet doen om van 1:1 te shiften naar een gweldig schaalbaar aanbod. En waar mensen voor in de rij staan om van je te kopen. 

#3 De Coaching! Met mijzelf, mijn team en vanuit de community: Maar liefst ACHT Live groepsgesprekken met Me Peronally! 😉 EN 8 Q&A momenten waarin ik je vragen persoonlijk beantwoord EN 8 expert masterclasses, waarmee je eindelijk de guidance, steun en accountability krijgt, die je verdient. 

#4 Concrete stappen plannen & templates Stapsgewijze plannen voor het creëren van een geweldig, schaalbaar aanbod, waarmee je een volledig online business kunt creëren OF als geweldige aanvulling op het persoonlijke aanbod dat je al hebt staan. 

Je krijgt de exacte stappen en templates die ik zelf al jarenlang gebruik en gefinetuned hebt om én zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen én vrij te kunnen leven. 

#5 De Infinite Member Community met 36 weken online support van onze super community manager. Krijg antwoord op je al je vragen en verbind met gelijkgestemde, GEWELDIGE ondernemers in onze Community

Question 2

 Ik heb geen grote lijst of volgers. Zal dit programma mij wel helpen?

De meeste mensen denken dat je een grote e-maillijst nodig hebt voordat je iets kunt lanceren. Of dat je eerst (tien)duizend volgers moet hebben voordat je online geld kunt verdienen. Dat is de reden waarom ze maanden en maanden verspillen en nooit een euro verdienen. De waarheid is…

ELKE ONLINE ONDERNEMER BEGON MET 0.

EN:

Eelco de Boer zei gekscherend tijdens een BusinessMastermind: “Kim?! Hoe heb je dit gedaan?! Je had 140 volgers en deed een Ton :P. 

Dat was een grapje, maar feit was wel dat Ik mijn eerste 100k omzet deed, met een handjevol instagram volgers en bijna geen mailinglijst. 

Eelco’s woorden zijn ook mijn mantra geworden: “Jij bent echt de Master in veel halen uit weinig.”

Mocht jij nog geen tienduizend(en) volgers hebben, dan is dat juist in je voordeel. Want je kunt geweldige en makkelijke acties doen om ideale klanten aan te trekken voor je schaalbare aanbod, die ‘de grote namen’ niet meer kunnen doen!

Dus hoe sneller we jouw eerste promo online krijgen, hoe sneller jij meer mensen kunt helpen, meer kunt verdienen en dus vrijer kunt leven!

Natasja van ‘t Net, Spiritueel Ondernemer & Medium lanceerde haar online programma, nog voordat ze ‘m gemaakt had en had meteen 10 deelnemers!

Ze schrijf:

“Ik heb absoluut niet getwijfeld voor ik me aanmeldde voor Infinite

omdat ik al andere programma’s gevolgd had waar ik zowel zakelijk als in mijn persoonlijke ontwikkeling hele mooie resultaten mee heb gekregen.

Wat ik merk, is dat ik me soms nog terug laat trekken in energie door mensen waar ik niet naar moet luisteren en daarom besloot ik ook om door te gaan met de coaching van Kim. Bij Infinite dacht ik gelijk Yes! Ik kan nog doorleren.

Want ik wil mezelf nog meer laten zien, overtuigend overkomen en een nieuw traject maken. Mijn allereerste online programma was al een succes: ik had 10 deelnemers en met Kim haar coaching weet ik zeker dat er nog veel meer mogelijk is!” 

Question 3

Is Infinite voor de starter of groeiende ondernemer?

Oké, twee dingen:

1) Ik kan het woord ‘starter’ niet uitstaan, dus stop met jezelf zo te noemen.

2) Infinite is niet gemaakt met een startende of matige ondernemer in gedachten. Laat het me uitleggen…

De bewezen succesvolle strategieën die je gaat leren in combinatie met de op actie gerichte opdrachten, hebben geen oordeel of iemand een ‘starter’ is of een doorgewinterde ondernemer. 

JIJ kiest zelf of je in de identiteit stapt van ‘succesvol ondernemer’ en Infinite begeleid stap voor stap je door de fases heen om van 1:1 te shiften naar een schaalbaar aanbod, zodat je meer mensen kunt helpen en meer VRIJHEID creëert. 

Want ik geloof wel in ondernemersfases: Dat betekent dat, als je in de startfase zit, je concrete stappen krijgt zijn die je moet volgen.

Of, als je al langer ondernemer bent en je in de groeifase, kun je deze processen, systemen en templates gewoon overdragen aan je team zodat zij er mee aan de slag kunnen. 

Luister, als je ‘nieuw’ bent binnen ‘online ondernemers land’, dan verwacht ik wel met een verlangen te komen. Een verlangen om écht vrij te leven en van betekenis te zijn meer mensen! 

En ik ga je echt op geen enkele manier overtuigen dat dit hele ‘meer geld verdienen met het internet-gedoe’ ook voor jou kan werken. Ik wéét het. Ik lééf het.  

En als jij nog niet ALL-IN wilt gaan om dit écht te gaan creëren, doe dan geen moeite om mee te doen. Want als deelnemers zich aanmelden, dan gaan we aan de slag! 

Question 4

 Kim, ik heb geen (schaalbaar) product aan te bieden, wil je hiermee helpen?

Heb je al een product, TOP dan werken we daarmee. Maar weet: Je hebt (nog) geen product nodig. Daar heb ik een simpel (en leuk!) stappenplan voor. 

Maar ik vraag wel dat je een IDEE hebt van wat je wilt doen. Want, ik ga je niet vertellen wat jouw purpose is of wat jij hier te doen hebt op aarde. (wel HOE je een geweldig aanbod maakt dat je oneindig op kunt schalen zodat je vrij kunt leven en mega impact kunt maken)

Met dat in gedachten is Infinite bewust gecreëerd om je te helpen om het BESTE aanbod te creëren voor jouw ideale doelgroep, zodat klanten voor je in de rij staan om je aanbod te kopen. 

En natuurlijk; dat je aanbod eindeloos (Infinite!) met je mee kan groeien. En jij dus geen one day fly bent met een keertje een 5k- 10k of 25k maand, maar dat je DUURZAAM SUCCESVOL bent en échte vrijheid kunt gaan ervaren. 

En met de BONUS training ‘Word een Magneet voor Klanten’ heb je je strategische aanbod binnen no time helder. 

Net als Birgit:

“Ik strugglede al een hele tijd om van mijn 1 op 1 aanbod een online programma te maken. Maar na het kijken van 1 training (die zo goed was!)  werd ik om 2:00 uur wakker en kreeg een hele download voor het online programma. Alles opgeschreven, om 3:00 uur weer in slaap gevallen en inmiddels heb ik het al meermaals verkocht. Yes!”

Question 5

Wanneer start het programma?

Zodra je je aanmeldt, krijg je direct toegang tot alle trainingen, templates en stappenplannen. En ook toegang tot de Community krijg je direct. 

Want: Zonder de juiste processen, systemen en mensen gaat het behoorlijk moeilijk voor je worden. Je kan wel succesvol worden, maar het gaat veel langer duren dan nodig en het is een veel grotere struggle (in je hoofd én voor je bankrekening). 

Dus: Lekker aan de slag dus!

Ik ben er klaar voor om een VRIJ leven te creëren en IMPACT te maken met een online business

Join the Journey

Nu slechts 348,- in 12 termijnen

Heb je nog een vraag voor je inschrijft? I see you! 
Stuur me een DM op instagram om persoonlijk in gesprek te gaan. 

 

Join the Journey

Nu slechts 348,- in 12 termijnen

Heb je nog een vraag voor je inschrijft? I see you! 
Stuur me een DM op instagram om persoonlijk in gesprek te gaan.