Are you ready to rise?!

Laat je business meer vanzelf stromen, met meer consistentie in je cashflow, alleen nog werken met ideale klanten die echt gemotiveerd zijn en een vrijer leven op jouw voorwaarden.

“Binnen 6 weken nadat ik me aanmeldde voor Infinite, verkocht ik mijn traject voor 2.222,- en een paar weken later de volgende voor 5.000,-!”

– Jolien

FOCUS.

Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

Yes, welkom!

DIT is de pagina die je alle informatie geeft over wat je te wachten staat zodra je “JA!” zegt tegen de volgende stappen om jouw business meer vanzelf te laten stromen waarbij je omzet x4 gaat. Met nog meer consistentie in je cashflow, alleen nog werken met ideale klanten die echt gemotiveerd zijn, terwijl je zelf een vrijer leven leeft, op jouw voorwaarden. 

This is YOUR moment!

Als jij nu op deze pagina bent, betekent het dat je vrijheid ontzettend belangrijk vindt. En waarschijnlijk ook dat je er klaar mee bent om het werkpaard binnen je eigen bedrijf te zijn.. 

Je wilt dat alles veel meer vanzelf stroomt: klanten, cash, succes. Alles. 

En terecht. Want je weet ook dat je goed bent in wat je doet, je vindt het ook leuk om anderen te helpen met je expertise maar het is NU tijd om daar ook meer mensen mee te helpen. 

Je wilt meer IMPACT maken, meer mensen helpen en meer verdienen. 

Besef jezelf: Als je nu niks verandert, spreek ik je volgend jaar en mogelijk zit je nog steeds in dezelfde situatie. Of eigenlijk… Dan zal het allemaal maar slechter gaan. Op dit moment verandert de wereld namelijk zo snel dat geldt: Als je blijft doen wat je altijd deed, zul je niet meer krijgen wat je altijd kreeg. 

Dus:

Ben je klaar met ‘losse flodders’ in je aanbod, of misschien wel klaar met flierefluiten? En wil je nog meer consistentie in je cashflow, alleen nog werken met ideale klanten die echt gemotiveerd zijn, terwijl je zelf een vrijer leven leeft, op jouw voorwaarden. 

YES!

Binnen Infinite ontdek je exact hoe.

“Zo blij dat ik ben ingestapt” - Veerle

"Van losse sessies naar meerdere trajecten verkocht!"

“Ik verlangde ernaar om mijn voetreflexologie praktijk op te schalen, maar zag niet hoe.  Investeren vond ik toch best spannend want, ging dit wel werken in mijn branche? 

Nou… JA! Dankzij Infinite kreeg ik namelijk de stappen en is het gelukt! Ik heb nu in plaats van losse sessies een tof traject, dat al 4x verkocht én zelfs mijn prijs alweer verhoogd! ”

– Marian

In de eerste maand behaalde ik al direct mijn kwartaal doel!

“Wat een succes! Ik heb mijn kwartaaldoel voor het coachdeel van mijn bedrijf gewoon al behaald! Net gebeld met een potentiële klant en die zei aan de telefoon gewoon al JA. Ze dacht er al een jaar over om met mij te gaan werken en ik noemde de prijs en ze doet het!” 

– Linda

Linda Attema Human Design

Herken je dat...

Pijnlijk..

Want je voelt je hierdoor misschien wel kleiner dan je zou willen, terwijl jij juist iemand bent met een grote visie. Iemand die graag buiten de lijntjes kleurt. 

Maar, waar iedereen dit tegenwoordig roeptoetert, ben jij anders dan bij de massa van de ‘lauwe’ ondernemers:

Jij bent On Fire. Je bent committed én enthousiast en hebt ZIN om te doen wat nodig is om je business meer te laten stromen. 

Alleen, wat we soms nodig hebben is iemand die je stapsgewijs door het hele proces leidt, iemand die je hierin al succesvol is voorgegaan. Die zowel je persoonlijke struggles en successen snapt als die je helpt in de strategie.

Birgit Selma

"Ik verkocht mijn online training direct meermaals!"

“Ik had onwijs het verlangen om naast mijn 1:1 aanbod, iets schaalbaars te creëren online en was committed om ervoor te gaan. 

Ik zag alleen niet HOE. 

Maar na 1 Training uit Infinite had ik direct mijn aanbod helder én verkocht ik het meermaals!” – 

– Birgit

Ik wilde mijn bedrijf opschalen om meer impact te maken én een extra inkomstenstroom te genereren. Dit moest ik echter doen naast mijn goedlopende business én mijn gezin. Maar Kim heeft al die tijd op mijn schouder gezeten en nu ben ik klaar om mijn online aanbod te lanceren!

– Chantal

Chantal Nolte Integrator
EN nu BEN JE NAAR DEZE
PAGINA geleid..

Je wéét dat er meer is voor jou dan wat er nu uit komt. Je hebt grootste dromen, grootse verlangens en bent volle bak committed om ervoor te gaan: Een business die stroomt. 

En ook al begrijpen meerdere mensen uit je omgeving je misschien niet, je bent écht gedreven om voor die grootse impact te gaan. 

Je gunt jezelf die groei én je wilt aan je (toekomstige) kinderen laten zien dat alles mogelijk is in dit leven, als je er maar voor gaat. 

EN

Je hebt namelijk wat te brengen hier op aarde! Dat weet je, dat voel je en NU is het moment om die groeistappen te gaan zetten die je voor ogen hebt. Niet meer alleen, maar sámen. Met de juiste begeleiding en een toffe groep ondernemers om je heen. 

Dit gaat je JOY en vervulling opleveren. 

Je gaat écht meer impact maken en GROOTSE resultaten behalen. 

 

“Vind het zo bizar hoe alles in een stroomversnelling knalt sinds ik Infinite volg!” - Marry

Verlang jij ook zo naar:

Kim Rietvink Spiritueel Business Mentor

We zijn vaak zo bezig met de toekomst.. Grote dromen, verlangens, vision boards voor als we ‘tegen die tijd…’

Maar, ook willen we allemaal in het hier en nu genieten. LEVEN! Zo snel mogelijk meer VRIJHEID in tijd. En geld. En energie.. 

Maar, hoe vaak doen we écht wat ervoor nodig is om ons grote dromen concreet te maken en écht te manifesteren. 

De meeste mensen beginnen er niet aan.. 

Of beginnen wel enthousiast..Maar dan is volhouden de grootste struggle. 

 

Stel je eens voor...

Hoe zou het zijn als jij jouw gedroomde toekomst wél naar het NU haalt en eindelijk gaat DOEN wat je moet doen.. 

Dat je eindelijk de stappen gaat zetten waarvan je wéét dat ze de juiste zijn..

Dat je een uitgestippelde route hebt

Een route die zo helder is, dat je precies weet wat je eerste stap is.. en de volgende.. en de volgende.. Stap voor stap echt vooruit in de richting van jouw VRIJE leven, mét een succesvolle online business. 

En met een gids.. 

Dat je er niet meer alleen voor staat. Maar dat je nu direct guidance hebt, je deze Journey dus niet meer alleen aflegt en je eindelijk echt vol blijft houden, totdat je doel van Vrij Leven bereikt is.. 

 

Hoe zou je leven er dan uit zien..

“Ik heb mijn investering al 3x terugverdiend"

Ik vond het spannend om me aan te melden voor Infinite want ik had net mijn baan opgezegd. Mijn inner guide riep me en ik kon er niet meer omheen; Ik moest en zou nu volledig voor mijn business gaan met mijn zielenmissie die ik heb te vervullen. Ik besefte me dat ik handvatten en tools nodig had om dit tot een succes te maken. EN dat is gelukt! Binnen 6 weken nadat ik me aanmeldde voor Infinite, verkocht ik mijn nieuwe traject al voor 2.222,- en daarna zelfs voor 5.000,-!

Jolien Zwaan

WELKOM BIJ INFINITE

De enige wereld voor jou als vrouwelijke ondernemer waar je:

Een Vrijer leven creëert op jouw voorwaarden én groeit in zowel je impact als je omzet.

Dit levert Infinite je op:

"Ik heb eindelijk 1 van mijn 1001 creatieve ideeën aangepakt! Ik DOE het gewoon.” - Marry

"Blij dat ik je training in uitvoer heb gebracht, de magie zit ‘m echt in actie!” - Jolien

Linda Folkers sleutel tot je hart

"Binnen 10 dagen deed ik al 2500,- omzet en de maand is net begonnen."

“Het gaat zo goed, dat ik zelfs een beetje schrok van mijn succes haha! 

Wéér 3 nieuwe aanvragen, nadat ik vorige week al 3x een JA kreeg op mijn nieuwe aanbod! 

Blijkbaar kan het echt zo moeiteloos gaan.”

– Linda

Infinite is niet weer het volgende online businesscoachings programma met droge marketing technieken of de meest hippe trends waar je achteraan moet rennen.

Het is een UNIEKE formule.

En waarbij je persoonlijk begeleid wordt met coaching én nieuwe vrienden maakt dankzij de gelijkgestemde community van vrouwelijke ondernemers die óók grootser denken en DOEN. 


Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

“Tijdens infinite maakte ik binnen no time de shift van 1:1 naar een schaalbaar aanbod!”

Ik liep er al een tijd tegenaan dat ik niet wist hoe ik van mijn 1:1 sessies een schaalbaar aanbod kon maken omdat ik heel persoonlijk met mensen werk. Ook had ik vorig jaar nog weinig focus. 

MAAR! Tijdens Infinite heb ik de shift gemaakt naar meer workshops en groepscoaching én ik ben echt dedicated aan mijn online programma. Ik weet nu precies wat ik ga maken, heb zelfs de datum al gepland en ik heb ZIN om verder te groeien! 

– Natalia

Voor wie Infinite echt bedoeld is:

Hier zou natuurlijk een strakke marketing tekst kunnen staan, waarin ik volledig de karakteristieken van mijn ideale klant beschrijf.. 

Maar.. Die marketing strategische aanpak komt volledig uit het hoofd. En in deze tijd werkt dat niet meer.  Het hele bewustzijn shift namelijk naar het hart. En van daaruit wil je ook je marketing inrichten.

Hoe je dat doet, ontdek je exact in Infinite. 

Jij weet al of je met mij wilt werken, anders had je niet tot hier gelezen. 

Je bent een vrouw met grootse dromen en verlangens. 

Je bent bereid om te doen wat nodig is. 

Want je verlangen naar meer vrijheid in tijd én geld is groot. Zodat je een hoge levenskwaliteit kunt creëren met meer impact, meer toffe klanten en meer aandacht voor je gezin.  

Kim Rietvink SPiritueel Businesscoach Digital CEO
Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

Waarom Infinite zo uniek en succesvol is

Er is een reden waarom Infinite zo snel resultaat oplevert.

Echter, jij weet ook dat het bekijken van nog een paar trainingsvideo’s niet is wat je écht gaat helpen om daadwerkelijk dat schaalbare aanbod te maken én winstgevend te verkopen..

Dus, wat dan wel?

Mijn doel is om je te laten zien welke stappen je te zetten hebt, van waar je nu staat naar waar je wilt zijn met je bedrijf. Zodat je gewenste resultaten REALITEIT worden en niet alleen maar dromen. 

Dat doen we samen, stap voor stap, in 3 fases. 

In 3 fases een business die meer vanzelf stroomt, met consistentie in je cashflow, alleen nog werken met de leukste klanten die echt gemotiveerd zijn, terwijl je zelf vrijer leeft op jouw voorwaarden.  

.

.

Cut the Crap and Let’s go go go.

1. Een strategisch aanbod met een logische klantreis waarbij elk offer naadloos op elkaar aansluit en klanten moeiteloos door je wereld stromen. 

2. Je krijgt nog meer consistentie in je cashflow-, zodat je zowel aan het begin als aan het einde van de maand het vertrouwen voelt om alles te doen wat je wilt doen, zonder op de prijskaartjes te hoeven kijken. 

3. Je krijgt alleen nog ideale klanten in je wereld. Ideale klanten die echt gemotiveerd zijn, die je graag betalen en waar je naar uitkijkt om mee te werken  

4. Je hebt een heldere marketingstrategie zodat je exact weet wat je aan het doen bent. En niet ‘van alles wat’ maar heel helder: eerst dit, dan dat. 

5. En je creëert een vrijer leven op jouw voorwaarden. Een leven waarin je kunt werken waar- en wanneer je dat wilt. Maar ook genoeg tijd- ruimte- en headspace hebt om lekker te genieten met de mensen waar je van houdt (of lekker me-time met jezelf ;))

Ik voelde een onwijs verlangen om naast mijn 1:1 sessies, ook online iets aan te bieden dat ook echt waardevol genoeg zou zijn. Ik vond het spannend om in Infinite te stappen maar ben blij dat ik het heb gedaan! 

Dankzij een van de Masterclasses zag ik in HOE ik mijn online aanbod concreet in een vorm kon gieten en ben ik dankzij ‘een liefdevolle schop onder mijn kont’ gewoon begonnen met het maken van mijn online programma. Ook heb ik mijn online zichtbaarheid aligned met dit aanbod en ik kreeg direct feedback op instagram waardoor ik zie: Hey, mensen zitten hier echt wel op te wachten!

– Marian

“Binnen 6 weken nadat ik me aanmeldde voor Infinite, verkocht ik mijn traject voor 2.222,- en daarna voor 5000,-!!”

Ik vond het spannend om me aan te melden voor Infinite want ik had net mijn baan opgezegd. Mijn inner guide riep me en ik kon er niet meer omheen; Ik moest en zou nu volledig voor mijn business gaan met mijn zielenmissie die ik heb te vervullen. Ik besefte me dat ik handvatten en tools nodig had om dit tot een succes te maken. EN dat is gelukt! Binnen 6 weken nadat ik me aanmeldde voor Infinite, verkocht ik mijn nieuwe traject al voor 2.222,- en daarna zelfs voor 5.000,-!

Jolien Zwaan

BE Successful.

We creëren een geweldige ‘Infinite OfferFlow’: een strategisch aanbod met een logische klantreis waarbij er een sterke verbinding is tussen je offers en elk offer naadloos op het andere aansluit. Hier stromen klanten moeiteloos door je wereld en kan je omzet x4 gaan. 

“Kim vertelt alles wat je écht verder helpt op een transparante, eerlijke, pure en oprechte manier.”

Ik kende Kim pas 2 weken toen Infinite op mijn pad kwam. Ook al wist ik niet exact wat het programma inhield of wat ik concreet wilde gaan doen met mijn bedrijf, alles in mij riep DOEN!

Dankzij Infinite heb ik nu een plan waardoor ik concrete stappen kan ondernemen. En het programma brengt je ontzettend snel en effectief in de DOE-modus, ik heb het gevoel alsof ik in een intercity zit waarin ik in een geweldige vaart vooruit vlieg en er gebeuren geweldige dingen! Kim vertelt alles wat je écht verder helpt op een transparante, eerlijke, pure en oprechte manier. “ – Marry Van der meer

We zorgen ervoor dat toffe klanten zoveel mogelijk automatisch IN- en DOOR je wereld stromen door de juiste mensen- en systemen vóór je te laten werken. Hierdoor krijg je een consistente stroom aan klanten én cashflow en kun je stoppen met allerlei dingen handmatig doen. Dan kun je allerlei uitvoerende zaken loslaten en je tijd en energie lekker besteden aan de dingen die je écht leuk vindt.

 

“Mijn strategische aanbod kwam na 1 Masterclass uit Infinite meteen als een download binnen!”

“Ik twijfelde even of dit wel het juiste moment was om in Infinite te stappen (ik was op vakantie) maar ik besloot er tóch voor te gaan. 

En wat een goede keuze! 

Waar ik oeverloos alleen heb zitten brainstormen, veel twijfel heb gehad en niet in actie kwam om een schaalbaar aanbod te creëren (en ik dus niet de impact maakte die ik wilde én waardoor ik omzet misliep), kwam mijn strategische aanbod na 1 Masterclass uit Infinite al als een download binnen!”

Chantal Nolte

Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

Creëer spot on, Infinite marketingmateriaal: dingen die je 1x goed maakt en waarvan je herhaaldelijk kunt profiteren. Zo wordt je business veel efficiënter, heb je een heldere strategie en kun jij meer verdienen, terwijl je een vrijer leven leeft, op jouw voorwaarden. 

Wanneer je je aanmeldt voor Infinite, IS jouw impact ook Infinite. 

Schrijf je vóór zondag 21 april 23:59u
voor onze LIMITED OFFER. 

Heb je nog een vraag voor je inschrijft? I see you! 
Stuur me een DM op instagram om persoonlijk in gesprek te gaan. 

 


Nu met EXCLUSIEVE Infinite BONUSSEN

BONUS #1 

Een 1 op 1 LIVE ZOOM sessie met een van onze Infinite Coaches

Say what?! YES! Naast de Infinite groepscalls die Kim live verzorgt en de Q&A sessies, krijg jij, een 1 op 1 zoomsessie cadeau waarin er nog meer persoonlijke aandacht is voor jou, jouw proces en jouw vraagstuk! Zo heb je een extra stok achter de deur om stappen te blijven zetten en met meer focus, vertrouwen en plezier jouw aanbod te shiften van 1:1 naar een geweldig, aligned schaalbaar aanbod. 

BONUS #2

FOCUS workshop

Zo start je Infinite met 100% FOCUS, door het maken van een helder plan en concrete doelen die aligned zijn met jou.

BONUS #3 

Human Design Workshop: Energetic Essentials.

Human Design geeft je een uniek pad om stap voor stap te gaan leven op basis van hoe jij ontworpen bent zodat je het leven creëert zoals dat voor jou bedoeld is.

Daarom krijg je nu als BONUS toegang tot Energetic Essentials zodat jij:

🙌 De echte essentie van jouw Human Design begrijpt, waardoor je nog meer aligned keuzes maakt en een magneet voor klanten wordt, zodat ze in de rij staan voor je nieuwe aanbod.

🙌 Je ervaart meer focus, richting en vertrouwen in de creatie van jouw vrije leven.

🙌 En mocht je je soms schuldig voelen naar je gezin, vanwege jouw ambitie, na deze workshop niet meer! Je krijgt de inzichten om vol vertrouwen JOUW pad te bewandelen, met meer begrip en liefde. 

BONUS #4 

Money Medcine Healing Journey

Wowow, als extra BONUS krijg je toegang tot de complete Money Medicine Healing Journey om jouw blokkades rondom Geld te helen en je je af kunt stemmen op de frequentie van Overvloed & Vrijheid. Hierdoor kan Geld moeiteloos en in grote getalen naar je toestromen. Waardoor jij weer meer vrijheid kunt creëren in tijd én grootser bij kunt dragen aan de wereld. 

BONUS #5

Life changing training 'The Road to Financial Freedom'

Ontdek stap voor stap welke route jij af te leggen hebt voor het creëren van een Financiele Vrijheid. Ik deel de exacte methodes die ervoor zorgden dat ik binnen 1 jaar van 1 naar 5 inkomstenstromen ging en hoe ik mijn vermogen opbouwde. Je upgrade Money Blueprint naar The Next Level, ademt je blokkades weg dankzij de Breathwork experience en trekt nieuwe overvloed aan dankzij de visualisaties waar je toegang tot krijgt.  

Schrijf je vóór zondag 21 april 23:59u voor onze LIMITED OFFER.

Heb je nog een vraag voor je inschrijft? I see you! 
Stuur me een DM op instagram om persoonlijk in gesprek te gaan. 

 

Hierbij ook een greep uit de toffe tags die we ontvangen van Infinite Heldinnen:

Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

En dan is het nu aan JOU

Je bent er klaar voor en bent commitment om met jezelf en je dromen aan de slag te gaan. En ik beloof ik je dat Infinite de beste, leukste en meest effortless weg naar meer impact, meer succes en meer vrijheid zal zijn! (MET FUN!)

Sterker nog, ik garandeer het zelfs!

Ik geef je 6 maanden lang om Infinite uit te proberen en jezelf te bewijzen dat het de resultaten zal opleveren die ik je beloof. Als dit niet het geval is, hoef je alleen maar contact op te nemen met mijn team. Zij zullen je investering graag terugbetalen.

MAAR!

 

In alle eerlijkheid: je moet mij dan wel bewijzen dat je het werk hebt gedaan. En de reden is simpel: “nothing works unless you use it”. 

Sommige mensen (jij natuurlijk niet!) verwarren investeren met implementeren. Ze kopen een programma en denken dat ze actie ondernemen. Maar 30, 60 of 90 dagen later, nadat ze niet eens op hun account zijn ingelogd, eisen ze een refund, waarbij ze zichzelf vertellen dat het product niet werkte.

Luister..

Niets zal voor je werken als je niks doet.

Dus als je niet van plan bent het werk te doen en de stappen uit Infinite toe te passen, bespaar je dan de moeite en je geld.

Maar..

Als je bereid bent om actie te ondernemen, dan is dit de beste garantie die je ooit zult krijgen. Je hebt namelijk de tijd om alle trainingen te doorlopen, masterclasses te volgen en healingen te ondergaan. 9 volledige maanden om je aanbod te maken, te testen, te alignen, te implementeren en op te schalen. En om de hulp te krijgen die je nodig hebt als je vastloopt, zodat je meetbaar resultaat gaat behalen. En zo niet, krijg je je geld terug.

Kim Rietvink SPiritueel Businesscoach Digital CEO
Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

"Oké, HOEVEEL IS MIJN INVESTERING?"

Infinite valt niet in de categorie ‘goedkoop’. Dat zou ook gek zijn aangezien je mijn coaching krijgt en ik juist sta voor het vragen van waardige prijzen. 

Het is een volwassen investering in jezelf die GROTE voordelen oplevert in het hier en nu én voor je toekomst.

Eentje waarvan je de rest van je leven van profiteert: Door jou een verschil te laten maken in de wereld… met een strategisch online aanbod als fundament voor je business, meer consistentie in je cashflow, alleen nog werken met ideale klanten en een vrijer leven op jouw voorwaarden. 

Het is een transformatie die je bevrijdt van die 1001 ideeën en je FOCUS oplevert.

Het is PRECIES wat ik ook heb geteacht aan- en gedeeld met de klanten uit mijn Groepsmentoring programma van € 30.000 per jaar, maar nu voor een fractie van de kosten voor jou.

En eerlijk… als je dit allemaal afweegt tegen de investering en wat het voor jou nu al én in de toekomst gaat doen… is het een hele makkelijke keuze. 

Ik heb er ook aan gedacht om Infinite voor €5.000 aan te bieden omdat ik bij meerdere klanten heb gezien dat ze dat binnen no time hebben terugverdiend. 

Maar, omdat ik met Infinite een zo groot mogelijk publiek wil bereiken, zodat ik ook zoveel mogelijk mensen kan helpen, heb ik ervoor gekozen om het programma zo toegankelijk mogelijk te maken. 

Infinite is dit jaar eenmalig beschikbaar voor een LIMITED OFFER, namelijk 2500,- in 1x OF in termijnen

Helemaal klaar voor om je business meer te laten stromen? 👇

“€5472,- euro omzet in plaats van losse sessies”

“Dankjewel voor je programma! Waar ik eerst alleen maar losse sessies aanbood, heb ik nu een geweldig VIP traject gecreëerd dat helemaal bij me past en binnen een paar weken heb ik het al 3x verkocht voor 777,- Daarna vervolgde ik jouw strategie, verhoogde ik mijn prijzen en voila: Inmiddels heb ik het al 3x voor 1047,- verkocht!”

Esther Ardon

LET OP: Maak je keuze snel..

Er is namelijk geen ongoing instroom voor Infinite! De deuren van Infinite zijn slechts een aantal dagen geopend dus je hebt maar tot a.s. zondag 23:59uur om in te stappen. 

Daarna zal het een hele tijd duren voor je weer de kans krijgt om mee te doen. 

Dus écht, laat deze kans niet voorbij gaan. Dit wordt zo waardevol en positief transformeren voor je, dat je spijt krijgt als je dit mist. 

Je hebt er zin in!

Met de juiste mindset, de juiste tools en de juiste guidance kun je jouw leven en dat van anderen transformeren! En dat hoef je niet meer alleen te doen: mijn team en ik zijn er om je te begeleiden!

Dus alsjeblieft, verspil niet nog een jaar met dromen over ‘hoe het zou kunnen zijn’…

Want echt, als je straks of je sterfbed ligt wil je gewoon niet denken ‘had ik maar…’

Meld je aan & maak je dromen waar!

Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

Jouw Investering in 6 termijnen
nu 499,- per maand

Heb je nog een vraag voor je inschrijft? I see you! 
Stuur me een DM op instagram om persoonlijk in gesprek te gaan. 

 

FAQ

Question 1

Ik heb in het verleden meer cursussen gekocht en heb nog niet (alles) terugverdiend. Ik vind het écht spannend om weer te investeren. Wat maakt dit programma anders en zoveel deelnemers succesvol?

Wat infinite anders maakt dan welke cursus je ooit hebt gevolgd.. 

…Het is geen ‘cursus’!

Wat ik daarmee bedoel is, het bevat wel cursus elementen, maar het is veeeeel meer dan dat. Check de volgende stappen:

#1. INHOUD DIE JE IN ACTIE KRIJGT – De meeste programma’s of cursussen (waar ik trouwens dol op ben!) kunnen je gemakkelijk in de leer-modus’ houden. Nog meer kijken, altijd leren, nooit doen. Infinite zet je in actie door je te laten focussen op DOEN.

#2 Unieke healings op gebied van Money, Business & Freedom 

Oh! Denk je stiekem toch nog dat het enige dat je tegenhoudt waar je heen wilt, alleen maar strategie is? 

Denk je dat alleen ‘het weten waar je moet beginnen’ of ‘het overwinnen van je overtuigingen’ meer resultaten zal opleveren? HA! Well, guess again. Er zijn zoveel slimme mensen met heel veel strategische kennis die ik ken, en die het nog steeds niet lukt om echt vrij te leven of succesvol te zijn.  

Dus…wat is het dan dat degenen die succes hebben (20%), scheidt van de massa a.k.a. degenen die uiteindelijk opgeven (80%)?

Die vraag heeft me ONWIJS beziggehouden de afgelopen jaren en ik zag gewoon het verschil. Daarom wilde ik een programma maken dat je écht helpt om een DOORBRAAK te creëren door je concrete stappenplannen aan te reiken. Zo weet jij op elk moment exact wat je moet doen om van 1:1 te shiften naar een gweldig schaalbaar aanbod. En waar mensen voor in de rij staan om van je te kopen. 

#3 De Coaching! Met mijzelf, mijn team en vanuit de community: Maar liefst ACHT Live groepsgesprekken met Me Peronally! 😉 EN 8 Q&A momenten waarin ik je vragen persoonlijk beantwoord EN 8 expert masterclasses, waarmee je eindelijk de guidance, steun en accountability krijgt, die je verdient. 

#4 Concrete stappen plannen & templates Stapsgewijze plannen voor het creëren van een geweldig, schaalbaar aanbod, waarmee je een volledig online business kunt creëren OF als geweldige aanvulling op het persoonlijke aanbod dat je al hebt staan. 

Je krijgt de exacte stappen en templates die ik zelf al jarenlang gebruik en gefinetuned hebt om én zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen én vrij te kunnen leven. 

#5 De Infinite Member Community met 24 weken online support van onze super community manager. Krijg antwoord op je al je vragen en verbind met gelijkgestemde, GEWELDIGE ondernemers in onze Community

Question 2

 Ik heb geen grote lijst of volgers. Zal dit programma mij wel helpen?

De meeste mensen denken dat je een grote e-maillijst nodig hebt voordat je iets kunt lanceren. Of dat je eerst (tien)duizend volgers moet hebben voordat je online geld kunt verdienen. Dat is de reden waarom ze maanden en maanden verspillen en nooit een euro verdienen. De waarheid is…

ELKE ONLINE ONDERNEMER BEGON MET 0.

EN:

Eelco de Boer zei gekscherend tijdens een BusinessMastermind: “Kim?! Hoe heb je dit gedaan?! Je had 140 volgers en deed een Ton :P. 

Dat was een grapje, maar feit was wel dat Ik mijn eerste 100k omzet deed, met een handjevol instagram volgers en bijna geen mailinglijst. 

Eelco’s woorden zijn ook mijn mantra geworden: “Jij bent echt de Master in veel halen uit weinig.”

Mocht jij nog geen tienduizend(en) volgers hebben, dan is dat juist in je voordeel. Want je kunt geweldige en makkelijke acties doen om ideale klanten aan te trekken voor je schaalbare aanbod, die ‘de grote namen’ niet meer kunnen doen!

Dus hoe sneller we jouw eerste promo online krijgen, hoe sneller jij meer mensen kunt helpen, meer kunt verdienen en dus vrijer kunt leven!

Natasja van ‘t Net, Spiritueel Ondernemer & Medium lanceerde haar online programma, nog voordat ze ‘m gemaakt had en had meteen 10 deelnemers!

Ze schrijf:

“Ik heb absoluut niet getwijfeld voor ik me aanmeldde voor Infinite

omdat ik al andere programma’s gevolgd had waar ik zowel zakelijk als in mijn persoonlijke ontwikkeling hele mooie resultaten mee heb gekregen.

Wat ik merk, is dat ik me soms nog terug laat trekken in energie door mensen waar ik niet naar moet luisteren en daarom besloot ik ook om door te gaan met de coaching van Kim. Bij Infinite dacht ik gelijk Yes! Ik kan nog doorleren.

Want ik wil mezelf nog meer laten zien, overtuigend overkomen en een nieuw traject maken. Mijn allereerste online programma was al een succes: ik had 10 deelnemers en met Kim haar coaching weet ik zeker dat er nog veel meer mogelijk is!” 

Question 3

Is Infinite voor de starter of groeiende ondernemer?

Oké, twee dingen:

1) Ik kan het woord ‘starter’ niet uitstaan, dus stop met jezelf zo te noemen.

2) Infinite is niet gemaakt met een startende of matige ondernemer in gedachten. Laat het me uitleggen…

De bewezen succesvolle strategieën die je gaat leren in combinatie met de op actie gerichte opdrachten, hebben geen oordeel of iemand een ‘starter’ is of een doorgewinterde ondernemer. 

JIJ kiest zelf of je in de identiteit stapt van ‘succesvol ondernemer’ en Infinite begeleid stap voor stap je door de fases heen om van 1:1 te shiften naar een schaalbaar aanbod, zodat je meer mensen kunt helpen en meer VRIJHEID creëert. 

Want ik geloof wel in ondernemersfases: Dat betekent dat, als je in de startfase zit, je concrete stappen krijgt zijn die je moet volgen.

Of, als je al langer ondernemer bent en je in de groeifase, kun je deze processen, systemen en templates gewoon overdragen aan je team zodat zij er mee aan de slag kunnen. 

Luister, als je ‘nieuw’ bent binnen ‘online ondernemers land’, dan verwacht ik wel met een verlangen te komen. Een verlangen om écht vrij te leven en van betekenis te zijn meer mensen! 

En ik ga je echt op geen enkele manier overtuigen dat dit hele ‘meer geld verdienen met het internet-gedoe’ ook voor jou kan werken. Ik wéét het. Ik lééf het.  

En als jij nog niet ALL-IN wilt gaan om dit écht te gaan creëren, doe dan geen moeite om mee te doen. Want als deelnemers zich aanmelden, dan gaan we aan de slag! 

Question 4

 Kim, ik heb geen (schaalbaar) product aan te bieden, wil je hiermee helpen?

Heb je al een product, TOP dan werken we daarmee. Maar weet: Je hebt (nog) geen product nodig. Daar heb ik een simpel (en leuk!) stappenplan voor. 

Maar ik vraag wel dat je een IDEE hebt van wat je wilt doen. Want, ik ga je niet vertellen wat jouw purpose is of wat jij hier te doen hebt op aarde. (wel HOE je een geweldig aanbod maakt dat je oneindig op kunt schalen zodat je vrij kunt leven en mega impact kunt maken)

Met dat in gedachten is Infinite bewust gecreëerd om je te helpen om het BESTE aanbod te creëren voor jouw ideale doelgroep, zodat klanten voor je in de rij staan om je aanbod te kopen. 

En natuurlijk; dat je aanbod eindeloos (Infinite!) met je mee kan groeien. En jij dus geen one day fly bent met een keertje een 5k- 10k of 25k maand, maar dat je DUURZAAM SUCCESVOL bent en échte vrijheid kunt gaan ervaren. 

En met de BONUS training ‘Word een Magneet voor Klanten’ heb je je strategische aanbod binnen no time helder. 

Net als Birgit:

“Ik strugglede al een hele tijd om van mijn 1 op 1 aanbod een online programma te maken. Maar na het kijken van 1 training (die zo goed was!)  werd ik om 2:00 uur wakker en kreeg een hele download voor het online programma. Alles opgeschreven, om 3:00 uur weer in slaap gevallen en inmiddels heb ik het al meermaals verkocht. Yes!”

Question 5

Wanneer start het programma?

Zodra je je aanmeldt, krijg je direct toegang tot alle trainingen, templates en stappenplannen. En ook toegang tot de Community krijg je direct. 

Want: Zonder de juiste processen, systemen en mensen gaat het behoorlijk moeilijk voor je worden. Je kan wel succesvol worden, maar het gaat veel langer duren dan nodig en het is een veel grotere struggle (in je hoofd én voor je bankrekening). 

Dus: Lekker aan de slag dus!

Ik ben er klaar voor om een VRIJ leven te creëren en IMPACT te maken met een online business

Join the Journey

Nu in 6 termijnen van 499,-

Heb je nog een vraag voor je inschrijft? I see you! 
Stuur me een DM op instagram om persoonlijk in gesprek te gaan. 

 

Join the Journey

Nu slechts 348,- in 12 termijnen

Heb je nog een vraag voor je inschrijft? I see you! 
Stuur me een DM op instagram om persoonlijk in gesprek te gaan.