Voor JOU, als jij een Ultiem VRIJ leven wilt creëren op JOUW voorwaarden en MASSIVE impact wilt maken met een succesvolle online business.

WOMAN, Are you ready to rise?!

De deuren voor Infinite zijn nu tijdelijk geopend.

Om met ons mee te doen met de 2023 editie van Infinite!

klik op onderstaande button

Ik ben er klaar voor om een VRIJ leven te creëren en IMPACT te maken met een online business

En DIT is de pagina die je alle informatie geeft over wat je te wachten staat ‘on the other side’, zodra je “JA!” zegt tegen jouw VRIJE Leven, Online Business en Grootse Impact.

This is YOUR moment!

Als jij nu op deze pagina bent, betekent het dat je ontzettend verlangt naar een VRIJ LEVEN op JOUW voorwaarden en dat je meer IMPACT wilt maken. Besef jezelf: als je niks verandert, blijft dit verlangen onbevredigd en zal je struggle en frustratie alleen maar groter worden.. Want op dit moment verandert de wereld zo snel dat inmiddels geldt: Als je blijft doen wat je altijd deed, zul niet meer krijgen wat je altijd kreeg.

Maar!

Je bent er klaar voor om in jouw grootsheid te stappen. Ja of Ja?! En diep van binnen heb je altijd geweten dat je wat te brengen hebt hier op aarde. Het goede nieuws? Jouw succes is nu al onvermijdelijk. (En nee, dit is niet alleen maar een veer in je kont – ik meen het 100% als ik zeg dat alles wat je ooit hebt verlangd, je in jouw werkelijkheid kan manifesteren. En binnen Infinite leer je exact hoe.)

Laat me weten of je jezelf hierin herkent

Súper frustrerend, maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen. Je voelt je hierdoor klein terwijl je graag in jouw grootsheid wil stappen. Je hebt namelijk wat te brengen hier op aarde!

Je hebt lang genoeg getwijfeld en zelf aangemodderd, je bent er NU klaar voor om écht weer stappen te zetten.

EN nu BEN JE NAAR DEZE
PAGINA geleid..

En je verlangt er ontzettend naar:

JA!

En daar is het tijd voor. Niet morgen. Niet maandag. Niet 1 januari.
Maar NU.

Je wéét dat er meer is voor jou dan wat er nu uit komt. En ook al begrijpen meerdere mensen uit je omgeving je niet, je bent écht gedreven om voor die grootse impact te gaan.

Je wil deze groei namelijk ook niet alleen voor jezelf doormaken.

Je wilt aan je (toekomstige) kinderen laten zien dat alles mogelijk is wat je maar voor ogen hebt, als je er maar vol enthousiasme voor gaat.

EN

Je hebt namelijk wat te brengen hier op aarde! Dat weet je, dat voel je en NU is het moment om die groeistappen te gaan zetten die je voor ogen hebt. Niet meer alleen, maar sámen.

Dit gaat je JOY en vervulling opleveren.

Je gaat écht meer impact maken en GROOTSE resultaten behalen.

Het enige complete programma voor vrouwelijke
ondernemers die op zoek zijn naar:
MEER groeien IN
IMPACT en OMZET,
IN minder TIJD.

…en dat terwijl je meer VRIJHEID ervaart om van je leven te genieten 🙂

Infinite is niet weer het volgende online businesscoachings programma met droge marketing technieken of de meest hippe trends waar je achteraan moet rennen.

Het is een UNIEKE formule voor het creëren van een VRIJ leven mét een succesvolle online business waarin we bewezen business strategie combineren met diepgaande healings. Het is een bewezen succesvolle methode waarvan je nog niet wist dat je het nodig had om je de helderheid, eenvoud en impact aan te reiken, die je zo verlangt.

Voor wie Infinite echt bedoeld is: Voor de coach, therapeut, integrator, online expert en cursusmaker in een van de vier groeifasen:

 1. Infinite Offer Creation.
  Je weet dat je GROOTS impact wilt maken en een succesvol (Infinite) Businessmodel wilt creëren met een schaalbaar aanbod, maar je bent nog niet helemaal zeker van jouw aanbod.

 2. Infinite Scaling
  Je hebt een aanbod, maar je hebt nog steeds moeite om het schaalbaar te maken en je mist een systeem dat ervoor zorgt dat je consistent klanten aantrekt en waarmee je door je groeiplafond heen breekt.

 3. Infinite Impact
  Je hebt je Infinite Offer dat volledig aligned is met jou én je hebt een systeem dat consistent klanten en een passief inkomen oplevert. Het werkt, je groeit en hebt ALLES wat je nodig hebt om je impact, business en vrijheid TO THE MOON op te schalen.

 4. Infinite Freedom
  Naast een succesvolle online business ervaar je vrijheid in je persoonlijke leven. Je agenda is zo leeg mogelijk, alleen gevuld met afspraken waar JIJ energie van krijgt en je hebt alle VRIJHEID in tijd- en geld om alles te doen wat je wilt, met de mensen waar je van houdt.

Waarom Infinite zo uniek en succesvol is

Er is een reden waarom Infinite zo snel resultaat oplevert en waarom deelnemers échte vrijheid gaan ervaren.

Echter, jij weet ook dat het bekijken van nog een paar trainingsvideo’s niet is wat je écht gaat helpen om door je groeiplafond heen te breken en een vrijer leven te creëren.

Dus, wat dan wel?

Mijn doel is om je te laten zien welke stappen je te zetten hebt, van waar je nu staat naar waar je wilt zijn met je bedrijf. Zodat je gewenste resultaten REALITEIT worden en niet alleen maar dromen.

Dat doen we samen op de volgende 7 manieren:

7 Unieke manieren hoe ik je ga helpen om door je groeiplafond heen te breken en VRIJER te gaan leven:

1. 7+ modules verdeeld over dé 3-KERN thema’s: Money, Business & Freedom, die er voor zorgen dat alles wat je nu denkt te weten over het creëren van een VRIJ leven met een succesvolle online business, waarin je meer impact maakt en consistent meer omzet manifesteert, volledig op z’n kop gaan zetten, zodat je een vrij leven op JOUW voorwaarden gaat creëren, wél consistent klanten- en omzet aantrekt en MEGA impact kunt maken.

2. 50+ trainingsvideo’s zodat je volledige stappenplannen hebt, die je ook simpelweg stap voor stap gaat volgen (net als een ikea handleiding ;)) zodat je met focus en helderheid jouw aanbod concreet en aligned maakt, makkelijk op kunt schalen en zo meer gaat verkopen op een consistente basis.

3. 10+ Unieke healings op gebied van Money, Business & Freedom op jouw weg in de creatie van een Ultiem Vrij leven blokkades eenvoudig opruimt, zodat je moeiteloos door blijft groeien en Geld in steeds grotere getalen naar je toe stroomt, terwijl jij je vrijer en vrijer voelt.

4. 7+ Masterclasses die elke online ondernemer nodig heeft om een VRIJ leven te creëren op JOUW voorwaarden, met een schaalbare online business, zodat je MEGA impact kunt maken en meer toffe klanten aantrekt terwijl jij alleen nog doet wat je leuk vindt.

5. 8 LIVE Infinite Breakthrough groepscoachingsessies met Kim om de support, helderheid en antwoorden te krijgen die je nodig hebt.

6. 9 maanden lang toegang tot de Infinite Member Community met 24 weken online support van onze super community managers. Krijg antwoord op je al je vragen en verbind met gelijkgestemde, GEWELDIGE ondernemers in onze Community

7. 8 Deep Dive Q&A’s waarvoor jij al jouw vragen kunt stellen en die Kim persoonlijk beantwoordt.

“Binnen 6 weken nadat ik me aanmeldde voor Infinite, verkocht ik mijn traject voor 2.222,-!!”

Ik vond het spannend om me aan te melden voor Infinite want ik had net mijn baan opgezegd. Mijn inner guide riep me en ik kon er niet meer omheen; Ik moest en zou nu volledig voor mijn business gaan met mijn zielenmissie die ik heb te vervullen. Ik besefte me dat ik handvatten en tools nodig had om dit tot een succes te maken. EN dat is gelukt! Binnen 6 weken nadat ik me aanmeldde voor Infinite, verkocht ik mijn nieuwe traject al voor 2.222,- and that’s only the beginning 😉 – Jolien Zwaan

Alright, hoe ziet de Infinite Journey eruit?

Je gaat 3 LIFE CHANGING fases doorlopen

BE Successful.
Een Ultiem Vrij leven creëren met een succesvolle online business begint allemaal met jouw BEING. Daarom beginnen we met de basis: Denken en Zijn als een echte succesvolle ondernemer. Iemand met focus, motivatie, vrijheid en FUN.

Je business is namelijk een directe weerspiegeling van de manier waarop de denkt en de persoon die je bent.

Dat betekent dat waar jij worstelt, je bedrijf (en daarmee jouw resultaat) worstelt. En.. de struggles van de meeste ondernemers komen direct voort uit hun overtuigingen en de manier waarop ze ‘ondernemen’ zien. Probleem is: de meeste ondernemers hebben nog steeds een werknemer mentaliteit…

In Fase 1 ga je aan de slag met je Blinde Business vlekken. Je gaat ontdekken welke belemmerende overtuigingen en welk gedrag je nu écht tegenhoudt om door je groeiplafond heen te breken. En je gaat direct een transformatie door om een succesvolle ondernemer te ZIJN en als een succesvolle ondernemer te DENKEN.

Ik begeleid je door dezelfde oefeningen en processen die ik gebruikte bij mijn 30k mentoring klanten om je snel op het juiste spoor te krijgen van jouw Infinite Freedom Journey, zodat je elke uitdaging met vertrouwen en helderheid kunt aangaan, wetende dat je een SUCCESVOLLE ondernemer met mega impact en een VRIJ leven, BENT.

En vanuit deze nieuwe identiteit en frequentie, ga je echt DOEN

“Dankzij Infinite ben ik eindelijk echt gaan DOEN”

Ik kende Kim pas 2 weken toen Infinite op mijn pad kwam. Ook al wist ik niet exact wat het programma inhield of wat ik concreet wilde gaan doen met mijn bedrijf, alles in mij riep DOEN!

Dankzij Infinite heb ik nu een plan waardoor ik concrete stappen kan ondernemen. En het programma brengt je ontzettend snel en effectief in de DOE-modus, ik heb het gevoel alsof ik in een intercity zit waarin ik in een geweldige vaart vooruit vlieg en er gebeuren geweldige dingen! Kim vertelt alles wat je écht verder helpt op een transparante, eerlijke, pure en oprechte manier. “ – Marry Van der meer

BUILD a Successful online business
Succesvolle bedrijven doen meer dan alleen een product of dienst verkopen. Ze zijn WAARDEVOL, zowel voor hun klanten, als voor de ondernemer zelf.

Als je je bedrijf niet op deze manier inricht, is de kans héél groot dat je 24/7 aan staat, je onderbetaald wordt, dagelijks stress ervaart, niet met aandacht bij je (toekomstige) gezin bent en steeds meer fysieke signalen krijgt dat het zo niet langer kant…

Om hier de transformatie te kunnen maken naar een VRIJ leven, waarin je kunt werken waar- en wanneer je dat wilt en je zoveel mogelijk mensen helpt met jouw aanbod, ga je ontdekken hoe je een Infinite Businessmodel creëert:

Je creëert een STRATEGISCH online aanbod waar je helemaal verliefd op bent, eventueel aangevuld met geweldige High Level trajecten en/of een passief inkomen. We zorgen er echt voor dat het volledig aligned is met jou, waardevol voor jou én jouw ideale klanten en wat je oneindig op kunt schalen, zodat je zoveel mogelijk mensen kunt helpen met je aanbod, zonder dat jij er harder voor hoeft te werken.

En met de EXTRA BONUS in de deze fase ontdek je ook hoe je met tofste samenwerkingen geld kunt verdienen, zodat online ondernemen ook niet eenzaam is maar juist heel veel Vrijheid & JOY oplevert.

“Ik twijfelde even of dit wel het juiste moment was om in Infinite te stappen (ik was op vakantie) maar ik besloot er tóch voor te gaan. En wat een goede keuze!

Waar ik oeverloos alleen heb zitten brainstormen, veel twijfel heb gehad en niet in actie kwam om een schaalbaar aanbod te creëren (en ik dus niet de impact maakte die ik wilde én waardoor ik omzet misliep), kwam mijn strategische aanbod na 1 Masterclass uit Infinite al als een download binnen!” – Chantal Nolte

Birgit keek dezelfde training. Ze strugglede ook al een hele tijd om van haar 1 op 1 aanbod een online programma te maken. Na het kijken van de training stuurde ze:

“Hij was zo goed Kim! Ik werd om 2:00uur wakker en kreeg een hele download voor het online programma. Alles opgeschreven en om 3:00uur weer in slaap gevallen.” - Birgit Selma

Birgit Selma

HAVE Infinite Money, Impact & Freedom
Kunnen werken waar-, wanneer en met wie je dat wilt en zoveel mogelijk mensen helpen met jouw aanbod is hartstikke leuk en geweldig, maar laten we eerlijk zijn: Je wilt ook meer Financiële Vrijheid, toch?!

Je wilt kunnen doen en kopen wat je wilt, zonder op de prijskaartjes te hoeven kijken. Lekker koffie’tjes (of theetjes ;)) kunnen drinken, spontaan kunnen lunchen en mooie reizen maken als je daar zin in hebt. Of gewoon even een weekje vrij omdat je tijd nodig hebt om op te laden.

En ik weet, het gaat jou niet in de eerste plaats om het geld op je bankrekening of die ‘K’s’, maar vooral om het gevoel van VRIJHEID dat meer geld je geeft.

Fase 3 van Infinite gaat je hierbij helpen. En… Het wordt magisch! Want in deze fase ga zowel praktisch als energetisch aan de slag op de weg van the Journey of Financial Freedom, leer je de Financial Freedom Secrets en heel je jouw energetische wonden rondom Geld, zodat je Ultiem Vrij gaat Leven op JOUW voorwaarden, MASSIVE Impact maakt met jouw Online Business en Geld in overvloed naar je toestroomt.

Deze unieke combinatie tussen BEING, Bewezen succesvolle Businessstrategie en Bijzonder diepgaande healings, zorgen daarmee ook voor alle generaties na ons, want door de fases stap voor stap te doorlopen, word jij het levende voorbeeld voor jou (toekomstige) kinderen én jouw klanten én de mensen om je heen, dat alles in dit leven mogelijk is, wat direct een ripple effect creëert ‘in all space, time and realities’.

Word VANDAAG de succesvolle ondernemer die jouw bedrijf nodig heeft!

Schrijf je in vóór donderdag 28 september 23:59u NL/BE tijdzone voor ons LIMITED OFFER.

Klik hier om je aan te melden voor Infinite

‘Heb je nog een vraag voor je inschrijft? I see you!
Stuur me een DM op Instagram om persoonlijk in gesprek te gaan.’

“Ik heb absoluut niet getwijfeld voor ik me aanmeldde voor Infinite

omdat ik al andere programma’s gevolgd had waar ik zowel zakelijk als in mijn persoonlijke ontwikkeling hele mooie resultaten mee heb gekregen.

Wat ik merk, is dat ik me soms nog terug laat trekken in energie door mensen waar ik niet naar moet luisteren en daarom besloot ik ook om door te gaan met de coaching van Kim. Bij Infinite dacht ik gelijk Yes! Ik kan nog doorleren.

Want ik wil mezelf nog meer laten zien, overtuigend overkomen en een nieuw traject maken. Mijn aller eerste online programma was al een succes: ik had 10 deelnemers en met Kim haar coaching weet ik zeker dat er nog veel meer mogelijk is!” – Natasja van het Net

BONUSSEN

“Oh! En ik heb wat extra cadeaus voor je!”
De 7 manieren waarin ik je binnen Infinite ga begeleiden, gaat de manier waarop je je business bouwt en opschaalt, volledig transformeren. Maar dat is nog maar het begin.

Wanneer je lid wordt van Infinite, krijg je ook 2 MASSIVE Bonus bundels om je groei nog sneller- en je succes nog makkelijker (en leuker!) te maken.

BONUS #1

EEN TICKET voor het onvergetelijke Event UNITE!

Jij, als Infinite member krijgt een ticket voor het TOFSTE event in de branche: UNITE! Dit is een kans om LIVE verbinding te maken met Kim, je hogere jezelf en geweldige andere ondernemers. Zodat je vanuit nieuwe, high frequenties doorbraken gaat realiseren in je bedrijf.

BONUS #2

Kant en klare TEMPLATES!

Dit zijn volledig uitgewerkte, stapsgewijze processen, voor het opbouwen van je online business, een schaalbaar aanbod, een passief inkomen en het creëren van een financieel vrijer leven.

BONUS #3 [ALLEEN ALS JIJ JE BINNEN 24U AANMELDT!!!]

Een 1 op 1 LIVE ZOOM sessie met een van onze Infinite Coaches.

Say what?! YES! Naast de Infinite groepscalls die Kim live verzorgt en de Q&A sessies, krijg jij, wanneer je je nu aanmeldt voor Infinite een 1 op 1 zoomsessie cadeau waarin er nog meer persoonlijke aandacht is voor jou, jouw proces en jouw vraagstuk. Zodat je een extra stok achter de deur hebt om stappen te blijven zetten en met meer focus, vertrouwen en plezier jouw ultiem vrije leven creëert mét die succesvolle online business. En je impact gaat maken op zoveel meer mensen!

Word VANDAAG de succesvolle ondernemer die jouw bedrijf nodig heeft!

Schrijf je vóór donderdag 28 september 23:59u NL/BE tijdzone in voor dit eenmalige, AMAZING AANBOD!

Klik hier om je aan te melden voor Infinite

‘Heb je nog een vraag voor je inschrijft? I see you!
Stuur me een DM op Instagram om persoonlijk in gesprek te gaan.’

Hierbij ook een greep uit de toffe DM’s die we ontvangen van Infinite Members:

En dan is het nu aan JOU

ALS je eindelijk klaar bent om commitment met jezelf en je dromen aan te gaan, beloof ik je dat Infinite de beste, leukste en meest effortless reis naar succes en vrijheid zal zijn!

Sterker nog, ik garandeer het zelfs!
Ik geef je 9 maanden lang – een volledige zwangerschap! – om Infinite uit te proberen en jezelf te bewijzen dat het de resultaten zal opleveren die ik je beloof. Als dit niet het geval is, hoef je alleen maar contact op te nemen met mijn team. Zij zullen je investering graag terugbetalen.

MAAR!

In alle eerlijkheid: je moet mij dan wel bewijzen dat je het werk hebt gedaan. En de reden is simpel: “nothing works unless you use it”. Mensen verwarren investeren met implementeren. Ze kopen een programma en denken dat ze actie ondernemen. Maar 30, 60 of 90 dagen later, nadat ze niet eens op hun account zijn ingelogd, eisen ze een refund, waarbij ze zichzelf vertellen dat het product niet werkte.

Luister..

Niets zal voor je werken als je niks doet. .
Dus als je niet van plan bent het werk te doen en de stappen uit Infinite toe te passen, bespaar je dan de moeite en je geld.

Maar..

Als je bereid bent om actie te ondernemen, dan is dit de beste garantie die je ooit zult krijgen. Je hebt namelijk een heel jaar de tijd om alle trainingen te doorlopen, masterclasses te volgen en healingen te ondergaan. 9 volledige maanden om je aanbod te maken, te testen, te alignen, te implementeren en op te schalen. En om de hulp te krijgen die je nodig hebt als je vastloopt.

Je krijgt 9 maanden de tijd om van hopen- en dromen naar resultaat te gaan of je krijgt je geld terug.

Oké, HOEVEEL IS MIJN INVESTERING?

Infinite is niet goedkoop. Ik maak geen goedkope dingen. Het laat je zien hoe je daadwérkelijk de gewenste resultaten kunt behalen. Het is niet weer een volgende videocursus van € 97. Het is een kleine investering in jezelf die GROTE voordelen oplevert in je toekomst.

Eentje waarvan je de rest van je leven van profiteert: Door jou een verschil te laten maken in de wereld… met een bedrijf waarmee je jouw leven kunt leiden en jouw business kunt runnen op jouw voorwaarden.

Het is een transformatie die je bevrijdt van twijfels en uitstelgedrag en zorgt er voor dat je de Go-To person wordt binnen jouw branche.

Het is PRECIES wat ik ook heb geteacht aan- en gedeeld met de klanten uit mijn Groepsmentoring programma van € 30.000 per jaar, maar nu voor een fractie van de kosten voor jou.

En eerlijk… als je dit allemaal afweegt tegen de investering en wat het voor jou nu al én in de toekomst gaat doen… is het een hele makkelijke keuze.

Ik heb er ook aan gedacht om Infinite voor €10.000 aan te bieden omdat ik bij meerdere klanten heb gezien dat ze dat binnen no time terug kunnen verdienen.

Maar, omdat ik met Infinite een zo groot mogelijk publiek wil bereiken, zodat ik ook zoveel mogelijk impact kan maken, heb ik ervoor gekozen om het programma zo toegankelijk mogelijk te maken.

Infinite is dit jaar eenmalig beschikbaar voor een LIMITED OFFER, namelijk 3488,- in 1x OF 6 termijnen van 667,- !

review

“€5472,- euro omzet in plaats van losse sessies”


“Dankjewel voor je programma! Waar ik eerst alleen maar losse sessies aanbood, heb ik nu een geweldig VIP traject gecreëerd dat helemaal bij me past en binnen een paar weken heb ik het al drie keer verkocht voor 777,- Daarna vervolgde ik jouw strategie, verhoogde ik mijn prijzen en voila: Inmiddels heb ik het al 3x voor 1047,- verkocht!” – Esther Ardon

LET OP: Maak je keuze snel..

Want de deuren van Infinite zijn slechts een aantal dagen geopend dus je hebt maar tot a.s. donderdag 23:59uur om in te stappen.

Daarna zal het een hele tijd duren voor je weer de kans krijgt om mee te doen.

Dus laat je deze voorbij gaan.. Dan kies je er bewust voor om de kans te missen om jezelf, je bedrijf en je leven te transformeren.

En echt, YOU’VE GOT THIS!!

Met de juiste mindset, de juiste tools en de juiste ondersteuning kun je jouw leven en dat van anderen transformeren! En dat hoef je niet meer alleen te doen: mijn team en ik zijn er om je te begeleiden!

Alsjeblieft, verspil niet nog een jaar met dromen over ‘hoe het zou kunnen zijn’…

Want echt, als je straks of je sterfbed ligt wil je gewoon niet denken ‘had ik maar…’

Meld je aan & maak je dromen waar!

Join the Journey NU

Dit krijg je allemaal:

√ 7+ modules verdeeld over dé 3-KERN thema’s: Money, Business & Freedom, die er voor zorgen dat alles wat je nu denkt te weten over het creëren van een VRIJ leven met een succesvolle online business, waarin je meer impact maakt en consistent meer omzet manifesteert, volledig op z’n kop gaan zetten, zodat je een vrij leven op JOUW voorwaarden gaat creëren, wél consistent klanten- en omzet aantrekt en MEGA impact kunt maken.

√ 50+ trainingsvideo’s zodat je volledige stappenplannen hebt, die je ook simpelweg stap voor stap gaat volgen (net als een ikea handleiding ;)) zodat je met focus en helderheid jouw aanbod concreet en aligned maakt, makkelijk op kunt schalen en zo meer gaat verkopen op een consistente basis.

√ 10+ Unieke healings op gebied van Money, Business & Freedom op jouw weg in de creatie van een Ultiem Vrij leven blokkades eenvoudig opruimt, zodat je moeiteloos door blijft groeien en Geld in steeds grotere getalen naar je toe stroomt, terwijl jij je vrijer en vrijer voelt.

√ 7+ Masterclasses die elke online ondernemer nodig heeft om een VRIJ leven te creëren op JOUW voorwaarden, met een schaalbare online business, zodat je MEGA impact kunt maken en meer toffe klanten aantrekt terwijl jij alleen nog doet wat je leuk vindt.

√ 8 LIVE Infinite Breakthrough groepscoachingsessies met Kim om de support, helderheid en antwoorden te krijgen die je nodig hebt.

√ 9 maanden lang toegang tot de Infinite Member Community met 24 weken online support van onze super community managers. Krijg antwoord op je al je vragen en verbind met gelijkgestemde, GEWELDIGE ondernemers in onze Community

√ 8 Deep Dive Q&A’s waarvoor jij al jouw vragen kunt stellen en die Kim persoonlijk beantwoordt.

Jouw Investering
Nu slechts 667,- in 6 termijnen

Wil je nog even overleggen of Infinite de juiste stap is voor jou, stuur me dan NU een DM via instagram.

De deuren sluiten bijna!