Zo verhoogde ik mijn prijzen

Prijzen verhogen, veel mensen hebben er moeite mee. Veel mensen denken er niet eens aan.

Ik verkocht mijn allereerste coachtraject voor 400 Euro inclusief BTW; 8 weken persoonlijke coaching met 4 gesprekken van een half uur. Perfect begin; Ik voelde excitement om het te vragen en ik geloofde oprecht dat het het waard was.

Nadat ik dit traject een paar keer verkocht, besefte ik dat 8 weken eigenlijk te kort was en voor meer diepgang is er ook meer tijd nodig. Dus creëerde ik een traject van 3 maanden met 6 1-op-1 gesprekken voor 1200 Euro inclusief BTW. Verkocht ook goed.

Ik ervoer hoe het was en vroeg feedback aan mijn klanten.

Iedereen vond eenmaal in de 2 weken een gesprek heel fijn; wel een stok achter de deur, maar ‘pusherig’ gevoel van ‘ik moet, ik moet’. Sommigen gaven echter terug dat ze graag meer ondersteuning wilden.

Dus paste ik mijn traject aan. Eenmaal in de 2 weken een gesprek + de mogelijkheid om in de tussenliggende week te mailen voor extra hulp.

Mijn prijs verhoogde ik van 1200 Euro naar 1400 Euro naar 1600 Euro.

Zelf bleef ik ook continu investeren: Coaching, een business retreat, cursussen, boeken. Elke dag groeide ik steeds een beetje meer en ik ervoer weer hoe de coachtrajecten liepen. Vrijwel iedereen maakte gebruik van die extra email coaching. Dus, dit voegde ik toe als standaard in mijn traject.

En ik verhoogde de prijs naar 2111 Euro exclusief BTW.

Ik bleef feedback vragen, ook aan mensen die Nee zeiden tegen een traject.

Door de gesprekken en de feedback, kwam ik regelmatig dezelfde vragen en wensen tegen: Vrouwen wilden praktische opdrachten, zodat ze gericht zelf verder konden.

En dus creëerde ik modules voor de Heldinnen Gids en

verhoogde ik mijn prijs weer naar 2400 Euro exclusief BTW.

Deze manier van ondernemen sluit helemaal aan bij de Lean Startup methode.

Perfectie loslaten en gewoon lanceren. Vervolgens feedback blijven vragen en continu bijschaven en verbeteren.

Daarnaast kijk ik graag naar grote voorbeelden en wat prijs verhogen betreft, kwam de inspiratie van Gary V. Elke keer dat iemand JA zei tegen de prijs die hij vroeg als spreker, verhoogde hij zijn prijs. En als hij NEE kreeg, wachtte hij met verhogen tot er weer een JA kwam.

Ik geloof erin dat stap voor stap creëren én stap voor stap prijzen verhogen energetisch ook het beste werkt, omdat je zo stap voor stap net iets buiten je comfortzone stapt, in je magic zone, maar wel uit de stresszone blijft.

In die magic zone zit namelijk Joy en Excitement. Je stuurt er de juiste vibraties mee het Universum in, waardoor je vergelijkbare energie en realiteit aan gaat trekken.

Het toepassen van deze methodes zorgde ervoor dat ik in minder dan één jaar van mijn bedrijf kan leven en oprecht bij kan dragen aan de levens en bedrijven van anderen.

Het is nu ook weer tijd voor een volgende stap.

De energie is er, de focus ook, het plan is in de maak en de lancering is binnen een week.

Tipje van de sluier?

Een unieke kans voor vrouwelijke onderneemsters die willen ondernemen vanuit de juiste energie, die echt willen gaan leven van hun passie en die geen concessies meer willen doen, maar écht willen staan voor wie ze zijn.

Liefs,

Kim

P.s. Ben jij er klaar voor om écht te gaan staan voor wie je werkelijk bent? Wil je vanuit rust, ruimte en vertrouwen gaan shinen? Download dan NU de gratis checklist. Je hebt dan hét stappenplan (met slechts 10 stappen) om vanuit met de mannelijke en vrouwelijke energie in balans te gaan ondernemen. De checklist vraag je aan door hier te klikken.