Baal je als ondernemer dat je tegen een plafond aanzit wat betreft je omzet? Wil je meer maar weet je niet HOE?

Clear your space!

EN MAAK ruimte VOOR MEER geld IN JE veld

DOWNLOAD NU tijdelijk GRATIS de 'Clearing Space for Money' meditatie' t.w.v. 88,-

mensen mogen begeleiden
0
Clearing space
0 %
in slechts 10 minuten
0

YOU CAN HAVE IT all
AND more.

DIT LEVERT de Clearing Space Meditatie JE OP:

Ruimte

In je veld voor meer Geld. 

Overuitingen en ervaringen uit het recente verleden ruimen we binnen 10 minuten op. Waardoor er ruimte ontstaat voor die nieuwe, grotere flow van Geld

En.. de frequentie daarvoor activeren we ook direct. 

Hogere Frequentie

Je wordt een Match for More Money doordat je jouw ‘Energetic Minimum’ van Geld gaat verhogen. 

Versnelling

van je aantrekkingskracht!

Doordat we het oplossen van ‘low vibe’ energies combineren met het intunen op hogere frequenties, beinvloed jij binnen 10 minuten jouw punt van aantrekking rondom Geld (en daarmee je financiële realiteit!)

nr. 1 Skill

Ontdek en activeer dé skill waardoor je moeiteloos kunt blijven groeien in de creatie van jouw financieel vrije leven, op de leukste, lichtste en meest succesvolle manier.

vrijheid

Dankzij deze meditatie maak jij je Energetische Veld schoon, ontdoe je jezelf van ‘low vibe’ frequenties rondom Geld en stem je je af op de frequentie van Overvloed & Vrijheid. Hierdoor zend je de juiste energie uit en kan het Universum je geven waar je zo naar verlangt.

Een greep uit de reacties VAN HELDINNEN

Tijdens de Clearing Space voelde ik mijn jarenlange overleefstand rondom mijn gezondheid, gezin en tekort beleving aan geld als een wind langs me heen gaan en van me afglijden 🙏

Vanuit nieuwsgierigheid verwelkom ik wat vanuit hier mag ontstaan en zet mijn Journey voort 💸 So be it, it’s Done 🙏

Nathalie 

Lieve Kim, Dank je wel om het energetische te koppelen aan het aardse. Dank u om zoveel kennis te delen, ook al ben je mijlen ver toch komt de energetische vibratie over.

De Clearing Space meditatie, is weeral een stapje verder in mijn proces, zodat de energie kan stromen en mij kan leiden. liefs, vanuit België.

Suzy

“Dank! voor je gulle gift, enthousiasmerende energie en kennis! Wederom fijne meditatie.”

Iris

“Deze sessie heeft mij laten voelen hoeveel innerlijk werk ik al heb gedaan en hoeveel mogelijkheden er nog liggen. Dit gaat alle verschil maken in alles wat ik ga doen.

Bianca

“Wow. Deze sessie heeft echt Mega Impact gemaakt.”

Celine

The reason you aren’t making the money you desire, 

is because of the shame you carry around your current results… 

Clear your Space

over kim

Practice what I preach.

Kim was de eerste in Nederland die, tegen alle adviezen in, Spiritualiteit combineerde met bewezen succesvolle businessstrategieën. Ze is inmiddels dé expert op gebied van Energetisch ondernemen en leeft een heerlijk VRIJ leven. 

Dankzij de unieke combinatie lukte het haar om in haar eerste fulltime jaar als ondernemer 100k om te zetten, haar business internationaal uit te bouwen binnen de 6 maanden daarna, op te schalen naar 250k (terwijl ze zwanger was, de wereld op slot ging én ze 2liter bloed verloor bij haar bevalling). En de jaren daarna een ‘multiple 6 figure omzet’ als Energetic Minimum aan te houden. 

Daarnaast is Kim moeder van twee geweldige, mooie en lievedochters: Evi Fé en Isa Joy, Getrouwd met Marc, de liefde van haar leven én wonen ze op het magische eiland Bonaire.

Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

Happy where I am, Eager for More

Het lijkt voor velen te mooi om waar te zijn en het staat recht tegenover de maatschappelijke conditionering is, maar Kim is het levende bewijs dat een Ultiem Vrij leven mogelijk is, ongeacht je jeugd .

Een leven waarin je Geld verdient als je slaapt. Een VRIJ leven waarin Geld via meerdere kanalen, in steeds grotere getale naar je toestroomt, terwijl je impact maakt op een mooiere wereld, zonder dat je er 24/7 voor hoeft te werken. 

Het begint allemaal met Energie en het afstemmen op de juiste frequentie. 

Download daarom NU de Clearing Space Meditatie:

Kim ontdekte de volgende stap: Vrij leven. Minder werken en meer
verdienen. In de tijd waarin we leven is dat mogelijk als je de juiste
systemen voor je hebt werken. Maar dan komt het marketing monster om de hoek kijken, de ratio neemt het over van het hart, ondernemers gaan nog harder werken (met weinig resultaat) en uiteindelijk hebben ze niet de vrijheid en vervulling waar ze zo naar verlangen.

Focus, efficientie en groots denken is essentieel op Ultiem vrij te leven, de top. tebereiken en meer tijd voor je gezin te creëren.
Precies 3 van Kim haar grote krachten. PLUS daar komt de
diepgaande spiritualiteit om de hoek kijken. Voor Kim dé key om volledig vrij te kunnen ZIJN. En met liefde neemt ze jou mee op deze reis!

TOT HIER GEKOMEN?

KAPPEN MET scrollen
HET IS TIJD VOOR Meer Geld in je veld!