Reinigingsmeditatie

Zo leuk dat je deze Blog leest, ik word altijd helemaal blij van het typen, wetende dag de energie weer verspreid mag worden 🙂

Het lijkt soms alsof we heel hard moeten werken om dingen los te laten. Alsof het leven heel zwaar is en we ons er doorheen moeten worstelen. Maar wat als dat niet zo is?

Wat als het Universum alles al uitgestippeld heeft?

Wat als het allemaal gewoon makkelijk, licht en zacht zou zijn?
Dat het leven al geregisseerd is en dat je alleen maar de signs hoeft op te volgen.
Dat zou super zijn toch?

Steeds meer ontdek ik, dat het leven zo bedoelt is. We hoeven niet te strijden. Je mág je ontwikkelen. Het Universum nodigt je er zelfs voor uit. Maar wij creëren er weerstand omheen. Het ego probeert je hardnekkig op je plek te houden zodat je niet groeit. Zodat alles bij het oude blijft en het ego zich veilig voelt.

Het ego heeft zelfs vijf poortwachters!

Regelmatig zul je er een ervaren: weerstand, twijfel, vermoeidheid, pijn en verlangen naar het oude. Om weerstand te voorkomen, kun je het ego liefdevol begeleiden. Zodra je een van de poortwachters opmerkt, neem even de tijd om ‘m aan te kijken en te laten zien (visualiseren) dat het niet eng is wat je gaat doen, dat het juist heel erg fijn is en dat het leven er alleen maar beter door gaat worden.

Strijden tegen je ego en de poortwachters heeft geen zin. Die strijd verlies je, altijd.

Liefde is het enige medicijn.

Allright, als je merkt dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij het reinigen van je energie, deel ik met liefde deze reinigingsmeditatie met je. Hij is van Hyacinta Kraidy, een geweldige Healer die ik ook in levende lijve heb mogen ontmoeten en deze meditatie heb ik ook live mogen ervaren.

Super simpel en super krachtig! Het is een prachtige meditatie om je energieveld schoon te maken en je trilling te verhogen. Het is echt nodig om dit regelmatig te doen.

Je energieveld is als een huis

Je zou je energieveld namelijk kunnen zien als een huis. Als jij continu maar spullen blijft kopen en nooit iets weggooit, krijg je echt zo’n ‘horder-huis’. Een overvol huis waar je amper door kunt lopen, waar je amper kunt ademen en waar je je niet meer thuis voelt. Dat wil je niet toch?

Hyacinta legt in de video ook nog wat theorie uit over de oude en nieuwe aarde. Wat mij betreft súper waardevolle informatie en essentieel voor als je je verder wilt ontwikkelen.

Hierbij de link naar de youtube video:

https://youtu.be/QVOJLPITGto

Heel veel liefde en licht toegewenst!

En laat me even weten hoe je de meditatie ervaren hebt.

Liefs!

Kim