money

medicine

Word weer heel & Ontvang de financiële overvloed waar je recht op hebt.

Zodat je ultiem vrij kunt leven, met die ton op de bank én tijd voor je gezin.

JE WILT meer GELD.

Laten we dat meteen duidelijk hebben, toch? Veel mensen uit je omgeving zouden het raar vinden als je dat zegt, maar diep van binnen is dit wat je voelt en wat je uit zou willen spreken.

Je weet namelijk wat er mogelijk is met meer Geld. Voor jezelf. Je gezin. Andere dierbaren. Je klanten. Maar..

Je zit vast. Je voelt het. En je baalt ervan. Je ziet het geld namelijk wel rijkelijk stromen bij andere ondernemers. Printscreens van bestellingen.. Volle zalen..

Boomerangs van een hele inbox vol aan nieuwe orders.. Heerlijke etentjes.. Mooie reizen.. Veel tijd met hun gezin..

Je wilt niet jaloers zijn, want je gunt die anderen hun succes. Maar toch steekt het. Want jij wilt het ook:
meer GELD. Zodat je je leven nog meer op jouw voorwaarden kunt leven, je meer ruimte krijgt in je agenda en je alles kunt doen en kopen, zonder op de prijskaartjes te kijken. 

Besef jezelf:

ER IS een DING DAT BIJ HEN anders IS DAN BIJ jou. EN DAT ENE DING ZORGT VOOR DIE enorme money flow.

Maar wat dan?! En HOE DAN!? 1 klein ding kan het verschil maken voor wél of geen Geld in overvloed ontvangen. 1 klein ding kan het verschil maken voor duizenden euro’s.

Of 0,-. 1 klein ding.Zo simpel kan het zijn. Maar je moet het wel Zien.

Stel je eens voor dat dat kleine, dat ene ding al JOUW leven kan veranderen? Jouw vrijheid.. Je bankrekening..
En het leven met je gezin.. Wat kun je betekenen voor de wereld als je écht Geld in overvloed hebt?

Wat zou je geven? En aan wie? Waar zou je wonen? En wat zou je allemaal doen? Welke reizen zou je maken? En kun je met MEER GELD meer of minder bijdragen, denk je?
Precies.

En wat als je precies dat ene ding krijgt.. Dat écht het verschil gaat maken. Iets simpels, eenvoudigs maar life changing….
Geweldig toch?!

Je krijgt het in Money Medicine

HET IS MISSCHIEN NOG
NIET ZO makkelijk OM HET
HELEMAAL VOOR JE TE zien.
WANT.. HET LEVEN IS MISSCHIEN
’tough on you’ GEWEEST

Maar lieve jij, het Universum (God) moest weten dat je er klaar voor was. Het moest het zeker weten. Zeker weten dat je klaar bent voor de taak die op je wacht.

En de grote overvloed die dat met zich mee kan brengen. De overvloed aan Geld staat voor je klaar in de Vortex om ontvangen te worden. Om te worden gemanifesteerd door jou, in jouw reality.

En raad eens?Je bent er klaar voor. Je had dit anders niet kunnen lezen. Je had de frequentie niet kunnen horen. Maar je bent er wel.

Je leest dit. Je voelt dit. And you’re ready. Het Universum had je nooit hier in het veld gezet, als het niet volledig geloofde dat je een kampioen bent. Maar kijk waar je bent. Hier. Nu. Enter the Game. Ga het Veld in. And Get. This. Job. Done.

Dit is hét moment om jezelf te bevrijden van het gif welke jouw leven in zijn greep houdt. Je bent er klaar voor. En ik nodig je uit om je aan te melden voor mijn
nieuwste training.

Dit idee borrelt al de heeeele tijd van binnen, maar ik heb op het juiste moment gewacht. En dat is nu. Het is namelijk tijd om te gaan helen. Om weer letterlijk ‘Heel’ te worden. Zodat geld in overvloed naar je toe kan stromen.

Dit is hét moment om jezelf te bevrijden van het gif welke jouw leven in zijn greep houdt. Je bent er klaar voor. En ik nodig je uit om je aan te melden voor mijn nieuwste training.

Dit idee borrelde al de heeeele tijd van binnen, maar ik heb op het juiste moment gewacht.

Het is namelijk tijd om te gaan helen. Om weer letterlijk ‘Heel’ te worden. Zodat geld in overvloed naar je toe kan stromen

Maar.. Misschien denk jij ook wel ‘This is too good to be true..’

Of: Dat je echt eerst je kernboodschap moet kunnen beschrijven om uit te leggen wat je nou precies doet. Want snappen klanten je pas en dán pas stroomt geld naar je toe.

Of, zoals je vroeger hebt geleerd: gewoon (harder) werken, dan komt Geld wel. Misschien moet je eerst (nog meer) advertentie budget besteden..
Of een ebook maken..
Of een podcast beginnen..
Of op TikTok..
Nou, ik kan je zeggen:

HET IS ECHT TE beperkt OM TE DENKEN DAT geld ALLEEN NAAR JE TOE KOMT ALS JE focust OP HET aantrekken VAN KLANTEN.

Want geloof me, het is iets anders dat ervoor gaat zorgen dat ‘The Gates of Money’ voor je geopend gaan worden. En ik snap dat het frustrerend is. Want, jij bent ook gewoon super goed bezig.

Je doet wat je moet doen: Je leest boeken. Luistert inspirerende podcasts. Volgt waardevolle trainingen. Hebt mogelijk wel eens een healing ondergaan. etc.

En toch lijkt het alsof de sluizen waar jouw geld achter ligt, dicht blijven. Op slot zitten ook. En alsof die ‘gates’ ook super goed vergrendeld zijn. En jij vindt die sleutel maar niet.

I see you. Ik begrijp je. Ik voel je en heb een oplossing voor je. Maar dan is het wel belangrijk dat je:
Open staat voor verandering.
Bereid bent om te ervaren dat het SNEL kan gaan
Wilt ervaren dat het echt moeiteloos kan gaan, dat Geld effortless naar je toe stroomt. En niet voor even, maar voor altijd.

Allemaal JA’S?!
Belangrijk voor nu is, dat het voor jou tijd is om jouw Money Wound te gaan helen.
Want het feit dat het nu niet in de OVERVLOED stroomt als dat je zou willen, betekent dat er iets ‘stuk’ gegaan is.

Je bent Energetisch gezien gewond geraakt. Om het visueel te maken deel ik nog even de projectie die ik doorkreeg bij het maken van Money Medicine:

 

Het concept / het construct van Geld is namelijk vlijmscherp. Het zijn een soort glasscherven, ontzichtbaar verweven in de collectieve overtuigingen rondom Geld. En door je leven heen, ben je daardoor gesneden. Gewond geraakt.

 

Nadat ik mezelf de afgelopen jaren volledig in dit onderwerp
verdiept heb, zie veel diepere lagen. Diepere lagen die nu bij jou nog gecoverd zijn. Ze zijn bedekt. Als pleisters op je wonden.

En sommige mensen zijn blij met die pleister, prima, maar eigenlijk geloof ik niet dat jij er zo blij mee bent. Want ik vóel je verlangen. Naar meer geld.

En ik wil je zeggen: Ik zie je. Ik hoor je. En ik voel je. En je verlangen is helemaal oké. Het mag er zijn. Ook wanneer je ouders er anders over denken. Ook wanneer je al meer vrijheid ervaart dan mensen uit je familie. Ook wanneer je meer Geld verlangt dan wie dan ook in je omgeving.

Het is oke.
Het is goed.
Jij bent goed.

Goed genoeg om alles te ontvangen waar je maar naar verlangt. Dit is het moment voor The Money Medicine. Mijn nieuwste, life changing programma.Of eigenlijk doet ‘programma’ af aan wat het gaat zijn. Het wordt een Journey.

De prijs is 1.111,- En daarvoor zit de training ook in mijn Infinite Academy. Maar, omdat het programma zo’n grote impact heeft gehad op de deelnemers, bied ik je de kans om je ook buiten Infinite, aan te melden voor Money Medicine. EN omdat ik zo in deze Journey geloof, krijg je na je aanmelding ook nog eens een kortingscode die je kunt inwisselen wanneer je besluit om door te stromen in Infinite. 

Hoe lang de journey duurt..?
Als je elke week de geplande healing doet: 6 weken

Wanneer kun je starten? 
Direct. 

“Ik heb al zoveel inner werk gedaan, gaat dit nog wel werken?”
Zolang je nog niet meer dan 3 jaar op rij een Tonnen business draait, kun je zéker van mij leren en gaan de healings hoe dan ook voor je werken. 

En verder?

Thema van het programma: Healing rondom Geld.
Geen uitgekauwde, standaard Money Mindset training. Maar diepgaande transformaties.

Nu er nu wat meer over weet, bied ik je de kans om voor een symbolisch bedrag in te stappen. Namelijk voor 333,-

Waarom dit bedrag?

Het zien van 333 betekent dat je een belangrijke beslissing moet nemen met betrekking tot waar je aan denkt. Deze beslissing kan twee verschillende kanten op, afhankelijk van of je in harmonie met de universele intelligentie bent of niet.
Jij kiest dus.

Lees hier de ervaringen van de Money Medicine Journey

Vanaf het allereerste moment dat ik het programma aanbood, stroomde de aanmeldingen binnen. Elke dag.

En dat terwijl er GEEN salespage was, geen startdatum en verder ook helemaal geen informatie over wat het programma in zou houden.

Ook stromen er allemaal toffe berichten binnen van geweldige
vrouwen die zich hebben aangemeld.

Ik ben SUPER EXCITED om samen met je op deze Journey te gaan!

En als jij je aansluit bij deze Journey, kijk je over een jaar terug en besef je je wat een Amazing Journey je afgelegd hebt. En wat voor impact deze heeft gehad op jezelf, je gezin en de Great Good of All.

Oh… En dat je erbij was voor 333 euro (!)… *

Liefs,
Kim

Klik hier om je aan te melden voor MONEY medicine