Ben jij:

Een spirituele, schaamteloos ambitieuze onderneemster?

Wil je VRIJ leven: een Ton op de bank en Tijd voor je (toekomstige) gezin?

Ben je er klaar mee om jezelf klein te houden en wil je GROOTSE impact gaan maken met jouw bedrijf?

Cut the Crap
and
Manifest your Dreams!

Vraag nu een Cut the Crap Match Call aan en ontdekt:

Wat het nu écht is dat jou op een dieper niveau belemmerd om in jouw GROOTSHEID te stappen en volop te gaan shinen!

 Wat je nodig hebt om hierin een Breakthrough te realiseren zodat je wél echt vrij kunt gaan leven met een succesvolle business met betekenis!

 Wat jouw concrete vervolg stap is. 

Hoe Kim jou mogelijk verder kan helpen in de creatie van een Ultiem Vrij leven.

LET OP: Je maakt alleen kans om geselecteerd te worden voor een Match Call als jij:

Niet iedereen komt in aanmerking om geselecteerd te
worden voor een Match Call.
Het is belangrijk dat jij jezelf in onderstaande herkent:

Jij wilt geen hobby maar écht geld verdienen. Je wilt financieel vrij worden zodat je geld verdient met dat wat je het allerliefste doet én veel tijd hebt om aan jouw dierbaren te besteden.

Serieus voelt dat er meer potentie in je zit. Je krijgt alleen maar niet te pakken hoe je dat tot uiting gaat laten komen en daar is het nu WEL tijd voor!

 Jij wilt kunnen werken waar, wanneer en met wie je dat wilt. Blijven reizen en werken met ideale klanten, die je goed betalen voor de waarde die je levert.

 Jij wilt snel groeien en liever gisteren dan vandaag VRIJ zijn. Je wilt minder werken en meer verdienen. Je wéét en voelt dat het anders kan, maar HOE DAN?! 

 Daarbij wil je iets achter laten wat van betekenis is. Niet zomaar een bedrijf dat gewoon geld oplevert maar écht iets dat vanuit je hart komt.

Je bent bereid om te doen wat nodig is om een Ultiem Vrij leven te creëren met een succesvolle business met betekenis (je hoeft nog niet te weten hóe, maar je intentie en drive zijn belangrijk!)

Je houdt je jezelf nu eigenlijk nog klein maar daar ben je klaar mee, je wilt ongegeneerd groots denken en doen en de wereld veranderen!

Die standaard business- en marketingcoaching is niks voor jou. Leuk al die ratio, maar jij wilt ondernemen vanuit je hart. Juist de combinatie met het spirituele spreekt je aan maar hoe je dat in je business toepast, geen idee!

 Je bent bereid en in staat om in jezelf te investeren

There’s no reason for you to play small anymore. The Universe has big plans for you and it’s time to claim them. 

Intake formulier
Cut the Crap sessie

Hoeveel ben je bereid én in staat om in jouw transformatie te investeren?

Heb je een supportive partner?

12 + 14 =

Word je niet doorvewezen naar een nieuwe pagina? Dan ben je waarschijnlijk een verplicht veld vergeten in te vullen. Scroll in dat geval even naar boven en vul het veld alsnog in (Alle velden zijn verplicht) en klik opnieuw op de button om je aanvraag te versturen. Doet ‘ie het dan nog niet? Mail even naar contact@kimrietvink.nl. Mijn VA Jacky helpt je graag verder!