Deze tool ligt aan de basis van mijn Ultiem Vrije Leven

Vorig jaar juli investeerde ik 10.000euro in een internationaal trainingsprogramma om financieel vrij te worden. Zoals een arts geneeskunde studeert, zo kan dat ook met financiele vrijheid. 

Geneeskunde studeren kent iedereen en iedereen gelooft ook dat als je de studie afrond, je arts kunt worden (of doorstuderen, you get me), maar financiële vrijheid vinden mensen maar ‘vaag’ en ongeloofwaardig. 

Financiele vrijheid

We leven eigenlijk in een gekke wereld. Een wereld waarin we zo geconditioneerd zijn dat we: naar school gaan om te leren zodat we een baan kunnen krijgen, zodat we een huis kunnen kopen met spullen om vervolgens ons hele leven bezig te zijn om een schuld af te lossen. 

Well, I can tell you: that’s not why we are here!

Onze spirit heeft niet gekozen om zo limited dit aardse leven te ervaren, ECHT NIET. In essentie zijn jij, ik en iedereen om ons heen liefde, licht en verdienen we (ja jij ook) Ultieme Vrijheid en overvloed in ons leven!

Bijna mijn hele leven lang heb ik in tekort geleefd, ondanks dat ik goede banen had én mijn bedrijf binnen no time sky high omzetten haalde. De hoeveelheid geld op mijn bankrekening, maakte niet perse dat ik me rustiger en overvloediger voelde. 

Stick to the system

Er is EEN heel belangrijk ding wat ik leerde van de financieel vrije mensen waar ik me mee omring (energy can infect or effect you..) en dat is: STICK TO THE SYSTEM!

Heel veel mensen hebben geen ideeeeeee dat er systemen bestaan om financieel vrij te worden, laat staan dat ze er naar kunnen handelen. 

Ik geef er volgende week donderdag een eenmalige exclusieve Masterclass over, maar daarover later meer in deze mail. 

Wat betreft systemen kreeg ik namelijk een vraag van een van mijn High Enders: 

Vraag: Jij zegt altijd: “Follow the systems and stick to it” Dus nu is mijn vraag aan jou: welke systemen heb ik te volgen?

 • Qua sales- en marketing zijn het verkoopscript en de Know-Like-Trust wel echt het belangrijkste. En daarbij natuurlijk de funnel / klantreis met: gratis product –> instap product –> mid end (197,-) –> Core (499,-) –> Premium 999,- / 1997,- –> High end 2000,- +
  Stap voor stap geef je invulling aan je klantreis en onthoud altijd dat mensen die opwarmtijd nodig hebben. De meeste in ieder geval. Er zullen uitzonderingen bij zitten, mensen die wel gewoon in 1x 499,- uitgeven of misschien zelfs meer. Maar als je kijkt naar de massa (en dus om op te schalen), blijf focussen op de relatie van je klant (met de juiste producten op de juiste plek in je klantreis).
 • Dan heb je natuurlijk nog de systemen qua techniek, zodra je kunt automatiseren, doe het. Emails, betalingen, facturen, contracten etc. Dit gaat stap voor stap en hier hanteer ik zelf altijd het ‘Remove the friction principe’ : Als je je 3x ergens aan stoort in je business, moet je het oplossen. 1x kan gebeuren, misschien zit je niet lekker in de flow. De tweede keer is al opletten geblazen, wat gebeurt er? Jouw energie die niet lekker zit, de strategie die niet werkt of het systeem dat niet doet wat jij wilt? De derde keer: aanpakken die handel. Zelf doen, of uitbesteden. Maar blijf niet aanmodderen. Dat kost je alleen maar energie. Energie die je veel beter kunt steken in het mooier maken van de wereld!
 • The Law of Attraction, is ook gewoon een systeem! Onthoud dat in je business ook. Trek je heel veel ‘Ja’ aan, TOP: check hoe je energie is, hoe je dat hebt gerealiseerd en hoe je daar een ritueel van zou kunnen maken (=ritme = systeem) zodat je het altijd vóór je kunt laten werken. Maar ook als je veel ‘Nee’ krijgt in een periode, dat ligt niet perse aan je klanten, je marketing of je doelgroep, maar gaat in de basis ook om jouw energie. Twijfel je misschien ergens over? Sta je niet helemaal achter hetgeen je aanbiedt, vind je de prijs toch te spannend? Het kan van alles zijn, maar door naar resultaten te kijken en dan naar binnen te spiegelen, kun je heel snel helen wat in de weg zit en weer door!

En dan DE stap die mijn leven en financiële situatie compleet veranderde!

Ik ging van een leven in tekort, naar een leven in overvloed. Van een vrouw die ALLE prijskaartjes checkte voordat ik überhaupt besloot of ik iets leuk vond (laat staan dat ik het kocht), naar een vrouw die kan kopen wat ze wil, zonder dat ze op haar bankrekening hoeft te kijken. 

Ik creëerde dankzij deze tool in no-time passieve inkomstenstromen en eigenlijk het allerbelangrijkste: ik VOEL me VRIJ! Want veel geld hebben is hartstikke leuk en kunnen kopen wat je wilt ook, maar als je als nog met je billen bij elkaar geknepen staat af te rekenen, omdat je tóch nog bang bent dat er niet genoeg is (of komt), dan ben je alsnog niet vrij. 

Van een leven in tekort, naar een leven in overvloed

En weet je, dit systeem is SUPER SIMPEL. Zodra mijn kleine meid iets met geld te maken gaat hebben, leer ik haar di-rect dit systeem. Want, financieel vrij worden is geen rocket science. Het is hartstikke simpel, als je de juiste stappen zet EN lef hebt. 

Want eerlijk? De meeste vrouwen zijn veel te comfortabel. Die willen wel vrij leven, maar echt actie ondernemen…. neeh, die uitkering is toch nog best wel prima. Of die baan.. ach, dat is best ok.. Zolang ze maar ‘veilig’ zijn en ‘zekerheid’ hebben, is het leven best goed. 

En dat is een van de ALLER GROOTSTE gevaren: oke zijn met je leven. 

Fuck ‘oke zijn’, daarvoor zijn we hier niet. Je spirit is gekomen voor Joyfull EXPENSION op ALLE gebieden in je leven, dus OOK financieel!

Geld is niet vies, geld is heerlijk!

Financiële vrijheid is niet alleen voor mensen met rijke ouders, of mensen die geluk hebben (dat dacht ik altijd). 

Financiële vrijheid is véél dichterbij dan iedereen denkt. 

Dus, ben jij nog niet financieel vrij, dan is dit je probleem:

 1. Je hebt geen idee hoe je financiële vrijheid bereikt, je kent het systeem niet
 2. Je managed je geld niet (omdat je denkt dat je dat pas hoeft te doen áls je financieel vrij bent)
 3. Je hebt een slechte relatie met geld
 4. Denkt in tekorten in plaats van in overvloed
 5. Focust teveel op je huidige situatie 

Je kunt hier verandering in brengen, simpel. ELKE vrouw zou haar geld moeten managen, hoeveel of hoe weinig er nu ook op je bankrekening staat. 

Het gaat namelijk niet om het BE-drag maar om het GE-drag!

Als jij al niet om kunt gaan met 100euro, gaat het universum je ook geen 100.000geven. Zo werkt het nu eenmaal. “How you act in small is how you act in big” is zo ontzettend waar en zo’n ontzettende blokkade voor bijna ALLE vrouwen. 

Dus lieve %FIRSTNAME%, verdien jij gewoon geld, maar ervaar je nog steeds een tekort?

Ben je daar klaar mee en verlang je écht naar overvloed?

Ben jij iemand die wil leren hoe je financieel vrij wordt én ben je bereid om stap voor stap in actie te komen?

Dan heb ik een EXCLUSIEVE KANS voor je!

Volgende week donderdag, 18 juni geef ik eenmalig de Masterclass ‘The Secret Step to Financial Freedom’ t.w.v. 197,-!

In deze Exclusieve Masterclass leer jij:

 • HET super simpele systeem voor een stevig fundament om financiële vrijheid te creëren. 
 • Het geheim waardoor ik héél eenvoudig een e-nor-me BOOST heb kunnen geven aan mijn financiële situatie en eindelijk af kwam van geldstress (ondanks dat geld er gewoon was)
 • Je krijgt Helderheid: Weg met de wirwar en onzekerheid in je hoofd. Na deze exclusieve Masterclass heb jij Helderheid en FOCUS wat je onwijs veel rust op kan leveren!
 • Concrete acties: Informatie zonder implementatie leidt tot frustratie! Daarom gaan we ervoor zorgen dat jij precies weet wat je kunt DOEN. Welke concrete STAPPEN jij te zetten hebt in de creatie van jouw financieel vrije leven!
 • Vrijheid! Als jij toepast wat je leert, kun je binnen no-time meer vrijheid ervaren! Meer omzet, minder werken en meer genieten met je gezin / dierbaren!

Wat je in deze exclusieve Masterclass gaat leren, vind je in geen van mijn andere programma’s terug. Het is een eenmalige kans, ik doe ‘m 1x live (op 18 juni) en daarna niet meer. 

IEDEREEN zou dit moeten leren en daarom heb ik een mega aanbieding. Nee, ik ga het niet gratis doen, want eerlijk: hoeveel dingen heb jij al gratis gedaan, waar je uiteindelijk ECHT mee aan de slag bent gegaan? Weinig toch?

En daar kan je niks mee, je moet het gaan doen. En dan geldt: if you pay, you pay attention. 

Cliche, maar daarom echt waar. 

En no worries, het is echt een mini investering. Als jouw Ultiem Vrije Leven je dit niet waard is, dan kan het wel eens een zware bevalling worden. Maar, dan wíl je ook niet écht financieel vrij worden. 

Ik heb inmiddels meer dan 60.000euro geïnvesteerd en dat had ik echt niet zo patsjboem op mijn bankrekening staan. Dankzij het managen van mij geld heb ik vrijheid kunnen creëren én onafhankelijkheid. 

Praktische details:

*Datum: donderdag 18 juni
*Tijd: vanaf 10.00uur
Mocht je er niet live bij kunnen zijn, je krijgt opname en houdt levenslang toegang!
Verwachte duur: 90 – 120 minuten
Locatie: online

En dan natuurlijk, de MINI investering!

Nu, eenmalig, met beperkte plekken beschikbaar, de exclusieve Masterclass ‘The Secret Step to Financial Freedom’ nu geen 197,- maar slechts 47,- ex btw!!

>> Klik hier om je aan te melden 

Het is tijd! Tijd om tekort los te laten en in de wereld van overvloed-creatie te stappen. Ik was een ‘dood normaal meisje’ dat opgroeide in een dorp. Ik kende overvloed niet, alleen tekort. En nu, dankzij deze simpele tool, is alles anders! Ik heb laatst in een ferrari gereden, kan alles kopen wat ik wil voor mijn dochter, deel mijn eigen tijden in en werk alleen met leuke klanten. 

Ik leef vrij en dat gun ik jou ook!

Liefs en tot volgende week!

Kim

>> Meld je aan van 197,- voor slechts 47,-