Wil jij financieel vrij leven EN ben je bereid om stap voor stap in actie te komen?

 

The secret step to Financial Freedom!

Exclusieve Masterclass!

Herken je dat..

Er bij jou wel geld binnenkomt, maar het ook zo opeens weer op is?

Je, ondanks dat je geld verdient, toch nog geld stress ervaart?

Geld (nog) niet echt je beste vriend is en dat je er nogal wat belemmerende overtuigingen op na houdt?

Je eeeeigenlijk wel hogere prijzen zou willen vragen binnen je bedrijf, maar het toch nog niet echt durft?

YES?! Lees dan snel verder:

 

Verlang jij ernaar om:

Éindelijk meer Helderheid te krijgen om echt een financieel vrij leven te kunnen creëren?

Een concreet stappenplan te hebben, dat je alleen maar hoeft te volgen richting financiele vrijheid?

Wil je leren hoe je meer kunt financiele ruimte overhoud, terwijl je minder werkt en méér tijd hebt voor je gezin?

JA!

JA! JA! JA! Geantwoord?

TOF! Dan moet je je ZEKER aanmelden voor deze Exclusieve Masterclass ‘The secret step to Financial Freedom’ ! Dit is een exclusieve kans waarin ik jou stap voor stap mee neem hoe ook jij een ultiem vrij leven kunt realiseren én deel ik mijn persoonlijke ervaringen in mijn creatie naar financiële onafhankelijkheid. 

Ik deel ook de meest gemaakte fouten waardoor je nu nog niet vrij leeft EN wat je daaraan kunt doen!

Het toffe is dat de stappen relatief eenvoudig zijn!

Hi, ik ben Kim

“Practice what I Preach”

“Nadat mijn vader overleed toen ik 6 was, voedde mijn moeder ons alleen op. Er was niet veel geld en voordat we bepaalden of iets leuk was, keken we eerst op het prijskaartje. Alles was duur en we moesten voor sparen voor ‘als de wasmachine kapot zou gaan’. 

Nadat ik jarenlang als sales- en event manager had gewerkt, raakte ik mezelf volledig kwijt. Onbewust was ik mezelf voorbij gelopen met flink overgewicht, onzekerheid, futloosheid en een heftige burnout als resultaat. 

Ik besloot het roer om te gooien en begon een nieuw avontuur. Ik ging volledig terug naar mijn kern, zocht antwoorden in de stilte en kwam erachter dat alles wat ik nodig heb, al in mij zit. Ik ben super spiritueel en een zakenvrouw tegelijk. Jep, dat kan! Dankzij de lessen die ik leerde in diverse coachtrajecten, opleidingen, workshops, seminars en reizen, lukte het me om in 2 jaar tijd:

✅ 20kg af te vallen
✅ te herstellen van een heftige burnout
✅ zei ik (tegen alle adviezen in) mijn baan op
✅ een succesvolle internationale coachpraktijk op te zetten waar ik nu vrij van leef!
✅ In mijn eerste jaar als fulltime online ondernemer €100.000 om te zetten, EN
✅ Dit op te schalen naar €100.000 in het eerste kwartaal van 2020

Het is mijn missie om wereldwijd miljoenen vrouwen te empoweren om óók een gelukkig en financieel vrij leven te creëren, mét een succesvol eigen bedrijf waarmee ze bijdragen aan een mooiere wereld. Het is mijn kracht om mensen in beweging te krijgen; dat ze echt gaan DOEN! Cut the Crap and Chase your Dreams is dan ook mijn motto. 

Dit levert de

exclusieve Masterclass je op:

Het geheim

Waardoor ik héél eenvoudig een e-nor-me BOOST heb kunnen geven aan mijn financiële situatie en eindelijk af kwam van geldstress (ondanks dat geld er gewoon was)

Z

Helderheid

Weg met de wirwar en onzekerheid in je hoofd. Na deze exclusieve Masterclass heb jij Hedlerheid en FOCUS wat je onwijs veel rust op kan leveren!

Concrete acties

Informatie zonder implementatie leidt tot frustratie! Daarom gaan we ervoor zorgen dat jij precies weet wat je kunt DOEN. Welke concrete STAPPEN jij te zetten hebt in de creatie van jouw financieel vrije leven!

Vrijheid!

Als jij toepast wat je leert, kun je binnen no-time meer vrijheid ervaren! Meer omzet, minder werken en meer genieten met je gezin / dierbaren!

Ervaringen van Heldinnen die een eerdere Money Masterclass volgden:

“Wat een originele masterclass, lekker interactief, heel fijn en leerzaam! Kim doet net alles even iets anders en dat zorgt voor verrassende elementen, i like it! Goede vibe tijdens de Masterclass en tijd om vragen te stellen!”

Lisa van den Brink

Lifecoach voor ADHD'ers met een Burnout

Dit was zó enorm waardevol! Kim heeft me enorm geïnspireerd. Ze heeft zo ontzettend veel te bieden, en wat ben ik blij dat ik dit van haar heb mogen ontvangen! Ik ben nog he-le-maal aan het bruisen, het was zo’n fijne, waardevolle en inspirerende masterclass!

Francien Everts

Project leider

“Echt een hele leuke masterclass! Ben als coach beazig met overtuigingen (duh!) maar nog nooit zo gekeken naar mijn verleden en wat ik heb meegekregen over geld. Bizar toch? Nouja, wereld gaat voor me open! Affirmaties knallen en Let’s go!”

Fé van Megen

Mindset coach

“De Masterclass is, net zoals alles wat Kim aanbiedt, heel waardevol. Ze laat je nadenken over dingen waar je anders niet over nadenkt, maar die wel super belangrijk zijn om te kunnen groeien. Ze zet echt aan tot actie en gaat voor resultaat!”

Carolien Manneke

Hospitality trainer

Ben jij er klaar voor een Ultiem vrij leven?

JA?!

Meld je dan nu aan voor deze excluisieve Masterclass ‘The Secret Step to financial Freedom’

Datum & Tijd: Donderdag 18 juni om 10:00 uur

(Kun je er niet live bij zijn, geen probleem, je ontvangt de opname en houdt heel 2020 toegang!)

Duur: verwachting: 90 – 120 minuten

Locatie: Online, so anywhere you want

Ervaringen van Heldinnen die een eerdere Money Masterclass volgden:

Eenmalige investering

197,-

slechts:

47,- excl. btw

Als je al een keer eerder een training gekocht hebt, wordt je gevraagd om in te loggen. Waarschijnlijk ben je je wachtwoord vergeten, maar die kun je eenvoudig aanvragen, bovenaan bij ‘login’. Dan krijg je die in je inbox en kun je je aanmelding voltooien!

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Na je aanmelding voor de Masterclass ontvang je regelmatig gratis tips en inspiratie om je dromen te realiseren. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Cut the Crap
And 
Chase your Dreams