Zo krijg je eenvoudig meer like minded vrouwen om je heen

Vraag jij je ook wel eens af hoe je meer liked minded vrouwen om je heen krijgt?
Voor mij was het één van dé belangrijkste vragen die ik had toen ik begon met mijn bedrijf.

Alle succesvolle mensen hadden suuuuper toffe netwerken en ik voelde me destijds best wel alleen. Een gezondheidsjourney achter de rug, mijn baan opgezegd na een burnout en toen… De droom om voor mezelf te beginnen.

Hoe doen ze dat toch allemaal? Waar vínd je die mensen?
Netwerken had ik eigenlijk een hekel aan. In de wereld van sales en marketing waarin ik had gezeten vond ik al die netwerkborrels zo fake, blegh! Niks voor mij.
Maarja, Hoe dan?!

Van mijn coach destijds begreep dat ze had geïnvesteerd in een groepstraject, een Master Mind. Wát dacht ik?! BETALEN OM DE JUISTE MENSEN OM JE HEEN TE HEBBEN?!
Wat hoerig…. Je betaalt toch niet voor mensen…

Interessante overtuiging, of niet?
Het was ook een overtuiging die me to-taal niet diende om heel snel Next Level te gaan, dus ik leerde ‘m ook snel af en verving ‘m voor een nieuwe: als succesvolle mensen betalen voor de juiste netwerken, dan doe ik dat ook. Want als zij het kunnen, kan ik het ook.

Zo investeerde ik binnen een half jaar in een persoonlijk coachingstraject van Ninke van der Leck en naast dat het een toffe tijd was, leerde ik daar een van mijn beste business vriendinnen kennen! Nog elke dag ben ik dankbaar dat ik met haar kan voicememo’s over onderwerpen van sex tot funnels! En ja.. dat zijn nogal vrij uiteenlopende onderwerpen 😉

Wat ik zelf echter had gemist in de Master Mind trajecten die ik volgde, was dat het OF super business was OF spiritueel.. Maar ik ben beide.. en dat vond ik nergens. En ja, wat doe je dan? Zelf opzetten natuurlijk!

Ik had een mega warme vijver gecreëerd vorig jaar met 1 op 1 coaching en mijn online programma’s en voelde dat het toen hét moment was om de volgende stap in mijn droom echt te gaan zétten. Want: Cut the Crap and Chase your Dreams leef ik zelf ook!

Laura, een van mijn ideale klanten zei binnen 48uur “JA” tegen de Master Mind, terwijl ze eigenlijk had besloten dat ze even alleen verder wilde. Maar waarom ze er toch voor ging én wat haar opleverde, deelt ze graag:

De Master Mind heeft zoveel bijgedragen aan de groei van mijn bedrijf. Klanten weten mij ineens beter te vinden en ik ben enorm dankbaar dat ik steeds meer klanten bereik en mag helpen op weg naar een relaxter leven. Ik ben zo blij dat ik daar destijds voor gekozen heb! De Master Mind levert eigenlijk precies op wat ik hoopte. Het is een stok achter de deur zodat ik stappen blijf nemen voor de groei van mijn bedrijf en voor mij als persoon. Eigenlijk levert het veel meer op dan ik van te voren dacht. De Master Minders zijn mijn business buddies geworden. Lieverds bij wie ik altijd aan kan kloppen als er wat is, maar die mij ook enorm inspireren en motiveren.

Ik raad de Master Mind echt aan iedere ondernemer aan. Zeker als je het fijn vindt om een netwerk op te bouwen van inspirerende ondernemende vrouwen. In wie je waarschijnlijk ook een luisterend oor en een stok achter de deur en een spiegel vindt. Laten we de handige weetjes en alle kennis en vaardigheden ook niet vergeten! Met z’n allen weet je immers meer dan één en hoef je niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden. Heel handig, dat je ineens Master Minders kent die je gerust kunt bellen over funnels, facebook-ads, sales en ga zo maar door. Zo fijn! Ik had de Master Mind voor geen goud willen missen en weet zeker dat ik contact met ze zal blijven houden!

Voor de volgende editie van de First Class Master Mind hebben ook al 4 vrouwen zich aangemeld en er staan nog 8!! intakes gepland! Voordat ik alles ging lanceren, besprak ik met mijn mentor mijn droom (vanuit mijn hart) en uiteindelijk mijn concrete doel (vanuit mijn hoofd). Het is interessant hoe het Universum met die twee is omgegaan en ik dat ga ik later ook zeker met je delen!

De nieuwe editie van de First Class Master Mind is tevens de laatste editie voor dit jaar én de laatste editie in deze vorm. Mocht je zoiets hebben van “shiiit, ik wil NU nog een intake plannen want ik VOEL dat dit hét moment is om Next Level te gaan met mijn business, om mijn impact en omzet NU te gaan vergroten” meld je dan nu aan via deze link en dan vraag ik mijn VA Jacky om in mijn agenda te schuiven, zodat er nog één plekje vrij is voor een intake voor jou!

Deze First Class Master Mind is ALLEEN voor spirituele en ambitieuze vrouwen die al begonnen zijn met hun bedrijf en SNEL door willen groeien!

Meer informatie over de Master Mind vind je hier
DIRECT de laatste plek voor een intake bemachtigen, doe je hier

Liefs,
Kim

P.s. Is de Master Mind voor jou nog een stap te ver, check dan mijn exclusieve ‘Word een Magneet voor Klanten‘ programma voor starters en beginners!