Ze wilde haar investering terug verdienen

Voordat we aan een coachtraject beginnen, vraag ik je om na te denken wat je bereikt wilt hebben aan het einde van het coachtraject.

Reversed engineering heet dat: Het resultaat bepalen zodat je makkelijker de stappen daar naartoe kunt bepalen.

Bij Kelly ging dat ook snel en in het eerste gesprek hadden we l in mum van tijd een super concreet doel op papier. Door de juiste vragen stellen en goed door te vragen kwamen we tot de kern: “Ik wil mijn investering in dit traject terugverdienen met iets wat ik opgezet heb voor ideale klanten, zodat ik financiële rust kan creëren”.

Bepaal je doel en beschrijf wat het je oplevert

Ik vroeg haar wat het op zou leveren. Want een doel is leuk, maar je komt pas écht in actie als je weet waarom. Kelly was heel duidelijk: “Het gaat me voldoening geven én me inspireren om door te groeien. Daarnaast geeft het me plezier, energie en rust”.

We keken ook naar wat het zou kosten als ze niet in actie zou komen. Belangrijke vraag omdat je brein makkelijker functioneert bij het vermijden van pijn.

Ze wilde niet wéér een teleurstelling. Ze was klaar met de deuken in haar ego dus ze ging het avontuur aan!

Concreet maken van doelen, vanuit de juiste energie. Daar sta ik voor.

Cut the Crap.

Focus en helderheid, voelen of het klopt en gaan met die banaan.
En waar de angst ‘wat anderen ervan vinden’ af en toe best even opspeelt, helpt de persoonlijke coaching je weer op weg. De kracht van een ondernemerscoach.

Zoals Kelly zelf zei, pas op de helft van haar traject “Het zat altijd al in mijn hoofd. En zonder de juiste begeleiding zou het daar blijven. Nu kom ik écht in actie, omdat ik niet steeds ‘nee ik durfde het toch niet’ wilde zeggen.”

Samen kijken we naar de mogelijke opties om de investering terug te verdienen. Want niet voor iedereen werkt hetzelfde. Iedereen is uniek en daarmee is de manier waarop jij jouw geld wilt verdienen ook uniek!

Persoonlijke coaching geeft je helderheid en is een stok achter de deur. Je maakt afspraken met iemand en die afspraken wil je nakomen.
Daarnaast zijn het afspraken met jezelf, die je nu dus ook na komt.

Dat is dan weer goed voor je zelfvertrouwen.

Win win win: Je komt eindelijk écht in actie door concrete stappen te zetten richting je doel, je gaat resultaat zien én je zelfvertrouwen groeit.

Lekker he 🙂

Stel je eens voor, hoe dat voor jou zou zijn.
Jouw droom.
Die werkelijkheid wordt.
Stap voor stap.
Steeds meer doen wat jij het aller liefste doet.
Genieten toch?

Ik gun het je echt.
Je moet alleen zelf een stap zetten.
Kan nu.
Super simpel.

Reageer onder deze post met jouw grootste uitdaging op dit moment en dan kijken we samen welke stap jij te zetten hebt!

Liefs,

Kim