Wil je meer focus? Schets dit kader!

Je verlangt naar vrijheid toch? Elke dag kunnen doen wat je het allerliefste doet, werken op de manier die bij jou past, waar en wanneer jij dat wilt, zodat je tijd overhoudt voor andere dingen.

Dat verlangen had ik ook en door een aantal belangrijkste stappen te zetten, lukte het me om binnen een jaar van mijn business te kunnen leven (en goed ook).

HOE doe je dat?

Omdat ik heel vaak de vraag krijg “HOE doe je dat dan?” Deel ik met liefde mijn belangrijkste lessen met je. Zoals hier, over het schetsen van kaders. Klinkt nu misschien nog vaag, maar check even: het is echt suuuuper waardevol om te groeien met jouw business en óók dat vrije leven te creëren waar je zo naar verlangt.

Als jij een ultiem vrij leven wilt creëren, schets dan kaders voor jezelf.

*Wanneer wil je IN je bedrijf werken (dus bijvoorbeeld coachen / in de winkel staan / op locatie zijn) ?
*Wanneer wil je AAN je bedrijf werken (dus content schrijven, website updaten, klanten werven) ?
*En wat vaak vergeten wordt: Wanneer wil je UIT je bedrijf zijn (Dus ontspanning / leuke dingen doen) ?

Vanaf het allereerste moment heb ik zo mijn bedrijf ingericht vanuit het oogpunt hoe ik wil leven.

Stap voor stap heb ik bijgeschaafd.
Eerst wel ‘s avonds coachen, maar toen dat niet goed voelde, niet meer.
Vanaf moment 1 “ik leef vrijdag”, de dag waarop ik koffietjes drink of aan mijn bedrijf werk. Het weekend is sowieso 1 dag uit mijn bedrijf. En in de basis coach ik op maandag, dinsdag en donderdag. Woensdag wisselt om de week.

Door dit kader te schetsen, en me hier ook aan te houden, creëerde ik vanuit de juiste energie een hele fijne focus. Dankzij die focus trek ik nu ook alleen maar klanten aan die ook op die momenten kunnen.

Door de ervaring en mijn immense groei, kan ik er ook met gemak mee werken.
Heel soms wijk ik af, maar alleen als het goed voelt.

Schets en kader voor jezelf op basis van hoe jij wilt leven en je zult merken dat er fijne focus ontstaat van waaruit je met hele fijne energie kunt ondernemen.

Ben jij klaar om met meer focus en zelfvertrouwen te gaan ondernemen? Wil je meer omzet draaien? Vraag dan nu een persoonlijke Cut the Crap sessie aan. Er zijn per maand 3 plekken beschikbaar, voor zelfbewuste onderneemsters!

Pak je kans en meld je aan via deze link.

Succes en hopelijk tot snel!

Liefs,

Kim