Targets zetten vanuit een spiritueel oogpunt

[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Tijdens een LIVE Q&A in mijn online programma ‘Word een Magneet voor Klanten‘ kreeg ik een vraag: “Ik heb een target van aantal klanten en omzet gezet en bij het hier uploaden denk ik pfoe dat is veel vanaf het punt waar ik nu sta. Anderzijds denk ik ja hallo dat is hartstikke haalbaar, je hebt iets moois gemaakt, just do it! Nu denk ik zal ik het aanpassen? En aan de andere kant denk ik nee, je gaat dit doen. Ook is er een stemmetje dat zegt ah joh als je het niet haalt is er geen man over boord, probeer je het gewoon opnieuw. Maar als ik die energie het universum in ga sturen, dan gaat dat niet werken natuurlijk. Heb jij/hebben jullie een affirmatietip om aan de positieve kant van de lijn te blijven?”

Zo’n vraag vind ik dus echt SUPER! Targets zetten is namelijk enerzijds nodig om focus te creëren en dus je punt van aantrekking te bepalen, maar anderzijds wil je ook niet de verkeerde (blokkerende) energie het Universum in sturen, toch?!

Ik heb een aparte video gecreëerd met het antwoord vanuit de LIVE Q&A, zodat ook JIJ je voordeel kunt doen en met de juiste energie business targets kunt zetten én de juiste uitkomst aan kunt trekken.

Check de video hier:

En wil jij ook leren ondernemen vanuit de juiste energie?
Stoppen met aanmodderen en écht gaan staan voor wie je werkelijk bent?
Wil je af van je belemmerende overtuigingen en leren hoe je moeiteloos een Magneet voor Klanten wordt?


Meld je dan nu aan voor de Cut the Crap Challenge LIVE! Op maandag 14 september gaan we 4 ochtend lang LIVE samen aan de slag. En het mooie is, deze LIFE CHANGING training is GRATIS en als je er een keer niet bij kunt zijn, kun je de video terugkijken tot zondag 20 september. Wel voor de laatste keer voorlopig want hierna ga ik lekker genieten van mijn verlof!

Dit levert de challenge je op:

*Meer FOCUS
Geen wekenlange training, maar 4 MEGA waardevolle video’s waarin je stap voor stap SUPER HELDER krijgt welke concrete stappen jij te zetten hebt om óók een VRIJ leven te creëren met een succesvolle business met betekenis!

*Meer Zelfvertrouwen
Kom eindelijk af van je belemmerende overtuigingen om ‘niet goed genoeg te zijn’ en ga staan voor wie je werkelijk bent! Tijdens deze challenge krijgt jouw zelfvertrouwen een enorme BOOST zodat jij jouw licht groots kunt laten schijnen!

*Tools voor meer klanten
Bewezen strategieën vanuit een spiritueel oogpunt. Je krijgt dé 6 gouden marketing tips, zodat je direct aan de slag kunt met het moeiteloos aantrekken van klanten en het verhogen van jouw omzet!

*High Vibes!
Als jij onderneemt vanuit de juiste energie,  is een gelukkig en vrij leven met een succesvol eigen bedrijf véél dichterbij dan je denkt!

Daarom heb je na deze challenge gegarandeerd Higher Vibes en kun je de Wet van Aantrekking voor je laten werken!

*Meer Rust en Meer VRIJHEID!
Het is niet voor niks de ‘Cut the Crap’ challenge:  Doordat jij heel praktisch aan de slag kan en echt gaat DOEN, sluit je de challenge af met meer energie, volop inspiratie, meer focus, concrete acties en meer VRIJHEID!

Bijna 1.000 Heldinnen deden al mee aan de vorige edities en de deelname is nu GRATIS!

Meld je direct aan via onderstaande link:

>> Aanmelden Cut the Crap Challenge LIVE!

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]