Overleven in de moderne maatschappij

Technologisch zijn we zo ver jongens: Zelfsturende auto’s, smart watches, noice cancelling headphones en de hele mikmak.
Maar dat brein van ons he, dat gaat helemaal niet zo snel. We hebben veelal geen idee wat we ermee aanmoeten, überhaupt dat we iets met ons brein kúnnen, dat is voor veel mensen nieuw.

Dat brein van ons gaat niet zo snel

Maar het is toch echt zo.
Veel mensen leven namelijk vanuit hun overlevingsbrein, we worden nu alleen niet opgeschrikt door tijgers of andere levensbedreigende dieren, maar geld (of het gebrek eraan) is één van onze grootste angsten.

En misschien herken je dat wel?

Je werkt keihard om te kunnen overleven, om genoeg geld te hebben.

Daarbij ben je er niet echt bewust mee bezig of je wel echt leuk vindt wat je doet. Je vraagt je waarschijnlijk ook niet af of je wel jouw eigen leven leeft of dat van iemand anders.

Maar wat als je dat wel zou doen?
Wat is het antwoord op de vragen:
Waarom doe ik wat ik doe?
Vind ik mijn werk écht leuk?
Wat zou ik éigenlijk wel willen doen (maar …)?
Leef ik mijn eigen leven (of dat wat van me verwacht wordt van bijv. mijn ouders?

Als je dit leest en je voelt dat je helemaal happy bent en je volledig je eigen hart volgt, dan wil ik je feliciteren met dit Heerlijke leven!

Maar mocht je nu twijfels of onzekerheid ervaren, je afvragen hoe je nu verder moet of wilt ontdekken wat jij echt wilt, laat het me dan weten. Je hoeft namelijk niet meer te overleven; het is tijd om te gaan leven!

Als je hieronder reageert, maak je kans op een gratis 1 op 1 Unique You gesprek, waarin we gaan kijken waar jij naar verlangt, waar je nu vastloopt en hoe ik jou mogelijk verder kan helpen.

Liefs,
Kim.

 

.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Waar loop je nu tegen aan?” type=”textarea” required=”1″][contact-field label=”Wat kost het je nu, dat je hier tegen aan loopt?” type=”textarea” required=”1″][contact-field label=”Ben je bereid en in staat om in jezelf te investeren?” type=”checkbox-multiple” required=”1″ options=”Ja,Nee,Misschien”][contact-field label=”Waarom moet Kim jou selecteren voor de gratis ‘Unique You’ sessie?” type=”text” required=”1″][/contact-form]