Ontdek je money blueprint

Wist je dat je ongeveer 60.000 gedachten per dag hebt!? En wist je dat slechts 5% daarvan bewust is en 95% onbewust?!

In dat onderbewuste is een hoop ‘crap’ verzameld door de jaren heen. Dat klinkt misschien heftig, of niet, maar het zijn gedachten, ervaringen en een bepaald geloof dat je ooit gediend heeft, maar nu belemmerd om het vrije leven te creëren waar je zo naar verlangt!

Dus, hoe ben jij geprogrammeerd over geld? Hoe denk jij daar eigenlijk écht over? En over rijke mensen? Heel veel mensen zeggen het één, maar diep van binnen geloven ze iets anders…

“Ik wil een vrij leven”

Je kunt dan nog zo hard roepen “Ik wil een vrij leven creëren!” Maar als jij diep van binnen gelooft dat je het niet waard bent om geld aan uit te geven, kun je simpelweg geen geld in overvloed ontvangen.

Of als jij geloof dat je niet goed genoeg bent, of dat je ‘nooit genoeg’ aanmeldingen hebt voor je programma, dan blokkeer je de energie. Energetisch zend je dan onbewust de ‘verkeerde’ signalen uit, die niet matchen met overvloed, waardoor je dus ook geen overvloed aantrekt. 

Klinkt logisch, toch? Maar hoe nu verder?

Check snel deze super uitgebreide trainingsvideo, ontdek jouw money blueprint zodat je van daaruit kunt gaan bouwen aan een VRIJ LEVEN!

Na het zien van deze video klaar om verder te werken aan de vrijheid van jouw money mindset? Wil je makkelijker leren manifesteren? En ontdekken op welke manieren jij passief inkomen kunt genereren?

Meld je dan aan voor de Spiritual Business Money Mindset training!