BEN JIJ KLAAR MET JOUW BELEMMERENDE MONEY BELIEFS? WIL JE AF VAN HET GEVOEL VAN TEKORT EN VERLANG JE NAAR FINANCIËLE VRIJHEID?!

SPIRITUAL Business
MONEY Mindset TRAINING

Dé kickstart voor een financieel vrij leven!

Je droomt ervan om Ultiem VRIJ te kunnen leven, maar…

Je droomt ervan om Ultiem VRIJ te kunnen leven, maar…

 Je merkt dat je allerlei gedachten hebt bij geld waarmee je jezelf klein houd, en daar wil je vanaf.

 Je loopt er (onbewust) tegen aan dat je jezelf het niet waard vindt om veel geld te verdienen en geld vragen voor je diensten vind je lastig.  

 Je herkent patronen van vroeger die je hebt overgenomen en die je nu belemmeren om een VRIJ leven te creëren. Daar ben je klaar mee en je wilt die cirkel doorbreken!

 Je denkt dat je héél hard moet werken om financiële vrijheid te creëren en bent bang dat je dat niet aan kunt.  

 Mogelijk heb je het gevoel dat je niet goed genoeg bent en je vraagt je soms zelfs af of een vrij leven wel voor jou is weggelegd.

 Ondanks dat je wel geld hebt, denk je in tekorten en wilt zo graag overvloed!

 Je wilt jouw (toekomstige) kinderen goede financiële kennis mee geven zodat zij een goede basis hebben als ze later hun vleugels uitslaan.

Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach Digital CEO

Je verlangt naar

Een financieel vrij leven met meerdere vormen van passief inkomen

Kunnen kopen wat je wilt, zónder op de prijskaartjes te hoeven kijken.

Een goedlopend bedrijf, waarin je alleen doet wat je leuk vindt, genoeg verdient én wat je goed kan combineren met je (toekomstige) gezin.

Daarbij verlang je naar dat diepe vertrouwen dat het altijd goed komt, dat er altijd geld zal zijn.

Je wilt het levende voorbeeld zijn voor jouw (toekomstige) kinderen.

En natuurlijk: Ruim voldoende inkomsten zodat je vrij(er) kan leven en meer in control bent over wat je wanneer doet.

SPIRITUAL Business
MONEY Mindset TRAINING

EXCLUSIEF ONLINE PROGRAMMA VAN 8 WEKEN

DIT LEVERT HET PROGRAMMA je OP:

focus

Leer werken met de Wet van Aantrekking en krijg stap voor stap SUPER duidelijk wat je te doen staat, wanneer en waarom zodat jij de finacniele vrijheid aantrekt waar je zo naar verlangt!

zelfvertrouwen

Kom eindelijk af van het gevoel het ‘niet waard te zijn’ of ‘niet goed genoeg te zijn’ dankzij de helende meditaties en krachtige visualisaties! Binnen no time voel jij jouw eigenwaarde stijgen en dat straal je uit. Time to shine and attract what you deserve!

Magische Money Mindset

Weg met de limiting Money Beliefs! It’s time for Abundance! Dankzij de helende meditaties en praktische oefeningen creëer jij een magische money mindset, zodat jij moeiteloos kunt manifesteren!

Fundament Passief inkomen!

Financieel vrij worden is niet moeilijk, maar je moet wel weten HOE! In deze training ontdekt je concrete stappen die je kan en moet nemen om naar die financiële vrijheid te komen.

vrijheid

Elke dag kunnen doen, wat je het allerliefste doet, terwijl het geld binnen stroomt. Het is mogelijk!

ervaringen van heldinnen

“Ik lig te stuiteren in m’n bed, er komt weer van alles op mijn pad, zo gaaf🙏

Ik heb al veel gemanifesteerd de afgelopen jaren, alleen liep ik tegen beperkende overtuigingen aan die ik dankzij de money mindset training heb kunnen omzetten! Dank daarvoor!💖  Afgelopen vrijdag m’n 3e uitvaart in 4 weken gefotografeerd, heel bijzonder dat ik ‘deze richting op wordt gestuurd’. Van de eerste keer gratis (spannend, onzeker) naar 200,- voor de 2e reportage naar 350,- voor de 3e, plus apparatuur die ik heb geholpen betalen zij én ik heb een fotoboek optie aangeboden a 225,-!”

Patricia
Fotografe

“Ik vond het mezelf niet waard om geld aan uit te geven en had geen idee hoe ik met geld om moest gaan. Ik gaf geld uit wat eigenlijk gespaard moest worden en ik hield geld vast wat vrij mocht zijn.

Mijn grootste win is dat ik na het programma mijn eerste online programma heb gelanceerd en dat ik dat niet had durven doen zonder deze cursus! Ik voel me zoveel zelfverzekerder en WEET nu dat ik het waard ben!”

Celine
Healthy Beauty Mind

Voordat ik de Spiritual Business Money Mindset training startte liep ik er tegenaan dat ik geen omzetdoel durfde te stellen. Ik durfde geen aandacht op geld te hebben en daarmee ging ik al deze zakelijkheid uit de weg ging en trok ik mensen aan die dit ook eng vonden. Het programma heeft ervoor gezorgd dat ik mijn doel heb behaald. Ik wilde vier deelnemers voor mijn programma en heb uiteindelijk vier klanten voor alle dingen die ik aanbied. Mijn grootste win is geweest het stellen van een doel en dit voelen. Vanuit hier acties nemen en steeds eerst weer terug naar de hoge energie. Super mooi! Ik zou dit programma zeker aanraden aan iemand anders en dankjewel voor de mooie beweging die in gang is gezet!

Bianca
Dru yoga en meditatie docent

“Ik vond het mezelf niet waard om geld aan uit te geven en had geen idee hoe ik met geld om moest gaan. Ik gaf geld uit wat eigenlijk gespaard moest worden en ik hield geld vast wat vrij mocht zijn.

Mijn grootste win is dat ik na het programma mijn eerste online programma heb gelanceerd en dat ik dat niet had durven doen zonder deze cursus! Ik voel me zoveel zelfverzekerder en WEET nu dat ik het waard ben!”

Rianne 
Horse in Mind

“Voordat ik startte met de Money Mindset Training liep ik er voor het eerst in mijn leven tegenaan dat ik niet genoeg geld had om te kunnen doen wat ik wil, dat beangstigde me.

Dankzij de trainings zijn de de blokkades die er waren zijn opgeruimd! Er is zo veel helder geworden dat ik het vertrouwen nu terug heb in mijn relatie met geld“

Margreet 
Lifestylecoach

“Gaat goed! Ik denk positiever maar óók realistischer over geld nu. Dankzij de training zie ik in dat ik gestructureerder om mag gaan met geld en gelukkig heb ik daar nu ook een suysteem voor. Dat helpt ook heel veel voor de rust in m’n hoofd. Tegelijk heb ik meer vertrouwen en helpen de fijne affirmaties daar ook echt bij! Ik weet dat ik op goud zit en dat dat onderweg is naar mij toe!“

Selma 
Ont-wikkel coach

“Ik merk dat ik meer rust en vrijheid ervaar! De training heeft me veel vertrouwen opgeleverd en door dat vertrouwen durfden mijn vriend en ik een elektrische auto te kopen met ons eigen geld. Wat een vrijheid! Het heeft me klanten voor mijn pilotversie van mijn online training opgeleverd. Het heeft me opgeleverd dat, als ik geld uitgeef er direct weer geld terugstroomt!”

Sylvana
InnerYou Academy

Even praktisch op een rij

  • Je krijgt DIRECT toegang tot de Heldinnen Academy
  • 8 impact volle modules met praktische oefeningen, helende meditaties en krachtige visualisaties
  • Dit LIFE CHANGING programma duurt 8 weken

over kim

I practice what I preach

“Nadat mijn vader overleed toen ik 6 was, voedde mijn moeder ons alleen op. Er was niet veel geld en voordat we bepaalden of iets leuk was, keken we eerst op het prijskaartje. Alles was duur en we moesten voor sparen voor ‘als de wasmachine kapot zou gaan’.

Nadat ik jarenlang als sales- en event manager had gewerkt, raakte ik mezelf volledig kwijt. Onbewust was ik mezelf voorbij gelopen met flink overgewicht, onzekerheid, futloosheid en een heftige burnout als resultaat.

Ik besloot het roer om te gooien en begon een nieuw avontuur. Ik ging volledig terug naar mijn kern, zocht antwoorden in de stilte en kwam erachter dat alles wat ik nodig heb, al in mij zit. Ik ben super spiritueel en een zakenvrouw tegelijk. Jep, dat kan!

Dankzij de lessen die ik leerde in diverse coachtrajecten, opleidingen, workshops, seminars en reizen, lukte het me om in 3 jaar tijd:

Een multiple 6 figure business te bouwen (met 400k omzet), terwijl ik nog maar 3 dagen werk.
Super chille passieve inkomsten stromen te creëren
En naast het geld: ben ik ook nog een aandachtige moeder. En;
Gelukkig getrouwd en zijn we geëmigreerd naar het prachtige Bonaire
En verdien ik geld terwijl ik slaap, met m’n dochtertje speel of wanneer ik lekker uiteten ben.

Het is mijn missie dat alle vrouwen een gelukkig en vrij leven kunnen creëren met een passief inkomen Het is mijn kracht om mensen in beweging te krijgen; dat ze echt gaan DOEN wat ze willen. Cut the Crap and Manifest your Dreams is dan ook mijn motto. En waarin ik nog meer het verschil maak? Alle klanten noemen dan dat ik business en spiritualiteit op een unieke manier combineer!

meld je aan:

Eenmalige investering DIY

Geen 1197,-

maar nu slechts:

197,-

 excl. btw

DIY Betaling in 3 termijnen

Geen 667,-

maar nu slechts:

77,-

 excl. btw

veelgestelde vragen

Ja zeker. Het programma en de coaching is online. Alles is terug te lezen en te kijken!

Ja! De content blijft sowieso nog 3 maanden na de start beschikbaar, evenals toegang tot de groep.

JA ZEKER! Ik investeerde al voordat ik me bij de KvK inschreef in mijn ondernemerschap. Dat heeft me ZOVEEL ellende en frustratie bespaart en zoveel energie, plezier én geld opgevelert. Zeker aanmelden dus!

Als jij al helemaal vrij leeft, dan is dit programma niet voor jou. Maar ik denk, als je op deze pagina gekomen bent, dat je nog niet écht zo vrij leeft als je zou willen toch?

Als jij verlangt naar: meer vrijheid, meer zelfvertrouwen, meer focus en/of meer geld, dan is dit programma zéker voor jou!

Het hangt er helemaal vanaf welke twijfel het is. Gooit ego roet in het eten? Popten er belemmerende stemmetjes op?

Logisch, ego houdt niet van groei en doet er alles aan om jou te houden waar je bent. 

Is dat wat je wilt? Nee toch, jij wilt je hart volgen?

En, wat vertelt je hart? Wat zegt je intuïtie nu eigenlijk echt?

Voel je dat verlangen van binnen dat je het zo graag wilt, ECHT gaan staan voor wie je werkelijk bent, gaan ondernemen vanuit de juiste energie met zelfvertrouwen en focus?

Ik kan me voorstellen dat het je superduper vet lijkt en tegelijkertijd superduper spannend.

Dit is het ding: Dit programma is voor Heldinnen die, ondanks dat ze het spannend vinden, toch het avontuur aan gaan. Jij wilt iets wat je nog niet hebt bereikt, dus moet je iets anders doen dat je tot nu toe hebt gedaan.

Dus, wie wil jij volgen; Ego? Of je hart?

Nee. Dit programma is alleen voor vrouwen die bereid én in staat zijn om in zichzelf te investeren. Als jij wilt gaan léven van je bedrijf, moet je ook geld gaan vragen voor jouw diensten. Dat is precies een van de onderdelen van dit programma en ik raad het je daarom van harte aan om je aan te melden. 

KLAAR MET HET LEVEN MET TEKORT? EN BEN JE KLAAR VOOR OVERVLOED EN MEER VRIJHEID?

“CUT THE crap AND manifest YOUR dreams