Minder werken, meer verdienen

Ik lees wel eens bij coaches dat ze met een lege agenda toch kunnen omzetten. Klinkt super mooi, maar tegelijkertijd is het super bullshit.

Ja, het zal best zo zijn dat ze geen vaste afspraken hebben staan, maar het is niet zo dat ze vervolgens uit het neus eten of met zichzelf spelen, waarbij het geld maar binnenstroomt.

En daarbij, hoe leuk is een lege agenda nou écht?

Ik ben super dankbaar dat ik elke dag bij mag dragen aan het bevrijden van onderneemsters.Dat ze dankzij mijn coaching weer richting ervaren en wéten welke stappen ze moeten zetten.

En nee, ik werk niet uurtje-factuurtje, nooit gedaan ook.
Dat hele concept is gebaseerd op angst.

Je bent namelijk nooit maar 1 uur met een coachee bezig, tenminste, als je écht duurzaam bij wilt dragen aan iemands ontwikkeling.

Je zorgt dat je intuned op diegene en voorbereid aan het gesprek begint. Je zorgt na het gesprek voor de juiste afhandeling en opvolging. En als het goed is, blijf jij jezelf ook ontwikkelen om continu waarde te kunnen leveren aan je bestaande, maar ook aan je potentiële klanten.

Als je agenda leeg is, zou ik je toch aanraden er wel een te gaan gebruiken.

Minder stress bij het ondernemen

Met focus en structuur creëer je rust van waaruit je makkelijker kunt creëren omdat je ruimte geeft aan je intuïtie, zodat die makkelijker kan gaan stromen.

Want in 2 jaar een ton omzetten met een lege agenda is leuk, maar het is toch veel leuker om de rest van je leven vrij te kunnen leven en elke dag te kunnen doen wat je het liefste doet?

Met een lege agenda gaat dat je op lange termijn niet lukken. En het zou zonde zijn als die leegte symbool wordt voor je leven én je bankrekening.

Wil jij een gelukkig en vrij leven creëren met een succesvol eigen bedrijf?
Wil je ondernemen vanuit de juiste energie?

Download dan nu de Gratis Cut the Crap checklist via deze link.

Liefs!