Kim, hoe heb jij het allemaal voor elkaar gekregen?

Kim, hoe heb jij het allemaal voor elkaar gekregen? Hoe is het je gelukt om zoveel af te vallen? Hoe doe je dat met het opzeggen van je baan en het starten van je eigen bedrijf? Deze vragen krijg ik de laatste tijd steeds vaker, dus ik leg het je graag uit!

Ik begon met het volgen van inspirerende mensen op Facebook. Mensen die op verschillende gebieden al bereikt hadden wat ik wilde bereiken, bijvoorbeeld op fysiek en op carrière gebied. Toen ik de lessen die zij deelden toe ging passen om ze zelf te testen, merkte ik dat ik al snel resultaat boekte. Chill dacht ik, dat gaat goed zo.

Al snel merkte ik echter dat ik meer wilde; ik wilde niet alleen veranderingen doen tot ik me oké  voelde, maar ik wilde me supergoed voelen. Toen besloot ik te investeren in online programma’s en dat vond ik best even spannend; ik had zoiets nog nooit gedaan! En niet alleen dat, ik ben opgevoed met “dat is duur¨. Dus een programma van 197 euro vond ik ook echt heel duur. Tot ik ontdekte wat zo’n programma voor mij betekende. Wat een enorme impact een 30 dagen programma en helemaal een 7-weeks online programma voor positieve veranderingen teweeg bracht.

Tijdens de online programma’s voelde ik dat ik live met deze mensen wilde werken. Dat ik me met hen wilde omringen. In mijn directe omgeving had ik namelijk geen mensen die mij op zo’n manier inspireerden, dus bedacht ik me dat ik moest investeren om live events bij te wonen. Maar ja, dat vond ik natuurlijk wel écht duur. De overtuiging dat alles duur is, heeft mij veel gekost. Ik heb er heel veel dingen niet door gedaan. Maar vanaf het moment dat ik dit heb losgelaten en de gedachte heb veranderd in “wat is het mij waard?” heb ik echt mega-stappen gezet.

Fysiek boekte ik resultaat dankzij een online programma van 30 dagen, 6 maanden lifestyle coaching, doorzettingsvermogen en mij te laten begeleiden door een personal trainer.

Mentaal ging ik van burnout naar een girl on fire dankzij een 7-weeks online programma, ging ik op transformatieweekend, verdiepingsweekend, op transformatiereis naar Bali (allemaal van Mathijs Bos), volgde ik het 10-weekse roadmap to success and happiness programma van Michael Pilarczyk, ging ik naar 2 live events van Michael Pilarczyk en las ik boek na boek over persoonlijke ontwikkeling.

Voor mijn carrière deed ik op de opleiding tot loopbaancoach, creëerde ik voor mezelf de ideale reintegratieplek om te herstellen van mijn burnout, hielp ik met de creatie van en organiseerde ik de transformatiecoach opleiding en investeerde ik in een business coach om zo maximaal voor mijn eigen bedrijf te kunnen gaan.

Ook nu blijf ik me nog ontwikkelen. Zo volg ik deze zomer de NLP practioner opleiding om nog meer te leren over communicatie in combinatie met psychologie en ga ik een week lang op coach-retraite bij Robert Bridgeman in Zuid-Frankrijk, om me zo ook meer te ontwikkelen als transformatie- en lifecoach.

Als ik alles zo eens bij elkaar optel, had ik je 2 jaar geleden niet geloofd dat ik “zoveel” geld uit zou geven aan mijn ontwikkeling. Ik wist toen nog niet eens van het bestaan van het woord persoonlijke ontwikkeling, laat staan wat het inhield. Die 12.500 euro die ik investeerde, is veel geld en daar had ik ook hele andere dingen mee kunnen doen. Maar gelukkig vind ik niet meer zo snel iets duur. Ik investeer nu tijd, geld en energie om mijn mooiste leven te creëren en vrij te kunnen leven en die 12.500 euro tot nu toe was het zeker waard.
Meer dan waard.
Want dankzij die investeringen sta ik nu waar ik sta.

Dus als jij ook stap voor stap je mooiste leven wilt leven, volg dan de volgende stappen:

  1. Vraag jezelf af op welk gebied in mijn leven wil ik verbetering?
  2. Wie heeft dit al bereikt?
  3. Volg die persoon en verdiep je in zijn/haar lessen, acties, leven.
  4. Doe dit na en onderzoek wat voor jou werkt.
  5. Blijf dit herhalen tot je op het punt bent waar je wilt zijn.

Uit ervaring weet ik dat het heel fijn kan zijn om hierbij hulp te zoeken. Zoek dan een coach die bij je past waar jij een goed gevoel bij hebt. Als je dat bij mij zo voelt, laat het me dan weten! Je kunt geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen via deze link en als het klikt, het voor beide het goed voelt, en je bereid bent om actie te ondernemen, gaan we aan de slag!

Ik kijk naar je uit!

Liefs,
Kim