Hoe ik 20kg afviel

Tijdens het ‘Life Changers’ event deelde ik mijn verhaal: Hoe ik dankzij de persoonlijke begeleiding van een coach (Mathijs Bos) van moe, futloos, onzeker en met overgewicht, transformeerde naar een slanke, fitte en zelfverzekerde dame.

Hieronder vind je de video van de Talk:

Benieuwd naar mijn hele verhaal met alle lessen die ik leerde?

Ik heb er een prachtig (E)boek over geschreven: Voor jou zet ik mijn masker af. En jij kunt ‘m nu met flinke korting bestellen!

Via deze link kom je op de pagina en betaal je geen 30,- maar slechts 11,- voor dit inspirerende verhaal!

Je krijgt ‘m direct in je inbox, dus direct inspiratie voor jou, zodat jij ook het leven van jouw dromen kunt realiseren. Er staan ook praktische opdrachten in, waarmee je zelf ook al stappen kunt zetten.

Bestel het (E)boek met korting hier.