Hoe ik 1000,- passief inkomen verdiende in 24uur en hoe jij dit ook kunt doen!

 het resultaat van de Birthday actie: Maar liefst 57!!! mensen kochten de Cut the Crap Birthday Package! Maar liefst 54 vrouwen en 3 mannen hebben er voor gekozen om de Crap the Cutten en echt hun dromen na te gaan jagen, HOE COOL?!

Een online business zorgt ervoor dat je op grote schaal levens kunt veranderen, zonder dat je er zelf veel harder voor hoeft te werken. Als je trainingen eenmaal opgenomen zijn en geautomatiseerd ingericht zijn, hoef je alleen nog maar te zorgen dat jij vanuit de juiste energie verkoopt. En dat kan als jij volledig vanuit je hart onderneemt en gelooft dat jouw product waardevol is. 

Binnen 24uur verdiende ik al 1000,-! Suuuuper chill! En terwijl ik overlegde met een van mijn business vriendinnen (Tineke Zwart) leerde ik ook nog een belangrijke les. Het aanbod was namelijk naar 1600 mensen op mijn mailinglist gegaan. Ik dacht, 10% conversie is realistisch, maar het zou toch wel heeel cool zijn als ik 30% zou halen. Kortom, ik ging er in met de verwachting 150 – 450 verkopen te doen. (Die 30% was echt totaal onrealistisch want gebaseerd op verkopen vanuit een 4 daagse live challenge). 

Toen vroeg ik aan Tineke, vind je dit realistisch? En…. De % klopten wel, maar ik miste een tinywinie klein, SUPER BELANGRIJK detail. Ze vroeg me namelijk, wat is de open rate van je mails (dus hoeveel mensen openen / lezen daadwerkelijk je mail).

Hmm…. ongeveer 30%.
Oke, dat betekent dus dat ongeveer 480 mensen je mail openen / lezen. 
DAAR moet je 10% van rekenen als conversie.

Oja, natuuurlijk!

EN PRECIES HIEROM, is het zo onwijs belangrijk dat je de juiste mensen om je heen hebt die je scherp houden. Die op sommige vlakken net iets verder zijn dan jij, waardoor ze jou weer verder kunnen helpen. Daar staat tegenover dat je zelf natuurlijk ook wat te bieden hebt aan de ander, maar dat creëer je als je gaat investeren in Master Minds!

Dan betaal je om de juiste mensen om je heen te krijgen en is de kans groot dat je er Friends for Life uithaalt!

Gebaseerd op 10% conversie, was de verwachte omzet voor mijn Birthday actie dus:

48 verkopen * €47,- ex btw = €2256,- ex btw

Best lekkere verwachting voor een weekend toch? Waarbij ik appeltaart aan het eten was, aan het genieten van de zon én elke dag mijn inbox vol zag stromen met bestellingen. 

Maar weetje, dit werd het niet eens. 

Het werd VEEL MEER!

Doordat mijn energie helemaal alligned was, ik dat combineerde met de juiste psychologie, de juiste community verzameld heb én de juiste strategie heb toegepast (de stappen en volgorde die jij ook te zetten hebt voor een gelukkig en vrij leven met een succesvolle eigen online business), was het resultaat maar liefst:

€2876,- ex btw!

Bijna 3000,- vrijwel passief inkomen in 1 weekend!

Nou, ik zal je zeggen dat ik RETE blij en trots was met het resultaat! 57 mensen die hun dromen gaan najagen, hun bewustzijn gaan verkopen én de wereld op hun eigen manier een stukje mooier gaan maken én daar goed geld mee gaan verdienen, dat is gewoon een win-win-win situatie! Voor alle klanten, voor mij én voor het hele universum!

En omdat ik jou ook zo gun dat JIJ geld gaat verdienen met dat wat je het allerliefste doet, besloot ik afgelopen weekend om een GRATIS training te geven met de LETTERLIJKE stappen die ik zette om dit resultaat te behalen. 

Was voor mij ook nog een staaltje ‘Cut the Crap and Chase your Dreams’ want, ik droom van een grote internationale doorbraak. Nu coach ik internationaal al 1 op 1, maar vond ik online trainingen nog spannend omdat mijn overtuiging over mijn engels vocabulair is dat het nog niet toereikend genoeg is om serieus genomen te worden. 

Nu had ik daar aan vast kunnen blijven houden. Maar, dat sluit niet aan bij mijn ‘practice what you preach’ overtuiging. Dus, ik deed het gewoon: ik gaf mijn eerste Engelse training EN ik heb ‘m opgenomen zodat JIJ stap voor stap kunt leren:

 • Hoe je een continue stroom aan klanten creëert, zonder dat je je ass er af hoeft te blijven werken
 • De EXACTE stappen hoe je een online business met purpose bouwt
 • Hoe ik 1000,- in 24 uur verdiende door de stappen te implementeren
 • Je ziet precies welke systemen in gebruik
 • Hoe je een aantrekkelijke sales page bouwt die moeiteloos klanten aantrekt
 • WAAROM en welke mailings je uit kunt sturen bij lanceringen van online producten
 • Hoe je de juiste energie creëert om de vrijheid aan te trekken waar je zo naar verlangt
 • Praktische sales tips waardoor je moeiteloos verkoopt zonder opdringerig te zijn
 • Hoe je ervoor zorgt dat mensen makkelijk van je kopen

Dan een paar oprechte vragen aan jou:

 1. Ben je (een beetje) ongeduldig en wil je SNEL Vrij Leven?
 2. Ben je committed om de wereld een stukje mooier maken?
 3. Wil je écht gaan staan voor wie je bent en écht geld verdienen met jouw (online) business?

JA JA JA?

Dan is de First Class Master Mind de plek voor jou om jouw leven en business naar het volgende level te tillen!

4 maanden lang gaan we on-live met elkaar aan de slag. Met een groep van ongeveer 6 spirituele en ambitieuze vrouwen ga je:

 • Ervaren dat je een plek hebt waar je ongegeneerd jouw GROOTSE doelen kunt delen!
 • Je omringen met een geweldige groep vrouwen waardoor je geuplift wordt om met jouw doelen aan de slag te gaan én te blijven!
 • Ontdekken Hoe het is om VRIJ te leven, waarin je kunt werken waar, wanneer en met wie je dat wilt. Maar naast dat werk óók gewoon kunt kopen wat je wilt, gewoon omdat het kan

Daarnaast ga je leren, hoe je:

 • Moeiteloos je ideale klant kunt aantrekken, die makkelijk JA zeggen tegen jouw aanbod
 • Hoe je jouw aanbod goed kunt prijzen (Want ‘wat kun je nou voor jouw dienst vragen? Daar krijg je dus gegarendeerd antwoord op)
 • Hoe je op de juiste manier jouw ideale klant aan kunt spreken, zonder dat je opdringerig overkomt. 

Als laatste wil je een voorbeeld zijn voor je kinderen (later). En niet iemand die ‘zegt’ dat zij hun dromen moeten najagen, maar je wilt het LEVENDE voorbeeld zijn!

>> Klik hier voor meer informatie over de First Class Master Mind

Een paar behulpzame affirmaties om deze mail mee af te sluiten:

JA, je bent goed genoeg!
JA, je bent het waard!
JA, de hele wereld zit op jou te wachten!
JA, een online business kan ook voor jou werken!

>> Als je direct een intake aan wilt vragen, dat kan hier

Liefs,

Kim