Hoe ga jij om met stressvolle situaties?

  1. Voel je je een kat in het nauw en maak je rare sprongen?
  2. Denk je YOLO! Ik neem lekker risico!
  3. Geef je jezelf de ruimte om opties te overwegen en een keuze te maken?

Ik kwam er vandaag achter dat ik duidelijk tot de 2de categorie behoor. “Ah joh, risicootje, ging toch goed”.

Ook ik, als Ondernemerscoach, heb blinde vlekken

Tijdens een zeer interessante coachingsrit met Wout Jan Slob kwam ik mezelf meermaals tegen. Maar ook meermaals niet. Duidelijk een aantal blinde vlekken, die ik als ondernemer heb.

Zo heb ik er de schurft aan om achter een vrachtwagen te zitten. Word ik gestresst en bumperkleef ik erachter om vervolgens zo naar een andere baan te schieten.

Niet echt handig voor andere weggebruikers, maar zeker ook niet als je het vertaalt naar de Business.

Je kunt niet bovenop iemand zitten omdat jij gestresst bent en vervolgens zonder echt om je heen te kijken opeens ‘wegschieten’.

Zoals er meer automobilisten zijn, zijn er ook mensen waar je mee samenwerkt. En als jij vanuit stress opeens andere dingen gaat doen, kan dat voor angst, onzekerheid en zelfs ongelukken leiden.

Af en toe een risico nemen kan best

maar je moet wel de rust en de ruimte creëren om goed om je heen te kijken, voor je dat doet.

Ook als je net begint met je business heb je alsnog te maken met de omstandigheden die er zijn.

En zéker als je wilt groeien met je business, wat bij mij nu al het geval is, is het extra belangrijk om goed overzicht te bewaren, duidelijk én tijdig richting aan te geven, zodat er rust en ruimte is om risico’s te nemen.

Heb jij behoefte aan meer focus in je business, zodat er rust en ruimte is om te creëren? Vraag dan nu een Cut the Crap intake aan! Dan bespreken we jouw wensen en verlangens, de obstakels waar je nu tegenaan loopt en welke stap jij kunt zetten om te groeien. EN als het klikt, deel ik met liefde hoe ik je verder kan helpen. Aanmelden voor de intake kan via deze link

Liefs,
Kim.