Gratis Healing om los te komen van de collectieve angsten

Lieve %FIRSTNAME%,

​​We hebben een belangrijke taak op dit moment. Een héle belangrijke. Nu er nieuwe angstprogramma’s gelanceerd worden en die héél snel opgenomen worden de massa, is het moment aangebroken dat we nog meer samen moeten werken om onze frequentie hoog te houden en ons licht te laten stralen.
We hoeven het donker niet te bestrijden, daar zijn anderen al mee bezig. Wat wij mogen doen is het licht verenigen en dat over ons land en de wereld laten schijnen.

Klinkt natuurlijk mooi, maar hoe doe je dat dan?

Mijn Spiritual Teacher Hyacintha Kraidy nam een geweldige healing op, die ze gratis deelt, zodat je kunt komen van de collectieve angsten, je frequentie verhoogt én veel meer ruimte zult ervaren.

Ik heb de Healing meditatie samen met mijn man Marc gedaan en terwijl we dachten dat we nog best wel oke waren onder de hele wereld paniek, kwamen we er door de Healing achter dat we in onszelf nog heel blij waren, maar ons opgesloten voelde in de wereld. Ik zie het daarom als mijn taak om dit licht te verspreiden onder alle 3.000 vrouwen die op mijn mailinglist staan, om zo echt actief bij te dragen aan de nieuwe Wereld.

De duidelijke uitleg van Hyacintha over hoe alles werkt én wat je er aan kunt doen zorgt er, in combinatie met de Healing meditatie voor dat je je veel beter zult voelen.
​​
De uitleg incl. de healing duurt 44 minuten. Ik wil je écht vragen om deze tijd DEZE WEEK in te plannen en hieraan te besteden. We hebben jou nodig, de wereld heeft jou nodig!

Alvast dankjewel, je bijdrage is écht heel erg belangrijk! Liefs, Kim​​​

​​