Dromen komen uit

Het was heerlijk warm toen ik het vliegtuig uitstapte. Klamme handen en kriebels in mijn buik. Waren we er echt? Op dat mini puntje op de wereldbol? Kwam mijn droom echt uit?

Jarenlang droomde ik van deze reis maar was het slechts een een vaag verlangen. Nu stond ik met Marc op een klein vliegveld op een prachtig eiland, duizenden kilometers van onze thuisbasis.

We waren mijn droom aan het realiseren. Mijn droom om op Bali te werken. Meerdere keren heb ik met tranen in mijn ogen gezeten deze reis. Wie had dat gedacht? Een dame uit een gewoon gezin uit een boerendorp, met een lieve moeder en broer, zonder rijke familie. Dat die zou gaan werken een maand reizen over Bali?

Heel eerlijk? Als je het me een jaar geleden had verteld, had ik je niet geloofd. Jarenlang heb ik me onzeker gevoeld en twijfelde ik over de bereikbaarheid van mijn dromen.

Maar ik heb geleerd om door te zetten. Ik heb zelf geleerd hoe ik een mooi leven kan creëren. Hoe ik krachtige keuzes kan maken. En die kracht gebruik, dag in dag uit.

Is dat moeilijk? Nee.
Is er lef voor nodig? Ja zeker.
Je hebt het lef om elke dag weer te kiezen voor wat belangrijk voor je is. Niet wachten en uitstellen, maar ACTIE ondernemen!
Vinden anderen daar wat van? Waarschijnlijk wel, but I don’t give a f..

Deze reis naar het magische Bali betekent veel voor me. Dat ik daar was besefte ik echt dat alles mogelijk is. Dat je als mens álles in je hebt om het leven van jouw dromen creëren! Zeker als mens in Nederland!

Kansen komen voorbij en het is aan jou om ze te pakken. Als jij elke dag “Ja” zegt tegen datgene belangrijk voor je is en “Nee” zegt tegen datgene dat ou niet meer dient, dan ben je stap voor stap onderweg naar jouw droomleven.

Wat is jouw grote droom? Let me know!