Dit event veranderde mijn leven!

Verlang jij naar een financieel vrij leven?
Wil je naar The Next Level?!
En kijk je uit naar een leven in OVERVLOED?

YES?!

Zelf heb ik ook heel lang het gevoel gehad dat er meer was. Dat ik meer waard was dan ik tot dan toe verdiende. Sowieso in loondienst zat ik totaal niet op mijn plek en na mijn burnout wist ik het zeker: ik wilde mijn eigen bedrijf starten! Ondanks dat ik het super spannend vond, deed ik het toch. Ik heb alles op alles gezet om een vrij leven te creëren, zorgde voor mijn allignment, trouwde met de liefde van mijn leven, investeerde massive in coaching en training en binnen 16 maanden stond er een succesvolle, internationale coachpraktijk.

En toen..
Toen was het tijd voor de volgende stap. Want ik leefde vrij op mijn voorwaarden: werken waar, wanneer en met wie ik dat wil, maar nog geen financiële vrijheid.
Note: Financiële vrijheid betekent dat je een passief inkomen genereert zodat je jouw gewenste levensstijl kunt leven en dat je alleen maar werkt omdat je het wilt en niet omdat het moet.

MMI

En daar was opeens T. Harv Eker. Nog nooit van gehoord tot dan toe maar een van mijn girlboss friends was naar een event geweest: ‘The Millionaire Mind Intensive’ (MMI). Klonk cool dacht ik en zij was mega enthousiast, maar het event was net in Nederland geweest en daar was ik niet bij. Als cadeau van die vriendin kreeg ik het boek ‘The Secrets of the Millionaire Mind’ (een boek dat sowieso al een aanrader is!) en daarin las ik nog meer over het event.

Je gelooft het niet, maar niet lang daarna kreeg ik een voicememo van een andere vriendin ‘OMG! Ik heb mezelf een kaartje cadeau gedaan voor de Millionaire Mind Instensive. In Brussel’! boemboemboemboemboem, ze snel ging mijn hart te keer! Dit was het moment, ik voelde het aan alles.

Maar het event was al binnen 4 weken en dan moest ik snel een reis regelen en een verblijf want het event was 3 dagen en alle hotels waren duur en airbnb was zo goed als vol en en en…. Een heeeleboel belemmerende overtuigingen die me probeerde tegen te houden.
Toch kreeg ik het niet uit mijn hoofd, ik voelde aan ALLES dat ik daar moest zijn.

Dus, ik boekte een eerste klas treinticket, boekte een Airbnb midden in het centrum en binnen 3 weken vertrok ik in mijn eentje naar Brussel.
Daar veranderde alles. De dag dat ik aankwam zag ik o-ve-ral dubbele cijfers (dat zijn tekenen van Engelen die je een boodschap brengen) en alle signs lieten zien dat ik op de juiste weg was.

Het was 41 graden dat weekend (kun je je nu misschien niet voorstellen, maar het was echt massive heet!). Mijn little voice probeerde me nog uit de game te halen door te zeggen ‘het is echt heet, je kan beter op een terras gaan zitten’ en ‘Wat doe je hier nou, je weet dit toch allemaal al’?

Maar jeetje, wat ben ik blij dat ik ben gebleven! Zoveel geweldige mensen om me heen, zo’n ongelofelijk geweldige energie! Ondanks de lange dagen lag ik ‘s avonds te stuiteren in mijn bed van blijdschap en kon ik niet wachten op de volgende dag!

Dankzij de Millionaire Mind Intensive heb ik massive breaktroughs mogen beleven,

om zowel mijn leven als mijn business naar The Next Level te brengen! T. Harv Eker zegt altijd “If you want to change the fruits, you have to change the roots”. Als jij de vruchten die je plukt van je bedrijf wilt veranderen, moet je dat wel op de juiste manier aanpakken! De fout die de meeste onderneemsters maken, is om dan vooral naar buiten te gaan kijken, ‘wat doet die?’ ‘Hoe doet die dat’? Ze verliezen zichzelf in vergelijken en gezien de intense populariteit van Ads en Funnels, lijkt dat vaak dé oplossing om vrij te kunnen leven van je eigen bedrijf.

Besef jezelf: je ‘Fruits’ kun je alleen veranderen, als je de ‘Roots’ in de basis veranderd. Wat dat betekent? Dat je naar binnen moet keren. Dat je de wortels van jouw overtuigingen moet onderzoeken, dat je aan de slag gaat met jouw belemmerende overtuigingen. Want op elk niveau zitten ze, je bent nou eenmaal een geconditioneerd wezen. Tijdens het event krijg je echt alles wat je nodig hebt om jouw roots zo te programmeren dat jij OOK de vruchten van een financieel vrij leven kunt gaan plukken!

Verder heb ik ook geweldige mensen ontmoet en heb er uiteindelijk zelfs ook nieuwe klanten aan overgehouden! Dat is ook het mooie: ik leer zelf onwijs veel, word geïnspireerd én business technisch is het ook nog heel handig!

Millionaire Mind Intensive Nederland

In September 2020 is het event weer in Nederland en ik kan je écht aanraden om heen te gaan! 3 volledige dagen word je ondergedompeld in MEGA groei energie. Je money mindset wordt volledig getransformeerd, je energielevel gaat SKY HIGH en je gaat ge-wel-dige gelijkgestemde mensen ontmoeten die, net als jij, een financieel vrij leven willen creëren!

En weet je wat ook het voordeel is? Het event is écht heel goedkoop. Dus ook als je nu nog een kleine beurs hebt, dan mag dit echt géén belemmering zijn. Ik was zelf echt verbaasd hoe-veel waarde ze geven voor zo’n mini investering!

Je hebt namelijk al een general ticket voor DRIE HELE DAGEN voor maar €49!!!

Meld je meteen aan via deze link!

Dan kun je ook nog kiezen voor een Premium (die is €79) of een VIP ticket die is €399. Persoonlijke ontwikkeling hoeft echt niet duur te zijn, daarom deel ik dit event ook met je!

Veel mensen sturen me ook een berichtje “Welk kaartje zal ik kopen”? Wat ik zelf dan aanraad: Wil je financieel vrij worden? LIVE IT! Als je millionaire zou zijn, welk ticket zou je dan kopen?

Als je die keuze nu al maakt, stap je automatisch in je ‘Millionaire Me’ is dat de energie die je uitzendt en gezien de Law of Attraction is dat wat je uitzendt, ook dat wat je aantrekt. Dus, welk ticket kies jij?

3 dagen, die zo’n MEGA impact kunnen hebben, als je die kans niet pakt…
Het is trouwens van 25-27 september 2020 (in Den Haag), dus ik zou zeggen: blok je agenda, koop het ticket dat bij jou past en ga ALL-IN tijdens het event om óók snel een financieel vrij leven te kunnen creëren

De investering is een no-brainer. De waarde is massive. The outcome is life changing!

So: Cut the Crap and Chase your Dreams!

Meld je nu aan voor The Millionaire Mind Intensive Den Haag (25-27 september 2020)

Liefs,
Kim

P.s. Mocht je NU al een kickstart naar een financieel vrij leven willen? Meld je dan NU aan voor de ‘Spiritual Money Mindset Training!’