Toe aan een inspirerend boek, handige gadget voor je business of een nieuw kaartendeck?

 

Favorieten & Boekentips
van Kim

Voor zelfbewuste Heldinnen die willen ondernemen met focus en zelfvertrouwen en die willen léven van hun bedrijf! 🚀

Business, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling 📕📗

Er is zoveel moois om te lezen! Zoveel handige gadgets voor je business en zoveel mooie kaartendecks. Maar wat ga je nou kiezen? In plaats van uren lang te zoeken, is het veel efficiënter om je te laten inspireren door anderen, te doen wat zij ook doen, dat eigen te maken en toe te passen in je eigen leven. Deze aanpak is voor mij dé manier geweest om binnen 3 jaar een vrij leven te creëren op gebied van mijn lijf, mind, spirit en business! 

Met heel veel liefde deel ik daarom de boeken en decks die mijn leven veranderd hebben en daarbij geef ik je een aantal tips voor gadgets die ik zelf gebruik voor mijn business. Je vindt een ruimte selectie hieronder. 

Je kunt alles ook heel eenvoudig direct bestellen door op de afbeelding te klikken!

Kaartendeck Dagelijkse begeleiding van je Engelen

Mijn allereerste kaartendeck en direct een voltreffer! Hele fijne kaarten, mooi vormgegeven ook en de boodschappen zijn iedere keer weer doeltreffend I love it!

Bestel het dek door op de afbeelding te klikken.

Purpuz Planner 2020

De BESTE planner die je je kunt bedenken! MEGA overzichtelijk, veel ruimte, héél handig ingedeeld, leerzaam, ruimte voor doelen, ruimte voor afspraken, inspirerend en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben echt oprecht fan en raad deze planner aan IEDEREEN aan! Hij is er in het grijs en in het roze, so pick your color!

Bestel de planner door op de afbeelding te klikken.

The Big Leap

MUST READ ALERT!
Als jij naar The Next Level wilt in je leven en/of je business, dan is dit boek echt goud!
Aan de hand van verhalen, voorbeelden en vragen krijg je onwijs veel inzichten en tools om door te breken naar het volgende level. Must read dus !!

Bestel het boek door op de afbeelding te klikken.

Miracle Morning

Echt een MUST READ voor iedereen die een gelukkig en vrij leven wil creëren! Het is het allereerste boek dat ik las toen ik startte met Persoonlijke ontwikkeling en heeft mijn leven compleet veranderd. Super praktisch om je energie, frequentie en bewustzijn te verhogen en stap voor stap tips om je dag pro-actief te starten met dingen die bijdragen aan je leven i.p.v. doelloos op je telefoon te scrollen.

Bestel het boek door op de afbeelding te klikken.

The Secrets of the Millionaire Mind

Wooow, wat een vet boek! Zit MEGA veel waarde in om je Money Mindset te veranderen met hele praktische opdrachten. Door het lezen van dit boek ben ik ook naar het Millionaire Mind Intensive Seminar gegaan en me van daaruit ingeschreven voor Quantum Leap, een internationaal trainingsprogramma om te leren hoe je volledige financiële vrijheid creëert. En het avontuur begon met dit boek. Aanrader dus!

Bestel het boek door op de afbeelding te klikken.

Think and Grow Rich

Niet persee een makkelijk boek (want Engels), maar wel héél inspirerend, energie en frequentie verhogend boek! Heb ‘m 1.5x gelezen en iedere keer krijg ik er nieuwe ideeën door. Dit was een boek dat ik integreerde in mijn Miracle Morning door iedere dag 5 bladzijdes te lezen. Zo kwam ik er stap voor stap doorheen, was het geen overkill aan info en leerde ik iedere dag iets bij.

Bestel het boek door op de afbeelding te klikken.

Master your Mindset

Ja, toch ook écht een must read als jij een gelukkig en vrij leven wilt creëren en aan het begin van persoonlijke ontwikkeling staat. Mindset is nu eenmaal een super belangrijk onderdeel bij verandering. Michael Pilarczyk beschrijft echt in jip-en-janneke taal hoe je je mooiste leven kunt creëren, geeft praktische voorbeelden en als jij de tips toepast, verandert je leven compleet.  

Bestel het boek door op de afbeelding te klikken.

Flow en de kunst van het zakendoen

Ik dacht ‘lekker een boek over business’, maar WAUW wat een boek! Het is echt spiritualiteit en levenskunst in de basis, met voorbeelden hoe je dit in je business voor je kunt laten werken. Het is de essentie van hoe ik leef en hoe ik mijn business run: écht vanuit de verbinding met jezelf en het grotere geheel gaan knallen met je business.  

Bestel het boek door op de afbeelding te klikken.

Start vandaag met lichter leven

Als je graag meer wilt weten over hoe je je zelf spiritueel kunt ontwikkelen, is dit boek van Robbert Bridgeman écht een aanrader. Hij beschrijft heel mooi hoe je met je Ego om kunt gaan, geeft praktische tips en ondanks dat het een spiritueel boek is, is het heel nuchter geschreven. Voor mij echt een life changer nadat ik ook een 8-daagse Transformatieretraite volgde bij Robbert in Frankrijk. 

Bestel het boek door op de afbeelding te klikken.

De Wet van Aantrekking

Met stipt op 1 inmiddels mijn Life Guide! Let op: hier is wel 3.5 jaar van persoonlijke, spirituele en zakelijke ontwikkeling aan vooraf gegaan. Dit boek is vanuit een hele hoge energie en frequentie geschreven, waar je een hoog bewustzijn voor nodig hebt om het écht te kunnen ontvangen. Het is een gechanneld boek, waarbij Jerry vragen omtrent persoonlijke, spirituele en zakelijke groei stelt aan Abraham (=verzameling van spirits) en waarbij de spirits antwoord geven.

Bestel het boek door op de afbeelding te klikken.

Getallen van de engelen

Heb jij ‘iets’ met getallen? Zie jij veel dubbele getallen? Engelen communiceren met ons als fysiek wezen o.a. via getallen. Dit boek helpt je de boodschappen te begrijpen met een beschrijving van de cijfers 0 tot 999. Ik vind het erg fijne guidence op dit moment in mijn leven!

Bestel het boek door op de afbeelding te klikken.

Op de tweesprong van moeten naar willen

Op het moment dat ik het even niet meer wist, was dit boek een welkome afwisseling. Heel kunstig gemaakt met veel tekeningen, waardoor het echt anders dan andere boeken is. Staan een aantal praktische opdrachten in die me aan het denken zette en activeerde om ze ook echt uit te voeren. Geen diepzinnige of moeilijke teksten, gewoon een leuk, inspirerend en luchtig boek.

Bestel het boek door op de afbeelding te klikken.

Mindlift

Marc (Mijn man) was fan van Kasper van der Meulen en raadde me dit boek aan. Toch heb ik het nog even in de kast laten liggen. Zonde eigenlijk want er staan super handige en praktische ‘Lifehacks’ in waarmee je op een hele simpele manier meer focus of bijvoorbeeld ontspanning kunt realiseren. Voor mij werkte de ademhalingstips o.a. héél erg goed!

Bestel het boek door op de afbeelding te klikken.

Leven met hooggevoeligheid

‘Stiekem’ was ik vroeger veel liever alleen dan in een grote groep of had ik liever 1 op 1 diepgaande gesprekken in plaats van de slappe kroegpraat. Ik had vaak last van hartkloppingen of oorsuizen als ik in de drukte was geweest en vaak helemaal leeggezogen als ik lang op pad was geweest. Wist ik veel dat ik hooggevoelig was, ik had er nog nooit van gehoord. Dit boek heeft mij enerzijds heel veel verheldering gebracht, anderzijds leek het alsof de focus daardoor ook meer op prikkels kwam te liggen, waardoor ik er nóg gevoeliger voor leek. Desondanks een aanrader voor als jij ook snel het gevoel hebt dat je overprikkeld bent.  

Bestel het boek door op de afbeelding te klikken.

Het maakbare brein

Ik was wel een beetje klaar met alle standaard mindset tips en was opzoek naar meer diepgang rondom het brein. Pittig boek om te lezen met veel wetenschappelijke termen, maar ik ben super dankbaar dat ik het gelezen heb. Je haalt er veel uit als je op zoek bent naar meer diepgang hoe verandering in je leven, ook in je brein werkt. 

(Bijvoorbeeld waarom de uitspraak ‘je bent het gemiddelde van de 5 personen waar je mee omgaat waar is) 

Bestel het boek door op de afbeelding te klikken.

7 spirituele wetten van succes

Klein, dun boekje zonder poespas. Precies dat wat je moet weten en wat je kunt toepassen voor succes vanuit spiritueel oogpunt. Leest heel makkelijk weg, maar wel als je al wat verder bent in spirituele ontwikkeling. Ik heb de tips overigens nog niet allemaal toegepast, but hey: step by step, day by day!

Bestel het boek door op de afbeelding te klikken.

De Alchemist

Ja. In 1 woord: Wauw. Wat een fijn boek! Een spirituele roman, I love it! Iedereen die dit boek leest, haalt er haar eigen lessen uit omdat het zo mooi verhalend geschreven is. Je zult zelf ervaren welke herkenning jij vindt op jouw pad van waar je nu staat, naar het realiseren van jouw dromen.   

Bestel het boek door op de afbeelding te klikken.

Vraag en het wordt gegeven

Ook een boek van Esther en Jerry (en Abraham) Hicks. 2 jaar geleden ben ik er ook in begonnen, maar toen dacht ik ‘what the f. is dit voor boek’? Toen was ik er duidelijk nog niet aan toe.  Dit boek is vanuit een hele hoge energie en frequentie geschreven, waar je een hoog bewustzijn voor nodig hebt om het écht te kunnen ontvangen. Het is een gechanneld boek met hele praktische opdrachten, zodat jij beter leert vragen aan het Universum en leert om te écht te kunnen ontvangen.

The Lean Startup

Niet helemaal uitgelezen omdat ‘ie qua branche te ver van me weg stond. Principe van ‘the lean start-up’ geloof ik heel erg in (begin met een basisproduct en schaaf bij), dus het zou voor jouw zelfvertrouwen en als schop onder je kont wel heel handig kunnen zijn.

Reviews to come

Ik ben een echte boekenwurm en lees soms meerdere boeken tegelijk. Anderen begin ik enthousiast in, maar dan gebeurt het soms dat het toch niet als het juiste moment voelt om het boek te lezen. Onderstaande boeken ben ik nog voornemens uit te lezen en een review over te schrijven.

Als jij via deze pagina een boek bestelt, krijg ik een klein percentage van de verkoopsprijs. Dit zijn namelijk ‘affiliate links’ van bol.com Gun je mij de vergoeding niet of wil je het zelf uitoeken, dan kun je eenvoudig googlen op de titel en een webshop kiezen waar je wilt bestellen. 

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Ik wil je hierbij laten weten dat je, na je aanmelding voor het gratis gesprek, regelmatig gratis tips en inspiratie om je dromen te realiseren gaat ontvangen. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Ontwaak de heldin in jezelf!