Blijven dromen dromen, of maak je ze werkelijkheid?

Ergens, heel diep in mij sprak regelmatig een stemmetje dat ik ooit wel op Bali zou willen werken. Maar vliegangst hield me in eerste instantie tegen, zo lang in een vliegtuig, geen kant op kunnen en met mn ‘dikke lijf’ in zo’n vliegtuigstoel, dat zag ik echt niet zitten..

Toen ik dat beide overwon door tóch te gaan vliegen én 18kg af te vallen, kwam de overtuiging dat dit is niet voor mij weggelegd zou zijn. Alleen hele rijke of hele slimme mensen krijgen die kans.. Toen ontdekte ik ook nog de overtuiging dat ik niet goed genoeg zou zijn. Want slim was ik toch niet? En rijk al helemaal niet!

Maar toen. December 2017, daar zaten we dan! Helemaal klaar voor de eerste Transformatiereis van Mathijs Bos! In Ubud. In Bali.

Of ik slim of rijk ben, maakt helemaal niet uit. Het zijn maar overtuigingen die ik ooit voor waar hebt aangenomen. Het was maar verhaal. En als ik iets heb geleerd het afgelopen jaar: verander je verhaal en je verandert je leven ??

Deze droom van mij werd werkelijk door kansen te creëeren en ze ook te grijpen. Door hulp te vragen en deze te aanvaarden. Want het is echt niet makkelijk om alles alleen te doen en geloof me, dat is ook echt niet nodig.

Als jij jezelf vragen stelt als, ‘Haal ik uit mijn leven wat erin zit?’, ‘Wat wil ik echt’? Of misschien een verlangen voelt om íets anders te gaan doen, weet dan dat je niet de enige bent. Soms loopt het gewoon even helemaal lekker. Misschien bij jou zelfs wel vaker dan soms. ‘Eigenlijk’ wil je íets anders, in de liefde, je werk, je inkomen of je gezondheid. Maar je ziet niet meer hoe je je geluk kan bereiken, welke stappen je daarvoor moet zetten.

Ik help je graag met het realiseren van jouw dromen of het uitzoeken wat die dromen precies zijn! Vraag daarom direct een vrijblijvend telefonisch coachingsgesprek aan via deze link. Ik neem 30 minuten de tijd om samen met jou te onderzoeken wat de beste vervolgstap voor jou kan zijn op dit moment.

Liefs!
Kim