Baan opgezegd

Minder dan een jaar geleden zegde ik mijn baan op. Tegen alle adviezen in.

Want “Kim, je gaat trouwen”; “Kim, je hebt vaste lasten”; “Kim, je kan nog een jaar in de Ziektewet blijven met 100% salaris”.
Het was allemaal waar.
Maar niet de waarheid die ik wilde leven.

Ik voelde aan alles dat als ik zou blijven hangen in het bedrijf waar ik zat, is niet écht fysiek en mentaal beter zou worden. Ik voelde dat mijn energie daar weglekte. En dat wilde ik niet meer.
Wat ik dan precies wél wilde? En hoe en met wie en waar? Ik had geen idee. Maar ik vertrouwde erop dat het goed zou komen.

Dus ja, ik zei mijn baan op en kwam per 1 januari in de WW. Het voelde als zo’n enorme bevrijding om los te zijn van de voor mij ziekmakende omgeving! Ik had me niet beseft wat een e-nor-me invloed je werk, je collega’s en een bedrijfscultuur op je kunnen hebben en wat het met je doet als je daar los van komt.
Maar WAUW!

Ik liet de zekerheid van een goed salaris los

en nam in april het besluit dat het écht tijd was voor mijn eigen bedrijf. Ja, daardoor werd mijn uitkering nog lager en moesten we deels gaan leven van ons spaargeld, mét vaste lasten én een bruiloft in de planning.
En weet je wat het mooie is?
Ik heb geen seconde spijt gehad van de keuzes die ik heb gemaakt.
Ik voel het zelfs zo, dat als ik nu zou sterven, ik álles heb gedaan wat ik tot nu toe heb kunnen doen. Terwijl ik vorig jaar nog mega bang was om dood te gaan, omdat ik dan niet het leven had geleefd wat ik wilde.

Je eigen leven creëren is keuzes maken, risico’s nemen, genieten, lachen, huilen, nieuwe mensen ontmoeten en oude mensen loslaten.

Het is op zoek gaan naar je kern. Bewustworden van je patronen, overtuigingen en angsten, die loslaten en vervolgens nieuwe installeren die passen bij wie jij werkelijk bent. Als je dat doet, stap voor stap, gaat er een wereld voor je open.

Om je een idee te geven wat bij mij gebeurde in dit proces als:

  • Ik startte mijn eigen bedrijf en heb nu een bloeiende business als trainer, spreker en Lifecoach en Loopbaancoach!
  • Ik creëerde een eigen online lifestyle programma (H)eerlijk leven, samen met mijn man Marc.
  • Ik draai een succesvolle 1 op 1 online coachingspraktijk.
  • Ik verzorg zeer regelmatig inspirerend talks tijdens events.
  • Ik werd gevraagd voor meerdere samenwerkingen, waaronder voor de creatie en coaching van de Life Changer Opleiding met Mathijs Bos
  • Charlotte de Jong van Charlie’s Kitchen vroeg me om een samenwerking voor ‘van burnout naar fit’ training.
  • Twan Fenger vroeg me voor coaching tijdens én voor de organisatie van het eerste carrière event ‘Loopbaan Booster @thebeach)

Nee, dit is me niet aan komen waaien.

JA, ik heb hard gewerkt om dit te realiseren.

In de eerste plaats gewerkt aan mezelf en om steeds meer tot mijn kern te komen blijf ik investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling. Er blijven nieuwe patronen en overtuigingen aan het licht komen, juist omdát ik door blijf gaan. Het is zo vet om te weten dat je je eigen leven kunt creëren en het vervolgens ook te DOEN! Want ik begon met vragen die jij ook wel herkent. Wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik? En toen ik wist wat ik wilde: Hoe ga ik dat in godsnaam realiseren?

Wat ik je mee wil geven is Cut the Crap and Chase your dreams!

Als jij verandering wilt in je leven, ga er dan ook voor!

Ik heb tot nu toe al mijn doelen bereikt op het gebied van lifestyle, loopbaan (/business) en liefde en ik geloof dat dat precies de drie pijlers zijn voor een gelukkig leven.

Dus heb jij ook vragen als:
Wie ben ik?
Wat wil ik?
Hoe kan ik mijn dromen realiseren?

Wacht dan niet, twijfel niet en maak nu kans op een gratis Cut the Crap sessie! Tijdens deze persoonlijke sessie gaan we ontdekken waar jij naar verlangt, waar je nu tegen aan loopt en hoe ik jou mogelijk verder kan helpen.

Kans maken? Laat dan nu je gegevens en motivatie achter via deze link en dan hoor je binnen 7 dagen of jij de gelukkig winnares bent!

Cut the Crap
and
Chase your Dreams

Liefs,
Kim