Al na twee coachgesprekken verdiende ze de helft van de investering in het coachtraject terug

Iedere keer als er een Heldin ontwaakt en een vrouw JA zegt tegen een persoonlijk coachtraject, doe ik een vreugde dansje. Die deel ik vervolgens op Instagram stories zodat deze positieve, enthousiaste en dankbare energie verspreid wordt. 

De Wet van Aantrekking werkt nu eenmaal zo, dat dat wat je uitzend, je ook zult ontvangen. Het is dus super krachtig om positieve resultaten, te bekrachtigen met een emotie, zodat je energie positief beïnvloed wordt en je nog meer van die positieve resultaten zult ontvangen.

De Wet van Aantrekking

Super tof om te zien dat deze aanpak ook voor mijn coachees werkt. Ik focus namelijk echt op de volgorde: energie – communicatie – strategie. 

Alleen maar strategie, zoals de online luchtkastelen veelal doen, is niet duurzaam om je business te bouwen. Het begint allemaal bij energie, daarna je communicatie (wat zeg je -onbewust- tegen jezelf) en dan pas strategie. 

Mieke van het bedrijf liefsmieks past deze volgorde sinds kort ook toe. We hebben pas twee gesprekken gehad en moet je kijken wat ze zojuist stuurt:

Het is een afbeelding dus als je ‘m niet ziet, hieronder even de tekst:

“die eerste verkoop is binnen! 
Eerste keer voor €1500,- verkocht
Mn vriend viel echt bijna letterlijk van zn stoel haha”
***

Ooooh en wat ben ik dan toch BLIJ! Zo ontzettend blij en dankbaar dat ik ben gaan staan voor wie ik werkelijk ben, dat ik andere vrouwen mag begeleiden om hetzelfde te gaan doen, te gaan ondernemen vanuit de juiste energie en dat ze ook gewoon ECHT succes behalen! Hoe cool!

Al na twee coachgesprekken met mij heeft Mieke de helft van de investering in het coachtraject terugverdiend en we hebben nog 2 maanden te gaan… Kun je voorstellen wat er nog meer kan gebeuren?

Hoe zou het zijn als jij ook écht gaat staan voor wie je werkelijk bent?

Je vanuit vertrouwen, jezelf gaat laten zien aan de wereld en dat je vrij kunt gaan leven van wat je het allerliefste doet?

Hoe zou het zijn als je vanuit rust kunt ondernemen? Als je meer orde hebt en een betere balans tussen de mannelijke- en vrouwelijke energie?

Hoe zou het zijn als jij weet wat je moet doen, welke stappen je te zetten hebt? Dat het zo helderis, dat je het echt alleen nog maar hoeft te doen? 

En dat je het niet alleen hoeft te doen, maar dat je iemand hebt die je persoonlijk begeleidt én dat je een motiverende groep, met een fijne energie om je heen hebt?

Dat zou geweldig zijn toch?

Vanaf 1 juli start het Heldinnen SummerBoost traject en jij kan erbij zijn!

Samen met mij en een gemotiveerde groep Heldinnen gaan we 10 weken lang aan de slag zodat jij een gelukkig en vrij leven kunt creëren met een succesvol eigen bedrijf. 

We gaan echt focussen op DOEN! Want zoals je misschien wel weet: informatie zonder implementatie leidt tot frustratie. En dat wil je niet meer, toch?

Ben jij er klaar voor om te gaan DOEN waarvoor je hier op aarde bent? 

Lees dan snel wat je kunt verwachten als je meedoet:

✅ Mijn persoonlijke begeleiding om te implementeren wat je leert

✅ Toegang tot de besloten Heldinnen SummerBoost groep voor tussentijdse support

✅ Live Q&A’s zodat al je vragen beantwoord worden en je snel weer verder kunt groeien

✅ Een helder plan dat zorgt voor focus en overzicht

✅ Belangrijke lessen om te leren ondernemen vanuit de juiste energie

✅ De winstgevende strategie om te verkopen vanuit je hart

✅ Een fijne methode om jezelf zichtbaar te maken en te gaan staan voor wie je werkelijk bent.

Het is ook tijd voor jou , je mag de Heldin in jezelf gaan ontwaken!

Als jij je aanmeld voor 1 juni, is jouw investering slechts 1497,- bij in 1x betaling!
En ik zeg heel eerlijk, dit is een eenmalige kans, daarna komt deze niet meer terug!

>>> Check nu deze link voor meer informatie EN om je aan te melden 

Niet meer twijfelen, het is nu echt tijd voor jou. 

JIJ mag gaan stralen!
JIJ mag gaan staan voor wie je werkelijk bent!
En JIJ mag gaan knallen met je business, in verbinding met jezelf en het grotere geheel!

Heel veel liefs en tot snel,

Kim

P.s. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen vrij omdat ik je maximaal wil begeleiden. Meld je daarom nu aan voor de Heldinnen SummerBoost via deze link. Of als je het fijn vindt om even te overleggen of dit bij je past, vraag dan een gratis online Cut the Crap sessie aan via deze link

Cut the Crap and Chase your Dreams!