Ben jij klaar met de wirwar van ideëen in je hoofd, de onzekerheid en te weinig omzet?

 

Word een magneet voor klanten!

Voor zelfbewuste Heldinnen die willen ondernemen met focus en zelfvertrouwen en die willen léven van hun bedrijf! 🚀

Je droomt ervan om te kunnen leven van je missie, maar…

Je hebt het gevoel dat je niet goed genoeg bent en bent onzeker.

Diep van binnen wil je zó graag gaan staan voor wie je werkelijk bent, maar toch houdt iets je tegen.

Je baalt ervan en het frustreert je dat je het wel wéét, maar dat het niet lukt!

Je vindt het lastig om prioriteiten te stellen, er moet zoveel gebeuren, waar moet je beginnen?

Je rent jezelf makkelijk voorbij.

Je omgeving is ook niet echt supportive… Jij wilt GROOTS dromen en gaan doen, maar zij spreken continu hun twijfels uit, waardoor jij ook regelmatig twijfelt.

70% van de onderneemsters stopt binnen 3 jaar met hun bedrijf…

Je wilde voor jezelf beginnen omdat je verlangde naar vrijheid: Zelf je tijden indelen, zelf bepalen waar en wanneer je werkt en elke dag kunnen doen wat je het aller liefste doet, toch?

Maar nu de realiteit.. Je bent met van alles en nog wat bezig, je bent het overzicht kwijt en je wilt het wel maar echt resultaat zie je niet. 

Je hebt moeite met klanten vinden, vindt verkopen lastig (of eng),  je bent streng voor jezelf en er poppen continu vragen op als ‘ben ik wel goed genoeg’, ‘ben ik het wel waard’, ‘wie zit er nu op mij te wachten’. 

Het vuur dat in je brandde toen je begon, lijkt langzaam te doven…

Maar hey! Overvloed is jouw geboorterecht. Ook jij verdient die vrijheid waar je zo naar verlangt! Tijd om het anders te doen, tijd om een magneet voor klanten te worden!  

Hoe zou het zijn als..

Jij FOCUS hebt, dat je weet wat je moet doen, welke stappen je te zetten hebt. Dat het zo helder is, dat je het echt alleen nog maar hoeft te doen.

Je straalt van zelfvertrouwen en dat je met dat vertrouwen en volle overtuiging kunt gaan ondernemen.

Hoe zou het zijn als jij echt Ultieme Vrijheid zou ervaren en dat jij volledig vrij kunt gaan leven van datgene wat je het allerliefste doet?

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je precies weet welke stappen je moet zetten. En dat je ze niet alleen hoeft te zetten, maar dat je iemand hebt die je begeleidt én dat je een motiverende groep, met een fijne energie om je heen hebt?

Word een magneet voor klanten!

Exclusief online programma

met coaching, stappenplannen én community

Dit kun je verwachten:

Coaching & Community

Je staat er niet alleen voor. Samen met mij én een gemotiveerde groep ga je stap voor stap aan de slag zodat je nu eindelijk echt gaat DOEN, vanuit de juiste energie.
Cool he?

Online traject

Waar je ook bent op de wereld, je kunt altijd en overal deelnemen. Alle trainingen en calls zijn online én kun je terugkijken (dus ook als je tussendoor op vakantie bent).

DOEN!

Dankzij dit traject ga jij écht DOEN. We maken concrete afspraken en creëren focus. Je maakt persoonlijk en met jouw bedrijf die groei waar je naar verlangt. Meer energie, meer voldoening, meer omzet en meer vrijheid! 

Wet van Aantrekking

Leer werken met de Wet van Aantrekking, zodat je aan kunt trekken waar je zo naar verlangt. We heffen blokkades op waardoor je vrijer kunt leven en ondernemen.

Time to shine!

Niet meer verstoppen, maar time to shine! Je leert hoe je jezelf eenvoudig en met zelfvertrouwen zichtbaar kunt maken: Bewezen strategieën, gecombineerd met je gevoel.  

❗️

Informatie zonder implementatie leidt tot frustratie

Daarom focussen we dit traject echt op DOEN.

Stap voor stap leer en implementeer je, zodat jij écht het gelukkige en vrije leven gaat manifesteren met een succesvol eigen bedrijf.

En alles uiteraard vanuit de juiste energie ✨

❗️

Dit levert het programma je op:

Z

FOCUS

Stap voor stap SUPER duidelijk wat je te doen staat, wanneer en waarom. Heldere stappen, zodat jij dankzij kleine structuur, meer focus en vrijheid ervaart! 

Zelfvertrouwen

Kom eindelijk af van het gevoel ‘niet goed genoeg te zijn’ en die eeuwige zelftwijfel! Je leert hoe je met zelfvertrouwen en met volle overtuiging vol voor jouw bedrijf  kunt gaan.

Geld

Je bent onderneemster dus geld is belangrijk! Daarom creëren we een winnende money mindset, zodat jij geld gaat verdienen met dat wat je het liefste doet. 

Energie

Met meer energie kun jij meer bereiken! Meer impact maken, meer omzet en meer vrijheid ervaren. Dankzij de praktische opdrachten én de fijne begeleiding, ga je bruisen meer energie!

Balans

Mannelijke energie voor focus, structuur en helderheid. 
Vrouwelijke energie met zachtheid, zelfliefde en om je intuïtie te laten stromen. Je leert ondernemen vanuit de juiste energie.

Dit programma is alleen voor jou als jij:

✅ Wilt gaan staan voor wie je werkelijk bent
✅ Meer geld wilt verdienen met dat wat je het allerliefste doet
✅Bereid bent om je eigen verantwoordelijkheid te nemen
om jouw leven en business te boosten
✅ De Wet van Aantrekking voor je wilt laten werken om de overvloed
aan te trekken waar je naar verlangt

✅ Bereid en in staat bent om in jezelf te investeren
✅ Echt wilt gaan DOEN waarvoor je hier op aarde bent
✅ Bereid bent om zichtbaar te worden op Social Media
 

Even praktisch 

op een rij

  • We starten op maandag 9 september (9-9-19)
  • Alle coaching is online in een besloten omgeving
  • Calls zijn met de groep

BONUS!

Als jij NU de Heldin in jezelf ontwaakt:

  • Persoonlijk 1 op 1 coachgesprek t.w.v. 255,-
  • 14-daagse Cut the Crap training t.w.v. €147 excl. btw

Ervaringen van Heldinnen

“Ik had al zóveel geïnvesteerd in online programma’s, dat ik twijfelde of ik wel nog meer in mezelf moest investeren. Ik was toe aan een coach die me hielp om te gaan DOEN! Dankzij Kim bleef ik in beweging, ze hielp me eenvoudig door een aantal struggles heen en daardoor behaalde ik snel resultaat. Ik heb mijn plezier weer terug, heb ik onwijs veel tijd bespaard en mijn eerste betaalde Challenges al succesvol georganiseerd! Het fijne aan Kim vind ik dat ze zowel direct en to-the-point is, als dat ze zich heel goed kan invoelen. Daarnaast geeft ze je praktische handvatten zodat je elke keer precies weet wat je te doen staat.”

Margreet Feijten

Mindset- & Lifestyle coach

“Voordat ik startte met het coachtraject had ik last van uitstelgedrag en faalangst en ondernam ik steeds maar geen actie. Dankzij Kim heb ik veel meer zelfliefde, daadkracht en structuur en worden mijn dromen werkelijkheid!

Ik vond het ook super fijn dat Kim spiritueel is, met me mee dacht en me uit durfde te dagen zodat ik écht in actie kwam. Ze is een pittige, vrolijke en directe coach die je helpt om uit je comfortzone te stappen, zodat je stopt met twijfelen en ook écht gaat DOEN waar je van droomt!” Fiona van Dijk

Componist, Singer Songwriter

“Ik twijfelde even of de investering het wel waard zou zijn en of ik het niet gewoon alleen moest doen. Ik ben blij dat ik er toch voor ben gegaan want ik weet ik weer helemaal wat me te doen staat en waarom ik hier op aarde ben!

Mijn nieuwe concept staat als een huis, heeft me al direct klanten opgeleverd en ik heb veel rust en vertrouwen voor de toekomst!
Daarnaast heeft de samenwerking met Kim me ook het vertrouwen gegeven dat ik expert ben in wat ik doe en dat ik daar voor mag gaan staan. Verder een hoop helderheid wat betekent dat ik vooral echt mijn missie kan volgen!”

Carlijn Appel

Dietist zonder dieet

Over Kim

“Practice what I Preach”

“Nadat ik jarenlang als sales- en event manager had gewerkt, raakte ik mezelf volledig kwijt. Onbewust was ik mezelf voorbij gelopen met flink overgewicht, onzekerheid, futloosheid en een heftige burnout als resultaat. 

Ik besloot het roer om te gooien en begon een nieuw avontuur. Ik ging volledig terug naar mijn kern, zocht antwoorden in de stilte en kwam erachter dat alles wat ik nodig heb, al in mij zit. Ik ben super spiritueel en een zakenvrouw tegelijk. Jep, dat kan! Dankzij de lessen die ik leerde in diverse coachtrajecten, opleidingen, workshops, seminars en reizen, lukte het me om in 2 jaar tijd:

20kg af te vallen
✅te herstellen van een heftige burnout
✅zei ik (tegen alle adviezen in) mijn baan op
✅en succesvolle online coachpraktijk op te zetten waar ik nu vrij van leef!

Het is mijn missie dat alle vrouwen een gelukkig en vrij leven kunnen creëren met een succesvol eigen bedrijf. En dan niet alleen maar knallen, maar juist de balans tussen mannelijke- en vrouwelijke energie is ontzettend belangrijk.

Het is mijn kracht om mensen in beweging te krijgen; dat ze echt gaan DOEN wat ze willen. Cut the Crap and Chase your Dreams is dan ook mijn motto. Ben jij er klaar voor om een gelukkig en vrij leven te creëren, met een succesvol eigen bedrijf? Ontwaak dan nu de Heldin in jezelf en meld je aan voor mijn online programma ‘Word een magneet voor klanten’!” 

Meld je aan

Eenmalige investering

slechts:

997,- excl. btw

Z

In 3 maandelijkse termijnen

slechts:

375,- excl. btw per maand

Veel gestelde vragen

Ik ga op vakantie, kan ik de modules / lessen op een later moment inhalen?

Ja zeker. Het programma en de coaching is online. Alles is terug te lezen en te kijken!

Heb ik na het programma nog toegang tot het online gedeelte?

Ja! De content blijft sowieso tot eind 2019 beschikbaar, evenals toegang tot de groep.

Ik start net met mijn bedrijf, past dit programma dan bij mij?

JA ZEKER! Ik investeerde al voordat ik me bij de KvK inschreef in mijn ondernemerschap. Dat heeft me ZOVEEL ellende en frustratie bespaart en zoveel energie, plezier én geld opgevelert. Zeker aanmelden dus!

Mijn bedrijf staat al grotendeels, sluit dit programma dan wel aan?

Als jij al helemaal vrij leeft, dan is dit programma niet voor jou. Maar ik denk, als je op deze pagina gekomen bent, dat je nog niet écht zo vrij leeft als je zou willen toch?

Als jij verlangt naar: meer vrijheid, meer zelfvertrouwen, meer focus en/of meer geld, dan is dit programma zéker voor jou!

Ik twijfel over de investering, moet ik het wel doen?

Het hangt er helemaal vanaf welke twijfel het is. Gooit ego roet in het eten? Popten er belemmerende stemmetjes op?
Logisch, ego houdt niet van groei en doet er alles aan om jou te houden waar je bent. 

Is dat wat je wilt? Nee toch, jij wilt je hart volgen?

En, wat vertelt je hart? Wat zegt je intuïtie nu eigenlijk echt?

Voel je dat verlangen van binnen dat je het zo graag wilt, ECHT gaan staan voor wie je werkelijk bent, gaan ondernemen vanuit de juiste energie met zelfvertrouwen en focus?

Ik kan me voorstellen dat het je superduper vet lijkt en tegelijkertijd superduper spannend.

Dit is het ding: Dit programma is voor Heldinnen die, ondanks dat ze het spannend vinden, toch het avontuur aan gaan. Jij wilt iets wat je nog niet hebt bereikt, dus moet je iets anders doen dat je tot nu toe hebt gedaan.

Dus, wie wil jij volgen; Ego? Of je hart?

Ik heb geen geld, kan ik wel mee doen?

Nee. Dit programma is alleen voor vrouwen die bereid én in staat zijn om in zichzelf te investeren. Als jij wilt gaan léven van je bedrijf, moet je ook geld gaan vragen voor jouw diensten. Dat is precies een van de onderdelen van dit programma en ik raad het je daarom van harte aan om je aan te melden. 

Klaar met ‘hak op de tak ondernemen’, onzekerheid en geldstress?

en ben je klaar voor meer focus, meer zelfvertrouwen en meer vrijheid?

Cut the Crap and Chase your Dreams!