Ben jij klaar met de wirwar van ideëen in je hoofd, de onzekerheid en wil je meer omzet?

 

Word een magneet voor klanten!

Binnen 12 weken HELDER wat je gaat DOEN en wat bij jou PAST! Leer ondernemen vanuit je hart met FOCUS, ZELFVERTROUWEN, de JUISTE DOELGROEP en alle Sales en Marketing tools die nodig hebt om een VRIJ LEVEN te kunnen creëren!

Je droomt ervan om te kunnen leven van je missie, maar…

Je bent een beetje aan het aanmodderen… Je hebt 1001 ideeën en geen idee meer wat je moet kiezen..

Mogelijk heb je het gevoel dat je niet goed genoeg bent en je voelt je onzeker.

Diep van binnen wil je zó graag knallen met je business maar je vraagt je af “Hoe krijg ik nou genoeg klanten? of gewoon overall de vraag “Ja maar HOE DAN?!”

Je baalt ervan en het frustreert je dat je het wel wil, maar dat het niet lukt!

Je vindt het lastig om prioriteiten te stellen, er moet zoveel gebeuren, waar moet je beginnen?

Je rent jezelf makkelijk voorbij.

Je vriendinnen begrijpen jouw drive niet zo… Jij wilt GROOTS dromen en gaan doen, maar zij zijn toch vooral (veilig) in loondienst.

De gedachte ‘Moet ik niet weer een baan zoeken’… popt regelmatig bij je op.

 70% van de onderneemsters stopt binnen 3 jaar met hun bedrijf…

Je wilde voor jezelf beginnen omdat je verlangde naar vrijheid: Zelf je tijden indelen, zelf bepalen waar en wanneer je werkt, financiele onafhankelijkheid creëren EN tijd over houden voor je gezin?

Maar nu de realiteit.. Je bent met van alles en nog wat bezig, je bent het overzicht kwijt en je bent wel bezig maar echt resultaat zie je niet. 

Je hebt moeite met voldoende goed betalende klanten vinden (HOE DAN?!), vindt verkopen lastig (of eng),  je bent streng voor jezelf en er poppen continu vragen op als ‘ben ik wel goed genoeg’, ‘ben ik het wel waard’, ‘wie zit er nu op mij te wachten’. 

Het vuur dat in je brandde toen je begon, lijkt langzaam te doven…

Maar hey! Overvloed is jouw geboorterecht. Ook jij verdient die vrijheid waar je zo naar verlangt! Tijd om het anders te doen, je hebt op het gebied van ondernemen gewoon nog wat te leren! Tijd om volgens een bewezen succesvol systeem óók een magneet voor klanten te worden!  

Hoe zou het zijn als..

Jij FOCUS hebt, dat je EXACT weet wat je moet doen en dat je een helder stappen plan hebt zodat je het alleen maar hoeft op te volgen?! 

Jij een schop onder je kont zou krijgen, vanuit een liefdevolle intentie zodat jij ook voor jouw GROOTSheid gaat?!

Je straalt van zelfvertrouwen en dat je met dat vertrouwen en volle overtuiging kunt gaan ondernemen.

Hoe zou het zijn als jij echt Ultieme Vrijheid zou ervaren en dat jij volledig vrij kunt gaan leven van datgene wat je het allerliefste doet?

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je iemand hebt die je begeleidt én dat je een motiverende groep, met een fijne energie om je heen hebt?

Word een magneet voor klanten!

Exclusief online programma van 12 weken

met coaching, stappenplannen én community

Dit kun je verwachten:

Coaching & Community

Je staat er niet alleen voor. Samen met mij én een gemotiveerde groep ga je stap voor stap aan de slag zodat je nu eindelijk echt gaat DOEN, vanuit de juiste energie.
Cool he?

Online traject

Waar je ook bent op de wereld, je kunt altijd en overal deelnemen. Alle trainingen en calls zijn online én kun je terugkijken (dus ook als je tussendoor op vakantie bent).

DOEN!

Dankzij dit traject ga jij écht DOEN. We maken concrete afspraken en creëren focus. Je maakt persoonlijk en met jouw bedrijf die groei waar je naar verlangt. Meer energie, meer voldoening, meer omzet en meer vrijheid! 

Wet van Aantrekking

Leer werken met de Wet van Aantrekking, zodat je aan kunt trekken waar je zo naar verlangt. We heffen blokkades op waardoor je vrijer kunt leven en ondernemen.

Time to shine!

Niet meer verstoppen, maar time to shine! Je leert adhv eenvoudige stappenplannen hoe je jezelf met zelfvertrouwen zichtbaar kunt maken: Bewezen marketing- en sales strategieën, gecombineerd met je gevoel.  

Super gaaf en waardevol programma. Ik heb er erg veel van geleerd en ik vond het super fijn om te weten dat ik altijd met mijn vragen terecht kon. Ik ben ook zo dankbaar voor het traject en de stok achter de deur! Het geeft me zelfvertrouwen door echt voor mezelf te gaan staan, de leiding te nemen en duidelijk te zijn in mijn communicatie. Doordat ik nu o.a. weet wat ik qua Marketing kan doen, trek ik makkelijk mijn ideale klanten aan en heb ik al meerdere verkopen gedaan!

– Gonnie Lansink

❗️

Informatie zonder implementatie leidt tot frustratie

Daarom focussen we dit traject echt op DOEN.

Stap voor stap leer en implementeer je, zodat jij écht het gelukkige en vrije leven gaat manifesteren met een succesvol eigen bedrijf.

Knallen met je business vanuit de juiste energie ✨

❗️

Dit levert het programma je op:

Z

FOCUS

Stap voor stap SUPER duidelijk wat je te doen staat, wanneer en waarom zodat je in de tijd die je aan je business besteed, ook echt klanten aan gaat trekken! 

Zelfvertrouwen

Kom eindelijk af van het gevoel ‘niet goed genoeg te zijn’! Je leert wat jouw unieke kracht is, hoe je met zelfvertrouwenzichtbaar kunt zijn en hoe je hogere prijzen kunt vragen voor jouw dienst!

Geld

Je krijgt alle bewezen tools voor meer omzet EN je creëert een winnende money mindset, zodat makkelijker geld kunt manifesteren met dat wat je het liefste doet!

Marketing & sales kennis

Bewezen strategieën, verkopen vanuit je hart, hulp bij zichtbaarheid en content creatie. ALLES vind je in dit programma!  

Vrijheid!

Je leert hoe je makkelijk klanten aantrekt, creëert je eigen aanbod vanuit je hart! 

Je gaat meer impact maken, meer omzet en meer vrijheid ervaren.

Ondanks mijn lage energie, bouwde ik binnen 16 maanden een succesvolle, internationale coachpraktijk op

“Practice what I Preach”

“Nadat ik jarenlang als sales- en event manager had gewerkt, raakte ik mezelf volledig kwijt. Onbewust was ik mezelf voorbij gelopen met flink overgewicht, onzekerheid, futloosheid en een heftige burnout als resultaat. 

Ik besloot het roer om te gooien en begon een nieuw avontuur. Ik ging volledig terug naar mijn kern, zocht antwoorden in de stilte en kwam erachter dat alles wat ik nodig heb, al in mij zit. Ik ben super spiritueel en een zakenvrouw tegelijk. Jep, dat kan! Dankzij de lessen die ik leerde in diverse coachtrajecten, opleidingen, workshops, seminars en reizen, lukte het me om in 2 jaar tijd:

20kg af te vallen
✅te herstellen van een heftige burnout
✅zei ik (tegen alle adviezen in) mijn baan op
✅Binnen 16 maanden een succesvolle, INTERNATIONALE online coachpraktijk op te zetten waar ik nu vrij van leef!

Het is mijn missie dat alle vrouwen een gelukkig en vrij leven kunnen creëren met een succesvol eigen bedrijf. En dan niet alleen maar knallen, maar juist de balans tussen mannelijke- en vrouwelijke energie is ontzettend belangrijk.

Het is mijn kracht om mensen in beweging te krijgen; dat ze echt gaan DOEN wat ze willen. Cut the Crap and Chase your Dreams is dan ook mijn motto. Ben jij er klaar voor om een gelukkig en vrij leven te creëren, met een succesvol eigen bedrijf? Ontwaak dan nu de Heldin in jezelf en meld je aan voor mijn online programma ‘Word een magneet voor klanten’!” 

Ervaringen van Heldinnen

“Een van mijn grootste successen  is dat ik meer geld durf te vragen aan mijn klanten en ook echt voel dat mijn coachingsprogramma het waard is! Ik heb meer energie en veel meer zelfvertrouwen in het ondernemen. Ik ervaar veel meer een ‘fuck bescheidenheid’ -instelling waarmee ik toffe dingen voor mezelf regel en het geld van deze training heb terug verdiend!”

Laura Evers

Relaxter leven coach

“Het programma heeft mij mega veel opgeleverd: meer vertrouwen in zichtbaarheid en gewoon DOEN! Daarnaast heeft mijn funnel (klantreis) vormgekregen en hoef ik  die alleen nog maar uit te voeren. Ik heb veel meer rust in mijn hoofd en vertrouwen in mijn eigen kracht en product!”

Karla Teklenburg

Conscious Mothercoach

“Mijn grootste inzicht dankzij ‘Word een magneet voor klanten’: ik durf meer geld te vragen voor mijn coachings!! In de eerste week dat ik begon met het programma, had ik de voleldige investering al terugverdiend! Ik voel me ook veel zelfbewuster en merk echt dat ik door Kim haar inzichten en energie echt durf te gaan staan voor wie ik ben én groots durf te denken en DOEN.”

Vienne van Eijmeren

Arts in spe & voedingsdeskundige

“Voor het programma had ik écht moeite met overzicht houden. Als ondernemer is er zo veel te doen en  op zoveel verschillende manieren , dat ik niet meer wist waar ik het zoeken moest! Het programma heeft mij meer overzicht, rust en zelfvertrouwen opgeleverd. Ik weet nu dat ik het kan en alles in huis heb, dat ik mezelf mag laten zien! Als ik dit programma niet had gedaan was ik waarschijnlijk als een kip zonder kop mijn ‘eigen ding’ gaan doen en door het gebrek aan focus had ik het niet snel daarna laten liggen voor wat het is. Kim helpt je focus te vinden, aan te brengen en te gaan DOEN! De energie van Kim is aanstekelijk en om te merken dat een groep vrouwen met hetzelfde bezig is, geeft een gevoel van verbinding. Daar zit mijn grootste winst!”

Saskia Pruisscher

Creatief therapeut& - coach

“Dankzij het programma ‘Word een Magneet voor Klanten’ en Kim haar Tips en adviezen, heb ik de afgelopen weken verschillende nieuwe klanten gekregen voor zowel coaching als Reiki. Sinds de start van het programma heb ik aan mijn gidsen gevraagd om me te helpen om in het eerste kwartaal van 2020 minimaal mijn investering in ‘Word een magneet voor klanten’ terug te verdienen. Door de aanmeldingen van deze week en vorige week zit ik al op 1/3e van het bedrag en dat al na 3 weken! Super dank je wel! ”

Selma van Noije

Reiki- en ontwikkelcoach

Even praktisch 

op een rij

  • Gedurende 12 weken ontvang je trainingsvideo’s met praktische opdrachten. Je weet precies op welk moment je wat moet doen om vanuit de juiste energie meer klanten aan te trekken, meer geld te verdienen en je vrij te maken om ook lekker te kunnen LEVEN!
  • Je krijgt toegang tot de geweldig inspirerende Heldinnen community! Alle vrouwen die meedoen zijn zelfbewust, spiritueel en behulpzaam, net als jij dus! Er heerst een fijne energie, een open en eerlijke sfeer waardoor je snel kunt groeien. 
  • Elke maandag hebben we ‘Magneet Maandag’ zodat jij precies weet wat je aan wilt trekken die week. 
  • Veel onderneemsters werken alleen maar hard en vergeten de FUN. Niet als je mee doet met ‘Word een magneet voor klanten’ want elke vrijdag vieren we successen met ‘Vier het op Vrijdag’!

LET OP! Dit programma is alleen voor jou als jij:

✅ Serieus wilt gaan staan voor wie je werkelijk bent
✅ Meer geld wilt verdienen met dat wat je het allerliefste doet
✅Bereid bent om je eigen verantwoordelijkheid te nemen
om jouw leven en business te boosten
✅ De Wet van Aantrekking voor je wilt laten werken om de overvloed
aan te trekken waar je naar verlangt

✅ Bereid en in staat bent om in jezelf te investeren
✅ Echt wilt gaan DOEN waarvoor je hier op aarde bent
✅ Bereid bent om zichtbaar te worden op Social Media
 

Ervaringen van Heldinnen

“Voor het programma Word een Magneet voor Klanten liep ik er tegenaan dat ik niet wist hoe ik op de juiste manier klanten kon aantrekken. Het programma heeft me ontzettend veel informatie opgeleverd over hoe ik als ondernemer de juiste stappen kan nemen zodat ik zowel persoonlijk als zakelijk kan groeien. De tools die ik heb geleerd pas ik nu toe in mijn ondernemerschap en zijn Super super waardevol! Ik voel me veel zekerder om deze stap te gaan zetten. Ik heb met name veel meer inzichten in wie ik ben, waar ik goed in ben en wat mijn passie is. Ik voel me positief en vol vertrouwen!”

Carola van der Jagt

Virtual Assitant

“Ik had geen focus, geen doelgroep en geen helderheid had over wat ik precies wilde. Mijn ego hield me onwijs klein. Dankzij ‘Word een magneet voor Klanten’ ben ik me veel bewuster van meditatie, visualisatie, strategie en het hooghouden van mijn energie. Daarnaast heb ik mijn salesfunnel helder! Ik voel me veel energieker en bewuster. Het programma heeft me meer focus, energie en meer duidelijkheid opgeleverd. Ik wil Kim onwijs bedanken voor de afgelopen periode, het was super fijn en heeft veel veranderd! Daarnaast vond ik de community met linkeminded vrouwen een hele fijn groep die elkaar stimuleert en omhoog tilt!

Tamara Billekens

Kindercoach

“Voordat ik startte met ‘Word een Magneet voor Klanten/ wist ik nog niet precies wat ik wilde in mijn bedrijf en wist ook niet hoe ik kon gaan leven van mijn eigen bedrijf. Na afloop weet ik dat wel! Ik weet precies wat ik moet doen en hoe ik dat moet doen. Ik heb nu duidelijk wat ik in mijn bedrijf wil (en wat niet), heb keuzes gemaakt en ben onderweg om te kunnen leven van mijn eigen bedrijf. Het voelt echt heel fijn dat ik alles weet wat ik moet weten om nog meer klanten aan te trekken. Al tijdens “Word een Magneet voor Klanten” ga je aan de slag met de opdrachten en omdat er Q&A’s zijn, kun je altijd vragen stellen waar je tegenaan loopt. Ik vond het hele programma super waardevol!

Fiona Spit

Coach voor brugklassers

“Ik wilde graag een goede start maken met mijn tweede bedrijf. Ik liep er tegenaan weinig mensen in mijn omgeving te hebben die een succesvolle ondernemer willen worden. Door het programma had ik gelijk een groep like minded people om me heen!

Het programma geeft je alle stappen om te starten en praktische kennis die je zelf zowel zakelijk als privé kunt implementeren.

Kim is een ontzettend fijne en goede coach door de combinatie van haar levenservaring en haar inlevingsvermogen! 

Maartje Nieuwenhuis

Persoonlijk begeleider & kinderopvang op locatie

“Ik was zo gefocust op strategie omdat dat het enige is wat ik echt kende, maar ik kwam er echter niet verder mee zoals ik wilde. Dankzij het programma is de kwaliteit van mijn leven écht verbeterd! Daarnaast heb ik alles duidelijk voor mezelf, ik weet wat ik wil, waar ik voor ga en dat is heel fijn. Ik leef meer vanuit energie. Kim is een held in iemand een schop onder de kont geven. Ze is goudeerlijk en gaat voor resultaat.

En, wat mensen echt moeten weten is dat dit programma zoveel meer is dan alleen een boost voor je business. Het is echt een boost voor je leven!”

Carolien Manneke

Hospitality trainer, House of Connection

“Voordat ik meedeed met het programma had ik het gevoel dat ik overliep aan informatie en moeite had met knopen door hakken. Ik wist gewoon niet hoe ik alles moest implementeren.

Gelukkig met Kim haar plan van aanpak, gerichte vragen en duidelijke video’s wordt alles snel duidelijk! Voor het programma had ik alleen een hobby, nu heb ik een bedrijf, eigen atelier en ben ik druk bezig om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen! Het heeft het me meer gebracht dan ik had durven hopen: Mijn week omzet is bijna verdubbeld, de relatie met mijn gezin is verbeterd en ik voel me beter dan ooit!”

Danielle ten Cate

Founder & Designer, Mauties Mama

Meld je aan

Eenmalige investering

4999,- excl. btw

Z

In 3 maandelijkse termijnen

1675,- excl. btw per maand

Veel gestelde vragen

Ik ga op vakantie, kan ik de modules / lessen op een later moment inhalen?

Ja zeker. Het programma en de coaching is online. Alles is terug te lezen en te kijken!

Heb ik na het programma nog toegang tot het online gedeelte?

Ja! De content blijft beschikbaar!

Ik start net met mijn bedrijf, past dit programma dan bij mij?

JA ZEKER! Ik investeerde al voordat ik me bij de KvK inschreef in mijn ondernemerschap. Dat heeft me ZOVEEL ellende en frustratie bespaart en zoveel energie, plezier én geld opgevelert. Zeker aanmelden dus!

Mijn bedrijf staat al grotendeels, sluit dit programma dan wel aan?

Als jij al helemaal vrij leeft, dan is dit programma niet voor jou. Maar ik denk, als je op deze pagina gekomen bent, dat je nog niet écht zo vrij leeft als je zou willen toch?

Als jij verlangt naar: meer vrijheid, meer zelfvertrouwen, meer focus en/of meer geld, dan is dit programma zéker voor jou!

Ik twijfel over de investering, moet ik het wel doen?

Het hangt er helemaal vanaf welke twijfel het is. Gooit ego roet in het eten? Popten er belemmerende stemmetjes op?
Logisch, ego houdt niet van groei en doet er alles aan om jou te houden waar je bent. 

Is dat wat je wilt? Nee toch, jij wilt je hart volgen?

En, wat vertelt je hart? Wat zegt je intuïtie nu eigenlijk echt?

Voel je dat verlangen van binnen dat je het zo graag wilt, ECHT gaan staan voor wie je werkelijk bent, gaan ondernemen vanuit de juiste energie met zelfvertrouwen en focus?

Ik kan me voorstellen dat het je superduper vet lijkt en tegelijkertijd superduper spannend.

Dit is het ding: Dit programma is voor Heldinnen die, ondanks dat ze het spannend vinden, toch het avontuur aan gaan. Jij wilt iets wat je nog niet hebt bereikt, dus moet je iets anders doen dat je tot nu toe hebt gedaan.

Dus, wie wil jij volgen; Ego? Of je hart?

Ik heb geen geld, kan ik wel mee doen?

Nee. Dit programma is alleen voor vrouwen die bereid én in staat zijn om in zichzelf te investeren. Als jij wilt gaan léven van je bedrijf, moet je ook geld gaan vragen voor jouw diensten. Dat is precies een van de onderdelen van dit programma en ik raad het je daarom van harte aan om je aan te melden. 

Ik had het gevoel dat ik maar wat aan het aanmodderen was.. Omdat mijn baan in loondienst altijd prioriteit één was werd mijn eigen bedrijf een ondergeschoven kindje waar ik weinig aandacht aan besteedde. Ik had geen focus, ging alle kanten op en had ook nog geen betalende klanten. 

Belemmerende overtuigingen als “Kan ik dit eigenlijk wel?” “Zitten mensen wel op mij te wachten?” hielden me tegen om er écht voor te gaan. Maar! Dankzij ‘Word een Magneet voor Klanten’ heb ik o.a. meer focus, zelfvertrouwen en heeft mijn bedrijf een enorme BOOST gekregen!

De stappen werden één voor één uitgelegd en ik hoefde ze alleen maar te volgen. Ook heb ik geleerd hoe ik mijn energie op peil kan houden en hoe ik mezelf kan oppeppen als ik me even niet zo gedreven voel. Daarnaast werk ik nu meer vanuit mijn hart dan vanuit mijn hoofd!

Het is een super mooi programma wat een mooie start heeft gegeven aan mijn bedrijf en mij mijn eerste klanten heeft opgeleverd in 12 weken tijd! Dit had ik van te voren nooit kunnen bedenken! Ik ben heel blij dat ik dit programma bij Kim heb gevolgd. Door dit alles heb ik een mooi bedrijf opgezet waar ik helemaal achter sta!

– Gerdien Hengeveld

“Ik raad dit programma zeker aan bij mensen, omdat het extreem praktisch is en als je er echt voor open staat, je dromen realiteit kunnen worden!

Ik zat extreem vast zat in belemmerende overtuigingen voordat ik begon aan het programma. Daarnaast zat ik in een periode waarin ik mijn bedrijf wilde opzetten, uit een 3-jaar lange burnout kwam en me spiritueel ontwikkelde maar het ondernemende vertrouwen totaal miste. Ik wilde graag een traject bij Kim volgen, aangezien ze echt dingen heeft bereikt die ik ook wil bereiken. Daarnaast is ze de koningin van de money mindset en daar wilde ik over leren.

Ik liep tegen veel dingen aan zoals: ‘denken dat het allemaal heel ingewikkeld is, dat ondernemen’, ‘geld durven vragen voor mijn dienst’, ‘prijs bepalen’ en ‘zichtbaar durven zijn’. Eigenlijk heel veel dus.

Het programma heeft me heel veel kennis opgeleverd over ondernemen en alles wat daarbij komt kijken. Veel rust, het is namelijk allemaal helemaal niet zo ingewikkeld als ik dacht. En vooral: implementatie. Zonder dit programma had ik nooit zo zelfverzekerd mijn dienst kunnen verkopen, zoals ik dat tijdens dit programma heb gedaan. Dit programma heeft me mijn eerste betalende klant opgeleverd!!” 

– Christi Knoef

Klaar met ‘hak op de tak ondernemen’, onzekerheid en wil je meer omzet?

en ben je klaar voor meer focus, meer zelfvertrouwen en meer vrijheid?

Cut the Crap and Chase your Dreams!