1.5 jaar lang de weg kwijt.. zo vond ik ‘m terug!

Ik was 1.5 jaar de weg kwijt.. Hoe overleefde ik dit?
En hoe vond ik de weg terug?

Zo! Je ontdekt het exact tijdens deze inspiration class, waardoor ik me nu blijer, vrijer, meer gedreven en zelfzeker voel voor die 7-figure groei.

Ik was net geëmigreerd naar Bonaire, woonde in een prachtig huis met een tuin zo groot dat ik er rondjes kon rijden op de scooter, kon elke dag naar het strand, uiteten waar- en wanneer ik wilde.. Ik had het allemaal: Een succesvolle business, een gelukkig huwelijk en een volle bankrekening. Maar..

Iets klopte er niet..

Voorheen werd alles wat ik aanraakte, Goud. Online programma’s, MasterMinds, Live events, Groepsmentoring.. Alles werkte en werd booming.

Maar.. het voelde steeds zwaarder… Ik wist niet meer precies wat ik wilde..
Wat ik deed, werkte wel, maar ik voelde niet meer de excitement als voorheen en het stroomde allemaal gewoon minder dan ik gewend was.

Het voelde echt alsof ik mijn mojo kwijt was..
En ik had GEEN IDEE hoe ik er uit moest komen..

Inmiddels zijn we 1.5 jaar verder en ik kan oprecht zeggen (of zingen ;))

Guess who’s back?!
Back again?!
Kim is Back!
Tell a friend 😉

Echt, het was MAJOR transformatie en een MEGA uitdagende tijd. Maar, wat voel ik me nu weer goed!

En het voelt ook eindelijk als het moment om mijn hele verhaal te gaan delen met alle shits, shines, fuckups, struggles, lichtpuntjes en de héle sjebeng.

Want, waar sommige ondernemers ervoor kiezen om dan maar te stoppen met hun business en weer een zzp opdracht te nemen of weer in loondienst te gaan (om maar geld te verdienen) was dat voor mij echt een no-no-NO-GO.

Ik koos ervoor om te blijven ondernemen, hoe zwaar het soms ook voelde, hoe vaak ik ook heb gehuild en met mijn handen in het haar zat.. er was maar 1 optie, doorgaan. Zonder er écht aan onderdoor te gaan (alhoewel het soms niet veel scheelde..)

In deze nieuwe, eenmalige ‘Master’class, die ik liever ‘Inspiration’class noem, ga ik alles met je delen, Raw & Real:

Welke fouten ik maakte (en wat je dus vooral niet moet doen)

De mentale uitdagingen waar ik doorheen ging én

Hoe ik daar mee om ging, waardoor het me lukte om tóch door te gaan, ondanks dat ik voelde dat ik echt in de put zat, het niet meteen stroomde en ondanks dat ik me niet zo goed voelde als voorheen.

  Hoe Human Design er aan bij droeg dat ik volledig UIT alignment ging. EN hoe het er uiteindelijk aan heeft bijdragen dat ik mijn weg juist weer terug vond. 

  Hoe het kan dat een coachtraject van meer dan 30.000euro me volledig van mijn pad hielp. Én hoe ik uiteindelijk mede dankzij dit traject juist mijn pad weer terugvond. 

Welke keuzes ik gemaakt hebt, om door dit hele proces heen te komen én waardoor ik er STERKER, blijer, succesvoller en vrijer uit ben gekomen.

 

Plat gezegd: Hoe ik het overleefd heb om 1.5 jaar lang de weg kwijt te zijn, een business te runnen, een nieuw label op te zetten, moeder te zijn, zwanger te worden van de tweede, gezond- en fit te blijven én gelukkig getrouwd te blijven.

En natuurlijk: hoe ik de weg uiteindelijk weer terug vond waardoor ik me nu veel beter en blijer voel en voor m’n gevoel weer zicht heb op een ‘zonnige toekomst’ vol met succes, impact en groei!

Ik kan je zeggen, It was quite a Journey 😉

En daarom neem ik je graag mee, tijdens deze Inspiration class:

1.5 jaar lang de weg kwijt.. zo vond ik ‘m terug!

Ik was 1.5 jaar de weg kwijt..

Hoe overleefde ik dit? En hoe vond ik de weg terug?
Zo! Je ontdekt het exact tijdens deze inspiration class, waardoor ik me nu blijer, vrijer, meer gedreven en zelfzeker voel voor die 7-figure groei.

Want er was iets wat het verschil maakte. Iets waardoor het me lukte. Om zelfs in deze donkere tijden, waarvan ik had gehoopt het nooit mee te maken, toch staande te blijven, door te gaan én nieuwe energie en inspiratie vinden voor de next level groei waar ik al die tijd al zo naar verlangde.

Donderdag 9 november om 15:00u NL/BE tijdzone kun je erbij zijn.

Ik kan je niet exact zeggen hoe lang het gaat duren, maar ik verwacht 1.5 tot 2uur.

Het wordt geen klaagzang van hoe zwaar het allemaal was, daar heb ik namelijk écht een hekel aan.

Maar ik wil wel open- en eerlijk (Raw & Real) met je zijn, waar ik doorheen ging én wat ik heb gedaan om er weer uit te komen. Sterker, meer aligned en als een persoon die klaar is voor die groei naar 7 figures and beyond, met behoud van mijn vrijheid, passend bij mijn Human Design.

Dankjewel dat je erbij wilt zijn en dat ik je mag inspireren.

You’re Amazing!