Ben jij een Spirituele, ambitieuze onderneemsters en wil jij VRIJ leven met een succesvol eigen bedrijf?

Wil je kunnen werken waar en wanneer jij dat wilt, terwijl je ruim voldoende manifesteert om alles te kunnen doen en kopen wat je leuk vindt?!

Wil je de wereld verbeteren én een Ton op de Bank én Tijd voor je (toekomstige) gezin?!

Meld je dan nu aan voor de GRATIS 3-daagse challenge:

Vrij leven met
een online business

Meld je nu aan voor de Gratis 3-daagse challenge ‘Vrij leven met een online business’ challenge!

LIVE: 19, 20, 21 mei 2021

Je droomt van een vrij leven, maar…

Je bent voor jezelf begonnen omdat je verlangde naar vrijheid maar… Die droom van werken waar, wanneer en met wie je dat wilt is nog altijd geen realiteit.

Je werkt hard, hebt wel wat klanten (gehad) maar je wilt dat het MOEITELOOS gaat en je wilt MEER verdienen.. en dat lukt maar niet.

Die standaard business- en marketing strategie is niks voor jou. Leuk al die ratio, maar jij wilt ondernemen vanuit je hart. Juist het spirituele spreekt je aan maar hoe je dat in je business toepast, geen idee!

Je vergelijkt je (stiekem) met anderen “waarom lukt het hen wel en mij niet” vraag je je regelmatig af.

Je bent er klaar mee om alles alleen te doen, je wilt meer like minded vrouwen om je heen. Vrouwen die óók spiritueel EN ambitieus zijn! Vrouwen die vanuit hun hart willen ondernemen maar ook gewoon willen knallen!

Je wilt ongegeneerd groots denken en doen maar als je heel eerlijk bent, houd je jezelf nog klein. Diep van binnen ben je toch nog wat onzeker en bepaalde overtuigingen belemmeren je om écht te gaan groeien (“weet ik wel genoeg”?)

 De gedachte ‘Moet ik niet weer een baan zoeken’… popt regelmatig bij je op. Maar NO WAY dat je terug wilt in loondienst! 

Jij bent niet iemand die zich zo negatief laat beïnvloeden door het wereldwijde circus dat zich op dit moment afspeelt. Je neemt je eigen verantwoordelijkheid voor de creatie van jouw vrije leven!  

Je bent ook niet iemand die voor zichzelf begonnen is om er een ‘hobby’ bij te hebben. Jij wilt én uit je hart ondernemen én de wereld een stukje mooier maken én goed geld verdienen.

Maar.. je moet alleen nog even weten HOE DAN?!

 

Kim Rietvink businesscoach

time to cut the crap

Stel je eens voor hoe het zou zijn als:

Je ULTIEM vrij zou leven! Dat je precies weet wát je moet doen, om écht te kunnen werken waar, wanneer en met wie jij dat wilt?!

Dat je niet meer zo keihard hoeft te werken en dat het allemaal wat meer effortless zou gaan. Dat je gewoon kunt kopen wat je wilt, zonder dat je op je bankrekening hoeft te kijken..

Je vanuit vertrouwen, jezelf gaat laten zien aan de wereld en dat je elke dag kunt gaan doen wat je het aller liefste doet?

Kim Rietvink businesscoach

En, hoe zou het zijn als jij eindelijk echt gaat DOEN, met FOCUS: Die First Class online business laten groeien tot de grote waar JIJ van droomt! Met net zoveel klanten, net zoveel omzet en net zoveel impact als JIJ wilt?!

Want, volgens mij droom jij ervan om andere mensen te helpen, toch? Je wilt de wereld een stukje mooier maken.

Hoe meer mensen je bereikt, hoe meer impact je hebt, hoe meer geld je uiteindelijk kunt verdienen en hoe vrijer je kunt leven.

Waar of waar?

Dit levert de ‘Vrij leven met een online business’ challenge je op

Concrete stappen voor meer omzet

Je wilt geld verdienen. En terecht! Daar is Strategie voor nodig en die is helemaal niet moeilijk als je de juiste stappen kent! En die ga je leren! Doordat jij de BEWEZEN succesvolle sales- en marketing strategieën leert, is een gelukkig en vrij leven met een succesvol eigen bedrijf véél dichterbij dan je denkt!

Z

Focus

In slechts 3 dagen: Stap voor stap SUPER duidelijk wat je te doen staat om jouw business én jouw leven naar de Next Level te brengen! Zodat je in de tijd die je aan je First Class business besteed, ook echt kunt doen wat je het allerliefste doet en daarnaast lekker kunt genieten van je vrije leven in overvloed!

High Vibes

Kom eindelijk af van het gevoel ‘niet goed genoeg te zijn’ en ga staan voor wie je werkelijk bent! Tijdens deze challenge krijgt jouw zelfvertrouwen een enorme BOOST zodat jij jouw licht groots kunt laten schijnen, je elke dag in kunt tunen op de High Vibes zodat je MOEITELOOS gaat manifesteren waar jij naar verlangt!

Vrijheid

Dankzij de bewezen succesvolle Cut the Crap methode krijg je meer energie, word je de vibrationele match voor jouw verlangen, krijg je weer FOCUS, rust in je hoofd, meer geld op je bankrekening en meer vrijheid in je leven!

Kim Rietvink coach

Tijdens deze challenge ontdek je ook nog:

Welke stappen ik concreet zette om in 2019 100k te manifesteren met mijn online business en dat op te schalen naar 250k in 2020

 Hoe je Moeiteloos je ideale klant aantrekt, die makkelijk JA zegt tegen jouw aanbod

 Hoe je op de juiste manier jouw ideale klant aan kunt spreken, zonder dat je opdringerig overkomt.

De 4 stappen die CRUCIAAL zijn in de creatie van een gelukkig en vrij leven, met een succesvol eigen bedrijf

Hoe ik als spirituele ambitieuze vrouw met energiebegrenzingen een vrij leven gecreëerd heb

Hoe je vanuit de juiste energie kunt ondernemen

Praktische LIFE CHANGING tools om het vrije leven te creëren waar jij zo van droomt!

Hoe ook jij een Magneet voor Klanten kunt worden met jouw bedrijf!

Je ontdekt ook nog:
De challenge is LIVE op 19, 20 en 21 mei

 In de ochtend van 10:00uur tot 11:15uur (PLAN HET IN!)

 Ja er komt een TIJDELIJKE replay zodat je de challenge terug kunt kijken tot zondagavond 23:59u.

Genoeg informatie, gaan met die banaan!

Meld je aan.

 

Meld je NU aan

Your state of Mind is a Magnet that creates your reality.

Kim Rietvink

Over Kim

Practice what I preach

Ik droomde van een vrij leven, maar de realiteit was totaal anders: Ik had overgewicht, zat vast in een fulltime baan, was altijd moe en leefde achter een masker. 

Nadat mijn vader overleed toen ik 6 was, voedde mijn moeder ons alleen op. Ik had een fijne jeugd, maar financieel hadden we het niet ruim. Waar vriendinnen merkkleding droegen en op luxe vakanties gingen, keken wij eerst op het het prijskaartje voordat we bepaalden of we iets leuk vonden en konden kopen. Daarbij moesten we altijd sparen voor ‘als de wasmachine kapot zou gaan’.

Na de Hoge Hotelschool hopte ik van baan naar baan in de sales- marketing- en eventwereld, maar ik on het nooit echt vinden. Ik voelde me anders dan collega’s, probeerde te voldoen aan verwachtingen van anderen en had totaal geen voldoening in dat wat ik deed. 

Ik kwam op een punt dat ik mezelf volledig kwijt was.  Onbewust was ik mezelf voorbij gelopen met flink overgewicht, onzekerheid, futloosheid en een heftige burnout als resultaat. 

 

Van hobbycoach naar zakenvrouw

Ik gooide het roer om en ging volledig terug naar mijn kern

Volle bak investeerde ik in persoonlijke-, spirituele en business ontwikkeling: events, retraites, coachingtrajecten, opleidingen.. Alles pakte ik aan om het niet meer alleen te doen en met de juiste guidance mijn vrije leven te creëren. En dat lukte!
I
n slechts 3 jaar tijd:

Viel ik 20kg af
Herstelde ik van een heftige burnout
Zei ik (tegen alle adviezen in) mijn baan op
Bouwde ik een succesvolle online coachpraktijk waar ik nu vrij van leef!
Zette ik 100.00euro om in mijn eerste jaar als fulltime online ondernemer
En schaalde ik dat op naar 200.000euro omzet in de volgende 7 maanden. Niet door meer te werken, maar juist MINDER!
Daarnaast creëerde ik verschillende vormen van passief inkomen met mijn online business, trading en vastgoed.

Het is mijn missie dat alle vrouwen een VRIJ leven kunnen creëren met een succesvol eigen bedrijf en meerdere vormen van (passief) inkomen.

 

Kim Rietvink businesscoach

Energy can infect of affect you. Make sure you surround yourself with winners! 

Ervaringen van Heldinnen

Zij gingen je voor om een VRIJ leven te creëren en tegelijkertijd de wereld te verbeteren! 

“Dankzij de persoonlijke coaching ben ik binnen no time van niet weten wat ik moest doen naar een serieuze business gegaan! Ik heb belemmerende gedachten opgeruimd, ontdekt wat ik wil, een aanbod bepaald, mijn website is live gegaan, ik durf zichtbaar(der) te zijn op social media en last but not least: ik heb een online training gecreëerd en deze zelfs verkocht!
Kim sprak me ontzettend aan als type persoon en de combinatie tussen spiritualiteit en business. Ze is echt life changing!”

Anne van der Zee

Coach voor moeders en kinderen met slaapproblemen

“Voordat ik startte met Kim had ik weinig vertrouwen in mezelf en veel twijfels over wat ik aan het doen was. Of het wel goed genoeg was, of ik wel genoeg wist en of ik het wel kon… Daarnaast had ik wel veel gesprekken met klanten, maar weinig ‘JA’ op mijn aanbod. Kim bood precies de combinatie van coaching waarnaar ik op zoek was: ze is to the point, confronterend en ze biedt veel waarde op diverse gebieden. Ze denkt echt met je mee!

En… Een week nadat ik JA tegen Kim had gezegd om te gaan samenwerken, zeiden er in een week tijd 3 mensen tegen mijn coachtraject JA!”

Floor Schut

Loopbaancoach

“Ik vond het spannend  om zoveel geld uit te geven aan een coachtraject, niet wetende of ik het terug zou verdienen. Maar ik liep tegen onzekerheid aan, vond het lastig om echt voor mezelf en mijn waarde te gaan staan en ik was er klaar voor om dit te veranderen!

Kim is betrouwbaar, inspirerend en eerlijk. Ze helpt je privé maar ook zakelijk met je sales en het handig inrichten van je bedrijf.

Dankzij het coachtraject voel en ervaar ik hoeveel waarde ik lever aan mijn klanten en dat zorgt voor een veel hogere omzet! Daarnaast heb ik meer focus en werk ik veel efficiënter waardoor ik weer tijd overhoud voor mijn gezin! 

Laura Evers

Relaxter Leven coach

“Voordat ik startte met het coachtraject zat ik he-le-maal vast. Ik had al een mooie business opgebouwd maar zag door de bomen het bos niet meer, was aan het ondernemen vanuit angst en het geld stroomde niet meer.

Dankzij het coachtraject heb ik mijn vrijheid terug: Ik verdien meer geld dan ooit, onderneem weer vanuit mijn hart en voel me zelfverzekerd.

Kim kijkt verder dan de strategie. Ze haalt de eigen kracht in je naar boven en zorgt ervoor dat je meer overzicht creëert. Ik ben Kim super dankbaar voor alles en zou haar zéker aanraden!”

Mieke Kuilman

Online Ondernemer

“Ondanks mijn twijfels als ‘kan ik het niet ook zelf? en ‘Het is wel een hele investering; ga ik dat er ook uit halen?’ Ben ik super dankbaar dat ik JA gezegd heb tegen de coaching! Ik had te weinig focus, kwam niet op gang en dankzij de coaching heb in een hele korte tijd mega stappen gemaakt! Ik ben zichtbaar, mijn doelgroep is helder en ik ben er actief mee in gesprek gegaan, ik heb inzicht in mijn product-prijsbepaling én ik heb mijn eerste traject verkocht.
Ik weet nu ook dat het niet een kwestie is van ‘harder’ werken, maar dat de energie in mij effect heeft op alles.
Kim is een hele waardevolle coach. Ze denkt echt met je mee en combineert actiegerichtheid met spirituele energie/aandacht. Die combinatie was echt uniek en maakte voor mij echt het verschil!

Esther Slockers

Bariatrisch Lifestylecoach

Ik had al zóveel geïnvesteerd in online programma’s, dat ik twijfelde of ik wel nog meer in mezelf moest investeren. Ik was toe aan een coach die me hielp om te gaan DOEN!

Dankzij Kim bleef ik in beweging, ze hielp me eenvoudig door een aantal struggles heen en daardoor behaalde ik snel resultaat.

Ik heb mijn plezier weer terug, heb ik onwijs veel tijd bespaard en mijn eerste betaalde Challenges al succesvol georganiseerd!

Het fijne aan Kim vind ik dat ze zowel direct en to-the-point is, als dat ze zich heel goed kan invoelen. Daarnaast geeft ze je praktische handvatten zodat je elke keer precies weet wat je te doen staat.”

Margreet Feijten

Lifestylecoach

There’s no Reason for you to play small anymore.

The Universe has Big plans for you and it’s time to claim them!

Aanmelden

‘Vrij leven met een online business’ challenge LIVE 19, 20, 21 mei 2021