Dagen
uren
Minuten
seconden

HEY Ondernemer, CUT THE
CRAP! HET IS tijd VOOR THE Nextlevel

Check de video voor een liefdevolle schop onder je kont en echt een MEGA kans! (die slechts 30min geldig is!)

Kim Rietvink - High Level Groepsmentoring

Rich people CONSTANTLY LEARN AND grow
Poor people THINK THEY ALREADY know

Je hebt al veel dingen wél gedaan.

Maar HOE breek je nou door je huidige plafond heen...

En.. Hoeveel gratis E-books heb je al gedownload en vervolgens niets mee gedaan? Hoeveel podcasts heb je al geluisterd en eigenlijk toch ook niet echt iets mee gedaan? En hoeveel boeken heb je enthousiast gelezen om vervolgens te denken ‘Daar ga ik wat mee doen als…’ en vervolgens ‘kwam het er niet van’..  

Veel?

Ook al is de High Level Serie superduper waardevol, ik weet ook dat alleen het downloaden van een serie geen verschil voor je gaat maken. Voor de creatie van een Ultiem Vrij Leven, op jouw voorwaarden, waarin Geld via steeds meer kanalen, in steeds grotere getale naar je toestroomt, is meer nodig dan dat. En dat besef jij je ook, toch?!

Tijd voor de volgende stap!

Herken je dat?

Je werkt nog steeds voor Geld. Of met andere woorden, jouw inkomen is op een bepaalde manier nog steeds afhankelijk van jouw inzet. Als jij wegvalt, valt (een deel) van je inkomen ook weg. 

Je hebt het waarschijnlijk prima voor elkaar met je inkomen, maar… er wringt iets. Je wilt MEER.. maar je weet niet HOE.

En..

Dat je meer wilt durf je misschien niet altijd uit te spreken want er zijn best wel wat mensen in je omgeving die je op jouw niveau niet begrijpen.. “Kun je niet gewoon tevreden zijn met wat je hebt” heb je mogelijk weleens gehoord?

En  wellicht herken je ook:

Mag je Geld wel zo belangrijk maken als dat je eigenlijk zou willen? Gewoon! Omdat Meer Geld gewoon de sht is. Omdat je dan Meer goede dingen kunt doen. Meer mensen kunt helpen én meer kunt genieten met de mensen waar je van houdt.. Of houd je je daarin toch soms nog klein?

En.. Durf je hardop uit te spreken dat je ‘zoveel’ wilt verdienen (met een stiekeme glimlach op je gezicht) als je denkt aan ‘Geld dat tegen de plinten klotst’? 😉 Of houd je dat nu (ongewenst) voor jezelf?

Als je al tot hier hebt gelezen, herken jij het volgende misschien ook wel. Iets wat ik zelf in ieder geval wel heb gehad in de creatie Journey van een Ultiem Vrij Leven:

Dat je denkt dat ‘Geld Dingen’ moeilijk zijn..

Of dat je je dom hebt gevoeld als het om serieuze Geldzaken ging. Misschien met de aankoop van een huis, je boekhouding, het verhuizen van je bedrijf naar een ander land.. (dit had ik dus heel sterk, maar jij misschien niet hoor 🙂 …)

Of dat je je kop in het zand hebt gestoken als het ging om een next level verantwoordelijkheid over je Geld (belastingdienst dingen bijvoorbeeld…).

Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

Misschien herken je dit ook wel niet hoor, maar ik heb dit héél veel gehoord van succesvolle ondernemers en zoals ik zei: ik heb er zelf ook last van gehad. Onbewust hield dit me onwijs klein en in mijn financiële comfortzone, terwijl ik zo verlangde naar Meer. 

Ik kwam er ook achter dat:

Een Ton zo op is…  Zowel een paar Ton omzet, als een paar ton cash op de bank..

Hard werken voor Geld bij veel ondernemers nog steeds de ‘default modus’ is.

Er veel emoties komen kijken bij (crypto)investeringen…

En ondanks dat ik al veel innerlijk werk had gedaan, Geld me meer beïnvloedde in mijn keuzes dan ik zou willen.

Ik voelde me ook schuldig over bepaalde grote investeringen die ik had gedaan.. Als ik die 50k nou niet had geïnvesteerd in privé mentoring van Eelco de Boer… DAN….

Maar ik schaamde me ook.. Voor mijn ‘domheid’. Mijn onwetendheid rondom serieuze geldzaken waardoor ik tegen een plafond aan zat, terwijl ik jarenlang consistent bleef groeien.. 

Ik herinnerde me echter een belangrijke quote:

“If you are not rich by now, there is something you don’t know”

Geld verdienen kon ik heel goed. Er werkte ook al geld voor me én er was ook gewoon al overvloed. Maar tóch voelde het alsof ik tegen een plafond van een paar Ton aan zat. 

Het was tijd voor een shift. Naar het volgende level. Want blijkbaar waren er toch nog dingen die ik niet wist. 

Dus ik maakte ‘m, die shift. 

Waardoor ik direct meer vertrouwen voelde in de keuzes die ik maakte. En; 

Mijn Instagram DM weer ‘spontaan’ vol stroomde met aanvragen voor mijn online programma’s, ondanks dat ik ze niet actief aanbood en;

En intakes voor mijn High Level ondernemersgroep al gepland waren, vóórdat ik het lanceerde. 

Dus stel je eens voor hoe het zou zijn als:

Je FOCUS en HELDERHEID hebt zodat je precies weet HOE je nog meer Geld aan gaat trekken voor een VRIJER leven.

Op zo’n manier dat het onafhankelijk van jou(w inzet / energie) naar je toe kan stromen. 

En stel je eens voor dat je voor jouw doorbraak niet (weer) hoeft te graven in je jeugd.. 

Dat je exact weet hoe je kunt blijven groeien in de creatie van jouw financieel vrije leven, op de leukste, lichtste en meest succesvolle manier.

En hoe zou het zijn als.. 

Je volledig onderneemt vanuit het vertrouwen dat Geld altijd zal blijven stromen ongeacht de keuzes die je maakt in je business.

Je ervoor kunt zorgen dat jouw (toekomstige) kinderen in volledige vrijheid opgroeien. Dat ze keuzes kunnen maken in lijn met hun hart (ipv dat ze moeten werken voor Geld.) 

Je hoofd snapt het misschien nog niet maar wellicht voel je wel iets in je buik voor dit NextLevel nieuwe avontuur? Yes? Fuck bescheidenheid, Ga voor GROOTS!

Meld je nu aan voor de MoneyMastery Masterclass

Dit levert de MoneyMastery masterclass je op

Vertrouwen

Je verhoogt jouw ‘Energetic Minimum’ van Geld, waardoor je erop vertrouwt dat er maand op maand een minimaal Geldbedrag bij je binnenstroomt en je daarom vol vertrouwen kunt blijven spelen én groeien met je business.

RUIMte

Je gaat letterlijk meer ruimte creëren voor Geld; we ruimen je veld op waardoor overtuigingen en energieën oplossen en dan niet heel diep vanuit je jeugd, maar juist vanuit het recentere verleden.

High Vibes

Je activeert hogere frequenties, waardoor jij een match wordt voor het Grotere Geldbedrag waar je naar verlangt.

Groei

Je ontdekt wat dé nr. 1 skill is waardoor alle succesvolle mensen maar blijven groeien in hun vermogen, op de leukste en lichtste manier. En jij dit dus ook toe kunt passen in de verdere creatie van jouw Vrije Leven.

Geld

Je ontdekt wat je exact moet doen om meer Geld voor jou te laten werken, zodat jij meer kunt verdienen, in minder tijd. En;

Financiele vrijheid

Hoe je meerdere vormen van inkomen kunt creëren zodat je financieel vrijer kunt leven!

MELD JE NU AAN VOOR de MoneyMastery Masterclass

en krijg, ALLEEN wanneer je je aanmeldt op deze pagina (en LET OP, dit aanbod komt NIET meer terug):

BONUS #1 Infinite Money Masterclass t.w.v. 197,-

Dankzij deze Masterclass verbeter je jouw relatie met Geld op een héle leuke en toffe manier, zodat je zorgeloos kunt leven. En ken je de 5 concrete stappen die leiden tot een financieel vrij leven, waarin je kunt doen- en kopen wat je wilt, zonder op de prijskaartjes te hoeven kijken. 

BONUS #2 de Money Medicine Familieopstelling t.w.v. 111,-

Met deze unieke opstelling doorbreek je je (familie) patroon van het gevoel van tekort zodat je VRIJER kunt leven. Je sluit vriendschap met Geld en shift je energie naar een hogere frequentie, zodat je een Magneet wordt voor de vrijheid en financiële overvloed waar je zo naar verlangt

BONUS #3 Prayer for Money t.w.v. 47,-

Dit is de ‘Call in Cash’ methode van het Energetische Werk waardoor je de noodzakelijke shift maakt om je droom vermogen aan te kunnen trekken.

YOU ARE NOT GOING TO discover YOUR greatness IN YOUR comfortzone.

SO CUT THE CRAP AND MANIFEST YOUR DREAMS!

aanmelden

Dagen
uren
Minuten
seconden

Let op: Deze actie is zeer beperkt geldig, alleen op deze pagina en komt hierna niet meer terug!

EN KRIJG MAAR LIEFS 825,- KORTING!

Jouw investering is nu geen 845,-
maar slechts

29,-

excl btw