Verlang jij naar een financieel vrij leven?

Wil je meerdere inkomstenstromen creëren?

én ben je klaar om actie te ondernemen?

 

Trading workshop!

Leer dé manier om honderden euro’s te verdienen in slechts 15 minuten per dag! 🚀

Jij verlangt naar een Financieel Vrij leven… 

 

En je bent op zoek naar een nieuwe manier om geld te verdienen, zonder dat je er zo hard voor hoeft te werken!

Je wilt meerdere inkomstenstromen genereren en het makkelijker voor jezelf maken! Niet meer op de prijskaartjes kijken en VRIJ kunnen genieten van dit leven, samen met jouw dierbaren! Lekker uiteten, mooie reizen maken en kunnen werken waar en wanneer jij dat wilt. Toch?

En terecht! Je hebt hard gewerkt de afgelopen jaren toch?

Maar.. dat échte vrije leven waarin je alles kan doen wat je wilt, zonder dat je op je bankrekening hoeft te kijken, is toch nog wel wat ver weg…

Time to learn
the Abundance Trading System!
 

Online businesscoach

Trading, een super simpele manier om meer geld te verdienen in slechts 15 minuten per dag!

Maar dan, welke gedachten poppen er op in je hoofd? “Zo makkelijk kan het toch niet zijn”…. “Dit is vast te mooi om waar te zijn”… “Ik kan dit toch niet in slechts 1 dag leren?”

Jep, herkenbaar. De wereld is geconditioneerd dat we hard moeten werken. Keihard. En met een beetje mazzel, of nóg harder werken, kun je rijk worden en financieel vrij gaan leven. Toch?

Deze Abundance Trading workshop gaat je ogen openen. Je gaat zien, ervaren en geloven dat het ook anders kan. Dat financiële vrijheid ook voor jou is, zonder dat je je ass er af hoeft te blijven werken! Stap voor stap leer jij hét systeem zodat je direct je eigen order kunt plaatsen, kunt beginnen met traden én dus een nieuwe vorm van passief inkomen kunt genereren!

LET OP: We werken NIET met bots! Je kunt traden op een gratis platform, leert ZELF de strategie wanneer je trade kunt plaatsen en wanneer je er uit stapt. Je bent ZELF in control over je geld en naast deze workshop en je inleg, hoef je geen software oid aan te schaffen!

“If you are not rich by now, there is something you don’t know”

 

De voordelen van Trading:

  • Je kunt met een laag instapbedrag, al grote winsten maken (ik begon met slechts €250,-)
  • Je hebt geen klanten nodig!! Geen sales, geen marketing, geen online academy, geen team, geen content en geen social media zichtbaarheid!! Alleen het systeem (wat je leert tijdens de workshop) en een laptop!!
  • Je kunt locatie onafhankelijk ‘werken’!
  • Je kunt zowel handelen (en dus geld verdienen) als de markt omhoog gaat, als wanneer de markt naar beneden gaat. Je kunt dus onafhankelijk van een eventuele crisis, gewoon geld verdienen!

Dit levert de workshop je op:

Dé strategie

In 1 dag leer je hét trading systeem (strategie) waarmee je honderden euro’s kunt verdienen in slechts 15 minuten per dag. Je kunt direct aan de slag en hoeft geen verdere investeringen te doen. LET OP: We werken NIET met bots! je bent zélf in control over je geld! 

h

Duidelijk plan

Bij traden komen vaak emoties om de hoek kijken. Daarom zorgen we dat je een duidelijk plan hebt dat je stap voor stap kunt volgen.  Je kunt de markt analyseren, daardoor weloverwogen keuzes maken en je weet EXACT hoe je een trade plaatst en geld kunt verdienen! 

Minimaal risico

Veel mensen denken bij trading aan grote risico’s. NIET als je deze strategie volgt! Met de juiste berekeningen zorg je voor minimaal risico en maximaal resultaat!

Vertrouwen

Een financieel vrij leven creëren is 20% skillset, 80% Inner Work. Deze combinatie is ook verwerkt in de exclusieve workshop zodat jij met vertrouwen naar huis gaat!

Meer VRIJHEID!

Het is geen kwestie van harder werken, maar de juiste stappen binnen het juiste systeem zetten. Welke dat EXACT zijn en hoe je die toepast, leer je in deze workshop zodat ook JIJ een Financieel Vrij leven kunt creëren!

Ik verdiende €2900 in slechts 3 weken tijd 

En dat in slechts 15 minuten per dag!

 

Ik was volledig geconditioneerd dat ik nooit rijk zou worden. Over mijn droomauto (de Audi A5 cabrio) zei ik letterlijk “dat is niet voor mensen zoals ik”. En over mijn droomhuis op de Veluwe: “dat doe ik wel in een volgend leven..”

Tot ik 1 event bezocht: De Millionaire Mind Intensive! Mijn leven veranderde compleet toen ik het vervolgprogramma Quantum Leap kocht en volgde. Ik leerde dat er meerdere manieren zijn om financieel vrij te worden, dat je het alleen maar hoefde te leren en toe toepassen. Dus dat deed ik!

Terwijl ik in mijn laatste baan (waar ik ook bunrout raakte) echt helemaal NIKS begreep van trading, ik géén financiële achtergrond heb en met met een relatief klein instapbedrag begon (€250,-) lukte het me toch vanaf moment 1 om een extra geldstroom te creëren naast mijn succesvolle coachpraktijk!

Dit gaf nóg meer rust en vertrouwen om de wereld mooier te maken en dat gun ik iedereen! Gemotiveerd door mijn eigen Master Minders (die enthousiast waren over mijn succes), besloot ik de Abundance Trading Workshop te organiseren. En wat een succes!! 

Ik ben er zelf MEGA enthousiast over, maar lees ook vooral de reviews en berichtjes die ik na de workshop heb ontvangen en nog altijd ontvang!

 

Deze berichtjes kreeg Kim persoonlijk toegestuurd na de workshop:

EN, als extra: OFFiciële reviews van Helden en Heldinnen die je al voor gingen:

“Ik ben zo dankbaar dat ik heb leren traden! Ik vond het echt een hele toffe workshop en ik heb ook super toffe mensen ontmoet. Mijn inleg heb ik al lang en breed terugverdiend en zie trading echt als een nieuwe, makkelijker manier om geld te verdienen!

Laura Evers

Relaxter leven coach

“Ik ben zoooo blij dat ik naar de workshop ben gekomen. Ik voel me gewoon zoveel lichter nu ik een simpele manier ken (anders dan werken)! Met mijn eerste trade verdiende ik al €373,- én ik heb er alle vertrouwen in dat het geld blijft stromen!

Anne van der Zee

Coach voor ambitieuze moeders

De training heeft echt mega veel in beweging gezet! Dankjewel! Mega veel lessen en ik ben blij dat Kim mijn teacher is, ze heeft mega veel waarde geboden!
Christi Knoef

Theatercoach

“De workshop was ZO intens goed en compleet dat ik nu zelf kan gaan traden en dat ga ik doen ook. Super psyched! ”

Phil van Son

Business- & Lifecoach

“Mijn eerste trade 1 dag na de workshop direct gesloten met €116,- euro WINST! The system works ”

Danny van Os de Man

Head of product

“Terwijl ik nu nog geen trade gedaan heb, VOEL ik me al financieel vrij. Kim is echt een topper!

Danielle ten Cate

Owner & founder Mauties Mama

“Ik kwam (helemaal) vanuit België naar deze workshop en wat ben ik blij! Het was echt een hele leuke en interessante workshop. Ik ben blij dat ik mijn geld hierin heb geïnvesteerd.

Rita Szoke

Global Business Owner

“Het was echt een onwijs waardevolle workshop! Ik ben er meteen mee aan de slag!

Patrick Scholten

Inner Magic Coach

“Wat was het een FAN-TAS-TISCH geslaagde dag. Dank.Je.Wel! Wat een toffe groep mensen brengt Kim bij elkaar, mijn dank is groot! Direct na de workshop was mijn eerste trade is een FEIT! en stond ik €508,- in de plus 

Dora Varga - van Loon

Travel expert

Informatie zonder implementatie leidt tot frustratie

Daarom gaan we tijdens deze workshop zorgen dat jij EXACT leert WAT je moet doen, WANNEER en HOE zodat jij direct na de workshop al aan de slag kunt met traden (en dus met geld verdienen)! Alles wordt in ‘Jip en Janneke taal’ uitgelegd!

Ik ben hier op aarde om het geloof te herstellen, om je te laten zien dat je jouw VRIJE leven kunt co-creëren met het universum en je alles aan kunt trekken waar je naar verlangt! Met mijn bedrijf empower ik vrouwen van over de hele wereld om ook een gelukkig en financieel vrij leven te creëren, met een succesvolle eigen business met purpose en meerdere vormen van passief inkomen, zodat ze in totale abundance kunnen leven terwijl ze de wereld mooier maken!

Daarom bied ik deze workshop aan, recht vanuit mijn hart, met al mijn licht en liefde, om maximaal bij te kunnen dragen aan jouw vrijheid! Deze investering kun je binnen NO-TIME terugverdienen en is dus ook echt een no-brainer als jij serieus verlangt naar een financieel vrij leven!

De waarde van deze Abundance Trading Workshop is 1999,- maar er geldt nu een SUPER ACTIE! 

LET OP: VOL = VOL en deze training komt mogelijk niet meer terug. 

Gun jezelf een financieel vrij leven en meld je NU aan!

Ontmoet gelijkgestemde mensen die OOK een financieel vrij leven willen creëren!

De kracht van dit event is ook dat je online gelijkgestemde mensen ontmoet. Veel mensen lopen er namelijk tegen aan dat ze in hun huidige kring weinig mensen hebben die interesse hebben of bezig zijn met financieel vrij leven creëren.

JUIST als je je omringt met mensen die OOK echt stappen zetten, wordt het voor jou veel makkelijker om te gaan DOEN. Je krijgt namelijk direct meer (zelf)vertrouwen, het gevoel dat dit ook voor jou weggelegd is en je gaat ervaren dat je écht geld kunt verdienen zonder dat je er keihard voor hoeft te werken!

Alle voorgaande deelnemers waren super enthousiast over de groep en de energie die er tijdens de workshop was!

Praktische informatie

Datum: maandag 21 juni

Tijd: 10:00 uur tot 17:00 uur

Locatie: Stoomhal, Wormer (nabij Amsterdam)

Eenvoudige voedzame lunch is inclusief!

LET OP:
deze training is niet voor iedereen!

Daarom even een laatste check

Deze training is WEL voor jou als jij:

Bereid bent om met een open mind, een nieuwe strategie te leren

Klaar bent om in actie te komen voor een financieel vrij leven

Dé Abundance Trading strategie wilt leren en bereid bent daarin te investeren

De praktische handvatten wilt krijgen zodat je na de workshop direct aan de slag kunt!

Koop direct een ticket voor deze editie:

1 ticket - Eenmalige investering

Geen 1999,- excl. btw

Nu slechts
.

799,- ex btw

1 ticket - in twee termijnen

Geen 1999,- excl. btw

Nu per termijn slechts
.

444,- ex btw

Cut the Crap

and

Manifest your Dreams!

You deserve to be rich.