Wat leuk! Je hebt jezelf ingeschreven voor de Challenge: 

De sleutel tot een VRIJ leven: Aligned ondernemen op JOUW voorwaarden, terwijl je MEGA impact maakt met een succesvolle online business.

En, je hebt je aangemeld omdat je verlangt naar vrijheid, toch? Je verlangt naar een business en een leven zonder zorgen. Een leven waarin je kunt werken waar-, wanneer en met wie je dat wilt, waarin je mooie reizen kunt maken naar prachtige plekken en inspirerende events en waarin je massive veel impact hebt.

Maar ergens stroomt het niet op de manier zoals je wilt..

And guess what: Je hebt de juiste stap gezet om je aan te melden voor de challenge zodat je hier eindelijk weer JOY en flow in kunt creëren!

Tijdens deze Masterclass ga je namelijk ontdekken:

√ Je bedrijf loopt lekker maar je privé lijdt eronder. Wanneer je spontaan zin hebt om een ochtendje niks te doen, moet je ‘nee’ zeggen omdat je agenda te vol is. Daar baal je van want onderdeel van een vrij leven is voor jou júist dat je spontaan dingen kunt doen. Voor jezelf, maar ook met de mensen waar je zoveel van houdt.

Je bent ook nog (deels) locatie gebonden en daar baal je van! Je ziet dat ‘werken waar- en wanneer je wilt’ mogelijk is, maar HOE DAN?!

√ Je voelt ook dat het aanbod wat je nu hebt uit lijn is met wie jij werkelijk bent en wat jij hier te doen hebt op aarde. Je hebt echter 1001 ideeën van hoe het anders zou kunnen, maar echt concreet krijg je het niet en daar baal je van.

√ Je wilt je bedrijf online opschalen want je wéét en voelt dat je hier voor iets groters bent dan wat je tot nu toe hebt neergezet. Je bent wel trots, maar er is meer. Met jouw kennis en ervaring kun je het verschil maken in de levens van héél veel mensen. Maar hoe dan?

√ Ook al ben je een zelfverzekerd persoon, je ervaart toch regelmatig onzekerheid omdat je bang bent kwijt te raken wat je al hebt opgebouwd.

√ Als je eerlijk bent, doe je eigenlijk nog teveel zelf in je bedrijf en je zit te veel in de operatie. ‘s Avonds klap je toch nog even de laptop open om wat ‘dagelijkse dingetjes’ te regelen, mails te beantwoorden en over social media te scrollen. Voor je het weet is het alweer laat, stap je overprikkeld in bed en valt de energie die je normaal krijgt van je ochtendritueel, ook tegen.

√ Je kunt zelf heel veel, weet precies hoe alles het beste moet en omdat je al druk bent, denk je nu steeds ‘ik kan het nu wel uitleggen, maar dat kost me meer tijd dan wanneer ik het zelf even doe’.

√ Je voelt je niet gedragen en regelmatig eenzaam in het ondernemerschap. Je ziet zoveel mensen ‘wel lullen maar niet poetsen’ en daar snap je niks van. Jij bent namelijk iemand die wel echt stappen zet in de creatie van jouw droomleven.

 

Geweldige reizen maken, inspirerende events bezoeken, cadeaus kopen voor de mensen waar je zo van houdt.. It’s all possible and:

OMGGGG, It’s going to be AMAZINGGGG:

Bubbly, Vibrant and Alive!

Zet de datum en tijd van de challenge meteen in je agenda, zodat je er gegarandeerd bij kunt zijn:

LIVE sessie 1: Donderdag 14 september om 19:30u

LIVE sessie 2: Dinsdag 19 september om 19:30u

LIVE sessie 3: Donderdag 21 september om 19:30u

Je moet namelijk de creatie van jouw vrije leven zelf prioriteit maken!

Ik ben er tijdens de LIVE sessies om je ALLES te geven.

Mijn intentie van deze Challenge is echt om je maximaal te inspireren én te activeren om ook zo’n VRIJ leven te creëren, waarin je aligned onderneemt (in lijn met de grootsheid die je wérkelijk bent), je kunt werken waar en wanneer je dat wilt en je een magneet voor klanten wordt, zodat je ook MEGA impact kunt maken.

Maar… Dan moet je wel ook 1 ding doen:

AANWEZIG ZIJN!

Want heel eerlijk, met alleen een inschrijving verandert er niks in je leven.
Dat zou wel heul makkelijk zijn. En als het zo makkelijk zou zijn, zou iedereen wel vrij leven. En daaatt… is nou nog niet het geval.

So be there.

Niet half.
Niet misschien.

Maar JAAA! TUURLIJK!

Zorg dat je toegewijd bent, ga ALL IN. Dat gaat namelijk alles voor je veranderen.

Dan:

Let’s strengthen the frequency of Freedom en laat zien op social media dat je meedoet met deze toffe Challenge!

Op Instagram deel ik veel tips en inzichten over het creëren van een (online) aanbod dat volledig aligned is met jou, Praktische online marketing tips persoonlijk leiderschap en krijg je dagelijks een kijkje in mijn vrije leven (met alle shit en shine die daarbij komt kijken).

Volg je me al op Instagram? 

Ik heb sowieso een prachtige Insta Story Template voor je gemaakt om te kunnen delen. Tag mij erin als je ‘m zo deelt op je stories!

Daar inspireer je anderen ook weer mee en versterk je je eigen aantrekkingskracht voor een vrij leven. Want dat wat je aandacht geeft, groeit.

Het is sowieso super leuk om ALL-IN te gaan de komende dagen. Dat gaat je zóveel opleveren!

Dus het stappenplan om voor nu te doen:

  1. Zet de datum & tijd van de Masterclass in je agenda
  2. Meld je aan voor de Speciale Infinite Freedom Facebookgroep
  3. Download de prachtige Insta Story Template
  4. Deel ‘m in jouw instagram stories
  5. En tag mij @kimrietvink

Heb je alle acties gedaan? Toppp!

Super fijn dat je erbij bent.

We gaan een mooi, inspirerend en bevrijdend avontuur beleven.

Ik heb zin om je dé sleutel tot een VRIJ leven aan te reiken, zodat je Aligned kunt ondernemen op JOUW voorwaarden, terwijl je MEGA impact maakt met een succesvolle online business. En je kunt gaan werken waar- en wanneer je dat wilt, terwijl je zoveel mogelijk mensen inspireert met jouw passie en Tónnen verdiend.

Tot snel!

Liefs,
Kim

P.S. Hou je inbox goed in de gaten. Alle mails die beginnen [De sleutel] hebben te maken met de Masterclass. Dus open die e-mails allemaal zodat je geen belangrijke informatie mist.

CUT THE crap AND
manifest YOUR DREAMS