VERLANG JIJ NAAR
ultieme VRIJHEID?

Millionaire Mind Masterclass

Exclusieve kans!

Dit was zó enorm waardevol! Kim heeft me enorm geïnspireerd. Ze heeft zo ontzettend veel te bieden, en wat ben ik blij dat ik dit van haar heb mogen ontvangen!”

– Francien Everts

Verlang jij er naar om:

Éindelijk in overvloed te kunnen leven, zonder geldstress?

Te kunnen doen wat je maar wilt, waar, wanneer en met wie je dat wilt?

Hoe zou het zijn als jij ultiem vrij leeft en ook maximaal bij kunt dragen aan een mooiere wereld?

Dat zou geweldig zijn toch?

JA! JA! JA! Geantwoord?

TOF! Dan moet je je ZEKER aanmelden voor deze Millionaire Mind Masterclass! Dit is een exclusieve kans waarin ik jou stap voor stap mee neem hoe ook jij een ultiem vrij leven kunt realiseren én deel ik mijn persoonlijke ervaringen van de Millionaire Mind Intensive.

Ik deel de meest gemaakte fouten waardoor je nu nog niet vrij leeft EN wat je daaraan kunt doen!

Het toffe is dat de stappen relatief eenvoudig zijn!

Ontzettend fijn webinar! Vooral de fijne energie vond ik zo ontzettend fijn! Ik weet zeker dat Kim een goede coach voor mij is! 

– Rianne van Tuijl, businesscoach

ervaringen van heldinnen

“Wat een originele masterclass, lekker interactief, heel fijn en leerzaam! Kim doet net alles even iets anders en dat zorgt voor verrassende elementen, i like it! Goede vibe tijdens de Masterclass en tijd om vragen te stellen. Ik zie nu in dat ik het waard ben om geld aan uit te geven én weet wat ik kan doen om de Wet van Aantrekking zo optimaal mogelijk te ‘gebruiken’!”

Lisa van den Brink
Lifecoach voor ADHD’ers met een Burnout

“Dit was zó enorm waardevol! Kim heeft me enorm geïnspireerd. Ze heeft zo ontzettend veel te bieden, en wat ben ik blij dat ik dit van haar heb mogen ontvangen! Ik ben nog he-le-maal aan het bruisen, het was zo’n fijne, waardevolle en inspirerende masterclass! Blijf alsjeblieft zo door gaan, je hebt zo veel te bieden! Daar mogen nog heel veel mensen de vruchten van plukken!”

Francien Everts
Project leider

“De Masterclass is, net zoals alles wat Kim aanbiedt, heel waardevol. Ze laat je nadenken over dingen waar je anders niet over nadenkt, maar die wel super belangrijk zijn om te kunnen groeien. Ze zet echt aan tot actie en gaat voor resultaat.

De Masterclass creëert focus op de dingen waar jij actie op moet ondernemen, het maakt niet uit waar je staat, jij haalt er de voor jou nodige inzichten en actiepunten uit. Deze Masterclass heeft sowieso een positieve impact op jouw moneymindset!”

Carolien Manneke
Hospitality trainer

over kim

I practice what I preach

“Nadat ik jarenlang als sales- en event manager had gewerkt, raakte ik mezelf volledig kwijt. Onbewust was ik mezelf voorbij gelopen met flink overgewicht, onzekerheid, futloosheid en een heftige burnout als resultaat. 

Ik besloot het roer om te gooien en begon een nieuw avontuur. Ik ging volledig terug naar mijn kern, zocht antwoorden in de stilte en kwam erachter dat alles wat ik nodig heb, al in mij zit. Ik ben super spiritueel en een zakenvrouw tegelijk. Jep, dat kan! 

Dankzij de lessen die ik leerde in diverse coachtrajecten, opleidingen, workshops, seminars en reizen, lukte het me om in 2 jaar tijd:

20kg af te vallen

te herstellen van een heftige burnout

zei ik (tegen alle adviezen in) mijn baan op

en succesvolle online coachpraktijk op te zetten waar ik nu vrij van leef!

Het is mijn missie dat alle vrouwen een gelukkig en vrij leven kunnen creëren met een succesvol eigen bedrijf. En dan niet alleen maar knallen, maar juist de balans tussen mannelijke- en vrouwelijke energie is ontzettend belangrijk.

Het is mijn kracht om mensen in beweging te krijgen; dat ze echt gaan DOEN wat ze willen. Cut the Crap and Chase your Dreams is dan ook mijn motto. Ben jij er klaar voor om een gelukkig en vrij leven te creëren, met een succesvol eigen bedrijf? Ontwaak dan nu de Heldin in jezelf en meld je aan voor de Online Millionaire Mind Masterclass!

Ben jij er klaar voor een Ultiem vrij leven? Meld je dan nu aan voor de Millionaire Mind Masterclass

Datum & Tijd: Binnen 15 minuten in jouw inbox!

Dus je kunt DIRECT aan de slag!

Duur: 120 minuten, maar liefst 2 uur dus! 

Locatie: Online, so anywhere you want

Wat je o.a. kunt verwachten:

Heel veel waarde! Ik ga Life Changing modellen voor succes en vrijheid met je delen!

Mijn GROOTSTE inzichten van de Millionaire Mind Intensive!

Healing van belemmerende overtuigingen rondom geld en rijkdom

Het proces van manifestatie

Hoe je de Wet van Aantrekking vóór je kunt laten werken!

Hoe jij jouw geld kunt managen en daarmee het Universum kunt laten zien dat je ready bent for more!

De cruciale stappen om een gelukkig en vrij leven te creëren, met een succesvol eigen bedrijf!

Eenmalige investering

Geen 497,-

maar nu slechts:

19,-

 excl. btw

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Na je aanmelding voor de Masterclass ontvang je regelmatig gratis tips en inspiratie om je dromen te realiseren. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Zoals de reiger ons overbrengt vanuit het Universum:

“Make a stand for what you believe in and do what feels right, in spite of any judgement or disaproval from others”

CUT THE crap AND
manifest YOUR DREAMS