Yes! Je bent erbij, welkom

Gefeliciteerd! You’ve Joined the Infinite Journey!!

Ik ben suuuuper excited voor je ‘cause this is only the beginning.
Much more magic to come!

En echt, mijn grootste cadeau aan jou, is dat ik VERWACHT dat je SUCCESVOL wordt!

Je ontvangt zo direct per mail de nodige informatie over Infinite (check desnoods even je spam folder en voeg ons mailadres toe aan je contacten, dan weet je dat je geen mail mist). Lees deze mails goed door en doorloop de stappen, zodat je optimaal gebruik kunt maken van alle trainingen en de coaching .

En de eerste stappen ga je nu gelijk zetten:

  • Zet de data van de Infinite calls, die je terugvindt in de mail, meteen in je agenda.
    I can’t wait!!
  • Vraag toegang voor de Infinite Community via deze link.
  • Ik leer je graag beter kennen en de rest van de community ook! Stel je daarom voor in de groep. Super leuk, ik kijk naar je uit!
  • Download deze afbeelding, deel op Instagram dat je meedoet met Infinite en tag mij (@kimrietvink). Nadat de deuren sluiten, kiezen we een winnaar voor een mega toffe prijs.

In de mail vind je ook jouw inlog met toegang tot de academy. Je kunt gelijk starten! Je ontvangt ook een mail met hoe je jouw journey begint. Een guide door de talloze cursussen, masterclasses en lessen die op je wachten in de academy!

It's an honor to be your guide!

Dit krijg je allemaal:

#1
7+ modules verdeeld over dé 3-KERN thema’s: Money, Business & Freedom, die er voor zorgen dat alles wat je nu denkt te weten over het shiften van 1:1 naar een schaalbaar aanbod en het creëren van een VRIJ leven op jouw voorwaarden, volledig op z’n kop gaat zetten. De modules helpen je stap voor stap om je aanbod concreet vorm te geven, op een manier dat het bij JOU past. Je leert marketing zó te creëren dat het authentiek, LEUK en zeer winstgevend is. Zodat je ook moeiteloos klanten aantrekt, die er klaar voor zijn om van je te kopen!

#2
50+ trainingsvideo’s, die je ook simpelweg stap voor stap gaat volgen (net als een ikea handleiding ;)) zodat je met focus en helderheid jouw aanbod concreet en aligned maakt, makkelijk op kunt schalen en zo meer gaat verkopen op een consistente basis. 

#3
10+ Unieke healings op gebied van Money, Business & Freedom. Deze helpen jou om blokkades op jouw weg eenvoudig op te ruimen, zodat je moeiteloos doorgroeit en Geld in steeds grotere getalen naar je toe stroomt, terwijl jij je vrijer en vrijer voelt.

#4
7+ Masterclasses (o.a. over aanbod creatie, ads, Human Design en Money Management), die elke online ondernemer nodig heeft om SNEL vorm te geven aan een schaalbaar aanbod dat volledig bij JOU past. En op zo’m manier ingericht dat het jouw VRIJE leven ondersteunt. Waarbij we zorgen dat je de exacte stappen hebt zodat je geen one day fly bent, maar duurzaam succesvol, winstgevend én VRIJ.

#5
8 LIVE Infinite Breakthrough groepscoachingsessies met Kim om de support, helderheid en antwoorden te krijgen die je nodig hebt. 

#6
9 maanden lang toegang tot de Infinite Member COMMUNITY met 36 weken online support van onze super community managers. Krijg antwoord op je al je vragen en verbind met gelijkgestemde, GEWELDIGE ondernemers in onze COMMUNITY!

#7
8 Deep Dive Q&A’s waarvoor jij al jouw vragen kunt stellen en die Kim persoonlijk beantwoordt. 

En last but not least lees je in de mails ook alle informatie over de bonussen die jij ontvangt!

Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

BONUS #4 (THURSDAY ONLY)

Passive Income Workshop

In deze online workshop leer je dé strategie waarmee je een passief inkomen kunt creëren vanuit je business. Ik neem je stap voor stap mee achter de schermen en laat je EXACT zien hoe ik mijn MasterFunnel gemaakt heb, die al TONNEN én de allerleukste klanten opgeleverd heeft.

Dankjewel dat je er bent.
Dankjewel voor wie je bent.
Ik zie je.
En ik wens je heel veel liefde, succes, groei, vrijheid en plezier toe.

Enjoy the Infinite Journey 🤍

Liefs,
Kim

p.s. En je krijgt ook nog een mailtje van mij waarin ik je hulp vraag voor iets heel belangrijks. Houd je inbox dus in de gaten alsjeblieft en reageer meteen even op de mail. Dankjewel alvast!

p.p.s. mocht iets niet duidelijk zijn, mail dan even naar contact@kimrietvink.nl. Het team zit voor je klaar!

Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach