Yes! Je bent erbij, welkom

Dankjewel en gefeliciteerd dat je de stap gezet hebt om je aan te melden en dat je daarmee direct in jouw Infinite Potential gestapt bent!!

Ik ben suuuuper excited voor je ‘cause this is only the beginning.
Much more magic to come!

Je ontvangt dadelijk per mail de nodige informatie over Infinite (check desnoods even je spam folder en voeg ons mailadres toe aan je contacten, dan weet je dat je geen mail meer gaat missen). Lees deze mails goed door en doorloop de stappen, zodat je optimaal gebruik kunt maken van alle trainingen en de coaching en je dus jouw Infinite Potential ook echt kunt gaan unlocken!!

En de eerste stappen ga je nu gelijk zetten:

  • Zet de data van de Infinite calls, die je terugvindt in de mail, meteen in je agenda. I can’t wait!!

  • Vraag toegang voor de Infinite Community via deze link.

  • Ik leer je graag beter kennen en de rest van de community ook! Stel je daarom voor in de groep. Super leuk, ik kijk naar je uit!

  • Download deze afbeelding, deel op Instagram dat je meedoet met Infinite en tag mij (@kimrietvink). Elke maand kiezen we een winnaar voor een méga toffe prijs!

In de mail vind je ook jouw inlog met toegang tot de academy. Je kunt gelijk starten! Je ontvangt ook een mail met hoe je jouw journey begint. Een guide door de talloze cursussen, masterclasses en lessen die op je wachten in de academy!

Join the Journey NU

Dit krijg je allemaal:

√ 7+ modules verdeeld over dé 3-KERN thema’s: Money, Business & Freedom, die er voor zorgen dat alles wat je nu denkt te weten over het creëren van een VRIJ leven met een succesvolle online business, waarin je meer impact maakt en consistent meer omzet manifesteert, volledig op z’n kop gaan zetten, zodat je een vrij leven op JOUW voorwaarden gaat creëren, wél consistent klanten- en omzet aantrekt en MEGA impact kunt maken.

√ 50+ trainingsvideo’s zodat je volledige stappenplannen hebt, die je ook simpelweg stap voor stap gaat volgen (net als een ikea handleiding ;)) zodat je met focus en helderheid jouw aanbod concreet en aligned maakt, makkelijk op kunt schalen en zo meer gaat verkopen op een consistente basis.

√ 10+ Unieke healings op gebied van Money, Business & Freedom op jouw weg in de creatie van een Ultiem Vrij leven blokkades eenvoudig opruimt, zodat je moeiteloos door blijft groeien en Geld in steeds grotere getalen naar je toe stroomt, terwijl jij je vrijer en vrijer voelt.

√ 7+ Masterclasses die elke online ondernemer nodig heeft om een VRIJ leven te creëren op JOUW voorwaarden, met een schaalbare online business, zodat je MEGA impact kunt maken en meer toffe klanten aantrekt terwijl jij alleen nog doet wat je leuk vindt.

√ 8 LIVE Infinite Breakthrough groepscoachingsessies met Kim om de support, helderheid en antwoorden te krijgen die je nodig hebt.

√ 9 maanden lang toegang tot de Infinite Member Community met 24 weken online support van onze super community managers. Krijg antwoord op je al je vragen en verbind met gelijkgestemde, GEWELDIGE ondernemers in onze Community

√ 8 Deep Dive Q&A’s waarvoor jij al jouw vragen kunt stellen en die Kim persoonlijk beantwoordt.

En last but not least lees je in de mails ook alle informatie over de bonussen die jij ontvangt!

BONUS #1

EEN TICKET voor het onvergetelijke Event UNITE!

Jij, als Infinite member krijgt een ticket voor het TOFSTE event in de branche: UNITE! Dit is een kans om LIVE verbinding te maken met Kim, je hogere jezelf en geweldige andere ondernemers. Zodat je vanuit nieuwe, high frequenties doorbraken gaat realiseren in je bedrijf.

BONUS #2

Kant en klare TEMPLATES!

Dit zijn volledig uitgewerkte, stapsgewijze processen, voor het opbouwen van je online business, een schaalbaar aanbod, een passief inkomen en het creëren van een financieel vrijer leven.

BONUS #3 [ALLEEN ALS JIJ JE BINNEN 24U AANMELDT!!!]

Een 1 op 1 LIVE ZOOM sessie met een van onze Infinite Coaches.

Say what?! YES! Naast de Infinite groepscalls die Kim live verzorgt en de Q&A sessies, krijg jij, wanneer je je nu aanmeldt voor Infinite een 1 op 1 zoomsessie cadeau waarin er nog meer persoonlijke aandacht is voor jou, jouw proces en jouw vraagstuk. Zodat je een extra stok achter de deur hebt om stappen te blijven zetten en met meer focus, vertrouwen en plezier jouw ultiem vrije leven creëert mét die succesvolle online business. En je impact gaat maken op zoveel meer mensen!

Dankjewel dat je er bent.
Dankjewel voor wie je bent.
Ik zie je.
En ik wens je heel veel liefde, succes, groei, vrijheid en plezier toe.

Enjoy the Infinite Journey 🤍

Liefs,
Kim

p.s. En je krijgt ook nog een mailtje van mij waarin ik je hulp vraag voor iets heel belangrijks. Houd je inbox dus in de gaten alsjeblieft en reageer meteen even op de mail. Dankjewel alvast!

p.p.s. mocht iets niet duidelijk zijn, mail dan even naar contact@kimrietvink.nl. Het team zit voor je klaar!