Dagen
uren
Minuten
seconden

HEY Heldin, CUT THE
CRAP! HET IS tijd OM
HET TE GAAN doen!

Check de video voor een extra liefdevolle schop onder je kont en echt een MEGA kans!  (die slechts 30min geldig is!)

YOU ARE NOT GOING TO discover YOUR greatness IN YOUR comforzone!

SO CUT THE CRAP AND MANIFEST YOUR DREAMS!

Als je eerlijk bent,

Hoeveel gratis E-books heb je al gedownload en helemaal niets mee gedaan? Hoeveel podcasts heb je al geluisterd en ook niets mee gedaan? En hoeveel boeken heb je al gelezen, waar je niet echt iets mee hebt gedaan?

Veel he?

Ookal is mijn E-book superduper mega waardevol, ik weet ook dat nog nooit iemand écht succesvol geworden is door het downloaden van een E-book. Voor de creatie van een Ultiem Vrij Leven met een succesvolle business met betekenis is meer nodig dan dat. En dat besef jij je ook, toch?!

Gun jezelf de volgende stap, cut the crap en kom in ACTIE!

Herken je dat?

Je hebt allerlei ideeën met je eigen bedrijf, je bent enthousiast maar je mist de focus..

Je wilt zó graag gaan staan voor wie je werkelijk bent, echt gaan voor je eigen bedrijf, maar toch lukt het niet echt..

Er is veel te doen en je weet niet meer waar je moet beginnen, welke keuzes je moet maken en wanneer..

Je baalt ervan dat het je nu energie kost en het niet genoeg oplevert.. Gedachten als ‘gaat dit wel lukken?’.. ‘Ben ik wel goed genoeg?’ poppen regelmatig op.

Die standaard marketing dingen zijn niks voor jou. Je weet dat strategie nodig is, maar al dat gedoe vanuit je hoofd past helemaal niet bij jou!

Je weet weinig van marketing af en weet dus niet (zo goed) zo goed hoe je aan klanten komt.

Je bent klaar met hard werken! Je wéét dat het anders kan, dat zie je bij anderen, maar HOE DAN?!

Frustrerend he?

Hoe zou het zijn als…

Je focus hebt?! Dat je precies weet wát je moet doen, welke conconrete stappen je te zetten hebt om óók een gelukkig en vrij leven met een succesvol eigen bedrijf te creëren!

En stel je eens voor, dat je écht gaat staan voor wie je werkelijk bent! Fuck bescheidenheid, jij gaat voor GROOTS!

 Je wilt leven en ondernemen vanuit vertrouwen en wilt elke dag kunnen doen wat je het aller liefste doet: waar en wanneer jij dat wilt!

Je wilt vanuit spiritualiteit en strategie je business super goed gaan laten draaien! Leren hoe je moeiteloos klanten aan kunt trekken zonder een gladde verkoper te zijn.

Je wilt af van de belemmerende gedachten die je nu tegenhouden en bent toe aan een (liefdevolle) schop onder je kont!

Juist het spirituele spreekt je aan, je wilt EN de juiste strategie EN leren hoe je vanuit je hart kunt ondernemen.

Je wilt het lévende voorbeeld zijn voor jouw (toekomstige) kinderen en:

Je voelt de spanning in je buik voor dit nieuwe avontuur, maar ondanks dat kijk je er ook naar uit om stap voor stap te gaan DOEN!

Informatie zonder implementatie leidt tot frustratie.

DAAROM FOCUSSEN WE IN DEZE CHALLENGE OP DOEN!

Stap voor stap leer en implementeer je, zodat jij écht het gelukkige en vrije leven gaat manifesteren met een succesvol eigen bedrijf. Knallen met je business vanuit de juiste energie.

Dit levert de online Challenge je op:

focus

Geen wekenlange training, maar 4 MEGA waardevolle video’s waarin je stap voor stap SUPER HELDER krijgt welke concrete stappen jij te zetten hebt om óók een VRIJ leven te creëren met een succesvolle business met betekenis!

vertrouwen

Kom eindelijk af van je belemmerende overtuigingen om ‘niet goed genoeg te zijn’ en ga staan voor wie je werkelijk bent! Tijdens deze challenge krijgt jouw zelfvertrouwen een enorme BOOST zodat jij jouw licht groots kunt laten schijnen!

tools voor meer klanten

Bewezen strategieën vanuit een spiritueel oogpunt. Je krijgt dé 6 gouden marketing tips, zodat je direct aan de slag kunt met het moeiteloos aantrekken van klanten en het verhogen van jouw omzet!

high vibes

Als jij onderneemt vanuit de juiste energie, is een gelukkig en vrij leven met een succesvol eigen bedrijf véél dichterbij dan je denkt! Daarom heb je na deze challenge gegarandeerd Higher Vibes en kun je de Wet van Aantrekking voor je laten werken!

vrijheid

Het is niet voor niks de ‘Cut the Crap’ challenge: Doordat jij heel praktisch aan de slag kan en echt gaat DOEN, sluit je de challenge af met meer energie, volop inspiratie, meer focus, concrete acties en meer VRIJHEID!

Meld je nu aan voor de Cut the Crap Challenge

en krijg maar liefst 100,- korting!

Jouw investering is nu geen 127,-
maar slechts

27,-

ex btw

IT’S time TO CUT THE CRAP AND manifest YOUR DREAMS

FUCK BESCHEIDENHEID EN GA VOOR GROOTS!

Nog niet overtuigd?

Als jij je NU aanmeldt (voor echt een mini investering), ontdek je ook nog:

Wat je moet doen om jouw eerste omzet te draaien OF om jouw omzet te verdubbelen!

De 4 super simpele, maar cruciale stappen in de creatie van een gelukkig en vrij leven, met een succesvol eigen bedrijf

Hoe ik als spirituele, ambitieuze vrouw met energiebegrenzingen een vrij leven gecreëerd heb waarin ik kan werken waar, wanneer en met wie ik dat wil!

Hoe je vanuit spiritualiteit en strategie je business super goed gaan laten draaien!

Hoe je eindelijk vanuit de juiste energie kunt ondernemen en niet meer uit je hoofd, maar vanuit je hart!

Wat ik deed om in 5 dagen net zoveel om te zetten als in een heel jaar!

Praktische LIFE CHANGING tools om het vrije leven te creëren waar jij zo van droomt!

Hoe ook jij een Magneet voor Klanten kunt worden!

RICH PEOPLE CONSTANTLY LEARN AND GROW

poor people think they already know…

over kim

I Practice What I Preach!

Ik ben Kim Rietvink en inmiddels leef ik een gelukkig en Ultiem Vrij leven met een succesvolle (internationale) business met betekenis! Ik kan werken waar, wanneer en met wie ik dat wil. Ik werk maximaal 3.5e dag per week, heb alle tijd voor mijn gezin, zette in mijn eerste fulltime jaar als ondernemer 100.000euro om en schaalde dat binnen 7 maanden op naar 200.000euro in het jaar daarop.

Dat is echter niet altijd zo geweest. Nadat mijn vader overleed toen ik 6 was, groeide ik op het met idee dat je keihard moet werken om rond te kunnen komen. Ik geloofde oprecht dat een Vrij leven alleen voor mensen met rijke ouders was (en dat had ik niet).

Ik verstopte me achter een masker van eten, voelde me altijd anders en was vooral bezig met het pleasen van anderen. 

Nadat ik jarenlang flink overgewicht heb gehad, gooide ik het roer om en viel ik 20kg af. Toen crashte ik in mijn loondienst baan met een heftige burnout, daar herstelde ik in een jaar van en ondanks dat ik nog een lage energie had, startte ik (tegen alle adviezen in), mijn eigen bedrijf!

We zijn nog geen 3 jaar verder maar ik leef nu VRIJ! Ik heb meerdere vormen van passief inkomen, deel mijn eigen agenda in en verbeter de wereld op mijn unieke manier door spiritualiteit en business te combineren.

Hoe jij ook een VRIJ leven kunt creëren met een succesvolle business met betekenis, leer ik je in de Cut the Crap Challenge.

WAT ANDERE HELDINNEN ZEGGEN

“Dankzij Kim haar Tips en adviezen, heb ik onwijs veel  verschillende nieuwe klanten gekregen voor zowel coaching als Reiki.

Ze ziet en weet meteen waardoor je bedrijf nog niet verder groeit. Ze ziet waar de blokkade zit, wijst je daar op, geeft je een liefdevolle schop onder je kont en zorgt ervoor dat je er doorheen gaat, je crap cut en doorgroeit!

Selma

“Kim brengt het menselijke en spirituele aspect samen en maakt ondernemen op die manier een verademing voor je ziel. Ze geeft waardevolle informatie met nog waardevollere meditatie en visualisaties. Voor een ieder die business en spiritualiteit wil combineren, bij Kim ben je aan het juiste adres!”

Tessa

“Een van mijn grootste successen is dat ik meer geld durf te vragen aan mijn klanten en ook echt voel dat mijn coachingsprogramma het waard is! Ik heb meer energie en veel meer zelfvertrouwen in het ondernemen. Ik ervaar veel meer een ‘fuck bescheidenheid’ -instelling waarmee ik toffe dingen voor mezelf regel en het geld van meerdere investeringen heb terug verdiend!”

Anna

aanmelden

Dagen
uren
Minuten
seconden

Let op: Deze actie is zeer beperkt geldig
en komt hierna niet meer terug!

en krijg maar liefst 100,- korting!

Jouw investering is nu geen 127,-
maar slechts

27,-

ex btw

YOUR future DEPENDS ON THE action YOU take TODAY

So Cut the Crap and Manifest your Dreams!