Wil jij gaan staan voor wie je werkelijk bent?EN ben je Klaar om GROOTS te gaan ondernemen?

 

Word een magneet voor klanten

Voor Heldinnen die écht willen knallen met hun business, in verbinding met zichzelf en het grotere geheel 🚀

Herken je dat..

Je droomt ervan om te kunnen leven van wat dat je het allerliefste doet: een bewuste bijdrage leveren aan het geluk op deze wereld, maar…

Diep van binnen wil je zó graag gaan staan voor wie je werkelijk bent en er écht voor gaan, maar toch houdt iets je tegen.

Je baalt ervan en het frustreert je dat je het wel wéét, maar dat het niet lukt!

Je vindt het lastig om prioriteiten te stellen, er moet zoveel gebeuren, waar moet je beginnen?

Je rent jezelf makkelijk voorbij, de mannelijke energie overheerst en je zou zo graag die zachte, vrouwelijke energie ook wat meer toelaten. 

Je omgeving is ook niet echt supportive… Jij wilt GROOTS dromen en gaan doen, maar zij spreken continu hun twijfels uit, waardoor jij ook regelmatig twijfelt.

Hoe zou het zijn als..

Je écht gaat staan voor wie je werkelijk bent?

Je vanuit vertrouwen, jezelf gaat laten zien aan de wereld en dat je vrij kunt gaan leven van wat je het allerliefste doet?

Hoe zou het zijn als je vanuit rust kunt ondernemen? Als je meer orde hebt en een betere balans tussen de mannelijke- en vrouwelijke energie?

Hoe zou het zijn als jij weet wat je moet doen, welke stappen je te zetten hebt? Dat het zo helder is, dat je het echt alleen nog maar hoeft te doen? 

En dat je het niet alleen hoeft te doen, maar dat je iemand hebt die je persoonlijk begeleidt én dat je een motiverende groep, met een fijne energie om je heen hebt?

70% van de onderneemsters stopt binnen 3 jaar met hun bedrijf…

Je wilde voor jezelf beginnen omdat je verlangde naar vrijheid: Zelf je tijden indelen, zelf bepalen waar en wanneer je werkt en elke dag kunnen doen wat je het aller liefste doet, toch?

Maar nu de realiteit.. Je bent met van alles en nog wat bezig, je bent het overzicht kwijt en je wilt het wel maar echt resultaat zie je niet. 

Je hebt moeite met klanten vinden, vindt verkopen lastig (of eng),  je bent streng voor jezelf en er poppen continu vragen op als ‘ben ik wel goed genoeg’, ‘ben ik het wel waard’, ‘wie zit er nu op mij te wachten’. 

Het vuur dat in je brandde toen je begon, lijkt langzaam te doven…

Maar hey! Overvloed is jouw geboorterecht. Ook jij verdient die vrijheid waar je zo naar verlangt! Tijd om het anders te doen, tijd om een magneet voor klanten te worden!  

Word een magneet voor klanten!

Volledig 12-weeks coachings programma

met coaching, stappenplannen én community

Coaching & Community

Je staat er niet alleen voor. Samen met mij én een gemotiveerde groep ga je stap voor stap aan de slag zodat je nu eindelijk echt gaat DOEN, vanuit de juiste energie.
Cool he?

Online traject

Waar je ook bent op de wereld, je kunt altijd en overal deelnemen. Alle trainingen en calls zijn online én kun je terugkijken (dus ook als je tussendoor op vakantie bent).

DOEN!

Dankzij dit traject ga jij écht DOEN. We maken concrete afspraken en ik houd je accountable.
Je maakt zelf en met jouw bedrijf die groei waar je naar verlangt. Meer energie, meer voldoening, meer omzet en meer vrijheid! 

Wet van Aantrekking

Leer werken met de Wet van Aantrekking, zodat je aan kunt trekken waar je zo naar verlangt. We heffen blokkades op waardoor je vrijer kunt leven en ondernemen.

De sleutel voor meer omzet

Je leert verkopen vanuit je hart! Hoe je je gevoel kunt combineren met handige methodes, zodat je gaat werken met de juiste klanten én daar leuk geld mee verdienen. 

Money Mindset

Je bent onderneemster dus geld is belangrijk! Het is daarom essentieel om een behulpzame money mindset te creëren dus dat gaan we doen. Uiteraard vanuit de juiste energie.

Time to shine

Je leert hoe je jezelf eenvoudig en vanuit vertrouwen zichtbaar kunt maken: Een handige strategie, gecombineerd met je gevoel. Niet meer verstoppen, maar time to shine! Goed voelen is the key!

Mannelijke- en vrouwelijke energie in balans

Mannelijke energie voor structuur en helderheid. Vrouwelijke energie om je intuïtie te laten stromen. Je leert ondernemen vanuit de juiste energie.

Wat levert dit programma nog meer op? 

✅ Focus 

✅ Zelfvertrouwen 

✅ Meer omzet

✅ Belangrijke lessen om te leren ondernemen vanuit de juiste energie

✅ Overvloed

Dit programma is niet voor jou als jij:

❌Niet bereid en in staat bent om in jezelf te investeren
❌Niet gelooft in de Wet van Aantrekking
❌Niet open staat voor meditatie en visualisatie
❌Niet zichtbaar wilt worden op Social Media
❌Klaagt

 

Dit programma is WEL voor jou als jij:

✅ Wilt gaan staan voor wie je werkelijk bent
✅ Meer geld wilt verdienen met dat wat je het allerliefste doet
✅Bereid bent om je eigen verantwoordelijkheid te nemen
om jouw leven en business te boosten
✅ De Wet van Aantrekking voor je wilt laten werken om de overvloed
aan te trekken waar je naar verlangt

✅ Bereid en in staat bent om in jezelf te investeren
✅ Echt wilt gaan DOEN waarvoor je hier op aarde bent
✅ Open staat voor feedback en iemand die je een spiegel voorhoudt
✅ Bereid bent om zichtbaar te worden op Social Media
 

Even praktisch 

op een rij

  • We starten op maandag 9 september (9-9-19)
  • We eindigen op zondag 1 december
  • Dat betekent 12 weken coaching! 
  • Alle coaching is online in een besloten omgeving
  • Ondersteuning met live Q&A’s, je krijgt dus mijn persoonlijke begeleiding
  • PLUS je maakt onderdeel uit van een gemotiveerde groep met fijne energie
  • Je krijgt de tools om een gelukkig en vrij leven te creëren met een succesvol eigen bedrijf
  • Je leert ondernemen vanuit de juiste energie

BONUS!

Als jij NU de Heldin in jezelf ontwaakt:

  • 14-daagse Cut the Crap training t.w.v. €147 excl. btw

❗️

Informatie zonder implementatie
leidt tot frustratie!

Daarom focussen we dit traject echt op DOEN! Je leert, implementeert en gaat dus echt stappen zetten om

jouw gelukkige en vrije leven te creëren met een succesvol eigen bedrijf.

En alles uiteraard vanuit de juiste energie ✨

❗️

Ervaringen van Heldinnen

“Ik had al zóveel geïnvesteerd in online programma’s, dat ik twijfelde of ik wel nog meer in mezelf moest investeren. Ik was toe aan een coach die me hielp om te gaan DOEN! Dankzij Kim bleef ik in beweging, ze hielp me eenvoudig door een aantal struggles heen en daardoor behaalde ik snel resultaat. Ik heb mijn plezier weer terug, heb ik onwijs veel tijd bespaard en mijn eerste betaalde Challenges al succesvol georganiseerd! Het fijne aan Kim vind ik dat ze zowel direct en to-the-point is, als dat ze zich heel goed kan invoelen. Daarnaast geeft ze je praktische handvatten zodat je elke keer precies weet wat je te doen staat.”

Margreet Feijten

Mindset- & Lifestyle coach

“Voordat ik startte met het coachtraject had ik last van uitstelgedrag en faalangst en ondernam ik steeds maar geen actie. Dankzij Kim heb ik veel meer zelfliefde, daadkracht en structuur en worden mijn dromen werkelijkheid!

Ik vond het ook super fijn dat Kim spiritueel is, met me mee dacht en me uit durfde te dagen zodat ik écht in actie kwam. Ze is een pittige, vrolijke en directe coach die je helpt om uit je comfortzone te stappen, zodat je stopt met twijfelen en ook écht gaat DOEN waar je van droomt!”

Fiona van Dijk

Componist, Singer Songwriter

“Ik twijfelde even of de investering het wel waard zou zijn en of ik het niet gewoon alleen moest doen. Ik ben blij dat ik er toch voor ben gegaan want ik weet ik weer helemaal wat me te doen staat en waarom ik hier op aarde ben!

Mijn nieuwe concept staat als een huis, heeft me al direct klanten opgeleverd en ik heb veel rust en vertrouwen voor de toekomst!
Daarnaast heeft de samenwerking met Kim me ook het vertrouwen gegeven dat ik expert ben in wat ik doe en dat ik daar voor mag gaan staan. Verder een hoop helderheid wat betekent dat ik vooral echt mijn missie kan volgen!”

Carlijn Appel

Dietist zonder dieet

Over Kim

“Practice what I Preach”

“Nadat ik jarenlang als sales- en event manager had gewerkt, raakte ik mezelf volledig kwijt. Onbewust was ik mezelf voorbij gelopen met flink overgewicht, onzekerheid, futloosheid en een heftige burnout als resultaat.

Ik besloot het roer om te gooien. Ik ontwaakte de Heldin in mijzelf en begon met persoonlijke ontwikkeling. Dankzij de lessen die ik leerde in diverse coachtrajecten, opleidingen (loopbaancoaching, transformatiecoaching en NLP), workshops, seminars en reizen, lukte het me om in 2 jaar tijd:

20kg af te vallen
✅te herstellen van een heftige burnout
✅zei ik (tegen alle adviezen in) mijn baan op
✅en startte ik mijn eigen bedrijf.

En met succes! Binnen een jaar tijd kan ik leven van mijn eigen bedrijf en kan ik elke dag doen wat ik het liefste doe.

Ik ging volledig terug naar mijn kern, zocht antwoorden in de stilte en kwam erachter dat alles wat ik nodig heb, al in mij zit. Spiritualiteit heeft mijn leven compleet veranderd en veel rijker gemaakt.

Het is mijn missie dat alle vrouwen een gelukkig en vrij leven kunnen creëren met een succesvol eigen bedrijf. En dan niet alleen maar knallen, maar juist de balans tussen mannelijke- en vrouwelijke energie is ontzettend belangrijk.

Ik besef me dat ik dat niet alleen kan realiseren en daarom coach ik anderen met liefde zodat zij óók kunnen gaan leven van hun missie en we daarmee samen de wereld mooier kunnen maken. Het is mijn kracht om mensen in beweging te krijgen; dat ze echt gaan DOEN wat ze willen. Cut the Crap and Chase your Dreams is dan ook mijn motto.” 

Ben jij er klaar voor om de Heldin in jezelf te ontwaken? Meld je dan aan voor de Heldinnen SummerBoost!

Jouw investering

}

Tijd

Het programma duurt 12 weken en uiteraard blijven de video’s beschikbaar zodat je er altijd op terug kunt vallen.

Kortom, een programma met Life time value!

Aandacht

We verwachten dat je voor 100% commited bent en ook bereid bent actief deel te delen in de community. “Geef wat je zelf wilt ontvangen”

Geld

De investering bedraagt slechts 997,- excl btw bij in 1x betaling. Betaling in 3 termijnen van 400,- per maand is ook mogelijk

Energie

Het is niet voor niks een MAGNEET traject, dus we verwachten dat je zin hebt om te gaan shinen!

Meld je aan

Eenmalige investering

Als jij je nu aanmeldt:

1497,-

750,- excl. btw

Z

In 3 maandelijkse termijnen

Als jij je vóór 19 juli aanmeldt:

600,-

300,- excl. btw per maand

Upgrade met 1 op 1 coaching

Al het voorgaande
+ 6 extra 1 op 1 coachcalls

4500,- excl. btw

Slechts 3 plekken beschikbaar

Veel gestelde vragen

Ik ga op vakantie, kan ik de modules / lessen op een later moment inhalen?

Ja zeker. Het programma en de coaching is online. Alles is terug te lezen en te kijken!

Heb ik na de 12 weken nog toegang tot het online gedeelte?

Ja! De content blijft sowieso tot eind 2019 beschikbaar, evenals toegang tot de groep.

Kan ik de upgrade met 1 op 1 coaching ook in termijnen betalen?

Ja, dit is mogelijk in 3 termijnen en alleen op aanvraag. Heb je hier oren naar, mail dan even naar contact@kimrietvink.nl met de strekking “Ik wil graag de Upgrade met 1 op 1 coaching en betalen in 3 termijnen”. Dan neem ik persoonlijk contact met je op. 

Klaar om te gaan staan voor wie je werkelijk bent?

Ontwaak de Heldin in jezelf en Cut the Crap and Chase your Dreams!