Wil jij sparren met like minded, spirituele en ambitieuze vrouwen?

Wil jij 2021 starten met FOCUS en een concreet plan?

Wil je helderheid en concreter invulling geven aan jouw (product) funnel / klantreis?

Ben je toe aan een BOOST van de juiste, motiverende energie?

Meld je dan nu aan voor de EXCLUSIEVE:

Spirituele Businessdag

live!

Exclusieve, LIFE CHANGING dag, voor zelfbewuste Heldinnen die schaamteloos ambitieus zijn en die VRIJ willen léven van hun bedrijf! 🚀

Herken je dat:

 Je wordt belemmerd door je eigen gedachten in de creatie van jouw vrije leven.  Belemmerende overtuigingen als ‘Ik kan het niet, ik ben het niet waard, wie zit er op mij te wachten’. Je weet dat het bla bla is, maar ergens voel je ze soms wel.

Je merkt dat je soms het vertrouwen in mijzelf mist én dat je het ‘HOE’ nog mist, wat je onzeker maakt.

Je betrapt jezelf steeds weer op excuses om maar niet te doen wat je echt wilt. En dat frustreert je! Je wilt het een maar doet het ander…

Je hebt soms het overweldigende gevoel van ‘er moet zoveel’. . 

Je vindt het lastig om prioriteiten te stellen, er moet zoveel gebeuren, waar moet je beginnen?

Hoe zou het zijn als..

Je een leven opbouwt waarmee je anderen helpt, financieel vrij bent en een gelukkig, overvloedig, gezond en spiritueel leven kan leiden met je gezin.

Je écht gaat staan voor wie je werkelijk bent? Stopt met die excuses, stopt met jezelf klein houden en eindelijk écht voor jouw GROOTSHEID gaat staan?!

Je jouw onderneming runt vanuit passie en plezier en waar je genoeg geld mee verdient om een gelukkig, gezond en vrij leven te leven.

Je je volledig vrij en vol vertrouwen voelt om alle ideeën die je hebt de wereld in te slingeren en hier een ultiem vrij leven voor jezelf mee te creëren.

Dat je leert spelen en dansen met het ondernemen in plaats van duwen en trekken vanuit je hoofd.

JIJ mag bepalen over wat je doet, wanneer je dit doet en waar je dat doet. Dat je genoeg geld hebt om dit allemaal te doen en hier ook anderen echt mee te helpen!

Je FOCUS hebt, helderheid, meer ZELFVERTROUWEN en concrete stappen om echt te gaan knallen met je business, zodat je dat Vrije Leven kunt creëren waar je zo naar verlangt?

 

Diep van binnen weet je best wel dat je iets waardevols te bieden hebt!

Jij wilt andere mensen helpen, toch?!

Oke, jij bent dus spiritueel en ambitieus en wilt anderen mensen helpen én je wilt daar goed geld mee verdienen (terecht!). Want je begrijpt dat hoe meer mensen je bereikt, hoe meer impact je hebt, hoe meer geld je kunt verdienen en hoe vrijer je kunt leven.

JA of JA?!

Besef jezelf: Om dat te kunnen creëren (en vol te houden), heb je wel de juiste mensen om je heen nodig! Als mensen hun twijfels uitspreken, ga jij ook twijfelen en blijf je steeds weer hangen. Terwijl als je je omringt met mensen die je upliften, die zorgen voor High Vibes, meer zelfvertrouwen en je motiveren om wél die drempel over te gaan, dan leef je veeeeel sneller VRIJ dan je ooit had bedacht!

Meld je daarom nu aan voor de Spirituele Businessdag LIVE!

Mijn events zijn normaal gesproken rond de 800,- maar voor deze editie geldt een speciale aanbieding zodat ook JIJ een VRIJ Leven kunt creëren met een succesvol eigen bedrijf!

Dit levert de
Spirituele Businessdag je op:

“Dit was echt een SUPER TOFFE dag!” – Fiona Spit

Z

FOCUS & Helderheid

Je krijgt stap voor stap SUPER helder wat je te doen staat, wanneer en waarom zodat je met een concreet plan naar huis gaat dat ook daadwerkelijk goed vóelt om te gaan doen!

Inspiratie & High vibes

We zorgen voor High Vibes deze dag en van daaruit ga je  sparren met gelijkgestemde vrouwen zodat je nieuwe inspiratie krijgt voor de concrete invulling van jouw business in 2021! 

Spirituele marketing

Bewezen strategieën, vanuit een spiritueel oogpunt. Doordat we meditatie en visualisatie inzetten, ga je vanuit een hele andere energie aan de slag om te knallen met jouw (upcoming six figure) business!

Verbinding & ACTIE!

Doordat je like minded vrouwen om je heen hebt, groeit je zelfvertrouwen en word je gemotiveerd om écht die volgende stappen te gaan zetten  in de creatie van jouw (financieel) vrije leven mét jouw succesvolle bedrijf!

We zorgen er uiteraard voor dat het event voldoet an de richtlijnen van het RIVM.

it’s your life

and it’s now or never!

So Cut the Crap and Chase your Dreams! 

Stel dat je over 3 jaar dood gaat, dan wil je alles gedaan hebben wat je wilde, toch? VRIJ leven, impact hebben, voldoening ervaren en het LEVENDE voorbeeld geweest zijn voor jouw kinderen..

Praktische details

 Datum: Dinsdag 12 januari 2021

Tijd: van 10:00u tot ong. 16:30u (houdt rekening met evt een half uurtje uitloop)

Locatie: Wormerveer

Eenvoudige voedzame lunch is inclusief

We zorgen er uiteraard voor dat het event voldoet an de richtlijnen van het RIVM.

Kim Rietvink

Over Kim

“Ondanks mijn lage energie, bouwde ik binnen 16 maanden een succesvolle, internationale coachpraktijk op”

Na de Hoge Hotelschool hopte ik van baan naar baan in de sales- marketing- en eventwereld, maar ik kon het nooit echt vinden. Ik voelde me anders dan collega’s, probeerde te voldoen aan verwachtingen van anderen en had totaal geen voldoening in dat wat ik deed. 

Ik droomde van een vrij leven, maar de realiteit was totaal anders: Ik had overgewicht, zat vast in een fulltime baan, was altijd moe, leefde achter een masker en belandde in een heftige burnout. 

“ik besloot het roer om te gooien en ging volledig terug naar mijn kern. Ik investeerde volle bak in persoonlijke-, spirituele en business ontwikkeling.

Events, retraites, coachingtrajecten, opleidingen.. Alles pakte ik aan om het niet meer alleen te doen en met de juiste guidance mijn vrije leven te creëren. En dat lukte!

In slechts 3 jaar tijd

Viel ik 20kg af
Herstelde ik van een heftige burnout
Zei ik (tegen alle adviezen in) mijn baan op
Bouwde ik een succesvolle online coachpraktijk waar ik nu vrij van leef!
Zette ik 100.00euro om in mijn eerste jaar als fulltime online ondernemer en verdubbelde ik dit naar 200.000euro omzet in de volgende 7 maanden

Niet door meer te werken, maar juist MINDER!
Daarnaast creëerde ik verschillende vormen van passief inkomen met mijn online business, trading en vastgoed.

Het is mijn missie dat alle vrouwen een VRIJ leven kunnen creëren met een succesvol eigen bedrijf en meerdere vormen van (passief) inkomen.

Ondernemen vanuit grootsheid

Energy can infect or affect you, so surround yourself with winners and you will win too!

Ervaringen van Heldinnen

“Ik heb nieuwe inspiratie om aan de slag te gaan, op een lichtere manier!”

– Maaike Lommerse

“Het was echt een super toffe dag!!” De Spirituele Businessdag heeft me nog meer duidelijkheid opgeleverd. Mijn core product was voor mij al duidelijk, maar mijn weggever en opt in product nog niet. Mijn pitch is ook weer scherper geworden! Wat voor mij het verschil maakte, is dat er andere startende ondernemers waren die met dezelfde dingen bezig zijn. Mijn allergrootste inzicht was dat ik eigenlijk al heel goed bezig ben en precies ben waar ik moet zijn. Ik mag veel meer vertrouwen op mijn eigen gevoel.
Kim is duidelijk en praktisch. Ze legt duidelijk uit hoe het werkt, maar begeleid je ook naar hoe het voor jou kan werken. Jouw eigen energie is namelijk belangrijk! Ik zou de training aanraden aan iedere vrouwelijke ondernemer die meer behoefte heeft aan fysiek sparren met andere ondernemers en verder uitdiepen van je eigen producten.

Fiona Spit

Coach voor middelbare scholieren

“De Spirituele Businessdag heeft mij inspiratie, vertrouwen in mijzelf en inzichten opgeleverd. Ik ken nu meer vrouwen die met dezelfde problemen lopen en weet dat er veel vrouwen zijn in mijn doelgroep die mijn hulp kunnen gebruiken. Daarnaast heb ik ook klanttaal verzameld en weet ik hoe ik mijn klanten beter kan aanspreken. Dat sterkt me.

De mogelijkheid om vragen te stellen aan Kim, kunnen sparren met anderen en echt LIVE feedback kunnen vragen heeft voor mij een verschil gemaakt.

Kim spreekt mensen persoonlijk aan en heeft aandacht voor jou als persoon. Ze weet echt je energie te verhogen, is empatisch en heeft mij echt even dat duwtje gegeven wat ik nodig had. Het is super belangrijk om te connecten met andere ondernemende dames, alleen al om te merken dat zij (gedeeltelijk) hetzelfde doormaken. Daarnaast is het super waardevol om andere dames te kunnen bevragen en met ze te kunnen sparren. Kim biedt veel waarde door te voelen wat je nodig hebt en die vragen te stellen die jou verder brengen. Ik zou deze dag zeker aanraden!

Jildau Sybesma

Passiecoach

“De Spirituele Businessdag heeft me weer even een boost in denken en business opgeleverd. Het was een dag met gelijkgestemden onder elkaar, het ervaren van andere invalshoeken en er waren momenten om te sparren!

Kim is lekker gek, geïnteresseerd en to the point. Haar enthousiasme en benadering zetten je echt even op een ander denkspoor voor wat betreft je business en je leven eromheen. De vraagstelling gaat dieper, maar maakt het tegelijkertijd makkelijker om stappen te maken. Ik zou deze dag dan ook zeker aanraden!”

Claudia Molegraaf

Opruimexpert

“Na de Spirituele Businessdag was mijn klantreis helder voor mijn herziene doelgroep en heb ik nieuwe inspiratie om verder aan de slag te gaan op een lichtere manier! Wat voor mij het verschil heeft gemaakt is de groep like minded vrouwen waar je de hele dag mee kunt sparren, delen en helen. Ik besef me nu dat ik het niet perfect hoef te doen maar dat ik mag spelen! Play!

Kim is een waardevolle coach die de vinger op de zere plek durft te leggen en je vervolgens verder ondersteunt naar waar je naartoe wil. Deze businessdag raad ik zeker aan! Heb jij behoefte aan helderheid, sparren en een fijne groep? Doen!”

Maaike Lommerse

Hormooncoach

Aanmelden

Er geldt voor deze editie een SPECIAAL AANBOD!

Omdat ik het jou ook zo gun om vrij te leven en met jouw de wereld wil verbeteren, is jouw investering nu slechts 297,- ex btw!

LET OP: Er zijn slechts beperkt plekken beschikbaar en VOL = VOL!

Z

Eenmalige investering

Nu geen 499,- maar slechts:

297,-

ex btw

What are you going to do today,

to make your future better?

Cut the Crap en meld je aan!