Infinite Freedom!

Ontdek De Sleutels tot een Vrij Leven op JOUW voorwaarden, zodat je Aligned kunt Ondernemen en je MASSIVE Impact maakt met jouw Online Business

Ontdek….

…hoe jij ook kunt gaan werken waar-, wanneer en met wie je dat wilt, zodat je zowel vanaf de bank, als op de mooiste plekken van de wereld, de impact kunt maken die je wilt!

…de strategie die je nodig hebt om je bedrijf online te laten groeien (voorbij die 6 figures!), zodat je vrijer kunt leven, terwijl je zoveel mogelijk mensen helpt (zonder er nog harder voor te hoeven werken).

…hoe jij weer de regie over je eigen agenda krijgt, zodat jij je alleen nog maar bezig hoeft te houden met dat wat je leuk en echt belangrijk vindt.

…hoe je meer impact kunt gaan maken met de belangrijke missie die je hier op aarde hebt op een manier die super FUN is en die je JOY en voldoening oplevert!

…hoe je je online aanbod kunt vormgeven en alignen met de persoon die jij geworden bent en waar je súper excited over bent!

Ontdek De Sleutels Tot Een Vrij Leven, welke ik jou ga onthullen in deze 3-daagse LIVE Challenge, zodat jij aligned kunt ondernemen op JOUW voorwaarden en massive impact maakt met jou succesvolle online business!

GRATIS.

Ik ben suuuuuper excited dus ik kijk er on-wijs naar uit om je bij deze LIFE CHANGING challenge te hebben!

Praktische details van de challenge:

LIVE sessie 1: Donderdag 14 september om 19:30u

Infinite Freedom
We beginnen deze eerste challenge dag meteen met een SJEBENG! Met als thema Infinite Freedom. Je gaat dé shift maken die er op korte termijn voor kan zorgen dat je door je groei plafond heen breekt en het VRIJE leven gaat leven waar je zo naar verlangt. En let op: NIET door harder te werken, maar wat je gaat ontdekken is hoe je deze doorbraak op een super LEUKE manier bereikt, die ook nog eens effortless voelt.

LIVE sessie 2: Dinsdag 19 september om 19:30u

Infinite Businessmodel
Nadat je de Freedom Shift heb gemaakt in de vorige challenge dag, gaan we op dag 2 aan de slag met het Infinite Businessmodel. Life Changing gaat het zijn, want je gaat ontdekken hoe je een bedrijf creëert waarmee je kunt werken waar-, wanneer- en met wie je dat wilt.

En op zo’n manier dat je het nooit zat bent en dat het voor altijd (Infinite) met je mee kan groeien. Zodat je MEER impact kan gaan maken op een manier die goed voelt voor jou, met een aanbod dat je oneindig (Infinite) op kunt schalen, je dus door je groeiplafond heen breekt en je Infinite Freedom niet tijdelijk is, maar voor altijd.

LIVE sessie 3: Donderdag 21 september om 19:30u

Infinite Money
De kers op de taart op deze derde en laatste challenge dag: Infinite MONEY! Want laten we eerlijk zijn, werken waar- wanneer en met wie je dat wilt is natuurlijk súper lekker, maar je wilt ook gewoon vrijheid in geld ervaren zodat je kunt kopen en doen wat je wilt, zonder op de prijskaartjes te hoeven kijken. En ik weet, het gaat jou niet in de eerste plaats om het geld op je bankrekening of die ‘K’s’, maar vooral om het gevoel van VRIJHEID dat meer geld je geeft. 

Dag 3 gaat je hierbij helpen. En… Het wordt magisch! Want op deze dag komt ook alles samen: het strategische én het energetische aspect van geld, zodat jij Ultiem Vrij gaat Leven op JOUW voorwaarden, MASSIVE Impact maakt met jouw Online Business en Geld in overvloed naar je toestroomt. 

En deze drie dagen zorgen daarmee ook voor alle generaties na ons, want door de stappen te zetten, word jij het levende voorbeeld voor jou (toekomstige) kinderen, dat alles in dit leven mogelijk is, als je er maar voor gaat!

Deelname is gratis!

Aaandddd, it’s going to be A-FREAKING-MAZING.

Echt, dit wil je niet missen!

Over Kim Rietvink

Al jaren run ik een succesvolle online business, ben ik gelukkig getrouwd, moeder van een geweldige dochter en woon ik met mijn gezin op Bonaire.

Ik ben hier op aarde om mensen te begeleiden in het transformeren van hun gedrag en overtuigingen op het gebied van Geld, Business & Vrijheid. Het is echt mijn passie en missie om anderen (jou!) te begeleiden in de creatie van jouw vrije leven!

Via online trainingen, masterclasses, social media events en retreats heb ik geweldige, gedreven ondernemers zoals jij mogen begeleiden om ook een Vrij leven te creëren, met een succesvol bedrijf, waarbij Geld in Overvloed stroomt en je Agenda zo Leeg mogelijk is.

Andere Heldinnen over Kim: