In slechts 3 jaar tijd verviervoudigde ik mijn omzet. 

En die K’s zijn leuk, maar hier ging nogal wat aan vooraf: 20kg afgevallen, hersteld van een heftige burnout en ondanks mijn lage energie zette ik binnen 16 maanden een succesvolle internationale online coachpraktijk op.

Gezond, slank, fit, moeder van een prachtige dochter, gelukkig getrouwd, een internationaal tonnen bedrijf; 

Ik ben het levende voorbeeld dat je én een succesvol onderneemster kunt zijn én een liefdevolle moeder én echtgenote én goed voor jezelf kunt zorgen. 

Het is niet of-of, dit leven is EN-EN!

Kim Rietvink

Graag neem ik je mee in mijn verhaal, zodat jij gaat zien dat een VRIJ leven met een succesvol eigen bedrijf ook voor JOU weggelegd is!

Welkom Heldin!

Met liefde deel ik mijn intense transformatie met je in onderstaande video. Lees je liever? Kan ook! 

Besef jezelf: ik leef nu vrij, maar dat is niet altijd zo geweest. Ik heb risico’s genomen, ben (meermaals) onderuit gegaan, keer op keer weer op gestaan en mijn eigen slogan inspireert me dagelijks: Cut the Crap and Manifest your Dreams!

Laat je inspireren door mijn verhaal en pik de motivatie eruit zodat jij óók grootser gaat geloven in jezelf, het universum en de mogelijkheid om alles te manifesteren in je leven wat je wilt. En dan: doe het.

Kim Rievink Spiritueel Businesscoach

Mijn vader overleed toen ik 6 jaar oud was.

Ik was volledig geconditioneerd dat ik nooit rijk zou worden…

Mijn moeder voedde mij en mijn broer alleen op en werkte keihard om voor ons te kunnen zorgen.  Mijn vriendinnen maakte mooie reizen, kregen merkkleding en reden in mooie auto’s. Wij moesten echter altijd op het prijskaartje kijken voordat we konden besluiten of we iets leuk vonden of konden kopen.Ik geloofde dat een vrij leven niet voor mij weggelegd was. Over mijn droomauto (de Audi A5 cabrio) zei ik letterlijk “dat is niet voor mensen zoals ik”. En over mijn droomhuis op de Veluwe: “dat doe ik wel in een volgend leven..”

Tijdens mijn pubertijd voelde me altijd anders dan de mensen waar ik mee omging en om maar niks ‘verkeerds’ te zeggen, ging ik eten of drinken. Mijn excuus was altijd: “Ja maar ik heb de Hoge Hotelschool gedaan” en “ik ben gewoon bourgondisch…

Ik leefde met een masker op…

Ik gooide het roer om en nog een keer..

Nadat ik 20kg afviel, belandde ik in een heftige burnout

Kim Rietvink businesscoach

Ik had me al die tijd anders gevoeld dan collega’s, probeerde te voldoen aan de verwachtingen van anderen (wat nooit lukte) en voelde niet dat ik iets bijdroeg aan een betere wereld (terwijl ik dat zo graag wilde!). Op een ochtend stortte ik onder de douche in en startte een enorme transformatie.

Ik ben een echte doorzetter en pakte alle hulp aan die ik kon krijgen. Ik had namelijk tijdens mijn afvalproces al geleerd dat ik het niet meer alleen moest doen.

Ik vond het spannend om geld aan mezelf uit te geven, maar deed ik het toch en flink ook: Programma’s, events en reizen van Michael Pilarzyck, Mathijs Bos, 365 dagen succesvol, deed een opleiding tot loopbaancoach, de NLP practioner, ging op Transformatie retraites (Robert Bridgeman) en ik vloog zelfs naar Bali voor een Transformatiereis.

Ik liet me niet meer leiden door geld,

Maar door mijn hart.

In Bali hakte ik de knoop door: tegen alle adviezen in, startte ik mijn eigen bedrijf. Van alle kanten hoorde ik: “Ja maar Kim, dat is keihard werken! Je bent nog niet volledig hersteld! Je gaat trouwen, dat kost ook veel geld! Je hebt vaste lasten! 

Maar eerlijk? Het kon me niks meer schelen. Ik besloot dat ik me NIET meer ging laten leiden door anderen of door geld, maar door mijn hart. En mijn hart schreeuwde dat het tijd was, tijd om de sprong te wagen en voor mezelf te beginnen!

So: I Cut the Crap and Manifest my Dreams!

Door alles wat ik al had meegemaakt, wist ik bij de start van mijn bedrijf meteen: dit moet ik niet alleen doen, ik ga investeren in een Businesscoach die al bereikt heeft wat ik wil bereiken én die me inspireert. Dat werden o.a. Ninke van der Leck, Tibor Olgers en Floortje Lopes.

Wat ook belangrijk was, was dat ik keer op keer besefte hoe belangrijk het is de juiste mensen om je heen zijn. Eerst dacht ik nog: “Maar HOE kom ik dan aan gelijkgestemde mensen om me heen? Ik ga toch niet betálen voor mensen? Dat is toch hoerig?”

k zag echter dat alle mensen die Vrij leefden met een succesvol eigen bedrijf, JUIST investeerde in de juiste mensen om zich heen, dus ik deed dat ook. Een van de belangrijkste beslissingen ever. 

Online zichtbaarheid vond ik mega spannend

Maar door stap voor stap te doen werd ik grootser en grootser!

Mijn business journey begon met een Lifestyle Facebookgroep waarin ik veel waarde deelde. Door een aantal simpele stappen had ik binnen 4 maanden al mijn eerste klanten en creëerde ik een succesvol online programma! Ik switchte daarna naar life- Loopbaancoach en ook daar had ik mega snel klanten.

maar ik leerde mezelf stap voor stap om over mijn angsten als ‘Ben ik wel goed genoeg? Wie zit er op mij te wachten? Er zijn al zoveel coaches, waarom zouden mensen naar mij luisteren? heen te komen.

Ik had een droom, een missie en ik wist dat ik er met angsten en twijfels niet zou komen. Ik moest het DOEN! Mijn slogan ‘Cut the Crap and Manifest your Dreams’ ontstond gaandeweg. Want 1 ding maakte het grote verschil: ik liet me niet stoppen, bleef investeren en pakte door!

 

Kim Rietvink businesscoach

Keiharde marketing strategie werkte niet voor mij..

Ik miste altijd het gevoel.

Daarom bleef ik ook investeren in energetische healings, spirituele cursussen, transformatieve reizen en het lezen van ontelbaar veel boeken.

Heel snel trok ik onderneemsters aan die ook een Magneet voor Klanten wilden worden. Ze wilden leren hoe ze, net als ik vanuit de juiste energie konden ondernemen, met FOCUS en hoe ze OOK een vrij leven konden creëren met een succesvol eigen bedrijf. Alle vrouwen wilden, net als ik, kunnen werken waar en wanneer ze dat wilden, een voorbeeld zijn voor hun (toekomstige) kinderen, een goed salaris verdienen én de wereld een stukje mooier maken, waarbij ze ook voldoende tijd hebben om met hun dierbaren door te brengen.
En misschien herken je dat wel?

Het Universum bracht zo alles voor me samen: Ik positioneerde mezelf als Spiritueel Businesscoach en creëerde ook mijn eigen succesvolle ‘Cut the Crap’ methode van waaruit ik vrouwen in 4 simpele stappen kon begeleiden naar een gelukkig en vrij leven met een succesvol eigen bedrijf.

 Business en Spiritualiteit kwamen hierin perfect samen!

Kim Rievink Spiritueel Businesscoach

Het geld stroomde moeiteloos: 

in mijn eerste jaar als fulltime online onderneemster, zette ik al 100.000euro om en schaalde door naar 250.000euro in mijn tweede jaar naar 400.000euro geaccordeerde omzet in 2021

Naast mijn persoonlijke coaching organiseerde ik workshops, draaide ik meerdere online programma’s, werd ik gevraagd als spreker en waren mijn Master Minds steeds uitverkocht!

Ik was wel regelmatig bang dat ik mijn succes niet aan zou kunnen, dat ik weer burnout zou raken. Maar door de vier juiste ‘Cut the Crap’ stappen te blijven zetten, werd het alleen maar makkelijker en schaalde ik mijn omzet zelfs op naar 250.000 in 2020 terwijl ik zwanger was én de hele wereld op slot ging én ik genoot van mijn zwangerschapsverlof met mijn prachtige dochter Evi Fé Rose!

Je kunt wel zeggen dat het een hele intense journey geweest is. Ik ben super ongeduldig geweest, heb van bijna al mijn vroegere vrienden afscheid genomen, heb me eenzaam gevoeld, onwijs veel geïnvesteerd, hard gewerkt, risico’s genomen en GROOTSTE stappen gezet.

Ik wist dat ik hier op aarde was voor een groter doel,

daarom hield ik vol.

Ik vertrouwde erop dat het Universum me zou leiden en dat ook ik, als ‘doodnormaal meisje’ ook een gelukkig en vrij leven kon creëren, met een succesvol eigen bedrijf. Een vrij leven creëren met een succesvol eigen bedrijf en meerdere inkomstenstromen, is niet moeilijk. Je moet het alleen wel DOEN. Je moet bereid zijn om risico’s te nemen, keuzes te maken en GROOT te durven dromen en doen. Met trots, liefde, grootsheid en helder licht kan ik oprecht zeggen:

Ik leef VRIJ!

Cut the Crap

and Manifest your Dreams! 

Ga direct zélf aan de slag met het creëren van JOUW vrije leven met een succesvolle business met betekenis. 

Bekijk hieronder wat ik voor je kan betekenen

Werk met mij

Persoonlijke Mentoring voor onderneemsters met een hoog ambitieniveau

Freedom Mentoring