PODCAST: zo creëer je een passief inkomen

De aanpak om mijn online ondernemersreis te combineren met healings was het beste idee ooit. Al jaren doe ik Tonnen omzet, waarvan meer dan 50% geautomatiseerd via mijn MasterFunnels komt.

En ik neem je graag mee hoe ik dat heb gedaan.

Maar eerst nog even goed om te weten:

  • In 2019 creëerde ik mijn eerste MasterFunnel. Ik zorgde ervoor dat alles geautomatiseerd werd waardoor ik binnen 5 maanden doorgroeide naar 100.000 euro omzet. Een geweldig resultaat dat ik behaalde, ongeacht mijn energieniveau (ik kwam net uit een burn-out).
  • In 2020 creëerde ik een nieuwe funnel, die ervoor zorgde dat ik doorgroeide naar 250.000 euro én maakte het het jaar daarop mogelijk om maar liefst 400.000 euro aan sales te doen.
  • In 2022 besloot ik te stoppen met mijn funnel. De slechtste keuze ooit. Mijn vijver droogde beetje bij beetje op en het aantrekken van klanten werd opeens veel moeilijker. Ik besloot 50.000 euro te investeren in privé mentoring van Internet Miljonair Eelco de Boer en:
  • In 2023 herstelde ik mijn funnel en veranderde ik mijn businessmodel: ik ging 100% over op het verkopen van online programma’s. Mijn agenda was leeg, ik werkte 3 dagen per week en groeide weer door.


Ik schrijf je dit omdat je je hebt aangemeld voor de Money Medicine Healing sessie en ik geloof dat jij hier echt veel aan zult hebben. Healing is namelijk 1 ding dat noodzakelijk is voor een vrijer leven, maar creatie is net zo noodzakelijk!

Daarom heb ik besloten om mijn volledige MasterFunnel strategie aan je uit te leggen. Van A-Z!

Ik blijf me namelijk verbazen dat niet iedereen hier mee aan de slag gaat. Een MasterFunnel is de efficiëntste en meest effortless manier om én groot impact te maken én veel (geautomatiseerd) te verdienen, ongeacht je energieniveau.

Dankzij een MasterFunnel kun je werken waar- en wanneer je dat wilt, met een relatief lege agenda en je loopt geen omzet meer mis als je door een transformatie gaat, of lekker op vakantie bent.

Let op: Een MasterFunnel is geen wondermiddel waarbij je met 1 zwaai van de toverstaf geld op je bankrekening krijgt. Ik heb veel ondernemers zien investeren in de duurste, meest complexe marketing funnel strategie in de hoop dat ze *poef* zo een paar Ton op hun bankrekening hebben staan. Terwijl ik zelf toch écht hard gewerkt heb om te zorgen dat ze zo succesvol zijn.

Dat betekent echt niet dat het moeilijk is.

In tegendeel. Als je de juiste strategie leert, kun je binnen 30 dagen jouw complete MasterFunnel hebben staan, zodat Geld geautomatiseerd naar je toe kan stromen.

Honderden ondernemers gingen je al voor met geweldige Wins als resultaat

Dus, hoe gaan we aan de slag?

Na je inschrijving krijg je direct een mailtje met toegang tot de uitgebreide Workshop. (Je bent niet verplicht om ‘m meteen te volgen, je houdt toegang, maar ik raad je wel aan om de workshop binnen 7 dagen te volgen omdat dit écht leven kan veranderen).

Je haalt het maximale uit deze workshop wanneer je:

  • Wilt kunnen werken waar- wanneer en met wie je dat wilt.
  • Een kennisondernemer bent: Coach, consultant, trainer, mentor, marketeer. Of actief bent in de dienstverlening; bijvoorbeeld een kapper, masseuse of schoonheidsspecialiste die ook cursussen aanbiedt (of wil aanbieden)
  • Zoveel mogelijk mensen wilt helpen met jouw aanbod, maar niet door nóg harder te werken.
  • Je een meer geautomatiseerde stroom van inkomsten wilt, in plaats van steeds zichtbaar te moeten zijn op social media of zware lanceringen moet doen.
 

Deze MasterFunnel Magic workshop zit normaal gesproken alleen in mijn Signature Programma Infinite waarvan de investeringen duizenden euro’s bedraagt, maar omdat ik vind dat iedereen deze MasterFunnel strategie moet kennen om zo een VRIJER leven te kunnen creëren en meer impact te kunnen maken op de wereld, heb ik besloten om de workshop ook los aan te bieden voor 111,-

Ik heb ook een podcast voor je opgenomen zodat je nog meer kan voelen wat dit precies inhoudt (zie onderaan deze pagina)

Schrijf je nu in en je krijgt nu maar liefst 5 EXCLUSIEVEBONUSSEN:

BONUS #1
The Golden Template, waardoor je na de workshop op een concreet stappenplan hebt, op 1 A4, wat je alleen maar hoeft te volgen om binnen 30 dagen jouw Funnel te bouwen, een geautomatiseerd (passief) inkomen te verdienen en je investering terug te verdienen.

BONUS #2
Mijn short video training: Wat moet er in je gratis weggever, betaalde training en e-mailfunnel?

BONUS #3
De training ‘Zo creëerde ik mijn winstgevende online programma’s’

BONUS #4
Short video: Zo schrijf je e-mails die mensen raken én geld opleveren

BONUS #5
The Making Off – Zo maak je een online Cursus die je TONNEN oplevert

Via deze link kun je je inschrijven voor deze MEGA TOFFE workshop MasterFunnelMagic (en kun je jouw eigen Tonnen funnel maken)

Besef jezelf:

Een vrij leven overkomt je niet.
Je creëert het.
Start nu.

I’m in!

Liefs, 
Kim