First Class Master Mind

Exclusief traject voor zelfbewuste en ambitieuze vrouwen die ongegeneerd hun GROOTSE dromen willen realiseren!

Je bent onderneemster en jij bent op zoek naar:

 Een plek waar je ongegeneerd jouw GROOTSE doelen kunt delen

Een groep waardoor je geuplift wordt om met jouw doelen aan de slag te gaan én te blijven!

Je verlangt naar een VRIJ leven, waarin je kunt werken waar, wanneer en met wie je dat wilt.

Maar naast dat werk óók gewoon kunt kopen wat je wilt, gewoon omdat het kan

Daarnaast wil je:

Moeiteloos je ideale klant aantrekken, die makkelijk JA zeggen tegen jouw aanbod

Je wilt ook leren hoe je op de juiste manier jouw ideale klant aan kunt spreken, zonder dat je opdringerig overkomt. 

Je wilt gelijkgestemde mensen om je heen, waar je van kunt leren, maar die ook zeker van jou kunnen leren!

Als laatste wil je een voorbeeld zijn voor je kinderen (later). En niet iemand die ‘zegt’ dat zij hun dromen moeten najagen, maar je wilt het LEVENDE voorbeeld zijn!

Herken jij jezelf in bovenstaande?

Dan is de First Class Master Mind voor jou!

Dit kun je verwachten:

Persoonlijke begeleiding + GROEP!

Je staat er niet alleen voor! Samen met mij en een gemotiveerde groep Heldinnen,  ga je stap voor stap aan de slag zodat je  écht dat vrije leven gaat creëren waar je zo naar verlangt. Ik spiegel je met liefde, ben jouw stok achter de deur en zorg dat jou blinde vlekken zichtbaar worden zodat je razendsnel groeit. 

De 'hoe dan' wordt helder

Ondernemen is een systeem: Door de juiste stappen te zetten, trek je moeiteloos je ideale klanten aan, schrijf je wervende teksten als een pro, word je expert in jouw niche en kun je écht gaan knallen met je business vanuit de juiste energie!

Cut the Crap!

Weg met de belemmerende overtuigingen en angsten! Samen zorgen we er voor dat je (eindelijk) afkomt van je mentale blokkades.

Dit traject is als jij af wilt van “doe maar gewoon” en ONGEGENEERD jouw doelen wilt hale

Wet van Aantrekking

In de First Class Master Mind ga je dieper in op het werken met de Wet van Aantrekking. 

We combineren deze Universele Wet met eenvoudige BEWEZEN Marketing- en Sales strategieën; een unieke combinatie tussen spiritualiteit en business om in no time een VRIJ LEVEN te creëren. 

Z

Focus & Vrijheid!

Je krijgt gegarandeerd meer focus zodat de tijd die je besteedt aan je bedrijf ook daadwerkelijk geld en klanten oplevert.

Daarnaast leer je efficient werken, want naast je business wil je ook lekker VRIJ leven toch?!  

Dit traject is alleen voor jou,

Als jij:

  Geen echte starter meer bent en de basis hebt gelegd

 Verlangt naar échte VRIJHEID in je leven, je business én je financiën

 Ambitieus bent en echt wilt gaan knallen met je business

 Een voorbeeld wilt zijn voor jouw (toekomstige) kinderen

 Openstaat voor spiritualiteit

 De verantwoordelijkheid neemt voor de creatie van jouw leven

 Je droombusiness wilt laten groeien en de wereld een stukje mooier maken

 Bereid bent om (meer) online zichtbaar te worden

 Crap wilt cutten en knopen door wilt hakken!

Over Kim

“Practice what I Preach”

Kim is het levende bewijs dat alles in dit leven mogelijk is, ongeacht hoe je opvoeding geweest is, of waar je vandaan komt. Haar vader overleed voor haar ogen toen ze 6 was en ze is, samen met haar broer, alleen door haar moeder opgevoed. 

Er was geen overvloed in het gezin en doordat Kim wel rijke vriendinnen had, dacht ze dat je alleen je eigen droom waar kon maken, als je rijke ouders had en die had zij niet…

Jarenlang heeft ze zichzelf verstopt achter een masker van eten, probeerde ze te voldoen aan de verwachtingen van anderen en raakte ze zichzelf volledig kwijt.  Onbewust was ze zichzelf, in de snelle wereld van de sales- en marketing, volledig voorbij gelopen met flink overgewicht, onzekerheid, futloosheid en een heftige burnout als resultaat.

Ondanks haar lage energie besloot ze het roer om te gooien. Ze investeerde onwijs veel om te ontdekken wat ik wél kon realiseren en lukte het om in 2 jaar tijd:

✅20kg af te vallen
✅te herstellen van een heftige burnout
✅Tegen alle adviezen in haar baan op te zeggen
✅een succesvolle internationale coachpraktijk op te bouwen!  

Kim is super spiritueel en een zakenvrouw tegelijk. Jep, dat kan! Ze leeft een heerlijk vrij leven en kan elke dag doen wat ze het liefste doet. Ze zegt: “Als spiritueel businesscoach begeleid ik vrouwen van over de hele wereld naar een gelukkig en vrij leven met een succesvol eigen bedrijf. Ik leer ze ondernemen van uit de juiste energie. Mijn kracht zit ‘m in het DOEN, samen met jou ervoor zorgen dat jij gaat doen waarvoor je hier op aarde bent. Cut the Crap and Chase your Dreams is dan ook mijn motto.”

Ervaringen van Heldinnen

Lees hoe deze zelfbewuste en ambitieuze vrouwen de First Class Master Mind ervaren hebben en wat het ze heeft opgeleverd. 

“Ik ben zo blij dat ik voor de Master Mind heb gekozen! Het heeft veel bijgedragen aan de groei van mijn bedrijf! Klanten weten mij ineens beter te vinden en ik ben enorm dankbaar dat ik steeds meer klanten bereik en mag helpen!

De Master Mind levert eigenlijk veel meer op dan ik van te voren dacht:  sowieso een stok achter de deur zodat ik stappen blijf nemen voor de groei van mijn bedrijf en voor mij als persoon maar De Master Minders zijn mijn business buddies geworden. Lieverds bij wie ik altijd aan kan kloppen als er wat is, maar die mij ook enorm inspireren en motiveren.

Heel handig, dat je ineens Master Minders kent die je gerust kunt bellen over funnels, facebook-ads, sales en ga zo maar door. Zo fijn! Ik had de Master Mind voor geen goud willen missen en ik raad de Master Mind echt aan iedere ondernemer aan!”

Laura Evers

Mindfullnesscoach

Ik was mijn ‘spark’ verloren en zag ik alleen nog maar beren op de weg. Door met Kim samen te werken kreeg mijn zelfvertrouwen een mega boost! Kim is to the point en rete eerlijk. Ze gaf precies de opdrachten die ik nodig had en ik maak nu keuzes voor mijzelf om mijn eigen energie hoog te krijgen en te houden!

Saskia Pruisscher

Creatief therapeut

“Ik heb JA gezegd tegen de mastermind, omdat graag mensen om me heen wilde waardoor ik mij begrepen voel, die me niet afremmen maar juist toejuichen, die weten waar ze het over hebben als ze me een oplossing aanreiken, die je stimuleren door hun eigen drijfkracht en enthousiasme, waarbij je ook je struggles kunt delen zonder gelijk het advies te krijgen beter te kunnen stoppen.
Ik heb een groep geweldige vrouwen gevonden binnen de mastermind, waar ik in korte tijd een bijzondere band mee heb opgebouwd!

Kim stelt de juiste vragen, waardoor jij zelf na gaat denken. Ze heeft de juiste tools om je te leren hoe vrij te leven. Ze denkt met je mee, durft groots te denken, haar energie is super fijn en na een dag of call met haar kom je vol enthousiasme weer thuis! Ik zou zeker de mastermind aanraden, het is super waardevol!!

Maartje Nieuwenhuis

Kinderopvang op locatie

“Ik wilde leren balans te krijgen in mijn beide bedrijven en ik zocht naar gelijkgestemde personen die ook hun business willen laten groeien maar niet alleen kijkend naar de strategieën maar ook naar jezelf. Ik besefte me dat als ik vastloop, mijn bedrijf dat ook doet.  

Dankzij de Master Mind heb ik een groep gigantisch fijne vrouwen die elkaar echt heel de wereld gunnen. We zijn elkaars grootste cheerleaders en met de coaching van Kim erbij, waaraan je alles kan vragen, maakt het een heel fijn en waardevol traject!

Ik raad de Master Mind aan, aan iedereen die wil groeien, het nu alleen probeert te doen en daarmee niet de juiste stappen zet die je zou willen zetten. Wanneer je met gelijkgestemden bent ga je sneller. Elkaars krachten bundelen is onwijs krachtig voor een goede groei met jouw business!

Sylvana Rietvink

Body & Mind transformer

Eigenlijk alles wat Kim aanbiedt, is heel waardevol. Ze laat je nadenken over dingen waar je anders niet over nadenkt, maar die wel super belangrijk zijn om te kunnen groeien. Ze zet echt aan tot actie en gaat voor resultaat!

Carolien Manneke

Hospitallity trainer

“Ik voelde dat dit het moment was voor mij om dieper in mezelf te duiken en sprongen te gaan maken op zowel persoonlijk als op businessvlak!. Ik besefte mezelf dat als ik mijn business naar een hoger niveau wilde tillen, ik andere slimme, lieve en sterke vrouwen om me heen nodig had zodat mijn bereik en bewegingsruimte vergroot werd.

Nu ik onderdeel ben geweest van de Master Mind, stap ik makkelijker uit mijn comfortzone en durf ik mezelf uit te dagen! Ik onderneem meer vanuit mijn hart, heb meer rust en ben dankbaar voor de dynamiek in de groep! Kim heeft een hele fijne energie en samen met de MasterMinders houdt ze me accountable zodat ik stappen blijf zetten!”

Danielle ten Cate

Eigenaresse Mauties Mama

Zo ziet het First Class Master Mind traject er uit:

Als blijkt dat je een match bent

 We starten met een groepscall waarin we de kaders van het traject schetsen, de waarden helder zijn en we accountability afspraken maken

 Het First Class Master Mind traject duurt 6 maanden  

 Je krijgt drie 1 op 1 sessies met Kim van 60 minuten, die je in kunt plannen wanneer jij dat wilt.

 Er zijn drie LIVE dagen waarbij we de band met de Heldinnen versterken en we de diepte in gaan: 80% Inner Work en 20% (sales- en marketing) Skillset

 Het traject is volledig gebaseerd op JOUW committment. Jouw doel, jouw resultaat!

 Je krijgt concrete opdrachten zodat je altijd precies weet wat je moet doen, hoe je iets aanpakt én we houden je accountable. No escape. Cut the Crap and Chase your Dreams!

 We vieren successen, want: Waar je op focus, GROEIT!

De investering

Traject = VOL! Vanaf januari 2021 weer nieuwe plekken vrij!

Eenmalige investering

alleen voor editie januari 2021:

10.000,- excl. btw

Z

In 6 maandelijkse termijnen

alleen voor editie januari 2021:

1750,- excl. btw per maand

Voel je de excitement en heb je interesse in dit traject?

Vraag een cut the crap sessie aan!

Daarin ontdek je:

 Of de First Class Master Mind is wat jij nodig hebt om ONGEGENEERD jouw doelen te delen én te behalen.

 Welke blokkades je écht tegenhouden om een VRIJ LEVEN te creëren

 Wat je nodig hebt om die obstakels te overwinnen 

 En als het klikt, en alleen dan, deel ik met je hoe jouw deelname aan de First Class Master Mind er exact uit kan zien.

We vragen je het intakeformulier in te vullen, waarna je hoort of je geselecteerd bent voor een gratis sessie.

“Kim is een zeer betrokken en doortastende coach. Ik zou haar dan ook aanraden bij vrouwen die op een spirituele en energieke wijze aan hun bedrijf en zichzelf willen werken. Vrouwen die hun visie scherp willen krijgen. Vrouwen die willen manifesteren!”

Francien Everts

Presentatrice

“De coaching heeft het me meer gebracht dan ik had durven hopen: Mijn week omzet is bijna verdubbeld, de relatie met mijn gezin is verbeterd en ik voel me beter dan ooit!”

Danielle ten Cate

Oprichter Mauties Mama

“Kim is een super fijn mens en een hele waardevolle coach. Ze denkt echt met je mee en combineert actiegerichtheid met spirituele energie. Die combinatie was echt uniek en maakte voor mij echt het verschil! Dankzij de coaching heb ik in een hele korte tijd mega stappen gemaakt en niet door harder te werken, maar vanuit de juiste energie!

Esther Slockers

Bariatrisch lifestylecoach

“Ik had geen idee welke kant ik op moest gaan met mijn business en was opzoek naar iemand waarmee ik stappen kon gaan zetten en dat is gelukt! Ik heb weer meer focus gekregen en verkoop mijn diensten veel beter!

Martine van den Berg

Oprichter Juf Tienie

Klaar om een vrij leven te creëren en te gaan knallen met je business?

 

Cut the Crap
and Chase your Dreams!