Wil jij op een Ton op de Bank en Tijd voor je (toekomstige) Gezin?

Geen zorgen meer om geld maar genoeg verdienen om Vrij te kunnen leven?

Een business waarmee je écht het verschil maakt in de levens van anderen?

En ben je opzoek naar de combinatie tussen business strategie en spiritualiteit?

Dan is de First Class Master Mind dé stap voor jou!

First Class
Master Mind

Exclusief groepstraject voor spirituele, ambitieuze onderneemsters die GROOTSE impact willen hebben, dromen van een tonnen bedrijf, bij willen dragen aan een betere wereld en die Ultiem VRIJ willen leven!

Je bent onderneemster en op dit moment ervaar jij:

 Dat je een groep ambitieuze vrouwen om je heen mist, waarmee je jouw grootste dromen ongegeneerd kan delen.

Je mist een stok achter de deur om nu eens echt de volledige verantwoordelijkheid voor jouw bedrijf te nemen en er echt volledig voor te gaan.

Je houdt jezelf nog klein en stapt niet écht in jouw grootsheid. Dat levert je regelmatig frustratie en soms ook verdriet op.

Je wilt je losmaken van je eigen smoesjes om jezelf klein te houden. 

Je wilt nu eindelijk écht met jouw bedrijf naar ’the next level’ en een Ultiem Vrij leven creëren, maar.. je hebt nog te weinig kennis en achtergrond van strategie en systemen die je daar bij kunnen helpen.

 Je ziet in dat je de juiste hulp nodig hebt om jouw GROOTSE droom te realiseren: een coach én een intieme like minded community. 

 

je bent op zoek naar:

Een plek waar je ongegeneerd jouw GROOTSE doelen kunt delen.

Een groep like minded spirituele, ambitieuze vrouwen waardoor je geuplift wordt om met jouw doelen aan de slag te gaan én te blijven!

Je verlangt naar een VRIJ leven, waarin je kunt werken waar, wanneer en met wie je dat wilt.

Maar naast dat werk  wil je óók gewoon kunnen kopen wat je wilt, zonder op de prijskaartjes te hoeven kijken en gewoon omdat het kan!

 Je wilt vanuit een spiritueel oogpunt de strategieën en systemen leren die jouw bedrijf naar the Next Level brengen, zodat je meer verdient, minder hard hoeft te werken en vrijer kunt leven! 

 Je hebt behoefte aan accountability, niet meer uitstellen, niet meer klein houden, maar een stok achter deur, soms een schop onder je kont en SNEL groeien in de creatie van jouw Ultiem Vrije Leven!

YES!!

De First Class Master Mind is voor jou:

 Als jij op wilt schalen naar een Ton én Tijd wilt hebben voor je gezin.

Geen hobby wilt, maar écht geld wil verdienen en financieel vrij wilt worden. 

 Klaar bent met keihard werken en eindelijk écht VRIJ wilt gaan leven met je eigen bedrijf. 

 Begrijpt dat investeren noodzakelijk is om een Ultiem Vrij leven te creëren. Je vindt het misschien wel spannend maar je doet niet moeilijk over Geld. 

Je begrijpt wel dat strategie nodig is, maar je wilt dit juist vanuit een spiritueel oogpunt toe passen in je business, maar hoe je dat doet, geen idee! 

 Je bent bereid om de verantwoordelijkheid te nemen over de creatie jouw vrije leven. Time to Cut the Crap and Chase your Dreams!

Als laatste wil je een voorbeeld zijn voor je (toekomstige) kinderen. En niet iemand die ‘zegt’ dat zij hun dromen moeten najagen, maar je wilt het LEVENDE voorbeeld zijn!

Dit traject is niet voor jou:

Als je moeilijk doet over investeren in jezelf.

Alleen maar funnels wilt bouwen.

Liever alles ‘zelluf’ doet. 

 Jezelf klein wilt houden. 

 Keihard wilt blijven werken.

Als je juist het tegenovergestelde wilt,
dan is de First Class Master Mind wél voor jou!

Dit levert de First Class Master Mind je op:

Jouw aanbod online vormgegeven VANUIT JE HART zodat je moeiteloos klanten aantrekt met programma’s waar je je goed bij voelt. 

 Dé tools om op te schalen naar een Ton.

 FOCUS met een realistische planning, zodat je jezelf niet over de kop werkt maar balans hebt tussen werken (bijdragen) én tijd voor je gezin!

 SUPPORT, je wordt onderdeel van een mooie groep like minded vrouwen die schaamteloos ambitieus zijn én spiritueel. 

 Een bron van High Vibes! We gaan er voor zorgen dat je vanuit de juiste energie onderneemt zodat je jouw grote succes met ease and grace kunt dragen (én er van kunt genieten!)

 Persoonlijke Transformatie. Jezelf klein houden is er niet meer bij. Door mijn begeleiding én de gelijkgestemde vrouwen om je heen durf je eindelijk die stappen te zetten die je al een tijdje uitstelt om écht in jouw grootsheid te stappen en de spiritualiteit in jou toe te laten. Daarbij houden we je natuurlijk accountable!

LET OP: we pushen niks. Dit is JOUW reis, jij bepaalt. Maar dat het soms oncomfortabel kan zijn, dat besef je je en je bent bereid om er voor te gaan.

 

Dit kun je ook nog verwachten:

strategie vanuit een spiritueel oogpunt

We combineren de Universele Law of Attraction met eenvoudige BEWEZEN Marketing- en Sales strategieën; een unieke combinatie tussen spiritualiteit en business om in no time een VRIJ LEVEN met een succesvolle business met betekenis te creëren. Stap voor stap bouwen we jouw productfunnel vanuit je hart zodat je écht achter jouw aanbod staat én zodat je mails en sales pages moeiteloos klanten aantrekken! 

Cut the Crap

Weg met de belemmerende overtuigingen en angsten! Samen zorgen we er voor dat je (eindelijk) afkomt van je mentale blokkades.

Dit traject is als jij af wilt van “doe maar gewoon” en ONGEGENEERD jouw doelen wilt halen én klaar bent voor de ‘fuck bescheidenheid’ mentaliteit!

Vrijheid

YES! VRIJHEID! Je gaat leren hoe je systemen vóór je kunt laten werken, zodat jij lekker met je benen omhoog zit, klanten in een consistente flow naar je toe kunnen stromen en geld ook moeiteloos haar weg naar je toe weet te vinden. 

Daarnaast leer je efficiënt werken, zodat je EN kunt knallen met je business EN volop kunt genieten van de tijd met jouw gezien. 

 

A small group of determined and like minded people, can change the course of history 

Ervaringen van
First Class Heldinnen

“Ik heb JA gezegd tegen de mastermind, omdat graag mensen om me heen wilde waardoor ik mij begrepen voel, die me niet afremmen maar juist toejuichen, die weten waar ze het over hebben als ze me een oplossing aanreiken, die je stimuleren door hun eigen drijfkracht en enthousiasme, waarbij je ook je struggles kunt delen zonder gelijk het advies te krijgen beter te kunnen stoppen.
Ik heb een groep geweldige vrouwen gevonden binnen de mastermind, waar ik in korte tijd een bijzondere band mee heb opgebouwd!

Kim stelt de juiste vragen, waardoor jij zelf na gaat denken. Ze heeft de juiste tools om je te leren hoe vrij te leven. Ze denkt met je mee, durft groots te denken, haar energie is super fijn en na een dag of call met haar kom je vol enthousiasme weer thuis! Ik zou zeker de mastermind aanraden, het is super waardevol!!”

Maartje Nieuwenhuis

Founder Rots in de Branding - duurzame kinderopvang op locatie

“Ik was mijn ‘spark’ verloren en zag ik alleen nog maar beren op de weg. Door met Kim samen te werken kreeg mijn zelfvertrouwen een mega boost! Kim is to the point en rete eerlijk. Ze gaf precies de opdrachten die ik nodig had en ik maak nu keuzes voor mijzelf om mijn eigen energie hoog te krijgen en te houden!”

Saskia Pruisscher

Creatief Therapeut

“Ik ben zo blij dat ik voor de Master Mind heb gekozen! Het heeft veel bijgedragen aan de groei van mijn bedrijf! Klanten weten mij ineens beter te vinden en ik ben enorm dankbaar dat ik steeds meer klanten bereik en mag helpen!

De Master Mind levert eigenlijk veel meer op dan ik van te voren dacht: sowieso een stok achter de deur zodat ik stappen blijf nemen voor de groei van mijn bedrijf en voor mij als persoon maar De Master Minders zijn mijn business buddies geworden. Lieverds bij wie ik altijd aan kan kloppen als er wat is, maar die mij ook enorm inspireren en motiveren.

Heel handig, dat je ineens Master Minders kent die je gerust kunt bellen over funnels, facebook-ads, sales en ga zo maar door. Zo fijn! Ik had de Master Mind voor geen goud willen missen en ik raad de Master Mind echt aan iedere ondernemer aan!”

Laura Evers

Relaxter Leven coach

“Ik wilde leren balans te krijgen in mijn beide bedrijven en ik zocht naar gelijkgestemde personen die ook hun business willen laten groeien maar niet alleen kijkend naar de strategieën maar ook naar jezelf. Ik besefte me dat als ik vastloop, mijn bedrijf dat ook doet.  

Dankzij de Master Mind heb ik een groep gigantisch fijne vrouwen die elkaar echt heel de wereld gunnen. We zijn elkaars grootste cheerleaders en met de coaching van Kim erbij, waaraan je alles kan vragen, maakt het een heel fijn en waardevol traject!

Ik raad de Master Mind aan, aan iedereen die wil groeien, het nu alleen probeert te doen en daarmee niet de juiste stappen zet die je zou willen zetten. Wanneer je met gelijkgestemden bent ga je sneller. Elkaars krachten bundelen is onwijs krachtig voor een goede groei met jouw business!

Sylvana Riethoven

Body & Mind transformer

Eigenlijk alles wat Kim aanbiedt, is heel waardevol. Ze laat je nadenken over dingen waar je anders niet over nadenkt, maar die wel super belangrijk zijn om te kunnen groeien. Ze zet echt aan tot actie en gaat voor resultaat!

Carolien Manneke

Hospitallity Trainer

“Ik voelde dat dit het moment was voor mij om dieper in mezelf te duiken en sprongen te gaan maken op zowel persoonlijk als op businessvlak!. Ik besefte mezelf dat als ik mijn business naar een hoger niveau wilde tillen, ik andere slimme, lieve en sterke vrouwen om me heen nodig had zodat mijn bereik en bewegingsruimte vergroot werd.

Nu ik onderdeel ben geweest van de Master Mind, stap ik makkelijker uit mijn comfortzone en durf ik mezelf uit te dagen! Ik onderneem meer vanuit mijn hart, heb meer rust en ben dankbaar voor de dynamiek in de groep! Kim heeft een hele fijne energie en samen met de MasterMinders houdt ze me accountable zodat ik stappen blijf zetten!”

Danielle ten Cate

Coach 'leven vanuit je hart'

review Master Mind

Be prepared to Unleash your True Inner Power, and transform big time!

Zo ziet de First Class Master Mind er praktisch uit:

Als blijkt dat jij een match bent

Spiritualiteit, Ondernemen, Breathwork, Hypnose, Een consistente stroom aan klanten creëren, GROOTSHEID, Familieopstellingen… een aantal woorden die enigsins omschrijven hoe deze Master Mind er uit gaat zien. Concrete info volgt.

Investering

Voor de editie van oktober 2021

Z

Eenmalige investering

Nu slechts:

15.000,-

ex btw

Z

In 6 maandelijkse termijnen

Nu slechts:

2750,-

ex btw

Voel je de excitment en wil je onderdeel worden van de Freedom Master Mind?

TOP! Vraag dan NU een Cut the Crap Match Call aan!

 Tijdens de Match Call ontdek je of de First Class Master Mind is wat jij nodig hebt om ONGEGENEERD jouw doelen te delen én te behalen.

 Daarnaast kijken we naar de blokkades die je écht tegenhouden om een VRIJ LEVEN te creëren en wat je nodig hebt om daar doorheen te breken.

 Of jouw energie en intentie matchen met die van het First Class traject en de groep.

 Wat JIJ nodig hebt om jouw bedrijf op te schalen naar een ton en daar voorbij!

 En als je een match bent en het klikt kun je deelnemen aan de First Class Master Mind.

We vragen je het intakeformulier in te vullen, waarna je hoort of je geselecteerd bent voor een First Class Match Call!

2x per jaar start deze Exclusieve First Class Master Mind. Voor de 1e editie ben je te laat. Je kunt nu alvast een call aanvragen voor de nieuwe editie. Die start na de zomervakantie. 

Ben jij er klaar voor om een VRIJ leven te creëren en te gaan knallen met je business?