Wil jij op naar een ton en daar voorbij?

Een business waarmee je écht het verschil maakt in de levens van anderen? 

En ben je opzoek naar de combinatie tussen business strategie en spiritualiteit?

Dan is de First Class Master Mind dé stap voor jou!

First Class
Master Mind

Exclusief groepstraject voor spirituele, ambitieuze onderneemsters die GROOTSE impact willen hebben, dromen van een tonnen bedrijf, bij willen dragen aan een betere wereld en die Ultiem VRIJ willen leven!

Je bent onderneemster en op dit moment ervaar jij:

 Dat je een groep ambitieuze vrouwen om je heen mist, waarmee je jouw grootste dromen ongegeneerd kan delen.

Je mist een stok achter de deur om nu eens echt de volledige verantwoordelijkheid voor jouw bedrijf te nemen en er echt volledig voor te gaan.

Je houdt jezelf nog klein en stapt niet écht in jouw grootsheid. Dat levert je regelmatig frustratie en soms ook verdriet op.

Je wilt je losmaken van je eigen smoesjes om jezelf klein te houden. 

Je wilt nu eindelijk écht met jouw bedrijf naar ’the next level’ en een Ultiem Vrij leven creëren, maar.. je hebt nog te weinig kennis en achtergrond van strategie en systemen die je daar bij kunnen helpen.

 Je ziet in dat je de juiste hulp nodig hebt om jouw GROOTSE droom te realiseren: een coach én een intieme like minded community. 

 

je bent op zoek naar:

Een plek waar je ongegeneerd jouw GROOTSE doelen kunt delen.

Een groep like minded spirituele, ambitieuze vrouwen waardoor je geuplift wordt om met jouw doelen aan de slag te gaan én te blijven!

Je verlangt naar een VRIJ leven, waarin je kunt werken waar, wanneer en met wie je dat wilt.

Maar naast dat werk  wil je óók gewoon kunnen kopen wat je wilt, zonder op de prijskaartjes te hoeven kijken en gewoon omdat het kan!

 Je wilt vanuit een spiritueel oogpunt de strategieën en systemen leren die jouw bedrijf naar the Next Level brengen, zodat je meer verdient, minder hard hoeft te werken en vrijer kunt leven! 

 Je hebt behoefte aan accountability, niet meer uitstellen, niet meer klein houden, maar een stok achter deur, soms een schop onder je kont en SNEL groeien in de creatie van jouw Ultiem Vrije Leven!

 

Stel je eens voor…

 Dat je moeiteloos je ideale klanten aantrekt, die makkelijk JA zeggen tegen jouw aanbod..

Dat je weet hoe je op de juiste manier jouw ideale klant aan kunt spreken, zonder dat je opdringerig overkomt.

Je gelijkgestemde vrouwen om je heen hebt waarbij je je veilig voelt. Vrouwen die óók de wereld mooier willen maken, succesvol onderneemster zijn én daarnaast ook gewoon goed geld willen verdienen. Je wilt van ze kunnen leren, maar ze kunnen ook zeker van jou leren! 

 Je eindelijk écht vrij leeft: zelf je tijden indelen, de kéuze hebben of je lekker thuis kookt of uiteten gaat, werken met ideale klanten, waar en wanneer jij dat wilt, de juiste strategieën kennen en het geld dat moeiteloos jouw leven in stroomt terwijl jij doet wat je het aller liefste doet: bijdragen aan een mooire wereld. 

Jij bent iemand die..

 Geen hobby wil, maar écht geld wil verdienen. Je wilt financieel vrij worden, geld verdienen met dat wat je het allerliefste doet én veel tijd hebt om aan jouw dierbaren te besteden.

 Begrijpt dat investeren noodzakelijk is om een Ultiem Vrij leven te creëren. Je vindt het misschien wel spannend, maar als het goed voelt, doe je niet moeilijk over Geld. 

Niet op zoek is naar de standaard business- en marketingstrategie. Je begrijpt wel dat strategie nodig is, maar je wilt dit juist vanuit een spiritueel oogpunt toe passen in je business, maar hoe je dat toepast, geen idee! 

 Bereid is om de verantwoordelijkheid te nemen over de creatie jouw vrije leven. Je beseft je dat bepaalde dingen gewoon gedaan moeten worden (cut the crap) en je bent écht bereid om te gaan DOEN!

Als laatste wil je een voorbeeld zijn voor je kinderen (later). En niet iemand die ‘zegt’ dat zij hun dromen moeten najagen, maar je wilt het LEVENDE voorbeeld zijn!

Voel je de excitement?

en ben je klaar ‘to Cut the Crap and Chase your Dreams’?!

Suuuper toff! Na twee uitverkochte edities komt de derde First Class Master Mind er aan anddd it’s gonna be AMAZING!

GROOTSTE stappen, GROOSTE impact en GROOSTE transformatie!

Deze First Class Master Mind is dan ook niet voor iedereen. In een zeer korte periode transformeert je leven, je business en jij als persoon. Het is niet simpelweg funneltjes bouwen, advertenties schrijven en gaan met die banaan. 

We gaan zeker aan de slag met het toepassen van de strategieën en systemen maar wel echt vanuit jouw hart! Het hele traject is verweven met spiritualiteit maar tegelijkertijd is Online marketing nu eenmaal noodzakelijk om een Ultiem Vrij leven te kunnen creëren met je eigen business met betekenis. Maar echt: die strategie is super simpel. 

Het is zelfs zo dat de creatie van een VRIJ leven slechts 20% strategie is en 80% Inner Work. Samen vraagt dit wel om 100% commitment!

Dat is dus ook precies wat je kunt verwachten tijdens dit traject. 

Energie speelt ook een hele belangrijke rol. We maken gebruik van meditatie, visualisatie en dit traject is alleen op basis van intake. Niet zomaar iedereen kan instromen. De juiste match is essentieel om zowel jouw als de mede First Class Master Minders echt GROOTS te laten gaan en deelname is alleen op basis van selectie. 

Dit kun je verwachten:

Coaching & Community

Je staat er niet alleen voor! Samen met mij en een gemotiveerde groep Heldinnen, ga je stap voor stap aan de slag zodat je écht dat vrije leven gaat creëren waar je zo naar verlangt. In dit exclusieve traject krijg je zowel 1 op 1 begeleiding, als groepscoaching EN transformatieve LIVE dagen!
Ik spiegel je met liefde, ben jouw stok achter de deur en zorg dat jou blinde vlekken zichtbaar worden zodat je razendsnel groeit. 

Persoonljke Transformatie

Jezelf klein houden is er niet meer bij. Door mijn begeleiding én de gelijkgestemde vrouwen om je heen durf je eindelijk die stappen te zetten die je al een tijdje uitstelt om écht in jouw grootsheid te stappen en de spiritualiteit in jou toe te laten. Daarbij houden we je natuurlijk accountable!

LET OP: we pushen niks. Dit is JOUW reis, jij bepaalt. Maar dat het soms oncomfortabel kan zijn, dat besef je je en je bent bereid om er voor te gaan.

Cut the Crap

Weg met de belemmerende overtuigingen en angsten! Samen zorgen we er voor dat je (eindelijk) afkomt van je mentale blokkades.

Dit traject is als jij af wilt van “doe maar gewoon” mentaliteit, ONGEGENEERD jouw doelen wilt halen én klaar bent voor de ‘fuck bescheidenheid’ mentaliteit!

strategie vanuit een spiritueel oogpunt

We combineren de Universele Law of Attraction met eenvoudige BEWEZEN Marketing- en Sales strategieën; een unieke combinatie tussen spiritualiteit en business om in no time een VRIJ LEVEN met een succesvolle business met betekenis te creëren. Stap voor stap bouwen we jouw productfunnel vanuit je hart zodat je écht achter jouw aanbod staat én zodat je mails en sales pages moeiteloos klanten aantrekken! 

FOCUS en FUN

Focus bepalen, knopen doorhakken en zelfverzekerde keuzes maken. Zo zorgen we voor een stevig fundament voor jouw business zodat je daar jouw Vrije Leven op kunt bouwen. We maken concrete afspraken, houden je accountable en gaat eindelijk echt DOEN wat er nodig is. 

Maar! Niet alleen maar knallen. FUN is een belangrijk onderdeel in dit traject. Je gaat experimenteren, uitproberen én jouw successen vieren!

Vrijheid

YES! VRIJHEID! Je gaat leren hoe je systemen vóór je kunt laten werken, zodat jij lekker met je benen omhoog zit, klanten in een consistente flow naar je toe kunnen stromen en geld ook moeiteloos haar weg naar je toe weet te vinden. 

Daarnaast leer je efficiënt werken, zodat je EN kunt knallen met je business EN volop kunt genieten van de tijd met jouw gezien. 

 

A small group of determined and like minded people, can change the course of history 

Ervaringen van
First Class Heldinnen

“Ik heb JA gezegd tegen de mastermind, omdat graag mensen om me heen wilde waardoor ik mij begrepen voel, die me niet afremmen maar juist toejuichen, die weten waar ze het over hebben als ze me een oplossing aanreiken, die je stimuleren door hun eigen drijfkracht en enthousiasme, waarbij je ook je struggles kunt delen zonder gelijk het advies te krijgen beter te kunnen stoppen.
Ik heb een groep geweldige vrouwen gevonden binnen de mastermind, waar ik in korte tijd een bijzondere band mee heb opgebouwd!

Kim stelt de juiste vragen, waardoor jij zelf na gaat denken. Ze heeft de juiste tools om je te leren hoe vrij te leven. Ze denkt met je mee, durft groots te denken, haar energie is super fijn en na een dag of call met haar kom je vol enthousiasme weer thuis! Ik zou zeker de mastermind aanraden, het is super waardevol!!”

Maartje Nieuwenhuis

Founder Rots in de Branding - duurzame kinderopvang op locatie

“Ik was mijn ‘spark’ verloren en zag ik alleen nog maar beren op de weg. Door met Kim samen te werken kreeg mijn zelfvertrouwen een mega boost! Kim is to the point en rete eerlijk. Ze gaf precies de opdrachten die ik nodig had en ik maak nu keuzes voor mijzelf om mijn eigen energie hoog te krijgen en te houden!”

Saskia Pruisscher

Creatief Therapeut

“Ik ben zo blij dat ik voor de Master Mind heb gekozen! Het heeft veel bijgedragen aan de groei van mijn bedrijf! Klanten weten mij ineens beter te vinden en ik ben enorm dankbaar dat ik steeds meer klanten bereik en mag helpen!

De Master Mind levert eigenlijk veel meer op dan ik van te voren dacht: sowieso een stok achter de deur zodat ik stappen blijf nemen voor de groei van mijn bedrijf en voor mij als persoon maar De Master Minders zijn mijn business buddies geworden. Lieverds bij wie ik altijd aan kan kloppen als er wat is, maar die mij ook enorm inspireren en motiveren.

Heel handig, dat je ineens Master Minders kent die je gerust kunt bellen over funnels, facebook-ads, sales en ga zo maar door. Zo fijn! Ik had de Master Mind voor geen goud willen missen en ik raad de Master Mind echt aan iedere ondernemer aan!”

Laura Evers

Relaxter Leven coach

“Ik wilde leren balans te krijgen in mijn beide bedrijven en ik zocht naar gelijkgestemde personen die ook hun business willen laten groeien maar niet alleen kijkend naar de strategieën maar ook naar jezelf. Ik besefte me dat als ik vastloop, mijn bedrijf dat ook doet.  

Dankzij de Master Mind heb ik een groep gigantisch fijne vrouwen die elkaar echt heel de wereld gunnen. We zijn elkaars grootste cheerleaders en met de coaching van Kim erbij, waaraan je alles kan vragen, maakt het een heel fijn en waardevol traject!

Ik raad de Master Mind aan, aan iedereen die wil groeien, het nu alleen probeert te doen en daarmee niet de juiste stappen zet die je zou willen zetten. Wanneer je met gelijkgestemden bent ga je sneller. Elkaars krachten bundelen is onwijs krachtig voor een goede groei met jouw business!

Sylvana Riethoven

Body & Mind transformer

Eigenlijk alles wat Kim aanbiedt, is heel waardevol. Ze laat je nadenken over dingen waar je anders niet over nadenkt, maar die wel super belangrijk zijn om te kunnen groeien. Ze zet echt aan tot actie en gaat voor resultaat!

Carolien Manneke

Hospitallity Trainer

“Ik voelde dat dit het moment was voor mij om dieper in mezelf te duiken en sprongen te gaan maken op zowel persoonlijk als op businessvlak!. Ik besefte mezelf dat als ik mijn business naar een hoger niveau wilde tillen, ik andere slimme, lieve en sterke vrouwen om me heen nodig had zodat mijn bereik en bewegingsruimte vergroot werd.

Nu ik onderdeel ben geweest van de Master Mind, stap ik makkelijker uit mijn comfortzone en durf ik mezelf uit te dagen! Ik onderneem meer vanuit mijn hart, heb meer rust en ben dankbaar voor de dynamiek in de groep! Kim heeft een hele fijne energie en samen met de MasterMinders houdt ze me accountable zodat ik stappen blijf zetten!”

Danielle ten Cate

Coach 'leven vanuit je hart'

Be prepared to Unleash your True Inner Power, and transform big time!

Zo ziet de First Class Master Mind er praktisch uit:

Als blijkt dat jij een match bent

We beginnen dit intensieve traject met een SUPER START: een uitgebreide groepscall waarin we de kaders van het traject schetsen, de waarden helder zijn en we accountability afspraken maken op basis van JOUW persoonlijke doel.

Het zijn 4 AMAZING maanden waarin jij een mega transformatie door gaat maken, in je leven en je business!

Elke week bepaal je je FOCUS in de exclusieve Whatsapp groep zodat je mega snel stappen kunt zetten. En zorgen we voor HIGH VIBES door elke week successen te vieren!

 Elke maand staat er een accountability- / diepsgangs- groepscall op de planning voor maximale groei.

PLUS: je krijgt drie LIFE CHANGING 1 op 1 sessies met Kim van 45 minuten.

 Er zijn twee exclusieve, transformatieve LIVE dagen waarin je nog meer connect met de Master Minders en we écht de diepte in gaan met Healing, Inner Work & Business strategie.

Je wordt onderdeel van de exclusieve Whatsapp groep waarin ik zelf ook actief ben. Zo kun je ook tussendoor al je vragen stellen.

Je krijgt concrete opdrachten zodat je altijd precies weet wat je moet doen, hoe je iets aanpakt én we houden je accountable. No more excuses. Just Cut the Crap and Chase your Dreams!

Investering

Voor de editie van januari 2021

Z

Eenmalige investering

Nu slechts:

4999,-

ex btw

Z

In 4 maandelijkse termijnen

Nu slechts:

1299,-

ex btw

Voel je de excitment en wil je onderdeel worden van de First Class Master Mind?

TOP! Vraag dan NU een Cut the Crap Match Call aan!

 Tijdens de Match Call ontdek je of de First Class Master Mind is wat jij nodig hebt om ONGEGENEERD jouw doelen te delen én te behalen.

 Daarnaast kijken we naar de blokkades die je écht tegenhouden om een VRIJ LEVEN te creëren en wat je nodig hebt om daar doorheen te breken.

 Of jouw energie en intentie matchen met die van het First Class traject en de groep.

 En als je een match bent en het klikt, en alleen dan, deel ik met je hoe jouw deelname aan de First Class Master Mind er exact uit kan zien.

We vragen je het intakeformulier in te vullen, waarna je hoort of je geselecteerd bent voor een First Class Match Call!

Ben jij er klaar voor om een VRIJ leven te creëren en te gaan knallen met je business?