Live event:

Ondernemen vanuit je hogere zelf

Zondag 22 – 9 – 2019

✅ Wil je vrij leven en ondernemen zonder beperkende overtuigingen, zodat je maximaal bij kunt dragen aan een mooiere wereld?

✅ Wil jij gaan staan voor wie je werkelijk bent?

✅ Ben jij klaar voor èchte transformatie?

✅ Wil je meer geld verdienen, zonder trucjes maar vanuit de juiste energie?

KOM DAN NAAR HÈT LIVE EVENT VOOR SPIRITUELE ONDERNEMERS:

“ONDERNEMEN VANUIT JE HOGERE ZELF”

Wat zou er gebeuren als je:

✨ de Wet van Aantrekking écht voor kunt laten werken?

✨ je die hardnekkige overtuiging voor eens voor altijd kwijt zou zijn?

✨ je écht voor jezelf gaat staan en jezelf zou laten zien?

✨ vrij kunt gaan leven van datgene wat je het allerliefste doet?

✨ weet hoe je je trilling kunt verhogen 

✨de overvloed kunt gaan ontvangen waar je zo naar verlangt?

✨ nog meer bij kunt dragen aan een mooiere wereld?

That would be magic right?

Wat kun je verwachten?

 

 

Je trilling verhogen

Alles is energie met een bepaalde snelheid en frequentie: Elke emotie, gedachte en ervaring is energie.

Hoe hoger de trilling waarin je leeft, des te aangenamer zijn de ervaringen die je aantrekt en des te meer geld je ook aan kunt trekken. Je trilling hoog houden is daarom belangrijk. Zéker als je een vrij leven wilt leiden met een succesvol eigen bedrijf.

Onder professionele begeleiding van Hyacintha Kraidy ga je ervaren hoe je je trilling kunt verhogen én je leert hoe je dit thuis ook zelf kunt doen.

Efficiënt blokkades opheffen voor ultieme vrijheid

Al onze gedachten, overtuigingen en ervaringen bepalen hoe je in het leven staat én zijn van enorme invloed op wat je aantrekt in je leven. Ze vormen een programmering van codes, zoals een broncode achter een website. 

Deze programmering houd je gevangen in oude patronen waardoor je niet zo vrij leeft als je zou willen. Veel mensen blijven oude patronen herhalen en steeds weer dezelfde ervaringen in hun leven aantrekken. 

Time for a change!

Tijdens dit Live Event ga je praktisch en efficient aan de slag met behulp van de OMnium Methode om jouw blokkades op te heffen. Gegarandeerd een magische ervaring!

Je energetische ruimte zuiveren 

Wij zijn gewend om ons lichaam te verzorgen. We douchen en poetsen onze tanden, we zijn ons bewust van wat we eten en we sporten om te zorgen dat ons fysieke lichaam op zijn best functioneert. De energetische kant wordt echter vaak vergeten.

Gek eigenlijk want ons hele Universum is opgebouwd uit energiebolletjes. Of het nu de tafel is, de thee die je drinkt, je lichaam, je geest, je gedachten.., ze zijn allemaal gemaakt van precies hetzelfde: ENERGIE!

We doen verschillende meditaties voor diepe innerlijke ervaring en energetische reiniging zodat je vanuit verbinding met je Hogere Zelf kunt gaan knallen met je business!

Eenvoudige voedzame lunch is inclusief!

Creëer focus en helderheid

Vanuit de verhoogde energie en de verbinding met je Hogere Zelf zie je de wereld in een ander perspectief. Fijn om ook te landen en aardse plannen te maken zodat je ook met focus en helderheid het Live Event verlaat. 

We gaan samen aan de slag zodat je precies weet wat je te doen staat en hoe je dat aan kunt pakken. 

Zichtbaarheid vanuit je hart

Er zijn talloze trucs om klanten te winnen, maar waarschijnlijk gaan je nekharen daar recht van overeind staan, toch? 

Je gaat leren hoe je echt zichtbaar kunt worden vanuit je hart. Hoe je je gevoel kunt combineren met handige methodes, zodat je kunt gaan werken met de juiste klanten én daar leuk geld mee kunt verdienen. 

Verbinding

Dit staat uiteraard de hele dag centraal. Verbinding met je Hogere Zelf, maar ook met gelijkgestemden. Mensen die meer uit zowel het leven als hun bedrijf willen halen zonder trucjes, zonder maskers, maar met de intentie om bij te dragen aan een mooiere wereld vanuit wie ze werkelijk zijn.  

Ervaringen van anderen

Julia

Heel hartelijk dank voor deze dag. Het heeft me weer een stukje dichter bij mezelf gebracht. Ik heb iets los kunnen laten en ik merk dat m’n zelfvertrouwen een boost heeft gekregen. M’n complimenten voor jullie samenwerking. Dit is een goede combinatie. Ik vind juist het ongekunstelde zo fijn. Geen strak van te voren geplande dag, maar een programma wat zich nog laat voegen/aanpassen aan de groep, wat ruimte heeft om in te spelen op wat er zich aandient!

Maartje

Oh het was zo fijn! Ik heb altijd even tijd nodig om alles te laten landen maar vandaag merkte ik op wat een ontzettend positief effect jullie event op me heeft😍 ik zie de positieve veranderingen bij me zelf. Ben zo blij dat ik er bij was en het mee heb mogen maken. Nogmaals dank jullie wel voor the magic!

Els

Het was echt GEWELDIG !! Super combinatie vanuit het Hart. Veel dank dat ik er mocht zijn. Ik ben écht weer een stap verder , dankzij prachtige teachers vanuit het Hart! Ik ga het gewoon doen. Ik heb geleerd om te vertrouwen en los te laten en het event heeft me vertrouwen gegeven om mijn doel voort te zetten op een zachtere manier. Dit voelt zooooo goed! 🙂 

Danielle

Het was zo magisch als ook omschreven in de promo! En kom je met een open mind dan leid je eigen diepste verlangen wel naar het gewenste resultaat. Ik heb alles en meer gekregen gisteren🙏🏽. Ik heb twee super bijzondere vrouwen mogen ontmoeten die mij al heel veel wijzer hebben gemaakt en nog heel veel meer kunnen brengen. Ik ben blij dat ik mijn stoute schoenen heb aan getrokken en over mijn grens van angst ben gestapt en naar een onbekend event ben gegaan puur op intuïtie. ❤️ super bedankt dames! Keep up the good work. Jullie chemie samen is magic!

Over de trainers

Hyacintha Kraidy – Helderziend medisch therapeut

“Vanaf dat ik een jaar of 7 oud was, wilde ik al mensen kunnen genezen zonder medicijnen. Ik zag dingen die andere mensen niet zagen en leefde eigenlijk in twee werelden. Zonder dat ik dat toen besefte, is dit verlangen de rode draad in mijn leven geworden. In mijn zoektocht naar genezen zonder medicijn, studeerde ik biologie in Libanon waar ik opgroeide.

In de loop der jaren heb ik uiteenlopende healingmethoden bestudeerd en toegepast en mij meer en meer ontwikkeld als medisch helderziend therapeut. Ik bleef echter constant op zoek naar een ruimer kader voor het begrijpen van alle dingen die ik helderziend waarnam, totdat ik Caroline Cory en de OMnium Methode in 2008 ontdekte.

Sindsdien werk ik met de OMnium Methode vanuit multidimensionaal bewustzijn en universeel perspectief. Dit is nu de basis van mijn healing, mijn trainingen en mijn coaching.” 

 

Kim Rietvink – Spiritueel ondernemerscoach

“Nadat ik jarenlang als sales- en event manager had gewerkt, raakte ik mezelf volledig kwijt. Onbewust was ik mezelf voorbij gelopen met flink overgewicht, onzekerheid, futloosheid en een heftige burnout als resultaat.

Ik besloot het roer om te gooien en in mezelf te gaan investeren: de reis in persoonlijke ontwikkeling was gestart. Dankzij diverse coachtrajecten en die lessen toe te passen, lukte het me om in 2 jaar tijd 20kg af te vielen, herstelde ik van mijn burnout, zei ik (tegen alle adviezen in) mijn baan op en startte ik mijn eigen bedrijf. En met succes! Binnen een jaar tijd kan ik leven van mijn eigen bedrijf en kan ik elke dag doen wat ik het liefste doe.

Ik ging volledig terug naar mijn kern, zocht antwoorden in de stilte en kwam erachter dat alles wat ik nodig heb, al in mij zit. Spiritualiteit heeft mijn leven compleet veranderd en veel rijker gemaakt. Ik ben dan ook dankbaar mijn weg met Hyacinta gekruist is en dat ik samen met haar ondernemers bewuster en vrijer mag maken. 

Het is mijn missie dat alle vrouwen weer gaan leven en ondernemen vanuit de juiste energie. En omdat ik me besef dat ik dat niet alleen kan realiseren, coach ik anderen met liefde zodat zij óók kunnen gaan leven van hun missie en we daarmee samen de wereld mooier kunnen maken. Het is mijn kracht om mensen in beweging te krijgen; dat ze echt gaan DOEN wat ze willen. Cut the Crap and Chase your Dreams is dan ook mijn motto.” 

Praktische informatie

Locatie – Kasteelklooster Bronckhorst

De tweede editie van dit magische event, gaat ook op een magische locatie plaats vinden!

Kasteelklooster Bronckhorst heeft een hoge cultuurhistorische waarde. De oeroude aftakking en de oude kloostermuur rond de tuin speelt een belangrijke rol in het straatbeeld. Het complex met de verschillende vleugels, kapel en ommuring bezit een hoge ensemblewaarde, die nog wordt versterkt door de inrichting van de grote tuin met hoog oprijzend geboomte, wat voor een schilderachtig karakter zorgt.

Kasteelklooster Bronckhorst
Basilius van Bruggelaan 2
5363 VA Velp (Grave, NB)

Globaal programma

09:45 uur – Inloop LIVE EVENT – thee staat klaar:)

10:00 uur – Start programma vanuit intentie

tot 12:30u – Trilling verhogen, energiewerk, meditaties

tot 13:30u – Eenvoudige, voedzame lunch (=inclusief)

13:30 uur – Vervolg programma vanuit intentie

13:45 uur – Plannen, focus, zichtbaarheid vanuit je hart + interactie

17.00 uur – Afsluiting LIVE EVENT in verbinding

17:30 uur – Verwacht einde

Aanmelden

Early bird

Geldig t/m 1 aug 2019

247,-

197,-

excl. BTW

Super bird

Geldig van 1 aug t/m 1 sept 2019

247,-

227,-

excl. BTW

Free bird

Geldig van 1 t/m 20 sept 2019

 

 

247,-

excl. BTW