Legacy
Leaders

Intensief leiderschapstraject voor schaamteloos ambitieuze, spirituele coaches, trainers en healers die een Legacy achter willen laten met hun bedrijf en een krachtige, authentieke leider willen zijn met mega impact én een hoge levenskwaliteit. 

Jij bent er klaar mee:

Om jezelf klein te houden, en je programma / trajecten voor te lage prijzen te verkopen. Dit zorgt namelijk regelmatig voor ‘gezeur’ van laag betalende klanten. Mensen die je mailen over ‘dat je programma zoveel is’ of ‘dat ze er nu even niet aan toekomen’ of ‘dat -het- niet werkt’… Dat kost je namelijk écht energie.

Als je eerlijk bent, doe je eigenlijk toch nog teveel zelf in je bedrijf en je zit te veel in de operatie. ‘s Avonds klap je toch nog even de laptop open om wat ‘dagelijkse dingetjes’ te regelen, mails te beantwoorden en over social media te scrollen. Voor je het weet is het alweer laat, stap je overprikkeld in bed en valt de energie die je normaal krijgt van je ochtendritueel, ook tegen.

Daarbij is je agenda te vol. Op zich een ‘luxe probleem’ maar je baalt dat je agenda gedomineerd wordt door anderen, waardoor er geen ruimte is om die next level versie van jezelf en jouw bedrijf, écht neer te gaan zetten.

Ook al ben je een zelfverzekerd persoon, je ervaart toch regelmatig onzekerheid omdat je bang bent kwijt te raken wat je allemaal hebt opgebouwd (en dat is nogal wat!).

Hebt te weinig gelijkgestemden om je heen die én spiritueel zijn én schaamteloos ambitieus én die committed zijn om te doen wat nodig is om een ultiem vrij leven te creëren.
Daarbij voel je je vaak onrustig door de (goedbedoelde maar niet behulpzame) meningen van bijvoorbeeld je partner, je vader, moeder, broer of zus. En door kritiek van potentiële klanten, volgers en mensen op je mailinglijst wordt je ook nog te vaak van je stuk gebracht.

 

Je voelt aan alles dat dit het moment is om in die next level versie van jezelf te stappen.

 

Yes?!

Spiritueel Businesscoach

Jij bent er aan toe om:

Grootser te gaan. En niet omdat je net begint, maar juist omdat je al even onderweg bent en je voelt dat het tijd is voor die next level versie van jezelf én je bedrijf.

Je beseft jezelf dat je hiervoor hebt te groeien in je leiderschap. Je merkt namelijk ook dat deze persoonlijke groei echt nodig is voor de nieuwe klanten die je aan wilt trekken en de vrijheid die je nu in je leven wilt creëren.

Echt meer Vrijheid op ALLE vlakken te gaan creëren in je leven. Je houdt van je ‘werk’ en wat je doet, maar het is tijd dat je je ook vrij gaat voelen in je dagelijks leven.

Je wilt meer focus, meer helderheid en betere prioriteiten stellen zodat je meer gaat bereiken, met minder doen. En er meer ruimte ontstaat voor dat wat echt belangrijk voor je is.

Je voelt dat het nu de tijd is om echt te gaan staan voor wie je werkelijk bent, ongeacht de mogelijke mening van anderen. Zowel voor de persoon die je geworden áls voor de richting waarmee je op wilt met je bedrijf.

Je bent er aan toe om meer te gaan delegeren. Je wilt jezelf meer vrij spelen in je agenda zodat je de ruimte maakt om naar het volgende level te transformeren, als persoon én met je bedrijf.

Voel jij aan alles een dikke vette JA?!!

Ben je bereid om 0 concessies te doen en 100% committed te zijn om die next level versie van jezelf te worden én te gaan ownen?

Dan ben je klaar voor de unieke training:

Legacy Leaders!

 

A leader is one who knows the way,
goes the way, and shows the way.

 

In dit programma neem ik jou 6 maanden (of langer wanneer je verlengt) emee om écht te groeien zodat. jevrijheid op Alle gebieden in je leven kunt gaan ervaren. 

Belangrijk: Jij weet als geen ander dat jouw groei naar dat miljoenen level geen kwestie is van nieuwe strategie, maar jij te groeien hebt als leider.

Daarom gaan we ervoor zorgen:

Kim Rietvink

Dat jij in de next level leadership frequentie stapt zodat jij vol vertrouwen jouw bedrijf dat volgende level in gaat leiden;

Vanuit volledige alignment door kunt groeien naar de Top!

Je gaat meer eenvoud & focus creëeren, zodat je minder druk bent en meer resultaat behaald in omzet & vrije tijd.

Dat je beter prioriteiten kunt stellen en meer tijd overhoudt voor de mensen en dingen die er écht toe doen.

Een nieuwe, hoger kalibrerende identiteit gaat creëren, zodat je het succes dat je aantrekt ook kunt behouden.

Je gaat de essentiële, diepere lagen van ‘Grootsheid’ ontdekken en;

Welke patronen je nu nog tegenhouden om door te groeien naar dat (half) miljoenen level in je bedrijf én die patronen ga je doorbreken.

Besef jezelf dat JIJ volledig controle hebt om jouw Ultiem Vrije leven te creëren met dat miljoenen bedrijf, waarbij je jouw bedrijf bedrijf uiteindelijk zo in wilt richten dat het jou dient.

Maar eerst is het tijd voor jou.

Jij moet groeien in je leiderschap, dan kan jouw bedrijf meegroeien.

En niet andersom.

Kun je je al voorstellen wat er gebeurt wanneer je investeert in dit Leiderschapsprogramma?

Je ontvangt Trainingen van Kim en persoonlijke Voxer support.
Advies op jouw vraagstukken en jouw groei, vanuit leiderschap én spiritualiteit.

Yes?!

Dit is niet voor iedereen trouwens.

Want, wanneer jij je kunt committeren aan- en kunt leven met de volgende principes, heb je de mogelijkheid om echt te ‘thriven’ na het volgen van de Ondernemen aan de Top training.

En, als je denkt dat dit niveau niet geschikt voor je is of als je niet in staat of bereid bent om aan je dit niveau te committen, dan is deze Leiderschapstraining niet de juiste stap voor jou.

Onze verwachting is dat je de nodige stappen zet om te doen wat je zegt te gaan doen en dat je accountable kunt worden gehouden voor je acties.

We begrijpen dat niet iedereen klaar is voor deze frequentie en dit prestatieniveau en we waarderen de eerlijkheid van degenen die besluiten dat dit niet de juiste Masterclass voor hen is.

Spiritueel Businesscoach

Aan de andere kant zou je een ideale kandidaat zijn voor deze Training als je bereid bent om je te committeren aan de volgende
Cut the Crap-principes:

Verantwoordelijkheid; Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het leven dat je nu leeft en het leven dat je wilt leven.

Ownership; Je bent bereid en in staat om volledige ownership te nemen over de manifestaties die je wél aantrekt en degene die je niet aantrekt.

Consequenties: Je accepteert de consequenties die horen bij het kalibreren naar The life of your wildest dreams

Accountability; Je houdt jezelf verantwoordelijk voor de uitvoering van de plannen die je maakt en de implementatie van de dingen die je leert om te manifesteren wat je wenst.

Master of the Self; Je creëert je eigen realiteit, daarom begrijp je dat dit een reis van het de Mastery of Self en ben je open en bereid om deze unknown Spiritual Journey te verkennen

Ben jij The One die zich commit aan al het bovenstaande?

Yes?!

Meld je dan nu aan voor de Life Changing Leiderschapstraining Legacy Leaders!

Praktische informatie over dit programma.

 

Groei in persoonlijk leiderschap, transformatie en meer vrijheid staan in dit programma voorop. Het is een vast omlijnde training met enkel onderdelen die écht bijdragen aan het behalen van jouw grootse doelen. Want je agenda is nu al vol genoeg, toch?

Ik weet zeker dat jij héél goed weet wat je wilt en dat je bereid bent om de stappen te zetten doe daarvoor nodig zijn. Tegelijkertijd vind je het niet perse belangrijk hoe je er komt, áls je er maar komt.

Toch weten we dat het fijn is om even een opsomming te zien van wat je kunt verwachten:

w

Persoonlijke Legacy VIP sessie aan de start van het programma – Intensieve 1:1 coaching van Kim. Hierin bespreken we onder andere jouw focus te én stippelen we een concreet plan uit, vanuit de juiste energie. Zodat je precies weet wat je te doen staan en je het Universum vóór je kunt laten werken.

Toegang tot de
6 Legacy Leaders modules waardoor jij zelf super snel in die next level versie van jezelf kunt shiften.

Online Q&A calls 

Elke maand heb je een persoonlijke Q&A call met Kim, waarin je je meest belangrijke vraagstuk van dat moment stelt.

Persoonlijke Breaktrough calls met Marc 

In 3 sessies ga je aan de slag om jouw blokkades op een diep niveau te doorbreken én nieuw perspectief te creëren én te installeren. Hierdoor ga je in dit traject zowel diepgaand- als heel praktisch aan de slag. 

 

Voxer support gedurende het hele programma op de maandag. Dit betekent altijd een stok achter de deur, je behoud je focus, blijft vanuit de juiste energie in beweging en krijgt coaching en advies door middel van tekst- en audio- berichten.

Klaar voor jouw Legacy Leader journey?

Yes?!

Meld je dan nu aan voor het Life Changing programma:

Legacy Leaders

Twijfel nooit meer aan je waarde. Wat jij doet, met wie je bent, jouw vibe en jouw visie, dat is Life Changing.

“Het is een waar geschenk om het niet meer alleen te doen en te investeren in iemand die samen met jou het pad bewandelt. En als je voor Kim kiest, brengt ze haar scherpte, liefde en tonnen ervaring mee.

 
Kim combineert een soort magie met hele concrete stappen. Ze kan heel groots- en diep gaan, maar ze maakt het ook super concreet naar resultaten, handvatten en vaardigheden.
 
Ze heeft me geholpen om heel erg aligned te zijn met mijn product en om vanuit eenvoud te ondernemen.
Tijdens de Kick off kwam Kim meteen tot de kern: Simpel, gelijk High End en helemaal vanuit wie ik ben. Het voelde meteen: dit klopt met mij en wie ik ben. Zelfs zo goed dat ik binnen een maand al mijn eerste Traject verkocht!”
Irene Poelert

Innovator & coach

“Ik ervaar Kim als een hele, hele fijne mentor. Een mensen-mens. Warm, straight en no nonsense. Opmerkelijk is hoe goed Kim luistert waardoor ik mij letterlijk gehoord voel. Daarmee ontvang ik elke keer wat ik nodig heb.

Ja, Kim onderscheidt zich hier echt wel in. De samenwerking met Kim maakt dat ik een gezonde stok achter de deur voel en tegelijkertijd intrinsiek gemotiveerd ben in alles wat we tijdens de calls bespreken en ik vervolgens ‚doe’.

Stap voor stap kom ik verder.

Ik zou willen zeggen: Soms hoef je het niet alleen te doen en is het fijn om hulp te vragen aan degene die het je kan geven. Ook al heb je al goede ideeën, en heb je het heel aardig op de rit. Go for it !

Esther van der Salm

Coach

“Voordat ik met Kim werkte, stond ik mezelf niet toe om grootser te gaan en mijn grootsheid echt te claimen.

Nadat ik ‘JA’ heb gezegd tegen de mentoring is er een heleboel veranderd.

Ik ben echt trots op mezelf in de manier waarop ik als persoon ben gegroeid:
ik heb veel meer zelfvertrouwen!

Ik creëer kansen en samenwerkingen voor mezelf, ik ben er écht en ik heb een nieuw aanbod gemaakt met hogere prijzen,
wat ik zonder de mentoring niet zou hebben gedaan.

Ook zou ik zonder de Mentoring niet in staat zijn geweest om de massive actie te ondernemen en de grote beslissingen te maken die ik nu heb genomen.

Bovendien ben ik dankbaar voor de steun die Kim ook biedt om ‘bold’ te zijn in mijn communicatie. Dit helpt me echt om nog verder te groeien!

Anneroos Sadeghi - de Wit

Embodiementcoach

Investering

Z

Eenmalige investering

Nu

15.000,-

ex btw

Z

In 6 termijnen

Nu 

2750,-

ex btw

Leaders make decisions quickly.