Ervaar de magie van het leven, terwijl jij vanuit alle rust de top bereikt met jouw bedrijf en tijd overhoudt om te genieten met je gezin.

Ontdek in een persoonlijk gesprek met mij hoe je vanuit eenvoud kunt gaan ondernemen en een machtig mooi VRIJ leven kunt creëren.

Waar we het over gaan hebben:

De stap die voor jou het verschil gaat maken tussen je succes op dit moment en jouw next level. 

Welke mogelijkheden ik voor je zie om de top te bereiken met jouw bedrijf.

Hoe je meer tijd krijgt om genieten met je gezin en;

Wat je nu als eerste kunt doen om meer Vrijheid te ervaren. 

 

Jij creëert jouw werkelijkheid met
elke keuze die je maakt.

De mogelijkheid om persoonlijk met mij in gesprek te gaan is alleen voor jou als jij:

Een jaaromzet hebt van minimaal €100.000,-

Een dienstverlener bent, zoals een coach, trainer, spreker, consultant, healer, therapeut, yoga- of pilates docent

Het lef hebt om een nieuwe weg in te slaan

Weet dat mentoring voor een grote transformatie gaat zorgen.
Daar ben je klaar voor én je hebt er zin in!

Gespiegeld wilt worden om persoonlijk te groeien en je zelf 100% verantwoordelijk neemt voor je groei  

“Het jaartraject heeft me nu al meer opgeleverd dan ik had durven dromen. Ik ben volledig aligned met mijn nieuwe product en heb het binnen een maand verkocht.”

Irene Poelert

Innovater & coach

“Kim helpt me om vanuit mijn gevoel te ondernemen, met meer vertrouwen te ondernemen en tegelijkertijd is ze confronterend en laat ze mij de spiegel zien.”

Nancy Bakx

Businesscoach voor Beauty ondernemers

Beantwoord de volgende vragen om persoonlijk met mij in gesprek te kunnen gaan.

Hoeveel ben je bereid en in staat om te investeren om jouw doel te realiseren?

Na dat je je aanvraag verstuurd hebt, hoor je binnen 48uur van mijn team of je geselecteerd bent voor een call.

Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je gegevens. Na je aanmelding voor het gratis gesprek, regelmatig gratis tips en inspiratie om je dromen te realiseren gaat ontvangen. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Your circle of friends must

match your own desires

Ervaringen van Heldinnen

Zij gingen je voor om een gelukkig en VRIJ leven te creëren en tegelijkertijd levens te veranderen!

Irene Poelert

Irene Poelert

“Het jaartraject heeft me nu al meer opgeleverd dan ik had durven dromen”

“Ik dacht dat ik ook een hele online funnel moest maken met allemaal productjes maar ergens van binnen wist ik: Er is iets anders dat ik te bieden heb, maar ik durfde daar nog niet zo goed heen. Daarbij liep ik er zelf tegenaan: ‘Wat ga ik nou precies bieden’ en ‘Wie gaat deze prijs nou betalen’? Ik wilde namelijk een intensieve transformatie van mijn klanten gaan begeleiden. 
 
Tijdens de Kick off kwam Kim meteen tot de kern: Simpel, gelijk High End en helemaal vanuit wie ik ben. Het voelde meteen: dit klopt met mij en wie ik ben. Zelfs zo goed dat ik binnen een maand al mijn eerste Traject verkocht!
 
Kim combineert een soort magie met hele concrete stappen. Ze kan heel groots- en diep gaan, maar ze maakt het ook super concreet naar resultaten, handvatten en vaardigheden.
 
Ze heeft me geholpen om heel erg aligned te zijn met mijn product. Om vanuit eenvoud te ondernemen en het is super helder voor welke doelgroep ik er ben en hoe ik mijn product groots in de markt kan zetten. 
 
Naast alle business resultaten helpt Kim me echt om te vertragen, in mijn eigen kracht te blijven staan en van daaruit te creëren. Ze heeft me ook verrast met de calls, er is geen chit-chat. Het is heel gericht op wat gebeurt er? Wat is de volgende stap? En vanuit een hoger en groter perspectief.
 
Ik wilde werken met iemand die op een hoge standaard frequentie vibreert en dat doet Kim. Ze communiceert heel helder, staat echt voor wie ze is én toont haar kwetsbaarheid. Ze heeft visie en toont moed om deze visie uit te dragen, ook al wijkt deze mogelijk af van de rest van de wereld. 
 
De Freedom Mentoring Experience is echt een cadeau aan mezelf! En voor de lezer: Dit is echt een cadeau om het niet meer alleen te doen, maar met iemand die naast je komt staan met al haar scherpte, liefde en bak aan ervaring. Ik gun dit ook echt aan iedereen die een machtig mooi leven wil creëren en vanuit haar eigen gift iets wilt geven aan de wereld, dat zo afgestemd is op wie zij is!”  – Irene Poelert

Beluister het succes van deze klanten in unieke podcast afleveringen: