Infinite Money

Het strategische én het energetische aspect van geld, zodat jij Ultiem Vrij gaat Leven op JOUW voorwaarden, MASSIVE Impact maakt met jouw Online Business en Geld in overvloed naar je toestroomt.

Met de infinite money masterclass

✅ Ga je jouw relatie met Geld verbeteren op een héle leuke en toffe manier, zodat Geld in overvloed naar je toe kon stromen en je zorgeloos kunt leven.

✅ Ken je de 5 concrete stappen die leiden tot een financieel vrij leven.

✅ Kun je voelen en ervaren dat een Ultiem Vrij leven op JOUW voorwaarden, ook mogelijk is voor jou én zelfs veel dichterbij dan je denkt!

Infinite Money!

Laten we eerlijk zijn, werken waar- wanneer en met wie je dat wilt is natuurlijk súper lekker, maar je wilt ook gewoon vrijheid in geld ervaren
zodat je kunt kopen en doen wat je wilt, zonder op de prijskaartjes te hoeven kijken.

DIT LEVERT de Infinite money je op:

vRIJER LEVEN

Zodat je kunt gaan leven op JOUW voorwaarden en je meer rust, plezier, succes, vrijheid en voldoening ervaart

bETERE MONEY FLOW

Zodat je alles kunt gaan doen- en kopen, zonder op de prijskaartjes te hoeven kijken.

dOORBRAAK

Zodat je jouw licht grootser kan laten schijnen en meer impact gaat maken, met dat waarvoor je hier op aarde bent. 

Je haalt het maximale uit deze Infinite Money Masterclass als je:

  Een kennisondernemer bent: Coach, consultant, trainer, mentor, marketeer. Of actief bent in de dienstverlening; bijvoorbeeld een kapper, masseuse of schoonheidsspecialiste die ook cursussen aanbiedt (of wil aanbieden) 

  Zoveel mogelijk mensen wilt helpen met jouw aanbod.

  Vóelt dat er meer is voor jou in dit leven (meer vrijheid en meer geld), ondanks dat meerdere mensen uit je directe omgeving je niet snappen / supporten in jouw grootste ambitie. 

  Je vaak anders voelt dan de massa. Regelmatig ervaar je eenzaamheid, maar dat weerhoudt je er niet van om echt voor de creatie van jouw droomleven mét dat succesvolle bedrijf te gaan.  

RESULTATEN VAN HELDINNEN

Over Kim Rietvink

Al jaren run ik een succesvolle online business, ben ik gelukkig getrouwd, moeder van een geweldige dochter en woon ik met mijn gezin op Bonaire.

Ik ben hier op aarde om mensen te begeleiden in het transformeren van hun gedrag en overtuigingen op het gebied van Geld, Business & Vrijheid. Het is echt mijn passie en missie om anderen (jou!) te begeleiden in de creatie van jouw vrije leven!

Via online trainingen, masterclasses, social media events en retreats heb ik geweldige, gedreven ondernemers zoals jij mogen begeleiden om ook een Vrij leven te creëren, met een succesvol bedrijf, waarbij Geld in Overvloed stroomt en je Agenda zo Leeg mogelijk is.

eenmalige investering

Nu geen 197,
maar slechts:

17,-

ex btw